Värdelös

Skit dryg dag. Går runt och känner mig helt värdelös hela tiden. Är hungrig och sötsugen konstant och efter jobbet så rotar jag igenom skåpen.. Vet inte hur fan jag ska göra. Känns som att jag är i en jävla svacka med allt.
Jobbet går fel, jag gör fel, jag äter fel. Alltså de känns som att jag aldrig kommer att lyckas med att gå ner i vikt och för en gångs skull bli frisk och nöjd med mig själv.. 

Jag vette sjutton alltså. Får DAMP och är så jävla besviken på mig själv, att jag inte klarar det längre typ. Jag behöver tips och råd nu nu nu...

Får bli lite bilder från dagen. På lunchen, på mig (framifrån....) och på lite roligheter jag fick hem, kul att testa!:) 





Time for work

Idag är jag på bra humör men jag är inte så sugen på att jobba. Jobbar som vanligt till 15.15 sen tar jag en promenad till älsklings jobb. 
Idag är de styrkepass på g! Får se om de blir överkropp , eller om jag tar de på lördag. Bra vecka. Får in 4 styrkepass och 8 cardio! :) 

Nu blir de lite foodprep.




Gav siffrorna en smäll på käften

Gud vilken träningsverk jag har idag, helt sjukt. Magen gör så ont och jag kan knappt gå. Lyckat pass igår med andra ord ;) 
Efter jobbet träffa jag Ida och Kin en snabbis, behövde prata av mig lite kände jag. Tog en pw till Linus jobb, rekord!!! Sen åkte vi mot gymmet. Idag stod åttonde passet för denna vecka på schemat - Zumba.. De hade gått 3.5 låt och jag såg att jag hade missat att sätta igång pulsklockan...
De va kaos i huvudet, för mig betyder de där siffrorna så mkt.. :/ 
Istället för att låta de dåliga tankarna vinna så slet jag av den jäveln och körde ett otroligt kul pass ändå. 
Wickan vs siffrorna 1-0. .

Vi köpte lite julmust, risgrynsgröt och julegrejer påväg hem. Ladda på med carbssss. Längtar efter julen <3 




Onsdag

Va på bra humör imorse men de drogs ju ner direkt. Åh herregud :) 
Jag jobbar till 15.15 Sen tar jag en promenad till Linus jobb. Hoppas att mina bars jag beställde i veckan kommer idag, behöver det ;) gymgrossisten hade grymt erbjudande. Ikväll blir det Zumba sen hockey. 




Bad move, Ahlin

Tog en liten prommis innan Linus kom hem, käka lite mellis sen åkte vi till gymmet. Började med att köra ben.. Alltså jag blir så ledsen men fan, jag får inte till benböjen. Jag kan såklart köra på bara då jag inte känner ngn skillnad men jag är ute efter en bra och fin teknik så jag inte skadar något..
Jag "svankar" för mycket och trycker ut rumpan på nå sätt, så jag körde front squats efter jag nött vanliga squats.. Får googla lite och se va de kan va, antar att jag är för stel eller för kort i någon muskel. Nöta nöta nöta :) 
Körde lite mage innan de va dags för step och kompisar. Jag kommer aldrig gå en mil+ , köra ben och step på samma dag. Jag trodde jag skulle börja grina under passet hahaha, så jävla vek i benen var jag. Men skam den som ger sig.
Kastade i mig mat när jag kom hem, va fortfarande hungrig så käka knäcke+skinka. 

Nu, foodprep för imorgon. Typ de segaste som finns ;P 


Mellis

Nu har jag käkat lite mellis och de är dags att röra sig mot gymmet för först ett benpass sen kör jag 45 min step. :)

Har varit en jobbig dag mentalt. Först massa skit som händer och sen att ställa om sig efter en cheat helg, är hungrig konstant.

