Fridayyyyy!

Äntligen fredag!!! Tänker vissa, men inte jag ;) jag jobbar lördag så jag får helg imorgon!
Men vilken fin fredag jag har haft!
Tog en prommis till stan imorse, några godingar från jobbet hade bokat dejt på mysigaste stället i stan för frukostbuffé ! :) 



Efter det väntades jobb + shopping på lunchen (bästa som finns att jobba på stan ;) 
Limpan hämtade mig efter en kaos stängning utan dess like, och vi brummade till gymmet direkt. Skönt att ha det "avklarat", för just så kändes det! Jag ville träna men längtade verkligen hem!
Så skönt att sätta sig och äta en god middag och mysa lite. :) 
Nu laddar jag om för en fullspäckad lördag , men det gör inget för den kommer bli sjukt bra. Som alla dagar! ❤️
Jobb, lunch med Helena, knäckning av rygg och axel hos Dojjan, kalas och hej å hå! Det blir den bästa lördagen!!!! 


Kvällens dinner!😃



Torsdag

Började dagen med en härlig pw till jobbet med fina amelie ❤️ halt ute men riktigt fint, älskar solen. På lunchen gick jag till proteinbutiken igen och fyllde på skafferiet med kyckling ! Alltså, jag älskar verkligen denna kycklingfilé på burk. Jag HATAR "vanlig" kyckling , kan inte med smaken , doften eller konsistensen men denna älskar jag. Mums! Så jävla smidigt med - helt galet. Nu har jag lunchen klar några dagar framöver ;)

Efter jobb åkte jag och L och storhandlade, köpte med oss en varsin plocksallad hem med. MÖMMSZZZ . 
Nu har vi stretchat / yogat lite och gått sista prommisen med smilla ! 
Jag ska kika lite tatueringstudios i Thai, sugen på en ny som vanligt och nu vet jag äntligen vad jag ska göra! Wiho :) 




Onsdag !

Älskade lediga onsdag, tack för denna dag!
Sååå härligt att vara ledig mitt i veckan. Jag jobbar lördagen så det är därför :)

Jag sov ut till 9.30 , tog en prommis med smilla sen bakade jag lite, bla kladdkaka och granola - asså hur gott luktar det inte av nygräddad granola ???
. Käkade lunch och sen kom limpan och hämtade upp mig och vi hämtade upp bästa JG. 
Brummade till proteinbutiken och hämtade ut lite nya kläder och en ny bcaa , mums ❤️❤️❤️ ska visa er i veckan. Ny favvis, utan tvekan. 
 
Sen vidare till fyshuset för en Pitt jobbig wod och styrka. Vi körde 3 block och mina axlar sved som in åt helvete efteråt. Min röv med. Och mina ben haha. Halta Lotta imorgon på prommis till jobbet med andra ord. 

Mamma, Bosse och Louise kom till oss för middag senare på kvällen och så kom även Bibbi och Anna förbi på kaffe. Vilken underbar dag med mycket roligt folk och mycket energi! 
Nu längtar jag efter helg! ;)




Slappdag'

Hej o hå vilken trött måndag!
Skulle ta en pw till jobbet med amelie imorse, men hon vaknade sjuk och det regnade ute och då tappa jag motivationen för det ;)
Jobbade till 18 och skulle gå till fys egentligen men orkade inte haha, så limpan hämtade mig och vi åkte hem sen och käka middag sen tog vi en pw ihop istället. Älskar att gå prommisar ihop, det är såå mysigt. Det blir prat på annat sätt, man kopplar bort allting och kan fokusera på ett annat sätt. Bästa L!

Sen har vi fixat med det nya bordet i köket, plockat undan lite och kört lite stretch ihop. Imorgon väntas intervaller på morgon, sen morgonmöte och jobb till 18. Hejjjjjjdo



Näsborre ❤️

Thailandoooo

Åh , söndag idag och vilken härlig helg vi har haft. Massa god mat som tapas, tacos osv och massa härligt folk, rolig träning, kalas, bakning, kikat lite tävling, hämtat ett nytt bord, gått prommisar - en helt perfekt helg och nu är jag helt slut! 
Så skönt att bara landa i sängen efter en rolig dag! 

