Huuuuujeda mig

Vilken lång dag, jag skrev en lista igår och allt gick emot mina planer typ. Försökte hålla humöret uppe.
Har jobbat, storstädat (damma, dammsuga och skura golven) tränat ett grymt pass med Linus och Johanna, solat, handlat, systemet (kaos)tagit en låååång dusch, försökt sätta upp vidriga hyllor haha, köpt en äcklig sallad på Waynes. Min kropp är död nu. Sååå sönder stressad!
Egentligen hade jag velat laga en mysig middag och tända massa ljus och ha en härlig dejt, istället blev de kaaaaos! Alltid sista sekunden med allt..

Tur celsius finns, hade aldrig orkat med träningspasset annars. Blir så pigg på en sekund av dem! :D
Imorgon är de Valborg och vi tänkte bjuda hit lite kompisar, ska bli kul. Ska faktiskt dricka lite vin och sen blir det nyktert hela maj. Det gäller att välja sina stunder !



Energi

Idag har jag fått massa bra energi.
Världens bästa Lisa (aka min motivation/inspiratör) hörde av sig och vi har skickat massa bra sms, fick så fina tips så nu jäklarns ska hjärnspökena bort.


Köpte äntligen en mixer jag velat ha ett tag nu. Min gamla gick sönder ganska så styggt så nu ska det bli kuuuul att äntligen få göra smoothies igen. Gjorde en med jordgubbar, mango, hallon, spenat, lite youghurt och vatten. Bäst! Härlig Pwo innan gymmet med min andra energikälla för idag, bästa Johanna. Alltså hon är så jäkla grym på alla sätt och vis. Synd bara att jag visade det på fel sätt när jag drog kabelhissen i huvve på na haha.

Gjorde stuvade makaroner och köttbullar till middag sen har jag bara småfixat här hemma. Var till Ica flera ggr idag för jag glömde allt jag skulle ha, sytt ihop lite byxor, städat och fixat. Imorgon kommer bli en lång dag.. 
Börjar bli sjukt glömsk så har skrivit upp en lista och jag får ont i magen av att kolla på den. Hur ska jag hinna allt? De löser sig nog, glömmer väl hälften ;)


Tre dagar

Godmorgon :)
Tre dagars vecka denna vecka, hur underbart ? 
Tar en promenad till jobbet nu och är så glad. Glad att det är måndag (!!!) , jag ska köpa en jätterolig sak idag, det är sol, jag har melon med mig idag som mellanmål och jag ska träna! Så jävla dryg som blir glad för allt men jajajaaa

Denna vecka kommer träningen nog att se annorlunda ut för att vara "optimal" :) Iallafall idag och imorgon.. 
Skriver mer om det sen folks.



Bra helg ..

Avslutar den här helgen med ett leende , den har varit så himla grym! 
Massa shopping , pussar , träning  och jag känner mig helt nykär .
Idag har vi solat hela dagen, fick lite färg. Blev massa plock och grill med Linus familj på kvällen och nu har vi nyss tagit en promenad. Gick ner till vattnet och satt oss på en bänk och såg solnedgången, min lilla limp - vad jag älskar dig.
Försöker lägga upp veckan men det är
Så svårt när vi ska dricka på onsdag så jag tar det som det kommer! Kul!





Fight

Söndag morgon började med ett pass på gymmet. Åkte dit själv och det var skönt att bara brassa på musik och köra i eget tempo. Blev bröst / axlar / triceps och körde av ett grymt pass med mycket fokus på axlar. 
När jag ändå var igång så sprang jag en runda på 3.5 km. Tänkte först springa längre men jag var sjukt tagg på just den rundan sååå. en mil löpning får räcka denna vecka!

Satt mig ute i solen och käka frukost, massa frukt, en protein shake och lite halloumi. 
Nu ska jag sola heeeela dagen, så
Skönt ju! Härligt att jag gjort mitt för idag förutom en pw, bara de kvar sen är jag finito




Lördag

Dagen börja med ett gympass , ben & mage. Riktigt jävla jobbigt men riktigt kul, dock har jag svårt för att träna hårt på tom mage.
Promenader eller jogg, no problemas men styrka alltså.. Jisses.
Sen tänkte vi sola men solen kom ju aldrig... Vi åkte till Uppsala för lite shopping istället, hittade lite smått, klocka i rosé, ringar, tre par skor och någon tröja. Älskar uppis!

Köpte med oss donken på vägen hem och har käkat lite plock nu, min mage mår kaos haha. Men ska till gymmet med bästis imorgon på morgonen och sen kö en löprunda imorgon så hoppas de lägger sig och jag hoppas så på bra väder imorgon, de kommer bli epic. 
Älskar söndagar!! 




Såhär glad är jag när jag stämplar ut på fredagar! Hähä

Springa

Gooodmorgon fredag!
Är så glad idag för massa anledningar men mest över att jag har vanilj kesella 0.2%) i frukost. Jag kör alltid vanlig kvarg för de är sån skillnad näringsmässigt men idag lyxar vi till de!

Idag jobbar jag till 15, sen ledig två . Underbart ! Får de om det blir spring, gym eller vila idag. Mår fortfarande (!!!!!) inte bra så jag får se hur de blir .



