Kunskap

Låg på soffan och smågrina när limpan kom hem från gymmet. Dåligt avis tjej eller..
Han hade köpt med sig bodymagazine och glass, så gulligt!
Jag har på senaste bara vilja lära mig allt. Vill ha kunskap om allt och lära mig alla do's and dont's .. 
Hela dagen har gått åt att ligga i soffan och lyssna på bodyradio och läst massa sidor på internet. Dör!! Det är SÅ kul!



Topp 4 - Proteinpulver

Jag försöker alltid att ha ett bra intag av protein varje dag. 
Många frågar varför jag dricker en shake eller tar en proteinbar - men jag tycker ärligt att det är smidigare än att ta med en fläskfile i väskan typ.
 
Jag vill få i mig mycket protein för att bli starkare och bygga muskler. Linus har sagt att jag skall äta 2 ggr kroppsvikten varje dag .. Vissa dagar får jag i mig det och vissa inte. Men det är kul att sträva efter! 
 
Men det är ju en jävla djungel med alla proteinpulver. Det är så himla svårt att hitta något man gillar också.
Här är min topp lista:
 
1. Flagom  - troligtvis det mest goda prottepulver jag druckit, päron/vanilj smakar seriöst som päronsplitt. Att blanda det med iskallt vatten, krossat is .. OMG! Jag dör :D Ska definitivt prova alla andra smaker och komma med recension! GIllar verkligen att det kommer i BURK! Sååå trött på påsarna haha. 
2. MM Sports - Bra proteinpulver i bra pris. Testade jordgubb och päron/vanilj, klår inte flagoms men det är liksom bra. Ogillar påsen men gillar priset. 
3. Fitnessguru  - Okej, här börjar det dåna ner lite. Jag gillar fitnessguru pga priset. Men du tröttnar så jäkla snabbt på smakerna och det är FÖR sött. Jag har provat både whey och isolate men det går typ 5 shakes sen tröttnar du och drar dig för att dricka. 
4. Gymgrossisten - Också här ett bra pris men det ger verkligen inte kvalle för pengarna tycker jag. Här köpte jag päron/vanilj (helt såld på det efter flagom.. haha) och cookies/cream. I vanliga fall kan jag ha i typ hur mycket vatten jag vill och det smakar gott. Här är det typ en droppe vatten sen är det odrickbart. Jag ogillar verkligen gymgrossistens prottepulver och det är synd, för alla deras andra grejer är suveräna och prisvärda!
 
 
Nu ska jag dricka en kall shake och sen lägga mig och sova igen. :) 
 
 
 

Banan

Alltså jag äskar banan. Det lär vara den bästa frukten ! 
Jag har alltid haft banan i tacos/i fil/fajitas det är så sjukt gott.. Nu käkar jag det i kycklingsallad/kycklingröra med. Hört många som har det i köttfärs, nästa att prova ! :D 

Jag klarade inte att jobba hela dagen. Jag gick hem och somnade direkt, sov dock jävligt dåligt så nu är jag helt död. Well well. Jag har inte varit sjuk sedan oktober (alltså att jag lär stanna hemma ngn dag.) vilket är sån sjuk skillnad sen förr. Då var jag hemma typ varje månad. 
Träning och bra kost gör susen ! Förstår ni vad mycket medicin jag kunnat sluta äta nu? Är så lycklig !



Måndag

Godmorgon hjärtisar! 
Måndag morgon och här ligger jag med halsont och en kropp som är död. Fatta man ju.
Ska åka till jobbet och se hur de känns men går de inte lär jag åka hem..

Vi får se helt enkelt, bättre måndagar har jag haft men man lär ha dåliga å :)



Jag vet vad jag mår bra av

Idag pratade jag med en kompis lite om hur ångesten är med maten och så.
Det har blivit bättre , mycket bättre.
Jag vet exakt vad och hur mycket jag behöver äta för att "stilla" sötsuget .
I fredags tänkte jag och Linus köpa en subway till middag och då snålade jag in lite på frukosten och sen åt jag bara sallad till lunch. 
Kroppen skrek efter mat och då handlade jag godis och chips istället.

