Tro på fan

Kände att det var jobbigt imorse när jag tränade men tänkte att det var för jag åt mycket bröd igår. Men har inte kunnat sola något alls då jag blir alldeles yr och jag har sjukt ont i huvudet .
Käka en god lunch och gick iväg och gjorde lite fransar och fixa bryna, sen somnade jag någon timme.

Middag på hotellet 🍷 magisk solnedgång som vanligt .. Mår lite bättre nu så ska ja alvedon, en resorb pch massa vatten. Imorgon ska vi ta en speed boat till hong Island :)





Torsdag. Thailand

Godmorgon !
Det är så himla härligt att vakna upp till strålande sol tycker jag. Körde ett tabata pass efter frukosten så har jag det gjort idag liksom! 

Igår brände jag mig ganska styggt så jag kör skuggan hela dagen idag. Lika bra de så kan man pressa de sista dagarna sen..
Men jag hatar verkligen att bränna mig, de svider så jäkligt haha.

Tror jag ska gå och fylla på mina fransar och göra pedikyr vid 12 när solen är som starkast. Fransarna har typ ramlat av men naglarna sitter verkligen som berg trots de växer som fan. Har haft de 1.5 vecka tror ja haha! Grymt ju



Bild tagen alldeles nyss! Sånt paradis här.. Bästa hotellet någonsin <3 


Naglarna haha!<3

Thailand

Hej babes !
Hur mår ni?
Jag mår superbra och har det himla härligt .  En vecka har gått och vi har gjort massa saker.. 
Har besökt sex olika stränder och det är ca fyra kvar jag vill se. Vilken skillnad det är på öarna i krabi och i Phuket. Jisses. De är rena rama paradiset här . Vi provar god Thai mat, shoppar (hojta om ni vill ha;)) och tar massage. Idag blev det en fot skrubb. 

Dock längtar jag hem liiiite. Till lägenheten , smilla , vännerna och träningen. Har klämt av fyra pass och tänkte köra lite mer nu på slutet.
Tog en joggingtur på stranden igår och det var typ det jobbigaste någonsin tror jag haha, dog. Men skönt att hålla igång. Försöker äta bra frukost också. Omelett ovh fullkornsbröd, men sen slinker de i någon smirnoff och chippa med ;) 

Nu ska vi sova, klockan är 22 här!







Sa någon happy hour?


Semester !

Ääntligen ! Nu har jag 19 dagar semester, så underbart . 

Klockan är elva och jag har inte ens packat. Och sitter utan biljett .
Haha typiskt mig..



Hej kompisar

Hej!
Busy day.. Men de är skönt för då går dagarna snabbt :) 
Jobbade till 15 sen gick jag till josephine och hängde där, hon gick till massören och jag och Lotta satt å mös ett tag.
Sen kom hon tillbaka och så fixa hon mina naglar , så himla sköööönt. Är verkligen så jävla nöjd . Visar bättre bild imorgon :-) 

Kom hem för en timme sen å slängde i mig mat, nu ligger jag i sängen och skakar. Mitt huvud gör sååååå ont ..

Tror de är mycket stress haha. Har inte ens börjat packa..
Vet inte om de blir så mkt mer blogg nu, ngt inlägg då och då! Men jag kör igång igen när jag kommer hem såklart.. Då ska ni få se på fan! Hähä.




Avlider ... 

Måste bara säga att jag är så sjukt stolt över bästa josephine, har aldrig varit såhär nöjd med mina naglar !

Explodera!

Vaknade sju imorse, drömde den värsta mardrömmen någonsin tror jag. Kröp närmare limpan och somnade till 11. Skönt ! Tog en Liten promenad, gjorde proteinpannkaka och vidare till gymmet.
Bänken gick bra, höjde 5 kg. Äntligen.. Sen vid lutande bänk började det svartna för ögonen, vad fan nu då tänkte jag..
Fortsatte med militär press, brukar ta 20 men idag 13??! Gjorde några reps men sen höll jag på att svimma alltså. 
Vidare till dips och där gjorde jag 3x10 Sen köpte jag en bar och åkte hem.
Har haft en riktig jävla smärta i hivudet hela dagen?? Blir så arg.. 

