Dagen började med en protein-slush. Bad move då jag alltid mår dåligt av vårat nya proteinpulver. Riktigt vidrigt.
Laddade upp för ett pass på gymmet anyway och bra var väl det. 
Tog PB i bänk, militärpress, chins och faktiskt också biceps curls haha. Riktigt stolt och riktigt nöjd.

Pappa kom förbi på fika och sen käka jag en sallad som jag kräktes av, helt sjukt va dålig jag blev.. Tog en nap sen tog jag en lång pw, behövde luft!

Nu : mys



Vågen och jag

Varenda måndag brukar betyda ångest för mig.
Jag brukar alltid ställa mig på vågen med en klump i magen och elaka tankar "var du tvungen att dricka i helgen med tjockis/var du tvungen att äta pizza/behövde du den där extra portionen?" Osv. Val som jag tyckte var bra då men som jag själv sen straffar mig med.. 

Jag har kommit en bit på vägen och låtit bli vågen. Ja, jag vet att jag kanske lagt på mig lite för jag har inte skött kosten ordentligt, det är okej för mig just nu.. Men jag har skött träningen och fått sjukt bra resultat, jag har äntligen fått lite finare axlar och en större röv. Det har varit så roligt att träna när jag tagit PB på PB och lärt mig massa nytt och haft energi på passen. Att ligga på underskott i 1.5 år har satt sina spår och när jag den där veckan tyckte att träningen va tråkig så kände jag att en förändring va på plats! Bara för ett litet tag.. 

Så imorse sket jag i vågen. För mår jag bra ska inte några jävla siffror ställa till det för mig. 






Såå, ingen söndagsångest här för jag är ledig imorgon. Huurraaaa!
Nu har jag precis kikat på OTH.
Min fina Jorre va här tidigare och vi åt tacos och massa gott till en riddares historia. Himla bra film och matkoman är total ;) kommer att ha bra jävla tryck på gymmet imorgon och energi heeeela dagen, längtar!:D




+

Hemma efter några dagar i S-hamn. Helt underbara dagar men med massa saker på schemat hela tiden.

I fredags åkte vi till "city" och käkade mysfrukost på Waynes sen shoppade vi massa på h&m, åkte till stugan och solade lite sen drog vi till Ockelbo marknad. Jag tyckte vägen dit var så tråkig så på vägen hem köpte jag en flaska bubbel och hävde i mig. Snyggt wickan! Avslutade kvällen med bastu och bad. 

Lördagen började med ett träningspass ute i spöregnet, har man bestämt sig så har man!! Himla kul! Sen så kom mina föräldrar upp till stugan så vi grillade, badade, basta och spela massa musik. 

Vi var ute heeeela dagen så jag var riktigt trött på kvällen. Älskar att mina och Linus parents hänger som om de känt varandra så länge haha. Så kul!

Glad tjej som har semme !








Workout

Igår hade vi full rulle hela dagen, va inne och shoppa en massa, sen drog vi av ett träningspass . 
Tog en pw på kvällen sen basta vi och bada. Himla härlig onsdag.


Idag började jag dagen med en pw, käka stekt ägg och bacon till frukost innan jag la mig och jäste i solen och lyssnade på podcast. Dock gick sol-jäveln i moln så vi åkte in till "city" och köpte ett par shorts. Jag skulle behövt köpt mjukisar och så med då jag glömde typ allt hemma.. men de blev inte !

Nu funderar jag på om vi ska träna eller börja med maten..... borde fan träna..



Bäbisar

SEMESTER!!!

Igår efter jobbet åkte vi upp till Söderhamn direkt, här vankades det grillkorv och mys på bryggan med lite vin.
För någon vecka sen när vi var här såg vi att en fågel lagt ägg och nu har ungarna kläkts, så söta så jag smäller aaaav. Går alltid dit och kollar till dem haha.

Idag har vi sovit ut, varit och shoppat lite och nu ska vi rigga upp för ett träningspass. Har med oss skivstång och hantlar, nu kör vi!