Jag tror att det är så viktigt att lära känna sin kropp. Jag behöver äta mycket mat, jag är fortfarande överviktig liksom. Men jag ligger på underskott och det fungerar, men i fredags kände jag verkligen när "dippen" kom. Jag bara skaka för jag var så hungrig och behövde socker dirr typ.

Jag tror inte på att utesluta något ur kosten. Jag såg lchf som en viktminskningsdiet typ. Tror att det är viktigt att få i sig alla makros och skulle jag utesluta något så är det just kolhydrater, men jag känner mig så tom utan det. 
Är så stolt över mig själv som inte bananas idag för jag vet hur ångesten är efter. Jag satt ju med matkoma i vilket fall och var väldigt nöjd med min sallad!

Hälsosam mat, träning och ett sunt förnuft tror jag är nyckeln till en bra viktminskning!





Helgen

Haft en jättebra helg men som alltid har den gått för fort..
Igår på dagen var vi och solade hos mamma. Så himla skönt med massa sol och att få bättra på brännan lite..
På kvällen vankades det reunion med tjejerna från högstadiet och det var så jävla roligt, typ bästa kvällen på länge!
Men wiktoria 22 år är fortfarande amatör gällande alkohol så hon kom inte ens ut på krogen. Härlig tjej ;)

Sjukt rolig kväll iaf och idag har jag legat bakis heeeela dagen. Pallrade mig ut på en 6 km pw med bodyradio i lurarna.
Nu har Anna, josephine och jimmy varit här och myst lite. Egentligen var jag sugen på att gå lös och bara bakis frossa i pizza och chirre men köpte en kebabsallad och poppa lätt popcorn. Himla bra.
Dock längtar jag efter en ny vecka.
Om jag vet att jag har fusk inplanerat så kan verkligen hela veckan bli fuskig också.. Dålig träning osv.. Har kört tre pass? Under all kritik.



Fridaaay!

Veckan har gått ganska fort.. För fort! Idag är det Saras sista dag på jobbet så jag kommer bli sad face.. 
Tänkte ta en runda på stan efter jobbet och sen väntar mys. 

Såhär trött är jag idag, hoppas en pw till jobbet piggar upp!:)



Stark mat

Förr hatade jag stark mat. Alltså jag grinade när jag åt en chili cheese på Max.. 
Nu älskar jag dock stark mat .. Och chilicheese ;p

Idag blev det fullkornspasta med kyckling. Stekte kyckling , i med lite créme fraiche (8%) och cayennepeppar, chili, svartpeppar, basilika och sötsur sås. Mams.


Äntligen

Äntligen kom jag iväg till gymmet. Herregud vad skönt!
Benen skakade efter passet och jag fick in benböjen ganska bra. Fick dock tips av världens bästa antman att göra front och vanliga nästa gång, kör några set och ser va som är bäst. Längtar!!

Benen skakade efter passet och magen gör ont när jag skrattar. Märks att det var några (tre) dagar sen. Jättejobbigt har det varit psykiskt. Så idag har jag levt på endorfiner, åh bästa känslan :)

Imorgon är det vägning och jag är lite nervös... Har inte varit en ultimat vecka. Inte fuskat något men känns som att jag ätit mycket? vi får se!



Bästa mamma

Som vet när jag behöver bli pepp.
Vill du se ett kort på dig förr?


Alltså.
Kinderna? Armarna? Tuttarna? Hakorna? WTF liksom.

Idag har jag inte haft en bra ätdag..
Eller.. Sådär.
Frukost - kvarg med blåbär 
Lunch - kebabsallad
Middag - ädelost paj

Mättnaden. Tröttheten. Godnatt!

Ny färg

Hur mys var det inte idag då?
fick reda på en sjukt kul grej på jobbet, ska förhoppningsvis utbildas med lite nytt snart , så tagg!! Lunch med världens bästa Sara och sen var de allmänt chill bara.. Frissan sen och Det blev en ny färg i huvve idag, extra skönt .. 
Lite ombre ! Är jättenöjd faktiskt men längtar lite mot sommaren om de blir liiiite ljusare , perfekt färg då :)

eftersom mitt hår var sjukt slitet så sög färgen åt sig direkt och de tog lång tid att få bort allt slitet utan att ta på längden haha. Kin är bäst och hon vet precis hur jag vill ha det, är så jävla frisörrädd annars.. Mardröm att kapa av typ 5 CM.

