Glutenfri och sockerfri kladdkaka

Jaaa nu kommer äntligen receptet på denna goding ! Håll i er ;) den är bäst!!!


Du behöver 
4 ekologiska ägg
3 dl xylit (går lika bra med stevia/Sukrin men xylit ger mer "sockerkänsla.)
1 krm ekologiskt vaniljpulver 
4 msk kakao 
2 msk Carob pulver 
2 dl glutenfritt mjöl 
100 gram smör 

Gör såhär 
Ställ ugnen på 175 grader. Smält smöret under tiden du gör det andra. Rör ihop ägg och socker (vispa inte med elvisp!!) blanda de torra ingridernserna och rör ner i smeten. Rör sist ner smöret. Smöra och bröa en form med kokosflingor, eller glutenfritt ströbröd,  in i formen (avtagbar kant) och sedan in i ugnen ca 20 min. Den ska vara kladdig när du tar ut den ur ugnen. Låt den svalna några timmar i kylen innan du mumsar i dig den ❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback