Hej från Thailand !

Hej hjärtan, hur är allt?
Här i Thai är det helt underbart, om än lite varmt.. ;) 
Dag 9 idag och vi började dagen med träning. Yoga stod på schemat uppe på en takvåning, bästa starten på dagen helt klart! :) höra fågelkvitter, havets vågor, känna värmen, känna tacksamhet! 1.5h i 35 grader , himla hot efter!! Svetten bara rinner! 

Nu ligger vi vid poolen och glassar, vi var ute på ännu en utflykt igår och brände oss lite (trots 50 i solskydd!) så vi tar igen de med lite slappt poolhäng bara. Jag blir så himla rastlös vid poolen och ligger med all fördel på stranden, medan L älskar pool. Vi kompromissar ;)
 




Har haft en helt fantastisk semester och är så tacksam att jag får spendera den med mitt hjärta. Det var längesen vi åkte bara vi två och det är så otroligt mysigt! Vi gör precis vad vi vill haha! 
Vi har besökt massa stränder, öar, big Buddha, view point, tränat, ätit god mat, gått på massage, kollat på den vackra solnedgången,  pussats massa och bara haft det helt fantastiskt! Tänk att det är 6 hela dagar kvar i detta paradis 
:) 























Åh, vill bara dela med mig av alla bilder härifrån. Men lunchen kallar! Jag är såå hungrig nu efter att ha käkat frukost 06!!
Har ett subway hak här breve hotellet, och salladen där kostar 30 kronor. Helt perfekt och så gott! Just nu är jag lite trött på Thai-maten efter att ha ätit det konstant 😂

Glutenfri och sockerfri kladdkaka

Jaaa nu kommer äntligen receptet på denna goding ! Håll i er ;) den är bäst!!!


Du behöver 
4 ekologiska ägg
3 dl xylit (går lika bra med stevia/Sukrin men xylit ger mer "sockerkänsla.)
1 krm ekologiskt vaniljpulver 
4 msk kakao 
2 msk Carob pulver 
2 dl glutenfritt mjöl 
100 gram smör 

Gör såhär 
Ställ ugnen på 175 grader. Smält smöret under tiden du gör det andra. Rör ihop ägg och socker (vispa inte med elvisp!!) blanda de torra ingridernserna och rör ner i smeten. Rör sist ner smöret. Smöra och bröa en form med kokosflingor, eller glutenfritt ströbröd,  in i formen (avtagbar kant) och sedan in i ugnen ca 20 min. Den ska vara kladdig när du tar ut den ur ugnen. Låt den svalna några timmar i kylen innan du mumsar i dig den ❤️






BCAA frukost

Innan jag tar min morgonpw till jobbet brukar jag dricka BCAA, just nu är proteinbutikens nya favvisen. Såklart =) 
Äppelcider heter smaken och jag önska jag kunde förklara den med ett annat ord än äppelsaft men det går inte, den är så jävla god och fräsch i smaken, tänk att göra slush på denna goding? JAG DÖR AV BARA TANKEN :D 
 


 

Sunday funday

Utan tvekan! Vilken lyxig och fin söndag jag har haft. Tacksam enda in i själen.
Tog en riiiiktig sovmorgon till 9.30, Tog en prommis med smilla följt av en brak-brunch. 
Nybakat bröd, proteinpannkakor, nutella (MÖMS) smoothie, juice, avokado, Skagen - ja allt!




 Vi blev så mätta och trötta igen (🙊) att vi la oss i sängen och kika på film och gosa lite. Bästa som finns , slapp dagar!

Ner på stan för massa shopping, träningsbbyxor, skor, klänning, hejåhå! Följt av träning.
Vi körde ben idag och jag var sugen på frontböj och raka mark så det fick det bli, sen lite benpress och annat med #discHoooe . Körde lätta front med gummiband , har svårt att hitta kontakten i röva och min högra sida är typ mer kontaktbar haha. Men jävlar i min låda vad min röv är död nu, alltså på riktigt den skakar  hela tiden och jag är rädd för smärtan imorgon, vill inte! 🙊Avslutade gympasset med mag-Tabata med lärkas och Sofia. Shopping och träning är verkligen den bästa kombon, ständigt glad. Ska alltid shoppa innan träningspass haha. ;) 

Jag och Limpan skulle spela bingo, vi blev så sugna när vi va å handla ! När vi kom hem bad jag limpon att kika när de börja.