Ja, inte fan hann jag med gymmet idag heller, får lite panik. Att träna 5 dagar är ju det jag sagt för mig själv är "okej" men nu när jag bara gör det denna vecka känner jag mig sjukt lat, även om jag inte har tid ens .. Jag skakar för jag är så tired?




Onsdag

Godmorgon hjärtan.
Sitter på jobbet i vanlig ordning, ska snart käka frukost - kvarg. Tröttnar aldrig.

Idag blir det frissan, stan, shoppa, tvätta och vårstäda .. Oh lord vad ont i magen jag får haha, måste sluta stressa eller boka alt på samma dag:)! Ska försöka få in ett benpass också..



Ångest

Jag har ju börjat med ett annat upplägg med kosten, nähääää tänker ni men ärligt så orkade jag inte riktigt lchf. Visst. Jag mår bra av det som fan men det är enformigt, tråkigt och "fuskar" jag så åker jag dit som fan typ.
Jag mår ganska bra med det nya upplägget bara det att det har varit så jävla mycket sen vi kom hem från Thailand. Alltså det är saker planerade varenda jävla dag .
Ibland kan jag tycka det är roligt men när jag känner att kroppen går på sparlåga och jag börjar få ont i halsen, känna mig nere osv så känns det som att det är nog.. Jag somnar av utmattning typ 9 halv 10 på kvällarna och innan Thai var det typ 12 halv 1 som jag gick och la mig, snitta typ 5 h per natt..?

Lite därför jag inte var på gymmet igår med, vågar inte att riskera att träna med ont i halsen. De blev en pw då. Idag har jag gått typ 3 km och tror ni man har dåligt ångest eller?? Så jävla pinsamt.. 

Jag längtar så mycket till nästnästa helg, då ska jag sova ut i min egna säng och inte ha några måsten. Åh så skönt :)

Jaja! Jag klarar kosten iaf.
Jag och Linus pratade lite om vad vi skulle äta idag, han ba: ja jag ska inte tviga dig men jag vet ju va jag är sugen på, typ Max." Jag ba : ja alltså en pizza skulle vara skitgott men jag tycker inte att ångesten är värt det efter." Så jävla skönt!




Äntligen hemma!

Viiiilken lång dag ..
Jobbat, hängt på stan med Sara, storhandlat, solat, fixat massa hemma, .., helt kaos.
Försökte verkligen hinna med gymmet men idag får jag ta veckans enda vilodag , de får bli så även om jag ville vila på söndag men vill jag ner i vikt så lär jag kämpa.. :)

Ni ska veta hur jobbigt det varit idag.. 
Att storhandla hungrig är verkligen inte kul, att stå emot allt "gott" och att inte stanna att köpa pizza på vägen hem är fan stort för mig. Men ärligt , jag klarade det ju och käkade enligt "schema" :) bra Wickis!!



Dagens mat

gillar ni de här inläggena?

Frukost - smoothie gjord på Afil, vatten, hallon, proteinpulver och babyspenat
Mellanmål - proteinbar
Lunch - köttfärs med morötter
Mellanmål - två finn crisp, 1 ägg
Middag - chili con carne med tortilla bröd

Himla gött! Kom in från en kall pw nu och jag ska rensa i min garderob tänkte jag..



Pw

Tog en promenad till jobbet idag. Iskallt men skönt :)
En celsius gör mig alltid pigg, ska alltid ha ett flak hemma :)



Gym

Igår körde jag ett grymt pass på gymmet. Bröst/axlar/triceps som är favoriten :)

Blir dock irriterad på att jag aldrig kommer någonstans med bänken. Jag är sjukt svag där och maxar liksom 40 kg.. 
Men nöta nöta nöta.



Mysig

Hämtade upp Johanna idag efter jag varit på gymmet. Hon och jag brumma ut till stugan för middag hos pappa.
Vi käka jättegod mat som alltid när pappa lagar och bara skratta, alltså Johanna är nog världens bästa glädjespridare och hon gör mig så glad. Det behövde jag idag.