Lokalsinne

Okej det tog mig och Jossi tre timmar plus att ta oss till Solna idag, snyggt .. 
Vi hade sån himla bra dag iaf, kul att träffa alla på HK och se lite nytt och få lite mer utbildning . 
1.5 timme tog det hem sen däcka jag i sängen, sov ingenting inatt då jag var så nervös, trodde jag skulle få åka själv där ett tag haha.

Min kropp är fortfarande helt slut så jag bestämde mig för att låta kroppen vila tills jag känner mig sugen på lite träning igen. Maj månad kommer att bli grym men denna vecka som är resterande kommer jag att träna när jag känner fört.
Innan Thai var jag på gymmet jämt, vila två veckor när vi var där (typ....) efter Thai har jag kört som fan men kosten har inte varit lika lätt som träningen. Dock har jag presterat tusen gånger bättre än vad jag någonsin gjort men jag vill inte se träningen som ett måste. Jag har så ont överallt och jag blir lite irriterad på mig själv att jag inte låter mig själv att slappna av ordentligt. 
När benhinnorna och hela kroppen värker så känns det som det bästa valet är att vila någon dag även om jag är så sugen att springa imorgon!
Nu är jag så trött att jag avlider, himla lång dag. Benen skakar och huvudet och halsen gör ont
Egentligen är jag besviken på mig själv , jag gasar alltid på till kroppen säger stopp och tror jag att jag lyssnar på kroppen... Men jag älskar ju att träna, de är ju de bästa ja vet. . Aja - Imorgon är det lönings fredag!!!



VILA

Hade utbildning hela dagen på jobbet idag , kul! Fick dock reda på att jag ska ner till Stockholm imorgon för vidare utbildning och jag är så jäääävla nervös , ni anar inte. Tycker sånt är fett scary haha.

Men Gud så skönt det var med en vilodag, det kröp ju i hjärnan på mig men kroppen börjar varva ner känns det som. Benhinnorna gör svinont men har inte gått så mycket idag.. 4 km kanske allt som allt. Det lägger sig nog, får massera, smörja in och såå..

Så efter jobbet somnade jag, sen åkte vi och hälsade på min mamma. Som jag älskar henne, min förebild!  Sen till Linus Mami och sa hej och hämtade en bil - och nu har vi kikat lite på blacklist. Är redo för lite sömn nu!




Vila ...?

Godmorgon kompisar , onsdag idag - snart fre ! Så skönt :)
Idag är kroppen helt slut , jag har kört hårt de senaste veckorna med för lite vila. Idag lyssnar jag på kroppen och tar en (ofrivillig) vilodag. En ren vilodag. Oftast brukar de sluta med att jag går 5 km pw ändå men idag ska jag sköta mig. Egentligen hade jag tänkt att bara vila en dag denna vecka men jag tror fan det blir två.

Att lyssna på kroppen kan vara det bästa jag lärt mig. Även om jag mest av allt vill träna idag så vet jag att utan vila ger det inga resultat och kroppen går sönder :)

Sååå... Va gör man en vilodag då...? 




Work hard, play hard

Men herre, när ska träningsvärken släppa? Går som en invalid och kan knappt ta på mig jackan.
Fick ett grymt pass på gymmet idag. Körde med hjärtat! Bröööööst/axlar/triceps ..
Ökade på militär pressen men kunde bara köra 6,6,8 . Tänkte mer på tekniken på sista setet och fick in en grym åtta där. Blir lätt att jag svajar och kommer ojämnt.. 
Hade tänkt att satsa lite på Bänken men det var upptaget heeeela tiden. Körde lutande bänk och massa innan så jag var galet trött, lassa på 30 kg när jag väl fick stången och var svinsur för jag inte fick den när jag ville haha.. 
Jag är inte feg att lasta på vikter (mer tvärtom) men jag lär nog dämpa mitt temperament när det inte går som jag vill haha. Kör mest bas övningar och fria vikter nu, mage och någon benövning brukar jag kö med maskiner. 
Kunde knappt hålla i vattenflaskan efter för jag var så jävla trött , men då har man gjort ett bra pass :)


Kvällen avslutades med grillat, halloumi och sparris. Efter det en kvarglass, perfekt med casein nu!

Ut på sista promenaden för dagen, blir kvällisen som bara är 1.5 km.




Min tur



Tur att jag inte tog nya väskan!;)
Får handla något på lunchen bara .. 

Aha, tisdag idag. Var småpepp på jobb igår men imorse - not so much.
Jag har sån jäkla träningsvärk också haha, i ryggen, i röven, i benen, biceps .. Allt!

Nu krigar jag mig ut på en pw till jobbet, benhinnorna känns av men får smörja ikväll. På fredag ska vi springa igen så det är lika bra att vila tills dess :)



Äntligen!!

Satt och solade bra länge, fick lite färg så det känns bra. 
Hämtade Johanna vid 16 sen drog vi till Hemlingby och mötte upp mamma.
Jag var skitnervös när jag åkte dit för jag har aldrig klarat av att springa där, mitt längsta är 2 km och då peppade Johanna hela tiden. De var några år sen....

första 500 meterna hade jag så sjukt ont i benhinnorna men jag kriga på, vägra ge upp, nu gör de skit ont men äh, får vila tills fre. 
Jag klarade det iallafall, jag sprang 6an. Kan inte fatta det.

Nu har jag myst med josephine Linus och jimmy. Vi grillade lite och nu ser vi på biggest - så inspirerande!


Hade pulsklockan idag.
La undan den ett tag för jag blev för fäst vid siffrorna.
Lagade massa matlådor nu med, kyckling <3

Soldyrkare

Som jag älskar att sola och vara brun.

Klev upp tidigt imorse för att jag visste att det skulle va bra väder. Käkade frulle, 100 gram lätt kvarg, 100 gram lätt vanilj kvarg (0.2%) , hallon och kanel. Brumma iväg till gymmet för dagens första pass - rygg och biceps. Lyckades med en tvåa 70 kg i mark, känns superbra. Jävlar va nöjd jag är. Meeeen som Linus säger: snart tar du 80. Och de gör jag ju, ge mig några pass till bara.

Nu ska jag käka sallad ute i solen och sitta här hela dagen, eller ja, tills 16. Då blir det en löprunda i Hemlingby . 6 km tänkte jag springa.



Lång dag

Åh det blir så långa dagar det här, vi är överallt känns det som och man hinner knappt ta det lugnt. Men nu är påsken över :)
Började dagen med cardio, 45 min. Sen till stugan på middag, fick väcka mina bröder så jävla länge innan så gissa om jag var surpitt? Wille ba aa vi åker vid 10, vi va ute 13.00. Kul :):)

Fick gomat och sen hämta jag upp Johanna så drog vi ett benpass på gymmet. Det brutalaste någonsin tror jag, min röv är död. Körde min favorit rump övning som jag lagt på is tag.
Aa det var riktigt jävla grymt iallafall , var så jävla nära att skita i gymmet men tänkte att det får gå som det går - så knäcker man in det bästa typ. Min kropp längtar efter vila men motivationen är på topp så jag orkar inte vila just nu!




Flera kg upp

Oh lord, efter den här helgen ställer jag mig inte på en våg på länge haha.
Påskmat hit och dit, grillat och godis.. 

Jaja!
Idag började vi dagen med ett gympass , tog tyvärr inga pb idag men gjorde några chins med hjälp, känns bra. 
Sen påskmiddag hos mamma, fick äntligen träffa William. Han har varit borta så länge ..
Satt ute i solen och lapa sol, käka gott och hade de mys. Sen kom josephine och mös extra mycket med oss, åt ännu mer mat och kika gladiatorerna . Dåligt snygga de är då..

Nu ska vi sova, imorgon väntar sista påskmiddagen sen börjar vi dieten igen haha. Allt börjar på en måndag ;)


De här är vår familj i ett nötskal.
Wille ska gå förbi mig men jag har sån matkoma så orkar inte akta mig sen mallan ba oh let me take a selfie. 



Avslutar kvällen med ett fint sms till Jossi
:


Härlig fredag

Åh va skön fredag vi haft då, riktigt chillig.
Tog en nap efter bastun sen när vi vaknade blev det massa plock. Det är så smarrigt och mysigt, blicka ut över tjärn och äta massa gott!

Spöade Linus i både Chicago och neger och sen middag, kött och rotfrukter.
Kom hem vid 9 och jag var så rastlös så jag släpade med Linus på en promenad..
Han fick hitta på lite roliga övningar för mig , typ : gör tio squats vid lyktstolpen / gör utfall till nästa stolpe / kuta två stolpar osv.. Riktigt kul:)

Nu har jag gjort snittar tills imorgon ovh haft telefon konferens med Johanna! <3 imorgon tänkte jag ta PB på bänken .



Finallyyyyyy

Förra sommaren gick jag och Linus pws till lidl här i Söderhamn. Det är ca 7 km fram och tillbaka.
Jag sa alltid att nästa sommar ska jag kunna springa dit.
Jag orkade inte vänta till sommaren utan jag körde på , 5.5 km blev det totalt och jag slog mitt förra rekord på 5 km , förra fredagen.

Så jävla bra.
Alltså lyckan är ju total.. Kan bara inte förstå det. Älskar att jag är så envis och bara köööör.

Igår när jag slutade jobbet så gick jag till Linus jobb, vänta på han sen åkte vi till gymmet. Körde rygg/biceps och så träffade jag Johanna lite <3 
Vi grilla när vi kom fram sen somnade vi vid 10, 
Funderar på att åka hem idag då vädret suger men vi får se!




Frukost <3

Söderhamn



Sååååå glad för långledigt . Jobbar till 15 sen ska jag åka direkt till gymmet och fixa massa innan vi åker till Söderhamn. Hörde rykten om grillat, extra gott.