L- de är lugnt de börjar kl 19.
Jag: super, då hinner vi laga mat innan!
18.45 sätter Linus på tv och ba : men FAAAN i helvete WICKON de har ju redan börjat?!?,! De brukar ju börja 19???
Kollade du inte tiderna hjärtat? 😘 "nä men de brukar ju börja så" 😃😃😘😘🙊 

Så Hahahh vi väntar på att det ska komma ut på play 😂😂😂
Fin söndag iaf som avslutas med Ansiktsmask, peeling, yoga med limpis och ett kvällssamtal med Ida ❤️



En clean fråga



Svar :
Hej fina du och tack snälla för din kommentar ❤️ det värmer att höra.
drycken som är på bilden heter clean och det är en bcaa dryck som innehåller 10 vitaminer, fördel också är att den inte innehåller socker, inget taurin och inga konserveringsmedel . Alltså en clean dryck 😍😘
Jag dricker den innan träning eller när jag behöver ha en extra boost. Finns på utvalda Ica butiker eller gymgrossisten :)
Håller med dig om att det är en djungel ibland ;) hör av dig om du undrar nå mer! Kramis  

Pannkaksfrukost

I veckan fick jag hem ett härligt kit av @halsotreats , det bestod av härliga hälsobollar och proteinpannkakor.
Igår gjorde jag en supergod frukost med pannkakor, vaniljpudding, stjärnfrukt, jordgubbar, kakaonibs och xylit. Alltså kan jag säga mer än DRÖMMEN?
Jag längtar tills jag får bjuda L på dessa godingar!
 




 

Puss

Puss på att min axel börjar bli bättre. Förra lördagen efter jobb med min hjälpte Helena , hade jag bokat tid hos bästa dojan. Massa knäck och justeringar senare så känns den verkligen bra. 
För första gången på någon månad kan jag göra wallclimb och pressar igen, ingen är gladare än jag! :-) 
Rekommenderar VARMT! :) 

Nu ligger jag i badet och längtar till träning , men det får vänta tills jag känner mig helt kry. :) 



Pittdag

Igår var en skitdag utan dess like, jag har nog aldrig gråtit så himla mycket DETTA ÅR! haha ;) Jag är en lipsill deluxe men mina känslor kommer med tårar, om man kan säga så. Jag gråter när jag skrattar, när jag är ledsen, när jag är arg osv. Jag tänker väldigt mycket på hela min familj just nu och ibland önskar man att man bara kunde ta bort smärtan från någon och ta allting själv! 
 
Igår kom febern från ingenstans, jag hade tränat på morgonen och kände mig väldigt hängig och visst att den burpee alltid är jobbig men SÅ jobbig trodde jag inte. Gick hem för jag mådde skit, grät och hade ont överallt. Sov nästan hela dagen och idag vaknade jag SUPERHUNGRIG, något bra iallafall. Nu har jag skickat in lite mail som var viktiga och ska nu stänga av datorn för att gå och sova. =) 



 
 

IKEA Projekt

Hej hjärtan,
Jag gav ju er en liten hint för någon vecka sen om ett samarbete med IKEA. Och det skall jag nu förklara för Er ;) 
Under april-maj kör IKEA en kampanj med 100 st utvalda runtom i hela Sverige, hållbara ihop. 
Kampanjen går ut på att lära sig att leva så klimatsmart som möjligt. Tex, använder vi LED-lampor? Hur källsorterar vi? Har vi bra fönster som inte släpper in kyla? Hur värmer vi upp huset? Gör vi våra era grönsaker? Handlar vi ekologiskt och närproducerat? Flera faktorer som spelar roll för miljön i dagsläget.
Viktiga frågor som man, eller jag, har tänkt på mycket men inte riktigt haft orken till att ta tag i det.
Jag och L källsorterar knappt någonting i dagsläget. Vi har två papperspåsar i köket där den ena innehåller pant och den ena innehåller papper/kartong. :D haha, det finns att förbättra alltså. Det är nästan så att man skäms.
 
Under första besöket med IKEA som bestid av 3 designers och 2 energirådgivare från komunnen så tog vi en rundgång i hela huset, de kollade vår fjärrvärme och vår golvvärme, fönster, hur vi källsorterar, hur det ser ut i kyl/skafferi, massa olika saker. Vi gick alltså runt och tog rum för rum. 
Det som händer nu är att de kommer att planera lösningar för vårat hem. De kommer att installera en energimätare hemma hos oss och ge oss härliga lösningar som vi kommer ta lärdom och nytta av. Vad jag vet vad vi kommer få är ett startkit med massa LED lampor och uppladdningsbatterier, mörkläggningsgardiner osv. Sen kommer de att spåna ut massvis med lösningar, vi sa tex att vi ville ta bort en del av köket som inte passar in, där börja de mäta och dona direkt ;) De ska bli väldigt spännande detta och jag hoppas att ni följer med på resan. 
 
Vi skulle även fylla i en liten kalkylator. Det är ett test där man ser sitt ekologiska fotavtryrck och hur många planeter det skulle krävas om alla levde som DU. Jag vet inte om jag vågar säga mitt resultat ;) 
 
http://www.famhagberg.se/kk/140205/klimatkalk.php
 
Prova du med =)