Vi satt oss framför brasan och pratade en del, åt lite godis och bara mös. Jag ville aldrig hem, bästa söndagskvällen på länge även om jag är lite ledsen just nu <3


Favoriter 

Snart måndag

Några timmar kvar till uppstigning för en ny vecka. Well, jag har mycket att se fram emot och speciellt att få handla mat. (Johanna och pappa kommer skratta när de läser de här...)

Ja en helg förbi och den har varit mysig. Vi har myst, skrattat, solat, bastat, grillat och gråtit (jag..) 
Nu längtar jag redan till nästa helg, har så mycket kul inbokat så jag smäller av.





Godmorgon




Min view at the moment,
Så himla mysigt .
Vaknade halv 7 i vanlig ordning men det är så skönt, ska gå in och tigga lite kaffe av camilla sen ska jag gosa ner mig i sängen igen ett tag innan en pw för att köpa färskt bröd!

Sen får vi se vad som händer :)

Hitta dig själv



Vet ni vad?
Jag är så ledsen för att jag längtade hem när jag var i Thai. Jag är så ledsen att jag inte tog vara på tiden.

Jag har ju skrivit lite om mina byten med p-piller .. Det var kaos . Jag testade en ny sort innan vi åkte och både jag och L kände innan att det skulle bli jobbigt. Jag mådde så dåligt. Var irriterad, ledsen jämt för allt, sur.. Jag längtade bara hem för att kasta de där pillerna i sopkorgen och börja med ett nytt preventivmedel, ej piller .

Jag har testat det i 2 veckor och de här två veckorna har varit de bästa på så länge. Jag har haft bra dagar, skrattat, busat och varit JAG. 
Jävla hormoner att ställa till det!

Nä, jag är så jävla lycklig nu. Jag har fått  varit med min bästa vän idag och ligger nu i stugan och myser ner mig framför "brasan". Jag gillar livet och jag börjar gilla mig :)


Fredag

äntligen fredag!
Så najs :)
Idag ska jag mysa med johanna , längtar ..
Sen ska vi upp till Söderhamn, Jepp understället är packat ;) vi vill så gärna ta vara på helgerna och göra roliga saker. Jag pallar inte bara vara hemma :)


Snart ska Kin rädda mitt hår, trött på den här färgen. Igen :)


Happy

Idag är det international happy day!!! Jej!

Jag vaknade superglad , skönt att det
Är torsdag.. Veckan har gått snuskigt segt. I tisdags trodde jag att det var fredag, snyggt Wickis.

Men torsdagar och fredagar är ju bästa dagarna!

Sitter i bilen nu och väntar på limpan. Längtar till lunch! Räksallad!




Tabata

Mitt tabata pass idag.

Ta hem SIT timer , sätt vilan på 10 SEK och "workouten" på 50 SEK.
Ös!

- sqauts på bosu boll (50 sekunder)
(Vila 10 SEK efter varje övning)
- leg kickbacks med vikt
- armhävning mot stepbräda
- axelpress på bosuboll
- triceps extension på bosuboll
- bicepscurl på bosu
- rodd med gummiband 
- snea situps (mot en bosu)
- rygglyft 

Vila en minut och kör två gånger till :)
Jag ska köra detta en till två ggr i veckan, som komplement till styrkan! :-)
Ska dock lägga till andra mer pulshöjande övningar.



Onsdag

Vaknade sjukligt mätt och nu är jag jätte hungrig?? Galet.. Min mage har damp fo sho, längtar till kvargen!
Onsdag idag , två dagar till bara att gå upp tidigt! Så skönt :D

Idag jobbar jag nog till 3, sen tar jag en promenad till Linus jobb så åker jag till gymmet sen. Blir tabata för mig idag då det är bröst / axlar / triceps och de kan jag inte köra själv, behöver hjälp med bänken ibland ;))




Back attack!!!