Sen åkte jag till elin och förlängde fransarna, blev himla fint ! Ska nog dock ta längre nästa gång :D 
Papi undra om jag kunde skjutsa ut han till stugan så kom hem vid sju , satt mig på toagolvet och bara skaka. Huvudet gör sååååå ont, de är i bak och strålar fram till käken.. Blir helt rädd jag, haha.

Ska ta alvedon nu sen sova. Näst sista jobb dagen imorgon.. 



Längting very mycket

Jag älskar att ha saker att se fram emot. 
Men det får inte vara för långt bort! ;)

Jag har planerat jätte mycket kul när jag kommer hem. Dels tandblekningen som jag vann (sjukt kul!!!) men även ska jag ändra "inriktigtning" på kosten och det kommer bli hårdkörning som aldrig förr. Alltså jag är så sjuuuuukt taggad. Det ska bli skönt att ta en lite semester och sen pang på! 
Ni kommer få följa med såklart, men aah är så taggad. 
Sen ska jag även kasta iväg de här jävla P pillerna , jag fungerar inte med dem och de är tydligt , 10 år med p-piller och de ska bli skönt att slippa alla hormoner . 

Men först ska jag försöka leva i nuet! Thailand om tre dagar . 
Nu ska jag iväg och köra fransar hos frances 





Busy

Får typ damp på helgerna att jag inte hinner med det jag vill göra meeeen..
Hade mysmorgon istället, frukost i sängen framför dam-hockeyn, prata massa och somna i hjärtats famn. Seriöst lär det vara de mysigaste som finns, somnar alltid så..

Tog en pw och massa annat, börja packa lite smått.. 
Packar alltid för mycket annars.. Tänker typ "åh den här känningen är så fin, den ska jag ha" .. Men jag är mycket mer för shorts och linne ja haha, skönt ska de va!:D men får ihop kläder för sju dagar sen så kommer de massa "kanske" haha.

Drog på middag hos Mami med hela familjen, hockey och spel. 
Hemma, dötrött. Imorgon blir det gymmet igen, tre pass kvar innan thaaai. Galet.





Work it. and work pur

Efter jobbet sa linus : jaaa, ska vi åka till McDonalds? Jag ville .. Men tänkte efter hur jag mår efter.. Kan vi inte köpa proteinbar och fruktsallad istället?
Sagt och gjort! Så himla gött och så skööööönt.

Tog ett pass på gymmet . Tänkte springa 3 km men orkade faktiskt inte hela vägen. Rätt besviken.. Men när jag "vilade" höll jag mig på 7.5 km/h. 
Körde tabata och ett nytt upplägg. Mest troligt se bästa jag gjort haha.

Vill skriva ut det här men alltså jag nämner mina övningar så konstigt.. Typ axel gummi bak. Eller mage boll ben haha.. Men skulle kunna förklara mer om ni vill :-)

Hade sällis av Jorre, skööönt..



Hjärtan

Godmorgon gohjärtan.
Fancy Friday på jobbet och alla hjärtans dag, vi gillart. <3

Det blir träning efter jobbet, halsen känns bättre och det kliar i kroppen..



Ingen är perfekt

Vilken vecka. Jag är helt känslomässigt förstörd, typ.
Jag har bytt p-piller några gånger nu sedan nyår och jag är som en tickande bomb. Jag är glad, tio sekunder senare så gråter jag. Sen skrattar jag men blir förbannad igen.
Jag måste leta efter ett annat alternativ nu.

Veckan överlag har varit jobbig och jag har inte orkar skriva så mycket. Vet inte ens vad jag ska skriva.
Jag tar ut min semester en vecka i förskott, jag överäter och har släppt allt, mer eller mindre. Varför vet jag inte men jag känner mig bara så less på att vara strikt och vara duktig hela tiden.
Nu har jag ju inte rå-fuskat utan ätit Afil , pasta osv. Men ändå.

