Trött

SOM jag har varit trött denna lediga fredag. 
Vaknade vid åtta och väckte Linus som sovit över, skjutsade han till jobbet och sen hem och sov igen. Åkte med bilen till Volvo och snälla Jonas hjälpte oss med temperatur givaren eller nå sånt som var trasig.. Somnade igen när jag kom hem haha.
Ut till Valbo för en liten mysdejt med älskling och sen kom Ida och Jossi förbi, vi köpte godis och kika film. Så mysig fredag - nu ligger jag dock med magknip men de skiter man väl i!



Läget just nu

Det har varit så mycket på senaste att jag har tyckt att det mesta är jobbigt, alltså det enda jag har velat är att sova och äta och skita i allt vad träning och diet heter. 
Jag har inte gjort det, såklart. Men det har blivit mindre "strikt" och mindre träning och jag försöker att stressa ner och ta det på ett normalt "plan". Jag orkar inte alltid ta mig till gymmet och nöta alla planerade pass och blir då istället ledsen och besviken på mig. Bättre att sätta ribban lägre ner så jag blir positivt överraskad :)

Jag orkar liksom inte va lika benhård, jag känner att jag vill växla ner. Att såklart tänka på kosten och dra 4-6 pass i veckan men att kunna ta ett glas vin eller käka en kebab utan dåligt samvete. Förstår ni? Jag vill kunna unna mig och känna att jag förtjänar det och inte vara rädd på vad vågen visar. 

Min pw slutade med en grymt vrickad jävla fot och nu ligger jag och har så jävla ont så jag dör. Det är dags att lyssna på kroppen OCH huvudet, och för en gångs skull verkligen göra det. 

Träning är en stor del av mitt liv. Jag älskar endorinerna och jag älskar resultaten. Men att lägga i en lägre växel och fokusera mer på att få bort all ångest och fokusera mer på psyket är vad jag behöver nu! :)



Mysig dag

Vaknade med halsont och en trött kropp. Har varit så stressad på senaste så när jag vet att jag är ledig så kanske kroppen släpper allt , eller vad vet jag..

Vi vaknade vid 10, käkade frukost ute på ballen sen gick vi och la oss igen. Till 13. Sjukt haha.
Tog oss upp till camilla och solade sen tvättade vi bilen, tycker de är så drygt och fult med stökig bil så det var på tiden. :)
Sen käkade vi lite plock och senare middag, kika film nere i friggan och så kollade vi på tv. Mysig torsdag! ❤️ Nu ska vi ta en pw och sen ska jag sova, så trött igen... 😞




Mina rekond talanger sitter nog kvart sen tidigare, så fiiiin blev pärlan vår ❤️


 

Work it

Kom precis hem från gymmet. Snyggt att klockan är halv 1! Men vill jag få in minst 4 pass i veckan så lär jag ju kämpa lite fört å :) så stolt över limpo som tog 100 kg i bänk, som han kämpat!!

Har precis käkat tre ägg och nu ska jag sova. Hoppas jag vaknar i tid imorgon så jag kan sola hela dagen ☀️




Trött tjaj

Det blev inte många timmar sömn inatt, klev upp kvart över fyra. Brummade till Stockholm och var där en timme för tidigt, snyggt av oss :) 

Utbildningen höll på till ett, himla bra och lärorik men så trött man blir av att bara lyssna. 
Var hemma vid fyra (galen trafik.) och top en nap. Vakna åtta, bra där igen wickis ;)

Nu har jag ätit tacos och gjort rabarberkräm. Klockan är 10 snart och jag lär till gymmet, är inte så pepp men det lär göras, är ju bara en timme. Tungt men roligt pass idag :)




Tisdag



Bjuder på ngn månad gammal bild.

Tisdagen hade väl varit lite bättre än igår men limpan kom hem med riktigt jobbiga nyheter.. Är så ledsen för min älskade.. ❤️ 
Vi kramades och gosade ett tag innan vi drog iväg till gymmet för att rensa lite tankar. Riktigt tungt pass och det är sjukt varmt på gymmet, svettas ihjäl. Kroppen skakar och efter blev det middag - tacopaj. Inte det nyttigaste men vi var så sugna på det och äter man det :)

Nu är jag redo för att sova, har stressat hela kvällen och skrikit att jag inte har något att ha på mig men hittade nog något. Ska upp 04.15 imorgon, utbildning i Stockholm hela dagen!

Du är hela min värld.

Klagobloggen

Alltså den här dagen är typ den sämsta någonsin. Vaknar med ryggont från helvete, kan knappt ta mig ur sängen. 
Hela dagen på jobbet håller jag på att avlida av magknip. När jag cyklar hem får jag panik och ringer veterinären, nästa vecka ska smilla dit... Orolig som fan.
Väl hemma ringer jag radiotjänst eller vad det heter. Det slutar med att jag grinar i telefon och hon skriker att jag är dum i huvve, Linus tar över telen och hon är lika elak mot han sen lägger hon på.... Så jävla ledsen, jävla fitta alltså.
Sen skulle vi åka och träna men vi börjar tjafsa istället och allt blev bara skit.. 

