Fys

Imorse vaknade jag av klockan! Alltså herregud, jag vet inte sist jag vaknade av klockan - brukar alltid vakna innan. Blev typ rädd och fick hjärtklappning haha.
En lång dag på jobbet med mycket hinder, för höga krav på mig själv , slut i huvudet osv så behövde rensa de. Åkte till stället där jag trivs bäst, gymmet .
Körde massor av böj, mark och mage.
Var uppe på 80 kg i böjen vilket faktiskt kändes lätt. Få reps , för att inte få upp pulsen för mycket.

När vi kom hem gjorde vi knäckebröds pizza, har ni smakat det? Sjukt gott faktiskt.







Onsdag

Lill-lördag!
Skulle ta en pw till jobbet men Linus skicka sms ba "mamma skulle gå till jobbet men de va as halt så hon åkte med mig, ta bussen hjärtat" och med det smset somna jag om en timme till typ! Haha.. Tog pwn på kvällen nu ist.
skönt med luft!

Nu ligger jag och styr upp träningen med Johanna och planerar ett träningsschema ❤️ är taggad på att komma tillbaka och till helgen blir det äntligen fys! 

Nu blir det kvällis, en clementin, och dagens planka :) wiho 



Recept dadelbollar

Här kommer receptet på dadelbollarna som ALLTID finns i vår kyl :)
Nedan har jag skrivit vad du behöver, men Du kan med fördel ändra eller lägga till något, tex en essens eller kanske chokladbitar I SMETEN? :)
Receptet har Jessica kommit på, men jag har ändrat/lagt till lite hur jag brukar göra ! :) 

DU behöver :

120g dadlar

1dl havregryn (/fiberhavregryn)

1dl kokos

3msk fibersirap  (eller vanlig!)

1 msk olja (brukar utesluta helt egentligen och ta mer kaffe)
2msk kaffe

4 tsk kakao
0.5/1 dl stevia strö 
 100g sockerfri mjölkchoklad (kan uteslutas , om du bara vill rulla i kokos :)

Gör såhär:
Börja med att stavmixa dadlarna, du ser när de är klara. Blanda sedan i övriga ingridienser, stavmixa ihop allt. Rulla till bollar och doppa de i smält choklad om du vill ha det, annars tar du bara kokos!






Tisdag

Dagen har gått SÅ fort!En liten dipp på jobbet vid fyra men en alvedon senare så var jag på banan.
Hade en skoj dag på jobbet med mina härliga, fixade ordning skagenmackisar när vi kom hem.
Glutenfritt bröd, avokado och hemmagjord skagenröra med kvarg och lätt majo som bas.
Skippade lök som jag alltid annars brukar ha i då jag följer FODMAP Atm.


Direkt efter maten tog vi en promenad på 5 km, älskar våra promenader! Man får tid att prata om så mycket annat , hålla varandra i handen och skratta ihop! Svängde även förbi Ica för att posta ett brev, fick hem ett par snygga bikini trosor som va lite små , bara att byta de.

Nu ska jag se klart kardashians, göra dagliga plankan ( uppe i 80sekunder nu, började på 20 för tre v sen ! De går fort!)sen sova. Hoppas jag är pigg för en promenad till jobbet imorgon. :) 

Bloggeliblogg

Godkväll vänner!
Här hemma är det lugnt idag, vi som alltid far och flänger. 
Jag jobbade idag, första gången på en vecka. Jag tror kanske att det var lite tidigt dock, mådde inte så bra , yrsel , hosta och blev andfådd för ingenting. Men, jag är för rastlös för att bara vara hemma. Jag klarar det inte, inte helt själv liksom. När Linus blev sjuk i torsdags/fredags hade jag ändå sällskap, så det var mysigt att sjuk-gosa ihop, haha. Sov hela dagarna, men det finns inget bättre än att sova i limpans famn ❤️

Så idag efter jobbet blev det naturligtvis ingen träning, istället åkte vi och handlade lite, köpte lite mat osv,  sen såg vi på game Of thrones. vet inte hur många ggr vi har sett den serien men snart börjar ju nya säsongen och den serien är fantastiskt bra, lika spännande varje gång, så vi lära ju kika om! Hoppas att det blir bugg i år igen och 4 avsnitt släpps i förväg hihi! 😘

Jag och L har typ blivit beroende av dadelbollar. Alltså, när jag och jessan gjorde de ihop sist när hon va här vågade han inte smaka! Tills när jag gjorde de för ngn vecka sen igen för hundrade gången och han tog en bit (säkert för vi inte hade ngt annat hemma ;) så blev han också frälst.
Oftast tycker jag att sånt där nyttigt man ska göra, inte alls blir lika gott som "originalet" men detta är tvärtom. Tycker detta är mycket godare än chokladbollar! Rekommenderar er verkligen att prova , hojta om recept om ni vill ha godingar!