Känner mig bara blä. 
Är så i valet och kvalet hur jag ska göra med kosten när jag kommer hem. Lchf eller räkna kcal. Jag har inte fått de resultat jag vill ha även fast jag kämpar men jag fick inte heller resultaten jag ville ha innan jag började med lchf. Dock var jag mer "äh en kaka skadar inte" osv, i kalorisyn. Nu tänker jag mer att de ej är värt att komma ur ketos.
Blahaha vad svårt det är. Det är krig i mitt huvud och jag önskar någon bara kunde säga till mig hur jag ska göra, som jag alltid hjälper andra.
Linus har sagt att han skall skriva ett kostschena när vi kommer hem och hjälpa mig med maten, att väga och räkna för det orkar jag inte, jag är så besatt av siffror.

Jag funderar på att utesluta kolhydrater i viss mån. Vardagar ligga på ca 30 gram men att ligga på ett bra underskott kalorimässigt.

Detta började jag att tänka på igår... Eftersom jag fuskade i tisdags så kändes det så dumt att äta lchf onsdag/torsdag med mycket fett ~ mycket kalorier. Jag skulle vilja äta mer rent. Lax och avokado till lunch tex. Middag kyckling med en sås gjord på kvarg osv. Tycker det är konstigt att äta mycket fett just nu. Även om de är gott ;)

Vi får se. Jag tar det som det kommer efter thailand. Innan dess ska jag försöka hålla mig i skinnet :)

Annars då... Fått ont i halsen. Förstod att de skulle komma då hjärtat var sjuk förra veckan. Så jag tar det säkra före det osäkra och vilar tills det blir bättre. Förhoppningsvis imorgon :) 
Köpt en ny telefon då de andra gick sönder , köpte Lisas så de är naaaajs ..

Nu ska jag lägga mig och sova, fredag och Valentines day imorgon :*






Stolt

Igår hade jag en ruskigt konstig dag.
Jag vaknade och var på superbra humör. Sen slutade hela telefonen fungera . Allt la av..
Ja, för att göra en lång historia kort så kommer det ej gå att laga någon av telefonerna .... Så jävla less. Massa annat skit under dagen och tårarna bara rann hela jäkla tiden.

Jag gjorde som jag alltid gör när jag är ledsen. Lägger trösten i godis och i att fuska - vilket bidrar till att jag ogillar mig själv ännu mer.
Skillnaden denna gången var : 


Jag är så jävla förbannad stolt. 
Alltså egentligen kanske det inte är så mycket. Men jag ville verkligen inte göra det så jag tog på mig skorna och tog en promenad i regnet istället . Jag har ingen ångest heller! Så skönt!

Alltså på senaste har det hänt så jävla mycket bajs och jag vill bara gräva ner mig varje dag. Om de händer en gång i veckab eller varannan vecka så Får de va så. Men jag orkar inte tänka på allt som tynger ner mig, de gör mig mer ledsen. Jag försöker tänka på de som gör mig glad.. Även om de ser mörkt ut .

Be positive



Just nu önskar jag att jag var på gymmet. Men jag sitter i soffan, Pitt ledsen och Pitt besviken. 
Imorgon är nya tag och vi hörs då tåmpisar <3

Mejerifritt

Idag har jag varit lite strikt med kosten, har kört helt mejerifritt och jag är fan sjukt stolt. ;P
Det blev ett pass på gymmet, skierg och tabata i vanlig ordning. Körde det nya passet idag med och jag känner redan vad kroppen värker haha.

Tog en pw mär jag kom hem.

Justja.. Fick ju linus gamla telefon, dock hade den också fel på touchen men vi trodde den hade blivit okej då den var hyfsad för någon dag sen.. Men nu har den blitt kass igen och jag orkar inte gå med en kass tele längre haha.
Imorgon ska jag lämna in den på lagning!!!!!