Såna här dagar hatar jag ! Riktig jävla klago blogg men åh , har typ badat i tårar idag.. Skit dag och skitmåndag som avslutades med tacos och en bra film..

Någon som haft en lika bra måndag som jag?? :)




Hockey

Vi sitter och kollar på hockey hos Linus mamma För mig betyder familjekvällar så himla mycket. ❤️



Helg

Hej kompisar,
Gud va jag glömt att blogga i helgen men har inte haft någon tid alls. Vet inte riktigt hur jag känner med bloggen längre heller. 
I lördags ställde vi klockan på 8 vi kunde vara redo till 9 i fliskär, åkte ut till eggegrund, Limön och kullern och på kvällen blev de lite rosé och balkong mys. Drog ut på krogen och gissa vem jag träffa? WILLE 💙 Börja grina som fan när han kom och krama om mig.. Han har ju flyttat till Norge..  Bästa lördagen någonsin.❤️

Idag har vi varit helt döda och bakis hela dagen, har inte fått i mig något att äta.. Köpte subway vid 18 och de kräktes jag upp, fint haha.
Bästa helgen någonsin och jag är så tacksam för mina vänner. Åh kärlek.

Någon jag också är tacksam över är min mamma. du är den bästa jag vet. Älskar dig till tusen. 





Fridaaaaay!

Fick ta bilen till jobbet imorse, halleluja! ;) 
Lunchade med Jossi, blev en räksallad. Hem till mami ett tag efter jobbet och solade, sen har vi varit och shoppat en massa. Kuuul! Tog en promenad nu på kvällen till Linus mormor och morfar sen åkte vi till gymmet.
Åh har fortfarande skakiga armar, helt sjukt! Riktigt jobbiga pass de här men sjukt roliga och krävande.
Köpte ett hjälpband idag till chins , vill ju klara av själv men får inse att jag inte kan krossa alla mål haha.
Kör fortfarande med mycket hjälp i maskin, men snart så kanske.

Imorgon ska vi ut på havet, klockan är ställd sjuuuukt tidigt så vi kan ta vara på dagen :)




vet ni..

Det här med att sommaren smyger sig på gör mig sååå lycklig, ni anar int.
Det var så bra väder och gymmet kändes inte lockande alls, så vi unnade oss en dejt.
Middag på bryggan (god mat!) sen drog vi till mina favoriter uppe på skybar, jäklar så det blåste men hur cozy som helst. 
Drog hem till Sebbe och kikade hockey och planera lite för helgen och midsommar. Sjukt kul! Nu har limpan somnat på soffan och jag ska väl hitt på nå kul!

Är så nöjd med dagen, har varit en sån bra torsdag. Leendet på hela dagen, gått bra på jobbet och att veta att när jag vaknar är det löööön. Kul 😍



Blåsigt vare men hiiiimla mys! Så högt tho ..


Tråkigheter

Morgonen börjar med lite tråkigt, men försöker tänka på annat så att jag blir lite happy.
Idag efter jobbet är det 3e passet på nya schemat och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var taggad till tusen. Så roligt är det just nu, och att jag bara kommer köra Max 4 pass (minst 2) i veckan gör att jag tycker det är ännu roligare. Kan klämma in fler vilodagar = optimalt! 



För att vara säker

Idag hade vi bingo på jobbet.
"Tala med tre kunder norr om Sundsvall." Jag gjorde en guide.
/ tjejen som sov på geografi lektionerna



Drygast ❤️





Alltså härlig kompis haha❤️

Vilodag

Hej babes!
Gud vad låååång dagarna blir när man inte klämmer in ett träningspass, himla skönt men endorfinerna väger över alltså. Längtar till imorgon :)
Åkte och spelade tennis med limpan, skäms att jag är sån dålig förlorare men på slutet körde vi tre matcher och sista matchen körde jag sjukt jävla fult haha. Allt för att vinna ;) det är så kul att spela då vi får in ett skönt flow och spelar massa bra bollar, har verkligen bättrat oss sen första gången!

Sen åkte vi och handlade. Vi var nog på Ica i en halvtimme bara för att försöka komma på vad vi skulle äta till middag. Gick fram och tillbaka, kolla kalorier, lämna tillbaka sen sket vi i allt typ haha. Rostbiff och potatissallad blev de.

Nu har jag precis gjort något som gjorde mig så stolt, Asså ÅÅÅH! Ska kanske visa imorgon. Pussss på er! 