Så, nu ska jag lyssna på ljudbok och kolla upp när bussen går imorgon. Vågar inte gå till jobbet när jag känner mig såhär så de får vänta ngn dag! :-)






Nybakat bröd

Nybakat bröd kan väl vara det godaste som finns?
Jag och Limpo blev lite sugna här i veckan så vi slängde ihop något av det vi hade hemma bara,
Gud va gott det blev! ❤️

För 20 frallor

Du behöver:
5 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
2 dl dinkelmjöl 
1/4 msk salt
2 msk bakpulver
3 msk fibersirap (eller vanlig sirap)
5 dl vatten

Gör såhär:
Värm ugnen till 200• 
Klä en plåt med bakplåtspapper. 
blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke, tillsätt sirap och vatten, rör om till en jämn deg. Ta ut bollar av degen med hjälp av en sked eller lite extra mjöl och forma till frallor. (Toppa med vallmofrön/sesamfrön om Du vill) grädda i ugnen i 10-12 minuter , tills de fått fin färg. Servera nybakade med ost och smör! MÖMS.






Gryta - recept

Okej. Förra veckan kände jag ba "nej jag orkar inte kött eller sallad något mer, i need real food!" 😘😂
Såååå vi hade lite grytbitar hemma och resultatet blev en jättegod gryta.
Recept kommer häääär. (Skriver ej mått då jag för det förSta bara yolo:ade och för det andra så är det en smaksak.) 

Du behöver 
Grytbitar 
Lök
Paprika
Morötter
Soya
Matlagningsgrädde 4% 
Lagerblad 
Kalvbuljong
Potäter

Gör såhär:
Stek grytbitarna tills de fått en fin stekyta, häv de sen i en kastrull och täck med vatten. Häv i några lagerblad , morötter, lök och buljong. Låt koka 1h.
Plocka upp köttet och sila såsen. Häll ner köttet och skyn i kastrullen igen, blanda i paprika, soja och grädde. Smaka av med salt och peppar.
Servera med potatis och sallad! 




Bloggeliblogg

Alltså, tänk att ett meddelande från en obekant (? Säger Man så?) kan göra en så glad. Hela min onsdag blev tusen ggr bättre och hjärtat drog några lyckovarv.

Annars händer typ inget. Jag är fortfarande sjuk men börjar må bättre. Jag saknar verkligen jobbet och klarar inte av en enda till dag hemma. Ser typ fram emot när jag vet att Linus har rast så att vi kan smsa med varandra haha. Det är som att mina dagar börjar vid 16 när Linus kommer hem, men då ligger jag antagligen däckad i sängen eller i soffan. Vilken tråkig sambo jag måste vara just nu. Klarar inte av att göra någonting, skulle försöka ta ett litet varv runt området idag och jag kräktes och kräktes. Mysigt va! Jag vet att om jag stressar på att jag ska komma tillbaka kmr det ta sån lång tid, men just nu är tålamodet Zerooooo.
Imorgon ska jag till doktorn på återbesök och jag tror det kommer bli positiva besked. Det känns bättre. Hoppas på att få jobba snart och få dagarna att gå till Thailand ❤️

Jag älskar ju som ni vet kvällsmat och en standard är ju acai bowl, nu denna vecka har jag inte haft ork att fixa ordning allt man lära ha så jag har gjort chiapudding, som fixar sig själv i kylen.
För att få extra lyx brukar jag ha i någon essens/stevia droppar , typ vanilj. Så jäkla gott! 
På med mangopure och lite granola, så är de klart.



Mitt bästa sällskap om dagarna, vi gosar som aldrig förr!❤️ efter "promenaden" idag fick jag sån "du är värdelös - känsla, hur kan du dra på dig en lunginflammation just nu , hur kan du va så dålig osv, hur kan du inte Ens orka gå ett varv osv", att jag bara börja grina , satt mig ner på golvet och där kommer smilla och hoppar upp och pussas och gosas. Min räddare ❤️ 

Kyckling taco - recept

Okej vänner, nu ska jag bjuda er på ett sjukt simpelt men sjukt gott recept jag fått av härliga Jennifer, som jag gjort om liiiite. 

Du behöver
1000g kycklingfilé 
Tacosåsburk
1 dl lätt turkisk Youghurt
Ost (låg fett procent) 

Gör såhär 
Lägg in kycklingfiléerna i ugnen och gör de klara. Låt filéerna svalna och "strimla/riv isär" de med händerna. Blanda tacosås och turkisk Youghurt med kycklingen och strö över ost, in i ugnen igen tills osten fått en fin färg.
Servera med sallad, eller varför inte i ett tortilla-bröd? Så himla gott!

Jag "strimlar" min ganska smått då jag egentligen inte gillar kyckling eller dess konsistens. Denna rätt är dock en av favvisarna!