Gårdagens pass:

- marklyft ( Pb! :D )
- rygglyft
- stående skivstångsrodd
- latsdrag (för svag/tung för att göra Chins..)
- en övning i cable cross... Min favvo
- bicepscurl
- hammercurl 



Kötta

Fick sms av Johanna idag:



Alltså vissa kanske tycker att jag är as tråkig eftersom jag bryr mig så mycket om kost och träning, men jag älskar det verkligen och min största dröm är ju att gå ner i vikt så tränar jag inte kan jag ju glömma det liksom. Att träna 5 gånger i veckan plus promenader är egentligen ingenting, det är en timme om dagen liksom.
Jag vill peppa andra!!!!!! Seriöst, det är sommar snart babes, du hinner om du vill men det är liksom inge mes då isånnafall. De är kötta kötta kötta!! Om 10 veckor är det bikini time ;)
Nu vet jag att Johanna undra vad jag skulle träna för hon ville med men hon är så jävla söt haha, snacka om att känna mig! 

Jag kom precis hem från ett benpass, mina ben kommer vara död imorgon.. ÄLSKAR DET HÄR :D




Älskade tisdag

Alltså tisdagar är min värsta dag i veckan men jag vägrar vara negativ. Jag vill bara vara den mest positiva människan ever och de ska jag bli! :)

Idag ska jag och Hjärtat köra ett pass ihop, leg-day. Äntligen! :D jag kommer ha sån träningsvärk imorgon.. Förra vecka fick jag verkligen in benböjen så jag är fan redo att höja vikten!




Det räcker nu





Dagens maaaat

Frukost - kvarg med hallon
Lunch - lax med romsås gjord på kvarg 
Mellis - 100 gram lätt youghurt 
Middag - fiskgratäng
Kvälls - proteinbar och Afil med gojibär & jordgubbar




Jag älskar det

Jobbdagen gick så himla fort, hur skönt? Kollade på klockan vid 13 sen vid 16 typ, så bra!!

Åkte till gymmet efter jobbet. Körde själv och ibland är det så jävla skönt. Även om jag älskar att köra med Linus och med vänner så är de härligt att ha grym musik på och bara fokusera.
Jag fick nog till mitt bästa pass någonsin, så säger jag varje gång haha. Men jag överträffar mig själv jämt.
Idag tog Jag Pb på massa grejer !

Nu ska jag äta fiskgratäng och sen ta en liten pw, så najs!



Today

Måndag. Snark på det.. Det snöar ute!?
Fem dagar kvar till helg. Jag längtar.
Längtar till gymmet också. Idag ska kroppen få arbeta riktigt bra och jag längtar så jävla mycket efter träningsvärk!!
Jag längtar till lunch. Lax och romsås. 
Längtar till lön. Att få göra en budget.
Längtar tills jag ska väga mig. För den här veckan kommer bli grym.

Alla dessa småsaker. Åh, jag blir lycklig !
Jag vägrar gräva ner mig i småsaker nu. Nu kör ja!




Dagens mat

Frukost - jordgubbar med mjölk. Två finncrisp med ägg och skinka.
Lunch - taco sallad
Mellanmål - protein bar 
Middag - fiskgratäng
Kvälls - kesella med jordgubbar 



Hemskt

Alltså inatt var ju brutalt ..
Vi frös så vi höll på att dö. Gasolvärmaren tog slut så vi var iskalla vid tre inatt, då packade vi ihop och åkte hem. Så jävla trött !

Sov faktiskt till elva och sen gjorde vi oss i ordning för att fira Malin. Stora tjejen <3 
Tog en pw till Johanna sen och har myst med henne hela eftermiddagen <3

Är såååå trött, ni anar inte. Har knappt blivit någon sömn i helgen så det kommer bli en jobbig vecka.



Frukosten idag <3

Beslutsångest

Jag och L hade sån jäkla beslutsångest om vi skulle åka hem eller inte. Gymma eller go bananas här typ ;P
Jag har frusit sen igår kväll (trots massa kläder, filtar, täcken osv.) så jag var helt sluuuuut. 
Åkte och köpte ett underställ och då blev det bättre så vi bestämde oss för att stanna.

Tog lite plock i solen, bastade, Linus tog första doppet, myst i skogen och grillat kött. Alltså ibland lär jag stanna upp och bara njuta. Det är så mysigt här ! Världens bästa tuppis


Träskor är givet ;)


Mysigt !

Vaknade sju imorse, låg och gosa lite i sängen . Frös så sjukt mycket inatt?
sov med kläder, tre filtar och ett täcke.