Gårdagens middag



gårdagens mat, mums!
Hemma efter en tuff dag på jobbet, laddar batterierna med ägg och lite makrill innan gymmet. Idag blir det nästan likadant som igår :)

9 dagar

Idag är det eeeeeen siffrigt ! 9 dagar kvar, ohoj vad jag längtar alltså.
Måndag, men en bra sådan. Det vankas troligtvis gym ikväll (har sjukt ont i halsen, haft de typ två veckor på morgonen??) och jag har en god lunch med mig, fläskfile bea och sallad.

På tal om mat... Gjorde pulled pork igår men min blev så konstig, alltså köttet blev ju gott men det blev inte såna där strimlor. Johanna skulle fixa åt mig så de är bra hähä ;)


Love u <3

Work out!

Men jag dör vad jag älskar mina upplägg med tabatan nu, ett tredje skall testas innan jag åker men sen så har jag tre att variera mellan!
Idag körde jag och Johanna mitt nya. Svetten rann hyggligt på oss båda. Avslutade med lite rygg och triceps. Jag vill ha snygga armar, är så less på mina haha.
Det är så kul att träna med Johanna, åh va ja älskar henne! Glädjespridare <3 

Nu ska jag äta och sen köra mindfulness, jag följer massa yoga girls och jag vill va lika grym som de ;-)



Mys

Igår va de himla mys!
Vi badade jacuzzi , bastade , pratade en massa och åt hamburgare. Skrubba rent hela kroppen och inpackning i håret och grejs. Helt fräsch!



Eländig



Såhär känner jag mig nu. Eländig, trött, fryser och är lite nere. 
Alla dagar är icke bra dagar. Lite bastu kanske piggar upp! :)

Att ge upp

Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag gått från gymmet och känt att jag gett upp.
Idag var en sån dag. 
Jag började med att jogga 3 km på 9.0 km/h . Inte supersnabbt men skön lunk liksom.
De sista 500 meterna var jobbiga. I vanliga fall när det är jobbigt ökar jag hastigheten för jag vet att det är psykiskt. Men det gick inte idag.
Ner på 6.0 , gick 100 meter sen de fyra hundra sista var på vilja bara.

Gjorde ett nytt tabata pass igår. Skit jobbigt. Gjorde ett varv, 9 övningar. 50 sekunder, vila 10. 
Men andra varvet gick inte. Alltså när jag skulle göra Sumo kettlebell så trodde jag att jag skulle swinga in KB i spegeln.
Jag sträckte baksida lår nå riktigt styggt och sen tog jag väskan och drog därifrån. Jag orkade inte mer.

Nu längtar jag bara tills jag får åka till gymmet imorgon och visa mig själv att : ge upp - de finns inte på kartan.



Friday

Åh igår ville jag verkligen ha en fredag full med positiv energi.
Jag var lite down på jobbet (fuskade i onsdags = två dagar efter är jag slut i huvudet..) men sen när jag fick i mig middagen så blev det bra!

Åkte ut till Hanna och Alex och mös med finaste Eliise , varenda gång jag åker därifrån hoppas jag att jag är gravid typ haha, älskar barn och Eliise är helt fantastisk!

Åkte ut till pappa och Nina efter, mös med lite ost och kex och massa prat.
Det är så mysigt att prata med de för vi är så öppna och ärliga mot varandra, vi säger vad vi tycker och tänker men det blir inte arga miner. Förutom när jag va fjortis girl hähä.
Vi pratade mycket om mat/ätstörningar och jag har så himla svårt för att tänka rätt.
Alltså detta började när jag var 13 år. I 10 år har jag levt med hjärnspöken , det är svårt att få de att försvinna och ärligt talat är jag rädd att de aldrig kommer att göra det. Men jag ger fan inte upp!! :D 



Puss <3 älsklingar! 