Voilà!

FyShus mys

Älskar pulshöjande pass och älskar kicken därefter.
Min fina vän Elvira har styrt några härliga wodar på senaste och hennes pass är grymma. Brukar också gå på FX pass i veckorna då jag just nu är ute efter att bränna lite, men glömmer inte styrkan såklart.
Kommer även få hjälp av min IDOL (ja faktiskt 😘🙈) att få lite tips på wodar man kan köra själv, och vad man ska tänka på. Så spännande! Längtar verkligen! 

På något sätt önska jag verkligen att jag kunde säga till varenda människa i
Gävle att komma till fyshuset. Sällan har jag varit med om så härlig stämning och där alla hjälper alla. Verkligen ett andra hem ❤️ jag håller utkik om det är något gratis-pass till veckan så hoppas jag att måååånga kommer på de! 😘 

Just nu är jag sjuk och jag hostar verkligen ihjäl mig snart, orkar inte mer..
Hoppas vara på banan snart igen, men det blir nog en vilovecka det här ❤️


Ett pass jag och JG körde förra söndagen. Sjukt kul, sjukt jobbigt! Prova :) 

Saturdayyyy

Hej vänner,
Hoppas ni mår bra I KYLAN. Satan i gatan va kallt det är.
Imorse när jag skulle ut och skotta så höll jag fan på att frysa ihjäl, och smillster bottnade knappt i snön. Fint! 

Tog en tripp till gymmet, körde ett riktigt jobbigt pass. Var ute efter puls så mycket superset och triset blev det. Hade tänkt att köra en wod men planerna ändrades.

När vi kom hem så plockade vi undan julen (äntligen!) så nu är det fräscht här hemma igen. Vi brukar aldrig ha kvar den såhär länge men julkänslan har hängt kvar :)

Tog en promenad till mamma där hon bjöd på tacos, vilken lyx! Sen blev det massa spel och mys innan jag tog en promenad hem igen. Gillar dock inte att gå själv såhär sent, blir typ lite rädd haha. Kollar bakåt hela tiden och går supersnabbt. Sjukt att de ska behöva va så.

Imorgon ringer kl 9, en dejt med Johanna väntas!



Lördagsmys

Jag är en riktig KvällsätAre och behöver typ alltid ha något på kvällen hAha.
Detta är Amazing ! Fruktsallad med kvarg ❤️



Homemade pizza

Min mamma gör den GODASTE pizzan i världen. Förstår inte hur hon kan vara så bra på att laga mat. Vill bli som henne.
I lördags fick vi massor av olika pizzor.
Vesuvio, Hawaii, tacopizza, ädelostpizza - you name IT.
Hon är bäst hon min mami.😍



Aminopro

Någon dag innan jul fick jag en fantastiskt härlig julklapp av aminopro . 
Så tacksam för dessa drycker !
Fick även hem deras nya "serie" Proteinpro, med härliga protein drycker och massa bars. Hjälper mig definift i vardagen då jag gärna dricker en sådan dryck efter träning eller till frukost, och bars är alltid bra att ha i väskan.
Har ni provat dessa? :)



Wod

Jag älskar att variera min träning, älskar att kö allt från prommisar till tyngdlyftning till wodar . 
Min kompis Elvira är så jävla bra på att lägga upp härliga pass och förra veckan körde vi detta , alltså det var så jävla brutalt jobbigt men kul. Prova!



Frukost

Min favoritfrulle just nu är denna goding.
Stavmixa kvarg , hallon och häv i lite jordgubbstårta vassle så har du en sjukt opti frukost. Du kan utesluta vassle om du vill. 
Jag brukar även ha i acai 😘 
Åh, de är så gott! Nu ska jag ut på en promenad sen ska denna goding avnjutas . 





Food food baby baby

Sååå i fredags var jag och min man aningen hangover.
Vi var typ sugen på allt men orkade inte göra ett skit, sen på kvällen slängde vi ihop en supergod men nyttig middag.
Klyftpotatis i airfryern och pepparbiff med en god sallad. Längtar redan till nästa gång vi ska äta det! 😘 *pik limpN*

Nu är jag påväg hem från workiiie. Skönt Att va ledig imorn.



Gästrum 1

Älskar att pyssla hemma som ni vet! :) 
Förra veckan när vi båda var lediga gjorde vi om ena gästrummet litegrann. Vi är ett bra team baby! 
Det var sjukt opersonligt innan och vi har inte orkar tagit tag i det sen de tidigare ägarna.....
Men det känns gos nu iaf ❤️
Före 





Efter:







Pysslade även ihop ett marmor bord. En hylla fr Ikea, två ben fr biltema och Dekorplast. Voilà ! 


Försökte få till en fin panorama bild. Gick sådär ! 🙈