Lycka




Får sååååååå fina mail/pm av er så jag avlider, alltså fattar ni hur jävla grymma ni är eller? Jag blir så lycklig att en person lägger ner energi på att skriva ett pm som betyder hela världen för mig. Tack för att ni är ni!❤️

Träningsvärk

Kompisar, min kropp! Haha jag har sån hiiimla träningvärk så jag trodde jag skulle grina när jag börja trampa . Men det är så skönt.

Idag blir det nog vilodag och kanske gosa med en fin vän! vill köpa Waynes sallad och sitta ute och mysa!❤️ 

Vi får se, lär kolla hur smillan mår med.. fortfarande sjuk men ingen feber nu iaf ❤️



Puking time

Cyklade hem från jobbet, as pepp på att springa men så fort jag fått i mig mellis blev jag så yr... La mig ner och somnade i någon timme.
Tog löpturen då istället (bara den blir av!) och sprang 5 km, mitt egna vårrus. Har ju sagt att jag vill springa det men har helt enkelt glömt bort det då det varit så mycket annat..
Men det var en sjukt härlig känsla, är så glad att jag krossar mål gång på gång!

Tog en shake sen åkte jag till gymmet, alltså kompisar, ord kan inte beskriva de här nya schemat. Min kropp är SÅ död! Jag kräktes tom under passet, svetten rann sönder i ögonen och jag skrek varenda trappsteg jag gick ner haha. Helt galet. Men det är så kul!

Såååå efter 1.2 mil cykel, 5 km löp och ett brutalt jävla gympass är jag hemma och har slängt i mig middag. La till lite pasta då jag behöver fylla på glykogenlagret , såååå slut!!:D




tisdag

Godmorgon favvisar!
Det blir mååånga toabesök på natten när man tränar så sent haha, sjukt!
Kom precis till jobbet, limpan pumpa däcken på cykeln igår så jävlar va jag rulla fram. Jobbar till 15 idag, superskönt. Ska ta en nap , springa 5 km och så blir det pass nr 2 av nya schemat. Ben och lite annat smått och gott. Kommer verkligen inte kunna cykla smärtfritt imorgon
Men det är skönt med cykeln, bränner lite extra och får in det som ngt extra träningspass. Det känns bra!



Middag

Gårdagens middag ser inte sååå gott ut men det var ganska gott , men det slår ju inte Max direkt ;)

Fläskfilé och broccolimos. Proteinrikt, relativt kalorisnålt och gott :)



.



Första dagen

Okej. Summering.
Första dagen med nya schemat gick bra.
Har varit hungrig men blivit förvånad över hur mycket mat du kan få för bra kalorier, såklart. Kalorier och siffror är det värsta jag vet och jag behöver skjuta undan lite till limpen, men ligger förhoppningsvis på ett bra underskott.

Nya träningspasset var sjuuuukt roligt, dock blev jag så irriterad att jag faila på bänken. Började med militär press så bänken var upptagen = trötta muskler. Aja, de e som de eeeee :)

Kom hem NU, halv 11 typ.. Var hos mamma efter gymmet då smillster är sjuk, behövde massa hjälp.
Nu - middag och GOT!


Är det bara jag eller börjar det synas lite muskler? :D 

Burr!

Hur kallt var det inte att cykla i långklänning och sandaler då? Iskallt! 
Ligger och värmer mig under en filt och kikar på OTH innan limpo kommer, han jobbar över igen.. När han kommer hem ska vi dra till gymmet och testa nya passet från nya schemat. Tagg!




Måndag!

Måndag !!
Jag är så glad att det är måndag, även om jag jobbar långt pass och det blir stress efter jobbet. VARFÖR? Joooo för att limpen hjälpt mig med ett kostschema och lagt upp ett helt nytt träningsschema . Jag är så jävla glad alltså! 
Jag älskar mina tre split men det är inte optimalt om jag inte kör 6 pass i veckan, och de senaste två veckorna har jag bara fått iväg 4-5 pass i veckan. ÅÅÅH så taggad så jag döööör ❤️ Det här kommer bli så kul. 

Såhär glad var jag igår efter löprundan!



Promenad




Kom precis in från en härlig promenad med hjärtat. Att gå kvällisar är bland de mysigaste som finns ❤️ Älskar våra rundor.