Vi ska bara mysa där och fira lite påsk, ta en spring runda osv. Är fan sugen på att testa ett gym där så man vet till semestern och så, då är vi säkert där mycket :)

Onsdag



Är så himla trött!
Har varit en jobbig dag idag, både psykiskt och fysiskt..
Men så blir det ibland. Jag har levt på ganska bra dagar de senaste veckorna så de har varit skönt. 
Körde av ett grymt pass på gymmet efter jobbet - bröst/axlar/triceps . Skönt pass. Så himla kul för jag körde ju 30.5 kg förra gången på bänken men idag fanns inte de vikterna så tog 35 och ba det får gå som det går men de gick as bra, klara 3 set ! Blir så lycklig för jag känner verkligen vad bra styrkan är för mig, orkar inte att jag alltid mesat förr.

Funderar på att strunta att blogga i helgen, vet typ inte va jag ska skriva? Ni kan väl ge mig tips... :D

Bestie




Alltså våra konversationer.
Den här människan får mig att bli glad, varje dag <3

Kamp

När ska jag lära mig att det inte räcker att äta 400 kcal på dagen ? När ska jag lära mig att jag blir sjukt hungrig och sötsugen och sur?

det är en konstant jävla kamp i mitt huvve.



Påskhelg

Längtar såå mycket till helgen, jag älskar att fira påsk!
Dock blir det lite mycket ibland med fyra familjer haha!

för att jag ska kunna hålla i träningen måste jag göra ett schema så att jag har det bestämt , då finns det inga ursäkter :)

Onsdag - rygg/biceps 
Torsdag - gym (ben) och så ska jag springa 4 km (åker till Söderhamn när vi är klar..)
Fredag - löpning , 6 km, ska ge allt vad jag har men hoppas jag klarar hela biten :)
Lördag - aktiv vilodag (promenad.) (åker hem , till Bomhus )
Söndag - gym (middag i gårdskär.)
Måndag - gym och spring  (ingen middag, skoja)

Blir superbra det här, kan jag äta massa mat med gott samvete :)



Godmorgon

Idag är det typ som onsdag ! Skönt ju:)
Jobbar till fem sen ska jag hem och äta innan jag drar till gymmet, bröst/axlar/triceps idag . Eftersom jag äntligen ökade på bänken förra veckan så längtar jag sjukt mycket , det ska bli så himla kul! Har sällskap av josephine idag också , så kul att träna med folk!:)

Nu är jag påväg till jobbet. Tar en pw från Linus jobb , så himla kallt men vem är man att klaga?? De blir ju varm snart :)!



Ben

Idag stod det ben på schemat. Jag känner mig bättre och bättre i fronten och i raka marklyft. Ja, i torsdags hade jag en dålig dag så tog bara 27 i raka men idag lassa jag på 40 kg. Stolt! Kände lätt att jag kunde ta mer, men är lite mesig när inte limpan kollar tekniken haha! Vill verkligen inte skada ryggen. 

Efter gymmet blev jag sååå sugen på soppa, kanske inte det mest ultimata efter träning men blev så sugen när josephine sa att hon skulle äta det! Åh va gott det vaaaar :)

Känner träningsvärken komma smygande.. Sitter i soffan med en filt och lite grönsaker och ser på biggest loser... Livet känns bra idag.



Mitt allt !

Måndag morgon



Blev en liten pw till jobbet, det är 2.6 km och det blir 1.3 mil extra i veckan, det är bara på dit-vägen, går ju alltid till josephine eller Linus också :) så det känns bra!

Idag längtar jag extra mycket till lunch (kycklingsallad) och sen extra mycket till gymmet ikväll. Tänkte köra rygg men de blir ben, ska springa torsdag&fredag&söndag så blir nog bäst om jag kör det idag så träningsvärken hinner lägga sig ;)


Härliga söndag

Alltså ni ska veta hur trött jag varit på senaste.. Löjligt jobbigt.
Vet att det är för medicinen men jag blir galen. Det är som det är, kaffe och celsius hjälper mig.
Dock inte idag haha! Somnade tolv, sov till 9, somnade om efter frukost och sov till 14. Och nu är jag sovis igen :)

Tog en promenad på eftermiddagen igen sen städa jag lägenheten, fixade en middag till mig och en till limpan sen kom Johanna. Underbara människa, kan inte sluta skratta åt henne haha.
Pratade lite med Stina tidigare idag också om att lägga upp ett spring schema, hon är grym. Hon ska lära mig massa med teknik och hur jag ska göra på bästa sätt, så tagg och tacksam.
:)

Nu ska jag se klart på blacklist sen sova :)



ATT BEHÅLLA MOTIVATIONEN

Idag har jag sprungit igen, så himla skönt. Vill verkligen hålla flåset uppe och jag vet att jag lär kanske springa två gånger i veckan för att hålla igång.. Jag gick till rudan och sprang ett varv sen tillbaka, sammanlagt 5.5 km. Varvet gick lätt idag men hade för mycket energi i början så på slutet var det jobbigt, men när jag såg slutet så kuta jag allt vad jag hade!
Tänker så mycket när jag springer och idag tänkte jag på det här med att hålla motivationen uppe. Får ofta höra " du är så duktig som alltid tar dig iväg till gymmet " eller " åh fattar inte att du orkar.." osv.
Det blir så svårt för mig att svara på det för vad ska jag säga?
För mig är det självklart att träna och att försöka äta så bra jag kan, jag vill ju ner i vikt så något annat vore konstigt. Just nu när jag är inne i en sjukt jobbig period så är träningen det som gör mig lycklig!
 