Längtar till middag ;)




Dålig morgon

Imorse när jag vakna fick jag börja att torka spya i soffan, mindre kul kanske. Vi va hundvakt inatt och han är lite dålig, får hoppas fläckarna går bort bara. :) 

Pallra mig ut på en 8 km promenad och nu har jag ätit frukost, väntar på att Lisa ska komma sen ska jag mysa ner mg i sängen och läsa den där grymma boken. :) sista dagen ledigt.



Forma kroppen

Läser en väldigt bra och väldigt intressant bok om att forma kroppen. Deff/bulk och hur man ska lägga upp träningen för de olika mål man har.

Visste ni de här? Har alltid trott att de varit annorlunda. Att feta personer lättare går ner i vikt än smala, men tydligen är de tvärtom. 



Wickans mat

Idag har jag fotat allt jag käkat. Tänkte att de kanske är kul att se?

Frukost : 
Proteinshake , kvarg , hallon och massa kanel. 

Lunch : 
Fläskfile, avokado, sockerärter och en sås gjord på kvarg, sweetchili och vitlök. Till det färskpressad apelsinjuice. 

Mellanmål :
Ägg, räkor och lätt majonnäs.

Middag: 

Bulgur med en röra gjord på lax, milda 4%, dill, citron och salt. 

Kvällis:

två knäcke med julskinka och lite skinka på sidan. Julmust light till de. 

Mycket carbs på kvällen men efter 4 jobbiga träningspass så behövde kroppen de :) 

Pw

Kom precis in från en pw, hade tänkt bara 3 km men jag är ju knäpp så inget över 5 räknas som pass .. Så över 5 blidde de!
Nu ska jag fixa cv sen hämta limpan, handla och sen till gymmet för först intervaller och sen zumba , semester <3



Workout

06.20 ringde klockan. Går inte ens upp så tidigt när ja ska till jobbet. Men gym stod på schemat. Körde lite kondition sen överkropp. Delar upp kroppen i två just nu , för att jag ska kunna gå igenom den så mycket som möjligt då jag kör mycket kondition också. 

Jag och tjejerna prata mycket förra veckan om att folk inte "förstår" en. De fattar inte att man vill träna så ofta som möjligt men när man väl nått sitt mål eller gått ner massa kg är de alltid de som frågar hur man gått till väga!? De va ganska många i min närhet som sa "äh men unna dig de här idag, de lär man" ser de inte ut som jag unnat mig tillräckligt?:) eller att jag tränar varenda dag.. De är liksom en timme om dagen? Eller hur många är de inte som inte en enda gång sagt "fan va grym du är, jävlar va du gått ner nu" tex.. Konstigt sånt där tycker jag. Att man inte vill peppa andra att sträva efter sina mål. Alla har ju olika tid att lägga och olika prioriteringar, så är de. Och alla är olika och vill olika.. Jag vill gå ner i vikt och jag vill att de ska gå fort nu, då kan jag inte mesa med träningen. Denna vecka blir de 13 pass och jag älskar det? 

Nu ska jag sova lite sen ut på en pw , ikväll blir de Zumba med Josephine! Happygirl!!




Sånt som gör mig så glad

Alltså jag sparar ALLTID alla fina kommenterar haha, det peppar mig så jäkla mycket och jag blir så glad av allt ni skriver. 
Speciellt Lisas kommentar om benen för ett tag sen, alltså jag smälter. Lisa är en tjej som inspirerar mig till 10000!!!






Jag blir så glad att ni ens skriver.... Sluta aldrig med de! Fina ni

Söndag

Idag fyller min andra halva 23 år. I fyra födelsedagar har jag fått vara med han. Kommer ihåg första gången när jag träffade hans släkt, Gud va nervös jag va.
Nu sitter vi dock i en egen lägenhet så alla får trycka ihop sig... Förhoppningsvis nästa år bor vi i ett radhus eller villa. Vi håller tummarna :)




Tydligt tema

Pose-tema för helgen : lipa så mkt du kan eller gör ett duckface. Vinnande koncept tydligen..