Nu ser jag på OTH och käkar lite popcorn, får dock så sjuuuukt ont i magen av det så förstår inte varför jag äter det. Samma med tacos. dryg-Arne 

Söndag

Ingen söndagsångest här inte, glad som jag vet inte vaaaad. Låter fredagens händelser vara och skiter i det, kliver upp starkare än någonsin. 
Morgonen började med nästan 4 km löptur, svetten rann hyggligt men endorfinerna va galna, jävlar vilket lyckorus. Ville känna av hur knäet kändes då jag planerar ett eget vårrus på tisdag, ska kolla med lite vänner så kanske några vill hänga på!:)

Tog mig iväg till gymmet för ett rygg/biceps pass och nu ligger jag ute och jäser i solen. Här ska jag vara varenda minut idag ;)




Härliga lördag

Har haft en häääärlig lördag ute i solen. Vaknade vid 9 och dampade i sängen tills Linus vakna haha, köpte frukost och satt oss ute i solen och sola . Josephine kom efter ett tag med sina små kusiner som var sååå roliga. Vi övade på handstand som vanligt, men känner mig så dålig nu för att jag inte kan kicka bak, blir så arg 😕 

Vi köpte lite plock och ost med kex och käka ihop, lite dejt ❤️ Tagit en pw och pratat om framtiden, som jag älskar Linus och så taggad för det här. Min bästa !




Värsta fredagen

Var såå lycklig att få sluta kl 13 en fredag vilket tyvärr ändrades ganska fort.
När jag cyklade hem blev jag jagad av en gubbe och han drog tag i mig .. och näe Fyfan det var det värsta jag varit med om, är så jävla rädd.
Fick en chock och åkte till Bosse och bara grina , åh herregud.. 
Sååå, när jag hämtade smilla berättade Laila att smillster va konstig, ringde veterinären direkt och återigen direkt tårar. vi får se hur det blir över helgen..

Somnade direkt när jag kom hem i tårar .. Fick middag hos mamma och massa kramar ❤️
Drog iväg sen efter ett tag och spela tennis med massa favoriter i två timmar, öva lite på handstand men nu är jag helt nere igen. Får se hur allt blir  , försöker tänka positivt!:)





FREDAG

Äntligen favoriter, så går vi mot helg. Så skönt med ledigt och har ni sett vädret? Jag ska sola hela tiden och på eftermiddagarna / kvällarna blir det gym och öva lite på handstand och så. Himla kul.

Jag är såååå pepp på helg ! :D



Torsdag

Snaaaaart Fredag!
Idag kom hjärtat hem, är så lycklig för det. Som vi saknat han.. Så skönt att ej sova ensam och kunna gosa hela tiden ❤️ 

Har inte gjort nå spec, bara myst och handlat lite och så. Pussats i massor!
Imorgon är det fredag och då ska jag klämma in massa träning. Gym, tennis och brännboll med världens bästa gäng, så kul det ska bli! :) hoppas på fint väder 😊 

Nu ska jag stå på händer!





Promenad

Tog en till promenad med hundarna, mötte upp mamma och katten (hunden, haha.) och vi gick till hundgården och lät de springa och busa hela tiden! 😊 

Har käkat lite grönsaker och prata med limpan ett bra tag, lyckoruset ! Blev nykär till tusen !

Imorgon ska jag noooog ha en vilodag innan jag gör tungt igen.. men en pw ska vi nog klämma in :)




Onsdag

Herre va tråkigt det är att vara själv, vad gör man av tiden liksom, sova själv , vara själv? Jag älskar limpo och är så tacksam att han är min ❤️ 
Har varit en jobbig dag men tog en nap på en kvart när jag kom hem sen åkte jag till gymmet , bröst idag. Känner fan att det här var mitt sista deload pass, fan va tråkigt att inte kunna ta tunga vikter och utmana sig själv.. 

Nu har jag varit ute med hundarna och ska göra mat, pasta med fläskfilé. Möms!

24 timmar kvar till mitt hjärta kommer hem 😊💕 


Kvällstankar om mat.

Oj, vilken lång dag. 

Nu sitter jag i soffan och benen skakar såååå hårt. 
Det blev ett gympass med Johana efter gymmet, vi körde ben. Egentligen ska jag ju inte göra så hårt denna vecka men tycker verkligen det är pinsamt att stå och göra squats på gymmet utan vikt. Jaja, vi körde 100 squats som brände hårt i röven sen.
Efter gymmet hämtade jag Josephine och vi köpte sallad och sen till mamma. Vi skulle öva att stå på händer och så men tiden sprang iväg.. Fanns ingen tid ! Haha.. Får ta det senare i veckan.
Jag och mamma tog en promenad med hundarna och gick även till hundgården för att låta de busa. Min syster har flyttat hem till mamma och bosse varannan vecka och hon har en vovve som heter katten, haha. Men det var kul att se de busa.
 
Sååå.. Ja.. Nu är jag hemma. Vet inte alls vad jag ska göra resten av kvällen, klockan är ju åtta men det kryper redan i kroppen på mig. Hade limpen varit hemma hade jag drygat med han eller legat och prata om massa saker. Men får acceptera det haha. Tror jag tycker det är extra jobbigt nu när han är borta då vi båda hjälper varandra så bra med kosten och jag vet att om jag är själv har jag ingen som "vakar" över mig eller ser hur jag mår och hanterar med ångesten osv. Jag ska klara det, även om jag är sötsugen som en jävla gnu just nu.. ?
Kommer ihåg när jag gick i skolan, så fort jag var hemma själv så letade jag överallt efter sötsaker som jag kunde äta innan de andra kom hem och sen låtsas som ingenting , som att leva i en jävla förnekelse.
 