Men! Här kommer lite tips:
 
- EN vecka består av 168 timmar. Tränar du fem dagar i veckan är det minus 5 timmar. Hur svårt låter det då?
- Har du ont i huvudet? Ta en ipren. Är du trött? Ta en celsius. Har du skavsår? På med skavsårsplåster. Regnar det? På med regnjackan. Inga ursäkter!
- Läs tidningar/bloggar/forum (exempelvis kolozeum) Du lär dig otroligt mycket och blir väldigt motiverad.
- Träna med en kompis som har samma mål som dig. Varför jag säger samma mål är för att det kommer bli sjukt jobbigt om kompisen inte vill fortsätta och där står du och har så mycket kvar att ge. Jag är så lycklig som har limpan, vi tränar bra ihop och peppar hela tiden. Vi åker alltid ihop och skulle inte han åka till gymmet så tar jag mig inte iväg, gissar på att det är likadant från hans sida också :) 
- Träna med någon som är "bättre" än dig. Det här är en sporre för mig! Jag blir så sjuukt irriterad när Linus tar mer på marken eller bänken eller.. böjen än mig, han är ju riktigt jävla stark men då vill inte jag mesa när jag tar "bara" 60 kg i marken. Jag vill ju göra mitt bästa men blir ändå så sjukt tävlingsinriktad då.
Likadant när jag springer. Att springa med mamma är så himla bra, hon är äldre än mig ( no shit.. ) och klarar springa såååå mycket längre än jag. Då vill väl inte jag vara sämre? 
- MÄT dig och ta bilder, du ser skillnad mycket snabbare än på vågen. Tror det är en stor orsak till varför många slutar, det tar för lång tid . Men kort och måttband är super!
- Lyssna på kroppen! Ta vilodagar, din kropp förtjänar vila om du tränat hårt i fem dagar irad liksom. Kolla också med kosttillskoott, är det något du behöver? Är din kropp trött, återhämtar den sig långsamt, äter du för lite protein? 
 
 
 

Stugmys

Igår var vi ute i gårdskär hela dagen. Tänkte inte göra ett skit men kunde inte hålla mig från en promenad..
Vi käka middag där sen åkte vi hem och bada jacuzzi. Köpte med oss ben&jerrys och de va första gången jag åt det, sjukt gott ju :D ääälskar att äta glass när man badar! Eller melon! Möms.. 

Läste lite träningstidningar också och blev så sugen på at träna... höll mig från gymmet dock, kroppen behöver vila :)






Frukost




Dagens frukost. Lättkvarg med hallon, psyllium frön, linfrön, gojibär och sesamfrön. Två knäckemackor med ägg och kosttillskott på sidan - ZMA, järn och omega3:)

Matkoma deluxe



Färgkombon <3 haha..

Igår somnade jag vid 23 vaknade halv 5 och undra var Linus var.. Hitta han snarkandes i soffan haha, mys killen :)

Har nyss käkat frukost, ciabatta med rostbiff och färskpressad juice.
Jag försöker ha en dag i veckan där jag inte räknar pointsen till fullo, jag blir lätt stressad och även om jag aldrig kan släppa det helt så är det så underbart att byta ut kvargen haha!

JAAAAA

Okej mitt mål var sista maj . Att förhoppningsvis klara 5 km då.
Jag tänkte idag att det får bära eller brista. Hade taggat med josephine hela dagen och sagt att kanske det går med 5 km idag..
Första varvet runt rudan gick bra, lite lunk på slutet för jag ville samla kraft inför andra varvet. Tog en snabb dejt med vattenflaskan sen gick andra varvet strålande. Såg mamma borta vid "mål" och sa snälla kan du jogga 1 km med mig , 500 meter fram och tillbaka? Sagt och gjort, hon hängde så snällt på. Världens bästa är hon, sån pepp hon ger mig. Varenda gång vi möts runt varvet så säger hon hur grym jag är, High fivar osv.. 

Förstår ni känslan när jag klarade mitt mål, när jag äntligen och för första gången i mitt liv kan springa 5 km i rad. 
Herrejävlar!!!!!!!! Såååå stolt ! 
Ni ska veta att det krävs mkt för mig att säga det, men det är exakt så jag känner! Är så jävla stolt över josephine med som klarade sitt mål idag med!

Vi åkte och badade en snabbis sen hem och grilla kött, gjorde massa gott till och såg på en film.
Världens bästa fredag med världens bästa vänner. Är så lycklig...

Det här är exakt efter jag klarade det;



Happy



Äntligen

Hur jävla skönt med fredag?
Veckan har gått sjukt fort men det är
Så skönt :) 
Idag slutar jag 15 och efter det ska jag ha springdejt med josephine. Jag ska klara två varv runt rudan denna gång också, men blir glad om jag tar 2.5 och går sista :) men vill inte bli besviken..