Åkte till affären och köpte nybakat bröd sen till stugan igen och åt en brak frulle. Nu har vi varit ute och gått en timme och 40 min, tagit lite geocache och chillat..

Vi får se om vi åker hem ikväll eller inte , vi båda längtar till gymmet men känns som att man lär ta vara på helgerna också..
Vi får se :)





Godnatt

Godnatt !
Efter jobbet åkte vi hem och fixade lite sen brumma vi mot tuppis.
Hemgjorda burgare, kortspel och att krypa ner breve den bästa jag vet. De är lycka de.
;)



Chest

Kom precis in från en kall PW. Blev 6 km tror jag? Riktigt skönt :)
Nu ska vi sortera tvätten , mindre kul.

Igår var det bröst/axlar/triceps och jag körde detta;
- bänkpress 
- lutande bänkpress 
- militärpress
- axelrotation ala lailani
- sidlyft
- triceps extension
- triceps pull down - drop set

Himla bra pass och jag välkomnar träningsvärken ;)



Happy day !

Imorse var jag så trött ( som vanligt .. ) så tänkte lata mig i bilen lite istället för att en pw till jobbet men fan nej! Jag känner att det inte är värt att jäsa.

Likadant som när vin skulle bestämma middag. Linus ba: cheeseburgare, hamburgare och pommes? Jag ba : sallad? Haha..
Jag har inte känt mig sugen på något alls för jag tror jag "vet" att jag får äta det men att det sabbar ändå.
Jag är bara taggad på kost och träning.

Imorgon ska vi till stugan så det kommer nog bli en utmaning att inte typ dricka vin eller äta nå dumt men de klarar vi nog!:)



Lyckan



Alltså jag vet att jag inte ska gå all in med vågen igen. Men jag måste göra det nu så jag "ser om jag gör rätt."
Och idag såg jag typ det bästa resultatet på länge. Det är så jävla skönt!

Jag älskar att kämpa för det här, för de är ju de. En kamp!
Att hålla sig till sina kalorier, ligga på underskott och träna röven av sig. Jag älskar de!


Today


Pratade massa om kost idag på jobbet och jag ska lägga upp ett "kostschena" till en kollega vilket känns as kul! 
Massa olika tips på frukost, lunch osv. Tror de kommer bli grymt :)

Tog en promenad till Josephine och gosade med den sötaste hunden jag någonsin sett tror jag. Sen gym med limpan, bröst / axlar / triceps.
Det är typ mitt favoritpass ;P 
Tror ni jag blev dåligt glad när jag såg mina triceps? Triceps är bland de snyggaste kroppsdelarna som finns (tkr jag..) och har aldrig trott att jag kunna få snygga trissar men fan, de börjar hända grejer nu!! Så NÖJD ! Alltså, hard work pays off. De fira jag med att beställa mer bars från gymgrossisten :)

Börja med nytt upplägg med kosten i lördags. All vikt jag gick upp i Thai är borta och lite mer än såååå?



Legday

Okaj. 
Ska försöka skriva ner passet igår men tror jag glömt bort lite haha.

- squats (20 kg, lätt vikt. Vill få in tekniken korrekt.)
- benspark
- ben curl
- vadpress 
- raka marklyft 
- snea situps 
- plankan

Kort, tungt men jävligt effektivt!
Älskar att träna med limpan. Jag kan vara lite lat och typ "... Ja men jag kanske kör hack squat idag.." Han ba NEEEEEJ VARFÖR DET ÄR DÅLIGT JÄVLA MES" typ haha. Älskar han!



Onsdag

Godmorgon babes.
Gud, igår var jag så trött så jag somnade med kläderna på. Vaknade upp och var helt förvirrad. Klarade mig uppe till strax efter nio iallafall. :) 

Är på väg till jobbet nu, tog en pw från Linus jobb. 
Dålig ide med tanke på att träningsvärken från benpasset smyger sig på ganska styggt haha. 




Estetikkliniken

Den 14 februari vann jag en tandblekning hos estetikkliniken här i Gävle. Idag hade jag tid och jag var verkligen nervös innan haha.