 
Lite halvful bild kanske.
Men jag kommer så himla hårt ihåg den här bilden. Efter den här bilden gick jag för första gången i livet och kräktes. För jag tyckte jag var ful, värdelös och så jävla jävla fet.
När jag ser på bilderna idag blir jag så ledsen av mina tankar och jag önskar så hårt att jag kunde ändra mitt tankesätt. Än idag har jag en otroligt dålig självbild och självförtroende, men jag försöker faktiskt att jobba med det.
 
 
 
Det är jobbigt att se dessa bilder då jag ser såååå himla mycket sorg i ögonen. Jag ser inte lycklig ut, alls. Varför kastar jag bort så mycket tid att hata mig själv.. Vad är det som gör att det är svårt att tycka om mig själv?
 

Tisdag

Igår avslutade vi kvällen med att spela tennis och fortsätta nöta stå på händer, as kul. :D nya intresset!
Idag är det tisdag och limpan åker till Sthlm, jag ska jobba, jag ska träna med johanna, äta god mat och sen försöka sova själv . Är så mörkrädd men det ska nog gå bra. :) 

Nu när jag har lite av en vilovecka så försöker jag få in träning som jag tycker är kul, kan ju inte springa då knäet är fuckat men massa annat kul finns ju!:)



Måndag

Jag har ju sagt att maj månad ska bli en bra månad. Igår lärde jag mig att hantera ångesten och de känns så bra! Så stolt!

Traskar till jobbet nu, en promenad i vanlig ordning. Imorgon och resten av veckan blir det dock cykel.
Limpo åker till Sthlm imorgon och de suger så hårt, hatar att va ifrån varandra . Båda låg typ med ångest igår haha.
De sämsta tipset man kan få är att " de kanske är bra att va ifrån varandra" för vafan ska man va ifrån den man älskar för? De är ju de värsta som finns! :) så kär är ja! 

Näe, de kommer suga att han åker!

Vågar inte ta ut nå i förskott men tror det blir ben idag, tycker inte om att träna på måndagar (alltid proppat med folk..) men har en ny rump övning jag vill testa. Lär fixa till rövas lite :)



Söndag



Såhär såg min söndagsfrulle ut, riktigt gott. Bananpannkaka med massa frukt och vanilj kesella.
Efter frukosten tränade jag lite med hjärtat. Ska ju köra lätt denna vecka och gissa om det var pinsamt när jag bara tog 25 i mark? Mer set och mer reps men ändå från failure.
Sen köpte vi med oss sallad från Waynes hem och gosa innan vi möt upp josephine. Vi tänkte öva ännu mer på att stå på händer osv men det var regn och blött i gräset, vi kröp ner i soffan och kika OTH istället.

Snart kommer hjärtat hem från innebandyn och då ska jag krama ihjäl han , saknar han!💙

upp och ner

Tog en promenad upp till mamma där jag tänkt sola, så fort jag kom dit hamna solen i moln...
Josephine kom dit och vi började hoppa studsmatta och göra lite volter innan vi gav oss in på att försöka lära oss gå på händer. Ja, vi har damp haha! Så sjuuuuuukt jävla roligt! Höll på så himla länge!
Jag lärde mig att fälla över från att stå på händer, så jag kom ner i brygga . Sen fick jag till några steg på händer också.
Tycker verkligen de här är så kul och vad mycket lättare det är med snart -40 kg borta .
Det är så kul att vi tom skrivit till gymnastikens hus och kolla vad de har för tider osv.
Vill verkligen ha grym kroppskontroll, grymt häftigt.

Sen tog vi en nap och sen en pw på 3 km innan vi åkte och spelade tennis. Har varit så sugen på det ett tag. Gick ganska bra men ska försöka att få in det fler gånger så man kan bli grym!
Vi köpte sallad och har myst ner oss i soffan , ligger väl här 10 min till innan jag blr rastlös igen :)



Äntligen

Alltså vågen har bråkat så mycket för mig på senaste .. Snackar typ två tre fyra månader här.. 
Sen 1;a maj har jag tänkt att jag vill gå hårt ut men försöka slippa ångesten och allt jävla räknande. 
Men idag så kände jag faktiskt att de hänt något så jag ställde mig på vågen, såg en sååån bra siffra så jag var tvungen att kolla tre ggr haha .. Äntligen! 
Det firar vi med en morgonpromenad på 5 km :)

Eftersom jag var så lycklig i själen klämde jag på mig mitt gymgrossisten linne! Å de gick på!:)

Deload

Började min deload period med en vilodag, det får vara så. Tillbringade hellre tiden med folk jag bryr mig om <3 

Imorgon ska jag köra igång, spännande att se och det ska bli så skönt för kroppen. Jag har kört mycket till failure nu men tänker ligga ca 3 st reps från fail varje set. Kul! 
Frågan är vad som är mest optimalt, 2 eller 3 split? ..


