Tisdag

Äntligen tisdag! Vilket betyder tre dagar till helg samt att de är två dagar till Wille kommer hem.
Sitter ute i solen på lunchrasten , passar på att njuta lite när man inte är all Busy.
En kopp kaffe på de här så!

Helgen har varit fin, men har knappt haft en lugn stund. Fullt sjå hela tiden. I söndags så putsade jag även alla fönster i huset, typ 20+. Galet.
Gårdagen bestod och jobb och laga mat och sen iväg och träna. Vi körde överkropp, så en hel del bänk blev det, samt chins, rodd osv.
Jag har börjat avsluta mina sista set bänk med paus. Omg. Det är så jävla jobbigt !
Denna vecka kommer bli ganska lugn, ska försöka träna idag, imorgon, torsdag, lördag och söndag iaf. Får se vad det blir för träning, Wille ville till Hemlingby och springa så de blir nog ett varv runt sexan antar jag, kanske lite backintervaller på slutet?
Himla kul! 
På fredag ska vi även fira Malins student och det kan hända att det slinker ner lite vin och sen ut och träffa lite folk. Den som lever får se!




Onsdag

Alltså.. Varför tror jag att det är torsdag idag??
Har tänkt ba guuuuud va skönt med fredag imorgon 😂
Imorse vakna jag vid 10, tog en 5k löprunda direkt. Trötta, trötta ben efter måndagens PB men har man sagt att man ska göra något så ska man de. ;) 
Inte bästa tiden men inte heller sämsta.
Tog en promme med smilla för att varva ner lite sen käkade jag frukost i sängen.


Åkte och jobbade till halv sex ungefär och sen direkt till fyshuset. Tyngdlyftning idag, massa ryck och stöt. himla kul, men riktigt jävla jobbigt. Alltså guuuud jag är inte van med den där träningen haha. 


Gjorde ordning lite mat, kyckling och pasta när jag kom hem. Lyx! #gainsszzz 

Nu blir det dejt med spikmattan och be till väder gudarna att vädret blir som utlovat i helgen ❤️❤️❤️❤️😍

Tisdag

Oooooohhh vilken lång dag det har varit idag.
Tisdagar tenderar i att bli kaos har jag märkt. ;)
12.5 h på jobbet. Kl 20 kom jag hem. Kastade i mig lite mat, kyckling, ruccola, fetaost och tzatsiki. Chillade lite sen skulle vi ut på PW men bestämde oss för gym ist. 21.30 kom vi dit, haha dåliga yolo:ers. Men älskar man något så pass mycket så spelar det ingen roll.
Gick därifrån med ett leende på läpparna. Som alltid.
Träffade Henke där, han hade också köpt kort och det är såå roligt att se fler och fler rör sig dit. Mitt andra hem med personer som inspirerar mig till tusen. 
PROVA det gymmet säger jag bara, häng på mig på ett pass! Det är så bra!



Igår var jag sååå trött efter jobbet men drog mig ändå till gymmet, väl på plats blev jag pigg som sjutton ocj klämde av ett PB i böj. 90kg!!! var bra sugen på hundra men får ta de en annan gång, hade kanske inte kommit upp Hahaah. Kanske inte är det starkaste men för mig som inte fokuserat på ren styrka mer än ett år, känns det bra. 

Kanske kan det vara mina nya adidas powerperfect eller så vare bara stämningen ;)


Jaaaaaråååå.
Nu har jag slängt i mig en shake och ett äpple och ska sova. Börjar inte förrän 12.30 imorgon så hade tänkt springa på förmiddagen, pw, jobba och sen gym på kvällen.
Längtar till slutet av veckan och till helgen.. Så mycket kul! Mys med idis, prommisar, träningar,  kanske brumma till någon stuga eller bara njuta av det förhoppningsvis fina vädret, åka till återvinningen och massa fix!!! 
Ska fixa lite hemma då Wille kommer nästa vecka med. Har så mycket planer när lillebror kommer hem, massa skoj. Asså livet ❤️❤️ Nästa vecka tar min Malin studenten och det kommer ju bli fantastiskt kul! LÄNGTAR