Men jag blev lugn så fort jag träffade Jeanette , helt otroligt vilken fin människa. Utstrålade så mycket lycka och var så otroligt härlig. Vi prata mycket om träning och ni kommer se henne i Arbetarbladet på söndag :) hon kör på så bra!!

Är så jävla nöjd iallafall, här är resultatet:




SMILE




Hej fina ni!
Tisdag, skönt? Tisdagar är min värsta dag i veckan. Jag älskar måndagar om man jämför med tisdagar ;)

Jag kom precis hem,  ska bara äta lite mellanmål sen ska jag till gymmet. Är SÅ taggad!

Ska berätta om en rolig grej jag gjort idag senare :)


Love

Love u bitches.
Dåligt glad jag blev när jag hittade det här i anteckningsblocket. <3



Jetlag

Okej. 
Första jobbdagen kan summeras med kaos.
Jag vaknade halv 4 och kunde inte somna om alls, låg och chilla lite.
Tog en promenad till jobbet och hade över 100 mail att gå igenom.. 
Sen var jag helt zombie resten av dagen. Jag vet inte hur mycket kaffe jag druckit men tillräckligt för att hjärtat ska få fnatt iaf.

Sååå när Linus hämtade mig kände vi båda för en långpromenad istället för gymmet. Det tar vi imorgon. Längtar som fan! Lovar att det blir ett mördarpass, blir alltid det med limp. Då blir det iaf tre styrkepass på raken och ett konditions på fredag så ska jag fan vila hela helgen - vilket aldrig kommer hända ändå men känner att de skulle va skönt nu iaf haha.

Vägning på onsdag och Gud va spännande det är haha :D



Fikaaaa

Igår tog vi en liten promenad till Linus mormor och morfar. Älskar att typ alla i vår släkt bor så nära. Till Papi lär vi åka till stugan fast det är så sjukt mys där så det är ok ;)

Vi lämnade lite presenter blommor som tack för hjälpen med smilla nu när vi varit glada. Vi fikade ute i solen, jag tog en proteinbar . Åh vad det känns bra att äta bra :)





White

Så jävla typiskt att jag tappade EN nagel när jag satt på flyget hem haha. Målade de vita så de ej ser kaos ut och fan va jag älskar vitt!

Klockan är halv 9 och jag kommer somna om en minut. Adios :*



Gym !

Efter frukosten åkte jag till gymmet med Josephine.
Vi båda hade sån sjuk träningsvärk från träningen igår så vi bestämde oss för att köra ett tabata pass.

Vi värmde upp med 60 st sidlyft och 60 st axelpress med vikt .
Sen körde vi passet, kör 50 sekunder och vila 10 sekunder, vila en minut och repeat :)

- Kettlebell swing (körde 10kg)
- Rumpa med pilates boll. (Du ligger på rygg och sätter upp benen på bollen, drar in benen mot rumpan och håller höften uppe.)
- armhävning mot stepbräda
- biceps med vikt 
- triceps med kettlebell 
- bakåtvända flyes
- rygglyft
- crunches 
- snea situps 

Alltså väldigt lätta övningar men du får upp pulsen rejält och de är fint att varva med styrkan där vi mer kommer göra basövningar.



Söndag

Vaknade i vanlig ordning nu halv 6. Men jag börjar tycka det är skönt :) tänk att vakna så tidigt varje helg? Gud va man skulle ta vara på dagen ..

Jag tog en PW på 6 km och så käkade jag en smarrig frukost, älskar smoothies.
Nu väntar jag på att josephine ska vakna och se om hon vill med till gymmet! :)




WORK OUT

Josephine var här igårkväll och mös en liten stund, blir så glad av att hänga med mina fina vänner. 
På tal om Josephine så måste jag säga att vi drog av ett grymt brutalt pass på gymmet igår imorse.. 
Vi körde igenom hela kroppen eftersom vi inte kört ren styrka på ett tag.
 
Detta körde vi;
- Hacksquat maskin, 3x10
- Lårcurl, 3x12
- Stående vadpress, 3x12 (superset med lårcurl)
- Benspark 3x12
- Bänkpress, 3x8 
- Militärpress, 3x10 (borde tagit högre vikt och lägre reps men jag har så ont i axeln..)
- skidlyft 3x10
- Marklyft 3x8
- Någon övning i cablecross som jag inte vet vad den heter men tar grymt på övre rygg/bakre axlar.
- Triceps med kettlebell 3x10
- Situps 3x12
- Åh en till övning jag ej vet vad den heter. Mage i TRX band, dra benen mot dig fast åt sidan. ;D
 
Gissa om vi var döda efter?
Vi kunde knappt gå ner för trappan när vi var klara haha. 
 