Happy friday

Pw igår från jobbet. Spöregn.
Pw imorse till jobbet. Spöregn.
Pw idag från jobbet. Spöregn.

Men man är väl inte den som klagar för allt! Vill man så kan man .. 
Hämtade smillster efter jobbet sen gosa vi ner oss i sängen, jag käka lite tacos och sen kom Ida, Jossi , Malin, mamma, Bosse å Lullan. Sååå kul ju! Mina favoriter!!!
Vi drog på rockabilly afton hahaha, sen upp till mig och kika Lets Dance.
Kommer somna med ett leende på läpparna, är så glad för mina vänner som kommer och kramas när jag mår dåligt. De är bäst! :) 




Rygg

Efter jobbet tog jag en pw till Linus jobb. Johanna smsa att hon blev inringd på jobb så försökte hitta på en ursäkt att inte dra till gymmet haha.
Men gjorde det ändå! Ett snabbt, grymt effektiv och jobbigt rygg pass blev det.
Stanna förbi Jorre på vägen hem sen käka jag middag och somnade på soffan.
Vakna upp... Såg en jävla spindel i taket och åkte till mamma. Fyfaaaan för kryp!



Beslutsångest

Ja. Nej. Kanske. Jag vill. Jag vill inte. Eller kanske.

Alltså det råder total kaos i mitt huvud. Den här veckan har min beslutsångest varit helt sjuk. 
För någon dag sen började jag grina för jag inte visste vilka skor jag skulle ha. Ja, det är sant.
Idag när jag skulle laga middag så tänkte jag : två rostmackor innan maten kan inte skada. Eller jo. Eller ska jag?? 
Och till middagen tänkte jag: ska jag göra en gryta med potatis eller äta cleant? Det är ju gott med potatis, men ska jag?
Ska jag berätta att jag stod såhär 20 min och tog fram brödrosten typ 10 ggr haha medan jag grina?? 

Haha alltså just nu är jag hopplös.
Eller är jag?
;) 

Såhär blev maten. Ångrar mig redan :



Pre friday

Idag blir det en pw till jobbet, inte kul två dagar efter leg day... Min kropp känns såå himla trött alltså!
En heldag med jobb väntar sen möter jag Johanna på sporthuset för ett rygg / biceps pass.
Har sagt hela morgonen till Linus att jag nog skiter i gymmet idag eller tar ett kvällspass men blev arg på mig själv att jag ens tänkte den tanken så slängde iväg ett sms till Johanna.
Jag har sjukt svårt att ta mig till gymmet om jag åker helt själv, jag uppskattar träningskompisar som vill samma som jag! :)
Är sååå tagg nu!



Helg

Jag börjar redan räkna ner till helgen.
Eller.
Det gjorde jag redan i måndags..
Linus ska jobba hela helgen vilket känns konstigt då vi alltid hittar på massa kul då.
Istället ska jag sova, träna och kanske ta en tur till stugan för att mysa och ladda batterierna!




Bröst

Halloooo!
Har haft så mycket idag, knappt hunnit använda telefon.
En lång dag på jobbet, cykla hem och tog en nap sen till gymmet, middag hos Linus mamma och nu kom Anna och josephine på kvällen. Nuuuu slår jag ner röven i soffan :)

Träningen gick bra men jag känner mig såååå trött i kroppen och nu är jag galet sötsugen med..? :( har borstat tänderna så inget dumt slinker ner! 
Imorgon tänkte jag köra ett tung ryggpass och sen byta ut passen 1-2 veckor för lätta pass. Jag känner att jag har försökt att maxa så mycket och lyft tungt så jag låter kroppen "vila" lite. Fler reps å lättare vikter. 


Sååå trött efter gym!

Onsdag



Alltså motvind och regn fo sho, jävlar va otränad jag känner mig just när jag cyklar haha.
Skönt med onsdag though , snart fredag. Idag har vi mycket på jobbet så kommer säkert vara kaos, sen ska jag träna bröst med hjärtat. Kommer bli grymt! Längtar tills torsdag - rygg!  Har så mycket roliga nya övningar så de passet är 1:a på rolighet nu haha

Happyyyy



Idag fick jag hem beställning från gymgrossisten på massa bars, åh lycklig tjaj. Mindre lycklig att de glömde mina järntabletter though , men det är en annan femma.
Åh bars är det bästa jag vet, det är så perfekt att ha med, så gott att ta på kvällen och bra sätt att få i sig protein. Jag har svårt att dricka vassle blandat med vatten bara så i lööööve the bars.