Lördag

Sjukt dåligt bloggat i helgen men denna helg har varit kaos men rolig.
I lördags var vi och shoppade lite. Limpan ville ha kläder i födelsedagspresent så han fick köpa va han ville :)
På kvällen kom massa folk och vi drack och hade de trevlans. Nu är de dock ingen dricka innan juletiderna. Ska gå ner i vikt som FAN nu.. Nu jävlar ..







Bra fredag

Underbar ! Är så lycklig ja. 
Maten på terassen var grym och de va så jävla mysigt. Älskar limpans family! Sen åkte vi hem till mamma och Bosse för att säga hej men vi satt där och drack lite, jag höll mig till mjölk ja men imorgon blir de en annan femma. Fan va kul de kommer bli! 





Handla.

Att handla idag var typ de jobbigaste jag gjort på länge haha. Jag har sagt att jag ska ha en cheat-helg så Linus skrev en inköpslista igår.
Alltså tekakor, chips, godis, juice och de värsta - billys haha. Jag tänkte först åka till tre olika affärer och köpa allt men jag åkte till maxi där jag inte känner någon. Så jävla mycket jag skämdes haha .. Självklart satt de en kompis i kassan så jag va tvungen att förklara att de att ja inte äter såhär jämt :D Så jävla knäpp..

Nu ska jag hämta Linus sen ut å käka på terassen. Mys :)




Zumba fredag

Har varit ledig två fredagar nu och hunnit med lunch Zumban. Gud va kul de är!



Rädd tjaj

Såg precis senaste pll och maxpulsen snittar väl på 190. Här är jag vaken helt själv , fyfan!





Mysmiddag

Mys de va att träffa tjejerna då. Käka kycklingsallad, prata och kika film. Det är kul att hänga med folk som har samma intresse som en själv, träningen. Får massa tips och väldigt mycket inspiration! På måndag ska jag justera lite i kostschemat då är de all in som gäller! :D nu ska det börja hända grejer på vågen. Den står still och de känns ju inte bra, ska liksom ner 20 kg till.. Men ja de kmr! Funkar inte en grej så kmr de att funka med ngt annat:)




Bästa frukost

Åh vad jag älskar frukost. De är så mysigt och gott ;p 
Favoriten just nu är kvarg med hallon och granola med MASSA kanel :D testa!

Åkte till gymmet efter frukosten. Körde ett bra helkroppspass och höjde på benböjen. Har tagit det lugnt där ett tag för jag vill få in tekniken, tror det börjar släppa nu . Sen lunch med Johanna! 

Somnade när jag kom hem, har tagit en liten promenad nu och ska jag till Johanna på middag med tjejerna. Jennifer har kommit hem efter två år i USA och Jessica har jag nog ite träffat sen studenten. Så kul 😊 



Godmorgon

En morgon pw blev de här, ca 6 km. Trött som ett as :) ska hem och käka frulle sen till mamma med lite tvätt och till Johanna med lite tvätt hahaha. Har egentligen tvättis ikv men de är mysmiddag med damerna och allt innan lördag va fullt, suger röv. 
Vill ju ha fina kläder på lördag, är så jäkla taggad :D massa kul folk och ja allt kmr bli great!! 



Förlåt

Alltså vilken dag det var igår. Upp 5, kom hem strax innan 9. Galet trött var jag. Somnade på fem minuter. Så himla mycket info, nyheter, mycket att tänka på, lång väg.. Men det var väldigt kul! :)
Höll knappt på med telefonn på hela dagen så jag orkade inte blogga när jag kom hem.

Idag har det varit kaos på jobbet. Jobbade över ett tag.. Sen handla och iväg på Zumba, de va as kul idag. Käkade räkmacka utan macka till middag,. 

Längtar till måndag .. Jag är lite inställd på att det kommer att vara en dålig vecka med tanke på dålig träning och fest i helgen och sådär.. Men man får ha dåliga veckor. Bara man tar sig upp igen. Och det känns som att jag vill släppa taget lite slutet av veckan men jag är rädd att ångesten kommer att ta över. 