Laddar med kolhydrater på lunchen idag, brukar alltid ha bara kyckling och sallad men idag är det köttfärs och makaroner, älskar det!!! :D



Torsdag

Maaah va slut jag vari idag, haha. 
Slutade 15 och mamma kom och hämtade mig, gjorde lite ärenden sen åkte jag hem och tog en nap.. På tre timmar... Är så trött :)! 
Träningsvärken kom smygande nu på kvällen. Men det botade jag med ett gympass, bröst/axlar/triceps. Jävlar vilket bra tryck, höjde på bänken. ÄNTLIGEN! Jag har varit fast där så länge...
Men nu efter fem veckor med rena styrkepass i veckan så börjar jag äntligen se och känna resultat!



Onsdag

Ibland tröttnar jag verkligen på att blogga, har inget att skriva om..

Idag hade jag lite mys tid med Johanna, hon hämtade mig tre men jag glömde nycklarna hem till mig hemma..  så vi fick hänga hos henne ett tag. Lika mys för de, Fick jag träffa min extra mamma med <3 
En snabb pw på en timme + och ett gympass senare ligger jag däckad i soffan, jävlar va trött jag är. Hade noll energi kändes det som på gymmet idag. 27 i raka mark. Jag skäms! :-)



Rinner över

Ibland blir det för mycket och jag känner mig som wiktoria + 37 kg samtidigt som jag är wiktoria 2 år. Jag hatar mig själv de gånger jag äter onyttigt och längtar tills jag kan äta sån mat utan ångest. Eller kan stå emot det helt..  Jag orkar inte låsas som att allt är perfekt alla dagar, vissa dagar är det de och det får ni se och vissa dagar är det inte och då skriver jag också det. Vet inte vad mer jag ska säga, ibland blir det bara såhär...

De har varit mycket på senaste (då tröstäter jag alltid..) och jag är så glad att jag har Johännie. 
<3

Idag fick jag världens bästa sms från henne och jag är så nöjd att ha bästa kompisen. Blir så lycklig !



Muskel ?

Jobbig dag som resultaterades i köpmat, och de va inte lite heller .. Typ pizza och chilicheese. så blir det ibland. får bättre pump på gymmet så det blir ju bra :) får försöka se allt positivt haha även om jag har sån jävla ångest så jag bara vill döööö.  Kommer man någonsin bli fri från det här??

Aja..Har sån SJUK träningsvärk idag, både i rygg och biccar... 
Påtal om gym så fick jag en smärre chock när jag såg på tv nyss, ligger alltid med benen lite konstig men kolla benen ospända då? Alltså jag smäller av.
Jävlar va bra det är att lägga in extra styrkepass , så nöjd.




Marklyft

Hejhejhallå!
Ääntligen slår jag ner röven i soffan.
Kom precis från gymmet, rygg och biceps .
Gissa vem som tog Pb i marken då? 
NÖJD TJAJ! Och så gjorde jag 7 chins med hjälp av Linus som höll i knäna , men fan så bra de känns :) sa till Linus och antman att jag ska klara en riktig chin innan juni så man lär väl kämpa ;)
Är så pepp nu!:) har så härliga mål framför mig, viktmässigt , konditionsmässigt och styrkemässigt.
Har ju sagt att jag ska springa 5 km den sista maj men jag vill försöka klå det i början av maj:)!

Mest längtar jag till onsdag då jag ska få mysa med min bästa Johanna, Springtur och middag, åh vill bara att det ska bli onsdag nu. Behöver henne, behöver få prata och kramas <3

Nu blir det lite vattenmelon sen bums i säng, är så tired :) 



Måndag

Okej. Jag hade förväntat mig en måndag med strålande sol och massa energi? Vad är det här!! 

Somnade typ 1 inatt och vaknade 5, tokigt. Får ta en nap efter jobbet, se GOT och sen åka till gymmet. Rygg å biceps idag :)




Såhär slut va jag och mamma igår, mest jag hihi

Sunday

härlig respons jag fick på förra inlägget ! Telefon och fejjan har gått varm!:) ag gillar att skriva lite mer så än bara vardagligt, även om det blir sjukt luddigt ibland , läser aldrig igenom. De får bli som de blir :)

Söndagsmiddagen intagen, tog en pw efter på 4 km. Sammanlagt en mil idag vilket känns bra!:)
Nu tänkte jag sova, längtar efter måndag faktiskt. Förra måndagen var jätte dålig men nu ska det bli kul!!! Wiho!! Game of thrones börjar då med! JÄVLAR va kul!




En vilja av stål ?

Kom precis hem från en PW / Joggingrunda med mamma. Vi sprang runt rudan igen och det var så kul. Jag blir så himla glad att jag klarar av det, jag kan fortfarande inte förstå det.
Jag kommer ihåg i skolan när jag alltid drog mig från att vara med när vi skulle, springa och så vidare för jag alltid har skämts för min kropp och att jag haft dålig kondition.. Jag har ju liksom aldrig tränat som nu .. 