Började med att åka till gymmet, var jätte opeppad egentligen, dels för att jag sovit dåligt inatt, för att jag hade träningsvärk överallt och för att jag var själV. Limpan har åkt på ryggskott igen och usch vad jag lider med han, att ha smärta i ryggen är inte att leka med. Jag bokade in han på en tid hos bästa Dojjan imorgon så hoppas det blir bättre för han, stackarn. Jag ska också boka tid snart, skjuter alltid upp det men måste måste ta tag i min axel Innan det blir värre. 
Anyway så fick jag iaf till ett bra pass idag.  5k löpning och sen körde jag lite styrka, bänkpress, militärpress och lite andra småa övningar som latsdrag, cable cross, face pulls ,lite rumpahhh osv. Kommer ha fet träningsvärk imorgon, känner hur den kommer smygandes . Skönt ! 

Hem och käka lunch och sen åkte vi till Wille och hälsade på, sen vidare på kalas och nu har vi lämnat smilla som ska sova hos min mami inatt, limpan får lite sovis o mamsi får sällskap hemma imorgon!

Ligger och drömmer mig bort till Thailand! Har kikat in lite öar vi ska besöka, vi älskar ju att åka runt lite när vi väl är där och upptäcka massa. Tex similian Island och koh bon är givna kort, men de finns så mkt med fina- åh vad jag längtar! Tur jag har Fia som jag kan prata lite restips med hihi! 
Har också tänkt besöka phukets största gym! Wiho! Så kul!!!
Har idag skrivit med en jättemysig lyxig yoga studio som håller till nära vårt hotell, helt öppet uppe i skogen men på en fantastisk roof top! Wow! 
vi tänkte boka in oss på några klasser där! Tänk va skönt att börja dagen med härlig yoga i värmen och med den bästa man vet. Drömmer mig bort! :) 
Nu är det bara 24 dagar kvar och sen så, då åker vi, min fina och jag.




Torsdag

Flera gånger ändrade jag rubriken, onsdag eller torsdag? Var tvungen att gå in och kolla datumet i kalendern, bra tjaj. Mitt minne just nu alltså! Ber om ursäkt till varenda en för jag knappt kommer ihåg ngt, vet inte hur länge Johanna fått vänta på sitt protein som ja lovat lämna varje dag hahaha 😂 hej å hå!

Idag var jag lat och tog bussen till jobbet, kompenserade det med en prommis nu på kvällen istället . 
Så imorgon är det äntligen fredag, en prommis till jobb väntar sen mys på proteinbutiken innan lite shopping , sen får vi se vad kvällen bjuder på för skoj. ❤️


Fick hem min beställning från nu3 idag. Älskar sånt här! Björksocker (xylit) , lite protein, kakao nibs, bars osv. Skojigt! 

Onsdag

Äntligen Lill-fredag och äntligen två dagar kvar till helg. Jag är såååå redo för helg alltså, ni anar inte. 
Min hjärna hänger inte med just nu och det är så mycket tankar som behövs komma ut, pratas om och reflektera. Jag måste få tid att tänka och tid är det sista jag har just nu känns det som. Det vänder snart! Det gör det jämt. 

Idag tog jag en pw till jobbet, har gått mina tre dagar nu och det känns bäst. Så skönt att starta morgonen med 6k prommis. :)
Jobbade till 18 och 18.45 var det dags för ett crossfit pass på crossfit prestanda, himla kul men jäkligt jobbigt. Mina ben skakar just nu och jag välkomnar träningsvärken ytterligare, min röv är helt död sen tidigare pass. 
Efter prestanda mötte jag upp limpa o jimpa på fys !❤️⭐️

Nu - dags att sova! Förhoppningsvis vaknar jag pigg imorgon och redo för en prommis ❤️





Måndag

Hej hjärtan,
Hur är allt?
Morgonen började med en härlig PW följt av en smarrig smoothie, åh vad jag älskar smoothies. Det går verkligen att variera i all oändlighet! Jag kör dock på mina favvisar just nu, acai och aronia ger verkligen en fantastiskt god smak.

Jobb till 18.15 sen en snabbis till gymmet för att köra ben. Var skapligt hungrig efter och kycklingtaco satt fint i kistan. Nu har jag däckat i soffan typ och laddar för en härlig morgondag!

En prommis till jobbet (vill gå minst 3ggr i v) och sen ett jobbigt möte, men det blir nog bra.