Jävla fasoner

Jag kommer ihåg det som det vore igår.
Jag satt i stolen där framför min doktor. Var orolig för vad jag skulle smygläsa i min journal när hon gick ut för att kolla en sak med kollegorna. Jag slängde alltid ett öga dit. På datorn.
"Grovt överviktig", "behöver verkligen göra något åt vikten" eller när jag blev kallad tjock. Rätt upp i ansiktet.

"Har du funderat på att göra en gastric bypass?" 
- nja , jag har hört så många komplikationer och vet en som har dött av det, så jag vill nog inte det. 
"Jag skriver upp dig på listan iallafall,  och sen ska du få medicin som tar bort lite fett av det du äter. Du kan ha operationen klar om 2 månader."

Än en gång kände jag mig hopplös.
Ringde mamma. Måste jag göra den här operationen? Kan jag inte klara det själv? 

Varför kan jag inte bara få prata med en dietist?

---- 

Jag blir så jävla arg. På hur lätt det är.
Vissa tycker att LCHF / 5;2 / kcal räkning är sjukt. Men vad i helvete är det inte att ta bort en del av sin mage då?
Jag blir irriterad på att de nu kommer införa att barn under 18 kommer få välja att göra en operation som denna. Jag säger barn.  För det är vad de är!
Operationen kommer påverka dem hela livet.
för att det är en sån lätt utväg, och det är inte så man skall se på allt. Jag är fet och jag har provat "allt" och jag är hopplös och jag gör en operation.
Du är inte fet, du har inte provat allt och en operation liknande den är det sista du skall göra. 

Vill du gå ner i vikt, så gör du det. Vill du inte så gör du inte det. Du kämpar inte tillräckligt hårt.
Om det finns en vilja så finns det en väg - annars hittar du en ursäkt . 


Jag är så glad att jag valde att kämpa. Att jag inte la mig på operationsbordet och tog bort en bit av mig.
Ärligt talat tycker jag att man är lat om man gör en sån operation. 
Jag fattar faktiskt inte varför man utsätter sig själv för det?

Jävla fasoner. 



Polispolis

Efter jobbet blev de en pw, stannade på tempo när jag gått klart och skulle köpa cola. 
Kommer ut och de är fullt med poliser, på parkeringen och uppe vid vägen. 
När vi går förbi grannhuset ser vi någon som står och spanar mot polisen med pistol i handen - som gömmer sig, jag får typ panik i magen och säger åt Linus att skynda sig så vi skyndar oss mot polisen och får gömma oss bakom soprummet ett tag. Riktigt läbbigt!

De har varit flera rån här i Gävle på senaste och idag var de tyvärr Bomhus tur. Fyfan va ja lider med de!
Har suttit och kollat ut genom fönstret hela kvällen, de har gått med hundar och letat och nu har de gripit tre st. Obehagligt !

Nu ska jag lägga mig och sova. Är verkligen helt slut i huvudet och börjar få feber. Limpan har varit hemma hela veckan så har väl fått en dos av hans sjukdom. Aja, en pw till sen så!



Torsdag

Soon to be fridaaaay! sen har jag bara en hel jobbvecka kvar plus mån-tis. Ska bli grönjävligt skönt :D seriöst är det typ det enda jag tänker på just nu.
Började räkna ner när det var 164 och nu är det 13 dagar. Kommer nog aldrig boka en resa så långt innan igen haha! Hatar att vänta :D

Idag blir det nog gymmet eller en pw/intervall runda. Har en runda på 7 km jag skulle vilja köra.. Sen lite tabata.
Slutar 16, längtar tills limpen hämtar mig. Behöver tusen kramar ! :)


Du är den finaste jag vet.

Det här är så jag



4.5 år

Åh matkoma haha. ;P idag har jag haft en äta vad jag vill dag , det har varit gott men nu gör magen bra ont ;p
Började med att köpa frukost med hjärtat, åkte till jobbet.. Där var det kaos idag. Har haft en skitjobbig dag alltså.. Mycket kunder, telefon la av, mycket ordrar.