Tankarna gick under tiden jag sprang och jag tänkte ganska mycket hur långt jag faktiskt har kommit. 
Jag får ofta höra att jag har en självdisiplin som heter duga eller att jag är så duktig som alltid drar mig till gymmet, men för mig är det inte så lätt som det kanske verkar... För det är det inte alltid! 
Men .. Jag vill ju verkligen det här. Jag vill gå ner i vikt. Jag vill bli stark och jag vill bli fit. Då lär jag ju kämpa för det, eller hur?
Något annat vore konstigt för mig. 
Det är väldigt många gånger jag sagt att "nä fan jag pallar inte gymmet idag" och bara tanken på att åka dit gör mig spyfärdig MEN väl där så är det så otroligt kul och känslan du får efteråt är ju kung. Du har ju aldrig någonsin ångrat ett pass, eller hur? Oftast är det när man som minst vill åka dit som bästa passen blir till, iallafall för mig :) 
 
Jag kan alltid försöka hitta på orsaker till varför jag inte ska ta mig dit. Det kommer alltid att finnas ursäkter, men kom förbi dom!!
Jag kan alltid skylla på min sjukdom, att låta den ta över mitt liv. Tror det är många som glömmer att det faktiskt ligger en ätstörning i bakfickan (som ännu inte är förbi, tyvärr.) samt en sjukdom som påverkar min ämnesomsättning negativt. Jag kommer få äta medicin resten av livet och jag tänker inte hänga läpp för det. Vill jag att det ska ta över mitt liv? 
Istället tänker jag kämpa, för det jag faktiskt vill -
Jag vill vara en frisk, stark och inspirerande människa. Och jag är nog på bra väg :) 
 
 
 

Godmorgon

Sööööndag, vad tråkigt! 
Vakna åtta av att Linus väckte mig , kunde dock somna om men vaknade 9 av att smilla väckte mig. Orkar inte haha. 
Käkar frukost nu, Afil och Wasa sport med ägg, bästa helgfrukosten när man får unna sig lite :)

Nu snart blir det en Powerwalk och sen får vi se om det blir gym eller en Springtur. :)

Idag vill jag hitt på nå kul, typ sunday dinner med favoriter <3



Gym

Blev ett härligt pass på gymmet, bröst/axlar/triceps . Egentligen stod rygg på schemat men mina ben och min rygg är typ död så fick köra de idag haha.

Efter det kände jag bara äh men vi köper godis ändå, skiter i denna nyttiga helg men vi käka middag och sen var jag inte alls sugen, sjukt det där. Hade kunnat springa en mil för en chipspåse typ. Eller nä. Tagit bilen till Ica haha.

Nu är det klart iaf. Klarade fre/lör som är de tuffaste dagarna för mig, söndagar ser jag som en vardag. 
Kom precis in från en kall promenad , tycker om att avsluta dagen att gå typ 2-3 km med smilla och limpen. Så mysigt :) inte långt men skönt att göra de sista man gör!


Sällan vi som alltid köper lika modell på skorna , haha.

Power

Hallåådär!
Alltså träningsvärken idag kompisar, det gör så himla ont..
Men skönt ändå för jag älskar träningsvärk.
Åt frukost ute på balkongen med hjärtat idag,Afil och Wasa sport äggmackor. Längtar SÅ till frukosten imorgon för då ska jag äta likadant :)

Sen somnade jag om (typ det bästa på helger?) och har tagit en pw.. Nu ska jag ladda inför gymmet :) 
Kanske ska ta en nap... Det här är första helgen sen Thai vi inte har något planerat och det var skönt igår men det suger hårt nu.. Så segt!! 



10 saker

- jag har aldrig tyckt om att plugga. Är riktigt trög i hjärnan ibland. Bästa jag och Johanna gjort för att slippa ett prov var att gnugga diskmedel i ögonen och lyssna på the rose, smarta ungar 

- jag är inte långsint. Är jag sur eller besviken går det över på någon minut. Vilket gör att jag förlåter alldeles för lätt. 

- jag hatar att ha klackar 

- jag har aldrig sett Titanic 

- min favoritfilm är Marley and me , såg den 11 gånger på rad men den är för sorglig att se på nu.

- när jag och Linus valde att skaffa djur så ville jag ha en hund och han en katt, därför blev det en liten hund - chihuahua. 

- första gången när jag åkte buss med smilla fråga chaffisen: är det en hund eller katt? Jag ba: katt!

- jag trodde att Kenny starfighter spelades in i rymden 

- jag var nog blind när jag var som störst. Jag såg såklart att jag var tjock, inte så tjock. Blir så ledsen när jag ser gamla bilder. Jag ser MIG men jag ser ju även det psykiska kriget I huvve. 

- när det var vinter och jag inte fick upp tanklocket så testade jag att elda med tändaren runt i kring det. Ringde mamma samtidigt och hon sa åt mig att sluta dirr. Fattade inte riktigt varför tills jag berättade det på jobbet för någon vecka sedan, då fick de förklara. 





STOLT

Sist jag sprang runt "rudan" var när jag gick i 9:an. Jag orkade halva varvet och kom i mål nästan sist av alla i klassen. Då sa jag att jag ALDRIG kommer springa där igen. 

Idag ville jag dock testa mig själv.
Sprang ett helt jävla varv och blev alldeles tårögd - och tog ett till varv därefter. I slutet av andra varvet grinade jag och kuta på allt vad jag kunde.