Jag har så skojiga nyheter för er, vill bara skrika ut! Vad sägs om en teaser......
Ikea? Hihihi PUSS


Härlig brunch igår! Älskar mys frukostar ❤️😘 vi hade världens gosigaste Valentines, hoppas att ni hade det fint ❤️

Always with a positive mind

Godkväll mina fina!
Hur mår ni?
Jag mår bra. Känner mig lite trött i skallen efter en lång dag, men lite sömn på det här så.
Imorse vaknade jag 20 i sju av att limpan pussade mig hejdå. Tog på mig kläder och tog en långpromenad på 60 min i friska luften .
När jag kom hem var jag hungrig så kokade gröt och ägg men allt bara växte i munnen så slängde hälften. 
Tog bussen till jobbet och hade en fantastisk dag med mina härliga. Hem och laga mat och gosa med L. 
Mamsi kom förbi på kvällen och jag kastar som vanligt med halva skafferiet. Får damp på allt jag har hemma och inte hinner prova eller recensera.

Nu, dags att sova. Frukostmöte imorgon  så börjar tidigare, vill vakna pigg vid 6 och gå 60 min. Pepp!



6.5 år

Idag firar jag och min finaste 6.5 år ihop. Egentligen 7.5 men vi räknar 6.5 ❤️ tänk! Hur länge alltså! Vi har verkligen växt tillsammans ❤️

Så rosor, tryfflar, naturgodis och god mat väntades. Roligare än så blir det inte idag då jag jobbar imorgon, så vi fortsätter  myset imorgon. ❤️



Pigg och glad

Idag vaknade jag 7 av egen maskin och tog mig ut på en morgon pw. Uppfriskande och skönt! Lyssnade på bra musik och bara försvann i tankarna. Gud vad tacksam jag är för promenader. Det har alltid varit "min grej", har aldrig tröttnat på dessa prommisar utan är rejält tacksam för dem. Terapi, deluxe. Tycker promenader är sjukt trevligt när man går med någon med, man pratar på ett annat sätt och djupare. Älskart. 

Sen efter prommisen åkte jag till jobbet , jobbade till 18.15 sen hämtade mamsi upp mig och vi drog till fjärran och simmade. Har sagt att jag vill göra det en gång i veckan, så jag hoppas jag kan hålla i det. Borde inte vara några problem :) 
Det känns skonsamt och mjukt för kroppen. Yoga, simning, crossfit och styrketräning/tyngdlyftning är det bästa just nu! 
Simmade 45 min innan vi tog oss ut i den vedeldade bastun. Vilket mys det är! 
Kastade i mig mat när jag kom hem, köttbullar som jag och L gjorde i veckan med hemmagjord potatismos. Mams!



Säger som L ja:
Fan de ser ju ut som mamma Scan!
Haha sötis! 😃 

Topp proteinbutiken

Hej vänner,
Har ni provat dessa ännu?
Världens bästa och godaste dressingar utan kcal. Helt fantastiskt goda och grymma.
Jag tycker ofta sånt här smakar liksom "tillgjort" men inte dessa.
5/5 utan tvekan!
Finns att köpa på proteinbutiken i gövle eller proteinbutiken.se :)



Monday

Efter en härlig helg är det dags för måndag igen. en måndag med bra nyheter!:)
Jag är flygrädd som få, och hatar start och landning. När vi bokade resan till Thai var det en planerad mellanlandning på vägen hem i Köpenhamn av alla ställen, ba jahaaaa. Egentligen tänkte jag inte mer på det än att det blir väl kul att se den flygplatsen med.
Men idag fick vi mail om att de tagit bort den mellanlandningen! Fan så skönt, kände jag rent spontant! 😃
 
Måndag betyder i vanlig ordning jobb och träning och MYS! 
En promenad till jobbet fick det bli, det var ju underbart väder ! 6 km i friska luften, med en bra ljudbok. 
Jobb till 18.15 i vanlig ordning och sen direkt till fyshuset för att träna FX vid 19. Riktigt, riktigt jobbigt var det och det kommer garanterat kännas i benen imorgon, goblet squats och thrusters är mina värsta . 
Det är skönt att komma tbx lite smått, även fast träningsvärken är brutal i början.
Har sån sjuk träningsvärk sen passet igår, och passet i förrgår, och i fredags, kroppen känns slut haha. 

Nu - läsa lite och invänta en härlig tisdag!
Hade tänkt att ta en pw till jobbet men orkar inte gå i snö,så Linus får kolla om det är aaaaas mkt snö när han vaknar, isf går jag ej ;) 
Jag var ute och skottade nyss och grina samtidigt typ, hur kan det komma så mkt så snabbt?