Sen till mormor, köpte med oss semlor. Eller fick de via semlogram, hahah så jävla bra ju. Vi skickar hela tiden på jobbet så får man gratis semlor!;)

Sen har vi bara myst, sett på serier och pussats och ätit godis. :) 

Imorgon är det back to basics igen, ska dock ta en smoothie till frukost . Lägger in ett extra mål då jag vet hur jag blir annars. 
Visst är det konstigt ändå... Om man mår så sjukt bra som jag gör av lchf - varför längtar jag efter godis och pizza ibland? Jag vet ju ändå hur jag mår efter..?

- linus håller på att fixa sin gamla telefon så förhoppningsvis har jag en fullt fungerande tlfn imorgon :)


Längtar verkligen till gymmet imorgon (och fre, lör, sön, mån ...) haha


(Hittade den här på linus tele hahaha. Älskart!)

Dinner

Min middag igår var uuuunderbar.
Fläskfile, bladspenat, tomat, halloumi och bea.. 
Jag har verkligen börjat älska spenat !



Workout

Hej babes !
Hur är de idag?
Med mig har det varit sådär. Har så ont i huvudet och är lite yr.:)
Tog en nap efter jobbet sen åkte jag till gymmet med Josephine . Vi körde skierg, tabata och sen så avskutade vi med lite triceps. Känns riktigt bra. Dock ska de bli skönt att vila inorgon. Jag och Linus firar 4.5 år tsm så det ska bli mys med en dejt :-)




Börjar axlarna få en fin form, weeeelll think zooooo :D


Lunch

Gissa vem som har godaste matlådan idag då?
Wickis!! 
Ser fram emot lunchen (eller frukosten? Haha..) så mycket. 

Ikväll blir de träning, wihoz



Booooost!

Det blev en smoothie idag med. Linus är sjuk så jag blandade ihop en med babyspenat, gojibär, linfrön, kvarg, hallon och massa annat gott. Haha ja, han drack och den fick bra Betyg. Tack babe! Så kär i dig :)!



Utslag

Dåliga utslag jag åkt på då. Varenda gång jag vaknar är det så/.. Har bytt tvättmedel så är väl de.

Har precis kommit hem från gymmet. Josephine följde med idag..  Vi körde tabata, körde samma pass jag la upp igår :) kommer va död imorgon haha. 

Var så sötsugen innan, precis som jag varit sedan fredags... Tänkte köpa godis efter men stannade och köpte en sallad till mig och limpan fick Max!  Är så nöjd nu, vet precis hur jag ska "tänka" när jag blir sugen på sötsaker, åh känslan. 

Nu ska jag öva på att stå på händer, haha nytt intresse.



Smoothie



Jag känner ibland att jag behöver få i mig mer fibrer. Nog för att jag älskar ost men;p

Gjorde en smoothien igår! Älskart.
Hallon, blåbär, kvarg, lite mjölk, proteinpulver, linfrön och sesamfrön.

Jag brukar inte dricka det så ofta när jag äter enl lchf men idag så behövde jag det!

Wiiie

Jaa, jag och Linus har nog damp, vi satt och kika på film och så fick vi för oss att göra lite roligheter.
Linus stod tom på huvve, haha vilken panik han hade då. Han hatar att va upp och ner, åka karuseller och så haha. Jag älskart ;P 

Första bilden har jag fötterna mot väggen, men det gick efter någon gång att släppa taget. WAAAAH 


Haha Gohjärtat mitt! I Thai ska vi lära oss att gå på händer , ner än ett steg typ haha. De här är så jobbigt ! Men kul !

Workout

Imorse vaknade jag halv 9, galet tidigt för att vara mig haha.
Åkte direkt till gymmet.. Hade lagt upp ett hyfsat bra schema men det var tomt på folk så jag hade möjlighet att göra så himla mycket annat.

Började med att värma upp med någon km skiErg

Körde sen ; 
- kettlebell swings med 10kg
- krabban (rumpövning)
- speed squats 
- axelpress 
- cable cross (m gummiband)
- armhävning på stepbräda 
- rodd med kettlebell
- plankan
- rygglyft 

Upprepa!