Så. Jävla. Nöjd. 

Alltså jag kan bara inte fatta det. När jag hade sprungit halva första varvet så mötte jag mamma och hon ba - kom igen!!!!! Och då vägra jag ge upp.
Andra varvet möttes vi igen och då vände hon och sprang med mig. 
Tårarna spruta och jag är så äckligt stolt , ni anar inte.



Bästa fredag

Åh va skönt med fredag.
Även om jag varit sjuk den här veckan så vilar man ju inte upp sig, jag är snarare tröttare än vad jag var innan haha.

Det är en fin fredag! Soligt, träningsvärk, kundbesök på jobbet, slutar 15 och ska ha springdejt, är så glad :)



New in :)

Längtar så tills Jag får använda alla nya skooooor!! Skor gör mig verkligen happy och speciellt sköna skor..

Här är ett nytt par i samlingen, givetvis Nike!
Längtar så mycket tills skavsåren försvinner och jag kan ta en Springtur i de här.
Ska lägga in mer spring nu tänkte jag, ha en dag i veckan .. Jag VILL de iaf :D
Och vill = kan så nu kör viiii, pepp wickis :)




Bars

Vad tycker ni om proteinbars?
Jag tycker det är ett superbra mellanmål och/eller att ta efter träning, jag har alltid en i väskan.

Idag köpte jag lite olika bars, 
OhYeah och questbar, riktigt goda!



Gym

Wihoooo!
Mådde mycket mycket bättre på em så då tog jag en runda på stan, sen till protein butiken och sen en promenad till Linus jobb. Gick sammanlagt 4 km i nya skor = feta blåsor på hälarna haha.

Drog iaf till gymmet.- äntligen!!
Körde ben och mage, så skönt. Fick till front squatsen riktigt bra och fronten känns mycket bättre. Men måste lära mig att hålla spänningen i magen.. ?

Sen till stan igen och mös lite, hem och ladda på fullt med carbs, jag var dö hungrig.. Makaroner och köttfärs och sen baugette ! Ut på en 5 km pw och de kändes i hälarna men jag är fan ingen pussy. 

Nu har jag gjort morgondagens middag , vet att jag kommer vara sötsugen så lika bra att ha det klart. Fredagar och lördagar har enda sedan jag varit liten betytt godis och chips och jag måste lära mig att så behöver de inte va.
Jag ska springa imorgon också tänkte jag, ska springa minst 3 km och sen kör jag andra varvet blandat med intervaller. 
Alltså livet!!!!!!  Såååå tagg :D 
Jag brinner verkligen för det här, jag har hittar lyckan i träningen och mår så bra. Åh.. Endorfiner <3



Torsdag

Godmorgon hjärtisar.
Torsdag idag och jag tänkte försöka jobba, hoppas det går bra. Mår fortfarande inte 100 men de kanske blir bättre under dagen :-)



Protteskake

Lite mycket protein här nu på senaste tror jag haha..? 
Efter middagen var jag så mätt men har ätit dåligt idag och speciellt protein så det blev en kall protteshake med krossat is, mumsigt.

Torsdag imorgon och jag tänkte jobba, mår fortfarande inte helt hundra men klarar inte av att bara va hemma :/



Kvargglass

Mår lite bättre, gör alltid det på em.? Sen på morgonen/kvällen är det som värst.. 

Dag 3 & 4 efter fusk är också värst för mig. Idag hade jag kunnat köpt upp hela Ica men jag gjorde en kvarglass istället och käka en sallad :)

Såhär gör du glassen : 

200 gram kvarg
150-200 gram hallon lr blåbär 
Söta med prottepulver lr stevia om du vill
Mixa 
In i frysen typ en halvtimme :-) hur gott som helst!



Godmorgon

Eller? Typ klockan 13.. Haha.. 

Mår som en påse hundbajs och ögonen gör så ont, kan inte ens kolla..
Orkar inte gnälla! De är som det är.
Tog en promenad med smilla, även om jag är sjuk lär hon ju ut såklart.. Vägrar låta henne "lida" för det.

Förresten, jag hade en skitbra vikt imorse. Lägsta någonsin. Jag är så glad för de !!!



Saknar

Jag saknar gymmet så jävla hårt. Jag orkar inte med det här. Ja jag vet att en vecka hit eller dit inte gör något så länge jag sköter kosten men jag behöver få vara där och kötta på!

Så konstig dag idag, jag har varit sjukt hungrig hela tiden? Har såklart hållt mig till bra saker men så himla konstigt ändå. Säkert för jag har feber och är helt död och behöver ha mat i mig haha.

Glad att jag har limpen som alltid stöttar <3


Här va vi runda och Goa <3

Home

Är hemma idag med, mår verkligen skit. Hela kroppen gör så ont!

Ligger och lyssnar på podcast, räddningen eller.. Nu är det därför blir du tjock om du bantar och jag älskar sånt, wiie. Ska lägga mig och vila sen lär jag väl försöka ta lite luft..


Bästa frukosten iaf. Kvarg (0.3%) med hallon och kanel <3