Idag gjorde jag och limpen ett härligt ben&mage pass, hann med min favorit övning för rumpan och jävlar va det gör ont i trapporna. 
Jag brottas med mycket hjärnspöken och mår lite sådär just nu så jag är så glad att jag tar mig iväg till gymmet och inte äter ihjäl mig ist . Gymmet är som en frizon! Där mår jag bra, har kul och kämpar för det jag vill. 

6e dagen

6e dagen har gått bra, fick lite panik efter middagen för jag blev alldeles föööör mätt men det får vara så.. 
Kan lägga upp vad jag ätit, inget spec egentligen, men ja, såhär:

Frukost : smoothie gjord på kvarg, Vaniljyoughurt, vatten, passionsfrukt, mango och en kiwi.
Mellanmål : ett äpple och en protein bar
Lunch : kyckling, broccoli, sås gjord på kvarg och vitlök 
Mellanmål : två Wasa sport med ägg
Middag : bild nedanför 



Kvällsmål



Den svåraste vanan jag har eller hur man ska säga, är att äta på kvällarna.
Det behöver inte vara chips och glass (även om de är så sjukt gott ;P) så försöker jag att hitta bättre alternativ. I helgen unnade jag mig vaniljkesella och igår blev det lätt youghurt, jordgubbar och lite müsli. 


Kvällspromenad


Det blev ingen träning idag, istället tog vi en promenad.. men jag längtar så sjuuuukt mycket tills imorgon, då är det ben på schemat med hjärtat! 
Jag tänkte faktiskt börja cykla till jobbet imorgon också .. Det är 6 km enkel väg och det kanske inte är supermycket men blir ju mer än 4 mil iaf i veckan. Alltid något! :D

Dags för sleep iallafall. Mår jätteilla så hoppas det inte är nå tok.. 

Frukost tips, 1

Hej kompisar!
Ni är många som brukar kommentera och fråga efter tips på smoothies. Jag är ingen smoothie expert men tycker det är himla kul att mixa ihop lite smarigt. 

Min grund brukar se likadan ut:
1 dl Vaniljyoughurt
100 gram lättkvarg
Vatten (beroende på hur rinnig du vill ha den.)
1 dl mjölk (ibland) 
Har jag tränat eller behöver extra protein slänger jag ner en skopa protte pulver med.

Mina favoriter : 
Hallon&blåbär
Hallon&blåbär&bladspenat 
Mango&passionsfrukt 
Kiwi&bladspenat&hallon
Jordgubb&mango
Jordgubbk&hallon&passionsfrukt

Det finns määäängder med varianter men dessa är de jag brukar variera med. Slänger mest i vad jag känner för!



Sallad

Världens bästa boy har jag!
Har haft en grymt tung måndag men när vi båda slutat jobbet hade han köpt mat, min favoritsallad!! <3
Blev så glad!

Har varit sugen idag på allt jävla skit, är oftast det när jag är nere . Men jag höll mig, känns bra nu though.
Vi har tagit en nap och nu håller jag på att få tränings abstinens. Vill åka iväg och träna men äh, tror de gör mig bättre med vila idag.



Träning

Passet igår var grymt. Ni vet sånt där kick ASS pass som bara går as bra?
Vi båda låg i soffan och kände äh fan vi skiter i det , vi tar en nap istället. 
Men en celsius senare satt vi i bilen och tagga på.
Blev rygg / biceps som har blivit mitt favorit pass. 
Satte femmor på marken med 60 kg, vilket känns såå bra. Har varit lite avvaktande med marken då jag först hade fel teknik, sen lassa jag på för mycket vikt för fort och så vidare och så vidare. Nu älskar jag mark och tycker det är bland de roligaste övningarna. 
Sen två nya biceps övningar , fick grym kontakt vilket jag tyckt varit lite svårt förr. Då är det bara att testa nå nytt och jäääävlar i min låda så jobbigt de va!

Körde chins också. 2 set med hjälp vid knäna och 2 set i maskin. Självklart massa mer övningar men dessa gjorde passet, top 3 lista haha.. Åh jag är så glad för träningen ger mig verkligen sån energi , jag är lycklig ! 

En pw, ett gympass, göra massa matlådor och en Springtur va min söndag. <3




Måndag

HEEJ babes!
Så ledsen för att det är måndag idag ja, hade verkligen härliga lediga dagar!  Skött kosten väldigt bra, tränat bra, hängt med härliga människor ...Men det är bara att kriga på, snart helt igen. 

Just nu är jag påvög till jobbet, dåliga skor och en tung väska. Packar alltid i för mycket haha.