Jaja.. Nu har jag semester tills nästa onsdag. Jag ska bara va hemma. Mysa. Träna. Galet skönt.



Allt eller inget

Jag älskar äggmackor. De är så sjukt gott. Dock är det inte så superduper nyttigt och så är jag lite allergisk mot ägg, men vafan. 
Det var superkul på Zumban, saknar carrros. Jag gillar när det är asjobbigt och man inte kan ge mer. Hannas är lite lugnare. Men skönt att kicka igång veckan med. 
Har lite smått panik då denna vecka kommer bli en sjukt dålig träningsvecka. Kommer träna 7 ggr , och då inräknat promenader (givetvis över en timmes promenader) och jag tycker de känns lite segt. Men istället kommer jag ju ha världens bästa helg. Missar min favorit step imorgon också, åker ner till Solna på utbildning. Upp 05.00! Galet!! Men men, sånt händer.
Blir så less på mig själv bara, känner att de är så ovärt att träna denna vecka för jag inte kommer få ta alla mina bästa pass. Jag är verkligen allt eller inget. Men de är bara att ge järnet !:) 



Zumba

Snart dags för Zumba, så taggad :)



Planera


 
Det handlar om att planera kompisar, det är a och O som man så fint säger.
Jag har en smoothie som räcker till frulle och mellis, sen kyckling,paprika och tzatsiki till lunch och två satsumas till mellis. Gott. Ikväll blir det Zumba med Josephine! :)

Weirdo

Jag mår skit dåligt under stress. Tror det är därför jag måste ha allt planerat till punkt och pricka så jag hinner ladda mentalt. Linus skrattar bara åt mig när jag säger så men jag tror seriöst det är så! 
Har jag inte allt planerat och något kommer upp så blir det kaos. Eller är det något jätteviktigt jag ska göra laddar jag flera dagar och de framkommer någon typ av ångest, vill bara ha det överstökat typ. Sen blir jag så trött när det är klart haha. Jag vet inte alls ja, men de känns bra att försöka lära sig vad problemet är. Den här helgen har humöret varit upp och ner , har skrattat, gråtit, bråkat, ätit, ätit ännu mer och ja den har varit kaos helt enkelt. Så blir det ibland och det är jävligt jobbigt. Jag tappar bort mig själv och går tillbaka till den jag var förr.
Tur att det är måndag imorgon. 



För mig betyder du allt.

Och jag vill inte leva en enda dag utan dig. Även om du äter upp mina bananer. Eller alla popcorn. Eller all ost. 
Jag älskar dig mer än vad ord kan förklara och jag vill vara din för evigt!



Dop.

Idag såg jag ut såhär på dopet. Jag hatar att ha vågigt hår egentligen men idag kände jag för det. Kul med lite annorlunda ibland !





Dop

Idag var vi på dop för finaste älsklings Eliise ! Så himla fint. Älskar kyrkor, de är så vackra . höll mig faktiskt för krokodiltårar, men satt med gåshud och tårögd hela tiden haha. Eliise va så himla duktig <3 



Fullt upp

Galet vilken jobbig lördag. Kul. Men jobbig. 
Började med ett step pass, höjde brädan idag och jävlar vilken skillnad. Mina ben skakar typ än haha.
Sen körde vi marklyft och rumpa. Hem och kasta i mig frukost innan mormor kom och putsa fönstren.. Tog ett bra jävla tag då vi fick Göra om allt , putsade i solsken vilket visst inte va så bra.
Städade igenom lgh och sen böt vi till vinterdäck på bilen, hem till mamma för snabb middag innan vi fixade kläder för dop imorgon..
Kvällen avslutades med jacuzzi med Jimmy och jorre, Sen en halv film innan alla blev sjukt trötta så bröt efter halva. Pensionärer haha.. 
Nu: sova!



Killer

Här har ni en riktigt grym rump-dödare. Johanna fick visa. 
Du gör den i smithmaskin och jag brukar ha 5 kg på vardera sida, ökade idag dock.
Jag kör 8x3. Rå-jobbig!