Kvällsfikat



Detta är fan något jag aldrig kommer komma ifrån. Kvällsmål.
Jag älskar det så grovt mycket alltså haha. 
Något jag ska börja med nu i veckan är te med Johannes ört i, får en lättare att somna! Ska bli himla kul att testa.
Nu dricker jag vanligt grönt te med vanilj smak bara.

Gym

Måndag och näst sista arbetsdagen. Hur skönt?

Efter jobbet så åkte vi faktiskt till gymmet, även fast foten gör ont som stryk och jag knappt kan gå så kan jag fortfarande träna överkropp.
De blev lite bröst, axlar, biceps, triceps och mage. Det var så skönt att ta sig iväg!

Jag får fokusera mer på överkroppen nu då jag inte kan ta promenader eller träna benen / ryggen.. Men skam den som ger sig :D



Kärlek



Åh den här killen får mitt hjärta att smälta varenda gång han ler mot mig.
Jag är så vansinnigt kär och lycklig med Linus! 
Min största inspiration, hjälte och livskamrat. ❤️




Middag

Tänk att jag har legat i soffan snart i 12 timmar, helt galet. Tack alla ni fina som hört av er idag, så gulligt ❤️

Nu har vi precis käkat middag, vi stekte kebab och käka i pitabröd. Nu ligger jag dock i världens matkoma och väntar på att få gå och sova! det gör så ont just nu så en alvedon&ipren på det här så blir det nog bra. 
två dagar jobb kvar sen har jag semester. Helt underbart!



Jag saknar det


 
Såå, jag saknar att skriva av mig lite grann. Jag kommer nog inte göra det varje dag, men att skriva är skönt och bra och ventilerande. Sådär ja.

Har inte hänt så mycket på senaste, jag har tränat en del, ätit gott och bara försökt må bra. Jag ville bara ha en sund inställning till träningen och det blev för mycket krav där på samma gång.
En del av mig ville bara skita i allt och den andra delen ville träna och må bra. Så jag tränade och sket i allt, en dålig kombo. Jag kanske inte är precis där en sund inställning är men just nu tränar jag för att det är kul, äter för att det är gott och försöker sköta mig på vardagarna. Till hösten Blir det mer strikt igen så jag ska njuta nu , utan ångest.

Midsommarhelgen är nu över .. 
Fredagen börjades med ett träningspass innan vi käkade
Midsommar middag och sen tog vi båten ut till kullern där vi spenderade natten. 




Vi bastade , badade, dansade  och drack. Så himla kul att vara där ute och träffa alla roliga människor, de blev inte så sent och jag vaknade upp O-bakis !



Jag gjorde dock illa mig, som vanligt ! Klantskallen...
Skulle gå ner från kanten och bada, klev på en skitvass sten som köttade in i foten och till muskeln. Är som halta Lotta just nu, kan inte gå för de gör så ont! Jag bara ligger i soffan och ser på serier och gråter, de är så hemskt att bara vara still.
Jag tänkte åka och träna men när jag inte ens fick på mig skon utan att börja grina förstod jag att det kanske var bäst att vila, eller ja, Linus sa det.. :(

Så ja, det blir vila hela dagen och det enda jag vill är att beställa hem massa kläder och kosttillskott. 
Det är såå svårt att ta sig i kragen när man mår dåligt. Det har varit så jävla mycket på senaste och varenda gång jag blir lite glad så händer de något annat. Jag hoppas foten blir klar idag, den får inte gö ont mer alltså!

Vi skulle ut till Papi på middag men de skulle åka båt istället, jag vill göra något kul men vet inte vad... Kan inte göra så mycket heller haha men vill bara känna mig lite glad.





Fortsätta

Supersvårt att fortsätta skriva efter senaste inlägget, jag har nog hittat tillbaka. Vardagarna går jättebra.
Men jag känner att det här med blogga just nu dör ut lite . Jag tycker inte att det är så himla roligt längre.
Men det går alltid i perioder för mig. 
Jag bloggar väl då och då, snart kanske vi hörs.

Men just det här att känna press och att saker är tråkigt vill jag ta bort - allt ska helst va positivt , haha. 
Att börja tänka så har gjort mitt liv så mycket bättre. Jag försöker hitta positiva saker i allt!