Idag tar jag nog en frivillig vilodag. Inte säkert än men My legs are sore och känner inte att jag kommer få ett bra pass, kan knappt böja ma. Men det brukar ju kunna ändras haha!



Matlådor

Har stått och gjort massa matlådor nu, kyckling med broccoli och sen kött med råstekt potatis. Gott men standard. :)
Himla skönt att ha veckans mat planerad och fixad .. då blir det lättare att hålla sig. ;)





Hjälp...

Idag tog jag mig ut på en springtur, hade ingen lust egentligen men jag vill ju uppnå mycket under maj månad och då lär jag kämpa. Annars går det ju inte :)
Gick superbra de första 500 m sen börja mitt knä krångla. Det gör lite ont, som att det typ är vätskefyllt eller hur jag ska säga. Det hugger och gör skit ont!
Jag är dock ingen som ger upp så jag fortsatte 3.2 km. Inte så långt men det räckte för mig. Känner mig nöjd, gick lätt förutom knäet då. Hade lätt kunnat fortsatt!:)

Sååå.. Nu behöver jag lite hjälp, 
Varför har jag ont i knät?

- kan det vara för att jag tränade ben i förrgår och rygg idag? (Använder ju mkt ben då hähä.)
- att jag sprang på asfalt? 
- att jag fortfarande är överviktig och knäna inte orkar?

Eller vad kan det vara??
Älskar ju löpningen och tycker det är riktigt roligt...



Maj månad

Har ju sagt hela tiden att maj kommer bli grym, och det ska den fan bli!
Efter sista april blev det inge bakismat utan bara vanlig mat och sen promenader som vanligt. Har kört på som vanligt sen dess men inte vägt maten.... 
Nu börjar det värsta sötsuget lägga sig (typ fyra dagar) och det känns så bra!

Efter en morgonpromenad och god frukost laddar jag nu för gym. Kul!



Rastgård



Den ligger i början av Bomhus , vid st1 macken. Jättestor och bra stängsel ! :) 

Kvällsmål :)

Jag och limpan tog en promenad till nya hundgården här i Bomhus , skitstor! Gud va kul för alla vovvisar att springa runt, blir såå glad :)
Har sett några OTH avsnitt och ätit kvällsmål. Vaniljkesella, jordgubbar och en proteinbar. Möms! 
Nu somnar jag alldeles för mätt tror jag.. Skönt med en dag till ledigt imorgon, hoppas på bra väder !




Grym dag!!!

En lördag i världsklass, bäst. 
Tog en pw imorse, lunchade med Josse på brända. Tog kyckling chili , mums ! Hem och vila lite sen drog vi till gymmet, bröst/axlar/triceps idag och ÄNTLIGEN (!!!) tog jag PB i bänken. Satte en tvåa på 40 kg och då jävlar va jag nöjd, försökte senast i tisdags men klara inte ens få upp den men idag, då jäklar . Alltså jag blir så jävla glad bara, även om det inte är så mycket vikt så har jag haft så svårt att utvecklas i bänken. Men nu kanske det börjar hända grejer, hoppas!!

Har käkat tacos och ligger nu och gosar framför gladiatorerna , döööör för deras kroppar..






Stan



Morgonen började med en 6 km pw, frukost ute i solen med älskling och nu är jag påväg ner på stan för att möta Josse Sköld för en lunch på brända. Åh är så taggad! Var så längesen vi sågs <3


Today

Sååå skönt att vara ledig !
Klev upp vid sju för att skjutsa Linus till jobbet, tog en promenad med smilla och gick och la mig igen.
Åkte och fixade fransarna sen drog jag, Linus och Johanna till gymmet . Ben / mage idag... Mina ben skakar fortfarande, så sjukt jobbigt... :)

Sen kom josephine och vi har sett på film, käkat middag och gosat i soffan. Bästa fredagen ever typ?



Dagens mat



Frukost : smoothie gjord på lätt youghurt , lätt mjölk, vatten, mango och passionsfrukt 


Lunch: kött, halloumi, sparris, feta och tomat


Middag: lika som lunch förutom att jag har bea och mer grönsaker till! :)

Makeup

Okej det här var längesen kompisar!
Men bjuder på gårdagens:





Valborg

Konstigt det kändes att dricka på en onsdag haha. Hör inte till vanligheterna!;)
Tog en pw till jobbet , slutade tre. Jorre och Anna hämtade mig sen åkte vi hem och gosa ner oss i sängen alla tre, tog en nap.
Fixa oss, käka pizza och sen kom folk , hade sååååå jävla roligt ! Tycker om er alla <3 

Imorse var det dock inte lika kul.... Men en myspromenad med min lilla familj och en smoothie gjorde det mycket bättre.

Det är skönt att jag släppt att jag måste dricka på varje fest eller middag, jag tar det när jag känner fört. Andra gången för i år jag drack och det känns bra!














Screenshots på massa snäpZ