Behöver hjälp


Ni som vet så mkt!
Har ni sett hur min hy har blivit ? VARFÖR!! 
Är de fel hudvård, att ja svettas mkt eller vad är de?:(

Fredagsmys

Drog till gymmet en gång till på kvällen. Körde bröst/axlar/triceps, jävla bra pass. Sjukt snabbt men fick med allt jag ville ändå. Vill bara kunna höja i bänken nuuuu, men kommer nog snart.. 
Drog till Ica, mötte jorre sen hem och såg på massa filmer. Josephine har typ lurat i mig alla skräckisar och jag kan knappt sova efter någon, men idag såg vi the counjuring och den va sjukt läskig. Kommer aldrig somna haha.

Nu blir de sleeptime, imorgon börjar jag dagen med ett step pass som vanligt!:)



Pasta med kycklingsås

Du behöver (för två pers):
Pasta 
2 kycklingfiléer 
1.5 dl Lätt créme fraiche 
Sötsursås
Sambal olek 
1 gullök
Kryddor, salt, vitpeppar, vitlök, chili och paprikapulver

Gör såhär:
Koka pastan under tiden du steker kycklingen i småbitar. Häv i créme fraichen, lök,sötsursås, sambal och alla kryddor efter önskad mängd. Låt puttra i 10 min så är de klart. Hur lätt och gott som helst. 


Zumba

Började dagen med en promenad med smilla sen kom Johanna. Jag kan inte säga tillräckligt mycket hur viktigt det är med före bilder och att ta mått så efter att ha tjatat i tre veckor så fixade vi det. :)
Drog iväg på Zumba sen så åkte vi hem till henne och jag gjorde lunch medan hon städade. Ska slänga upp receptet nu! Extra improvisation eller hur man säger men det var sjukt gott!



Underbara proteinpannkakor

Recept;
 
4 äggvitor
3/4 msk stevia
1 skopa one whey (jag hade choklad/hasselnöt)
- ev lite bakpulver för att få de mer fluffiga. 
 
Att ha till;
100 gram lättkvarg
Hallon/blåbär/äpplen, your choice. 
 
Gör såhär:
Vispa ägg och stevia till ett fluffigt skum.
Tillsätt proteinpulver och bakpulver och fortsätt vispa. Häv i smeten i en varm stekpanna.
Stek på medelstark värme och vänd sedan och stek på andra sidan. DONE 😊




Benn

Innan gymmet tog jag bästa pwon atm, kvarg med funlight, hallon, granola och massa kanel. Till det ett ägg! MÖMS. 
Körde ben på gymmet, har haft svårt med tekniken på benböj ett tag så har nött och nött. Jag kör något konstigt med svanken, typ ut med rumpan först.. Men idag testade jag att höja 5 kg och de gick skitbra. Körde massa andra övningar och mage. Dock så spydde jag i mitten av passet Hahahaha. antingen tog jag ut mig för hårt eller så är de ngt dåligt jag ätit. Mådde dåligt innan så..! Men så äre ibland.
Körde vidare, like a boss.

Nu käkar vi risgrynsgröt och dricker julmust framför hockeyn. Jag längtar så mycket till vintern. 





Planera

Jag älskar att planera och jag älskar att ha koll. Så just nu håller jag på att planera för nästa helg, den kommer bli så kul! 
Först middag med Linus föräldrar , sen har Linus födelsedagsfest (håller på att bjuda alla nu, kul!!) och sen firar vi han med släkten på söndag. Vill bara ha den helgen nu!

Och jag ska dricka då på lördagen, va 5 veckor sen sist och innan de va de ett bra dag. Kul!


Tacos

Åh jag är en riktig jävla sucker för tacos. Jag ÄLSKAR det. Himla gott med tacosallad. Och mammas tacos ska vi inte ens prata om, den är bäst.

Nu ska jag mysa med tacos och elsas värld efter en 8 km pw!