Riktigt jävla jobbigt! Svetten rann med SJUKT HÄRLIGT! eat sleep rave repeat! :D 



Psyket

Fick myror i brallan på eftermiddagen så tog en till pw. Gick förbi Linus Mami och fick middag, himla gott. Fläskfile , brysselkål , fetaostsås och bea. Mums .

Efter maten var jag såg sjukt sugen på allt, det var galet , 
Såhär är jag alltid när jag är nära en "planerad fusktid". Jag känner att de inte spelar någon roll om jag fuskar innan vi åker iväg typ haha. Skillnadnw nu är mer att jag kan hantera det, ganska så bra iaf. De är skönt att lära känna sin kropp och sitt psyke. 
Jag åkte hem och hämtade en mörk choklad sen tillbaka så kika vi på film :)








Profil på Facebook

Första bilden - februari 2013. Kände mig brun, fin och smalare efter tre månader träning och bra kost 


Andra bilden - maj/juni tror jag? Kände mig lite finare. Var så nöjd över den här bilden kommer jag ihåg. Tror tom att jag hade den som bakgrund på telefonen haha. #ego 




Tredje bilden - idag. Är så himla nöjd efter en mil promenad. Känner mig inte så fin, inte så smal.... Men vet att de inte är långt kvar. 





Himla kul! Vad mitt ansikte och utstrålning har ändrats... 


Pw

Träffa Sara och tog en pw, de blev en mil. Sååå trött i benen nu!! Prata om allt och Inget.. Så skönt att prata med någon som är typ klar med sin resa haha. Jag har så svårt att öppna mig angående min vikt men de är så skönt varje gång att kunna "öppna" sig för en vän.. 
Nu ska vi mysa!

Jag vill göra nå kul ikväll.. Vill absolut inte dricka alkohol och förstöra massa eller äta nå dumt, blev svårt de här haha! 




Snart så



Nu har jag kört kostologik i 30 dagar. Jag ser skillnad och det är roligt . 
Jag började ju direkt vid nyår och efter det har jag gått ner 5 kg, nu ligger jag där jag låg innan :) snart lägsta vikten ever !

Fick frukost på sängen ja, vilken pojkvän jag har! 
Makrill och kaffe, är så proppätt så jag avlider haha.




Babe

Åh jag är sugen på frukost i sängen , typ vakna och de doftar gott i heja lägenheten ! 
Nu är jag inte så mycket för frukost längre, men det låter mysigt.
Jag har köpt makrill som jag ska käka haha.

Det är ganska skönt att bara äta några gånger on dagen. Jag äter ju första gången vid 12/13 och då känns det knappt att jag är hungrig. Skillnad !



Kör!!!

Hej hjärtan. Har ni haft en bra fredag?
Min har varit bra. 

Jag åkte och storhandlade efter jobbet och det är väl sjuuuukt jobbigt att handla när man är hungrig.
Var såå sugen på att fuska men tänkte att "går jag ner i vikt av det?" NEJ! Det var så himla skönt att jag VANN över alla tankar och jag tröck inte i mig 2000' kcal plus. Lyckan <3 

Jag har känt denna vecka att jag har varit "dålig", lite besviken på mig själv för att jag inte orkat tagit mig till gymmet. Eller ja, jag har tränat 3 ggr denna vecka men det går inte om man vill gå ner i vikt.
Jag eller du kan inte förvänta sig att man ska få bra resultat av det. 

Därför blir denna helg en hälsohelg. Inled med en kväll på gymmet. Jag har sprungit över 1 mil denna vecka, så STOLT. 
Imorgon blir det gym och pw, sen ska jag träffa min älskade sara. Det ska bli så skönt ! 

Hur går det för er? Har ni kommit igång? En månad har gått av 2014 och om tre / fyra månader kan vi sitta i bikini och va snygga och bekväma. Tre månader är inte lång tid, men lägger du fan manken till går det. Jag håller på dig