 

Ida

Idag kom Ida och hälsade på. Vi låg och gosade i soffan. Hon är så himla klok och jag beundrar henne så himla mycket.
Kan inte fatta att vi träffades helt spontant , vi hade aldrig träffats men på något sätt började vi prata att vi hade tråkigt och drog på fest med varandra . Sen dess har hon varit en av mina bästa vänner.
Haha , kommer ihåg när vi hade "blogg krig" med varandra och tjafsade jämt, tog 10 min sen var vi kompisar igen.. Åh! 

Jag är så stolt över henne , Fyfan va hon är bra. 





New in

Låg på stranden i thailand och längtade lite efter träningen. Det började klia i fingrarna så in på gymgrossisten, sportamore och massa annat för att beställa hem massa kul. 
Jag älskar att ha nya träningskläder och jag älskar att fylla på i skafferiet med nytt kosttillskott, det gör mig så sjukt taggad. 
 
Jag tänker lägga upp min träning på ett annat sätt nu.
Jag har tidigare kört mycket zumba och sedan mycket tabata. 
Nu blir det 3 styrkepass (ben/mage, rygg/biceps, bröst/axlar/triceps) och två tabata eller springpass i veckan. Blir det mer så är det bara bra men fem dagar i veckan är lagom . 
 
I maj vill jag klara av att springa 6 km i sträck så jag måste verkligen nöta - men inte för mycket.
 
Jag tänker även skriva mer om träning och kost i bloggen för jag hatar verkligen "idag har jag gjort det här sen det här" . 
Pöss på er 
 
 

Frukost

Min frulle idag. 
Smoothie, ägg, tillskott och kaffe. Möms!

Nu ska jag ta mig ut på en Powerwalk å så blir det gymmet sen :)




Jetlag

Alltså torsdagen .. Resan hem. Kaos!
Jag har aldrig någonsin grinat så mycket.. Flygvärdinnan kom och lugna mig men det var jätte jobbigt alltså.
När vi åkte dit intalade jag mig själv att jag inte var flygrädd och de gick ganska bra. Men hemvägen var alltså helt sjuk. 

Tog sömntabletter sen och sov ca 8 timmar och när vi kom till Gävle däckade jag direkt .. 
Fredagen gick ut på att landa efter jetlag .. Gick åt helvete..  Träffa Josephine och Anna sen köpte jag hem mat och somnade 9.

Vaknade 6 imorse efter en kass sömn inatt. Det här är det värsta med att åka till Thai. Tiden efter :) men de är bara att kämpa på :) 



Att leva

Första dagarna här gick jag helt bananas. Thaimat till frukost med pannkakor på sidan och rostat bröd , alkohol som mellanmål , pasta till middag. Ja men ni hör ju. Kaos.
De senaste dagarna har jag lagt in mer träning, ingen alkohol, bättre frukost (typ fullkornsbröd och youghurt eller ägg..) och så äter jag godis och så på kvällarna.

Har såååå svårt att leva i nuet. Jag kan inte slappna av. Jag vill inte äta som en flodhäst Och se ut som två , men jag vill kunna äta utan ångest.

Jaja. Någon dag kvar sen är jag hemma och får va på gymmet igen och känna mig tillfreds haha. 

/ barbamamma


Lite färg börjar jag få iaf, himla bra de.

Söndag




Min vy nu! Söndag och fem dagar kvar. Börjar längta hem lite smått!

Började dagen med frukostbuffé och träning, en liten nap på det pch nu är jag redo för solen några timmar.

Hong Island

Igår var vi på ytterligare en båttur.
Öarna runt krabi är rena rama paradiset och vi fick möjlighet att snorkla och bada i en lagun . 
Vi åkte vid åtta och kom hem vid 5. Lagomt trötta men redo för nattmarknaden som dessvärre sög :)