.

Idag har jag bara haft saker för mig som fått mig att tänka på annat.
Har inte haft tid att reflektera, tänka eller bara må dåligt heller för den delen.
Det är lite jobbigt nu men det är bara att kämpa på, det blir ju bättre ! :) efter regn kommer solsken. 

Imorgon ska jag och mitt hjärta ha lite julmys, pynta och sådär. Tror det blir en sväng till gymmet med om Linus vill följa , känner för att låta dessa tre vilodagar (endast promenader) vara ett minne blott ;P



Inga ord


det här var de värsta som kunde hända mig just nu. Jag trodde verkligen att hon aldrig skulle komma hem. Som tur är hittade vi henne, alldeles iskall. Har en gosig hund breve oss nu <3

Idag så ville jag inte göra något alls, bara sova. Men Linus drog ut mig på en 5.5 km promme, ut till Valbo för att handla alla julklappar. Jag köpte även hårfärg så de blir en liten förändring!

Jag är bara så tacksam att jag har min lilla familj <3




Yesterday

Blah.. Vilken dag igår. Jag vet inte var jag ska börja ..


Jag hoppade in någon timme tidigare på jobbet. Det var så mycket i torsdags så jag kunde inte slappna av. Det var väl typ kaos på jobbet hela dagen kände jag, våra säljare hade en tävling så det blev ja, mycket ordrar extra.. Jobbade över sen skulle vi hem till mamma på middag.
Jag kände mig "efterstressad" och jag skakade i hela kroppen, var trött och .. Tom? 




trodde jag var hungrig men efter maten (kött+bea) blev det värre så jag la mig i soffan som ett freak typ. 
Men sen bara brast de, tårarna rann och jag mådde skit, jag känner mig bara helt tom.
Antar att det är en kombination av allt just nu. Det är mycket som händer. Det jag är mest rädd över är att motivationen har tagit lite semester. Men när jag tänker efter har jag aldrig haft en hel vilovecka och de har aldrig gått tre dagar utan vila. Men jah tänker inte stressa på kroppen, jag mår halvt kaos just nu och jag ska bara gö det som jag känner. Kosten går superbra iaf!

Lycklig som ett litet barn blev jag när jag fick detta sms av Ida 

När man verkligen behöver någon, en kram, en som lyssnar på dig eller en som bara är - så är det guld värt att ha en fin vän som Pidan! Love dig! 

Orolig


Bloggen har blivit kass på senaste och jag vet det.
Jag har bara så otroligt mycket att göra och sjukt mycket tankar och funderingar i huvudet. Jag är helt slut.
Det är mycket på jobbet, jag är trött hela tiden, jag har ingen ork längre att träna. Jag har tränat minst 5 ggr i veckan i snart ett år nu. Jag är slut ! Jag är orolig att jag inte kommer hinna gå ner i vikt till Thailand, att jag kommer få ihop tillräckligt med fickpengar, kommer jag jobba kvar där jag jobbar nu? Hur kommer allt bli i jul? Kommer jag få positiva svar hos läkaren den9e? 
Det är tusen tankar och jag har så ont i magen, det klias över hela bröstet, prickar runt ögonen och påsarna under ögonen ska vi inte ens prata om.

Ja ni kompisar, det är kaos här haha. Jag försöker bara få allting att gå ihop och må bra.
Idag har jag haft en hel vilodag. Egentligen har jag det på fredagar man fan två vilodagar kan nog inte skada. Jag har inte ens tagit en promenad.

Jag jobbade över ett tag sen har jag bara legat på soffan, sett på serier, grinat lite, somnat, handlat mat och ätit lite gott (LCHF grejer då alltså.)

Nu ska jag sova sen upp tidigt imorgon, det är som sagt mycket på jobbet och jag hoppar in någon timme tidigare. 


Fina fläckar va? Kaos.

Fjärran

Hjärtegull , jag är så himla trött. 
Kroppen typ skakar för jag är så slut haha.
Jag har jobbat idag, tog en promenad till Linus jobb sen hämtade jag smilla, hem och lämna henne och hämtade Josephine.
Så vi åkte till fjärran och simma typ en timme. Ärligt , fan de var mycket jobbigare än va jag trodde haha. Men sjukt skönt iaf!:)

Nu orkar jag verkligen inte skiva mer. Jag är så slut



Lycklig

Går runt och är typ överdrivet lycklig . Jag är så kär i limpan. Mer än fyra år ihop och det pirrar fortfarande när jag träffar han, fantastiskt.
När vi kom hem gjorde vi lite matlådor och mös lite Sen drog vi till korpen.

Alltså jag har inte tränat med Johanna på ett tag men visste att de skulle bli jättekul idag. Men kunde aldrig ana att de skulle bli så kul hahaha.
Alltså seriöst.. När vi först ska börja kö så letar hon efter ett jävla uttag så hon kan ladda telefonen, inne på passet. Okej inte mer än de. Vi kör step ett tag tills ett nytt block kommer och tror ni inte hon ramlar över hela brädan, skrattar som fan, ska resa sig och ramlar till igen. Åh herregud va jag skratta, de gick verkligen inte att sluta! Och alla andra som såg.... Jag smäller av Hahahaha. Tur att hon är så grym så hon bjuder på de! En annan hade ju dött.

Vi kör på typ sista 10 min sen rågarvar vi åt allt de som hände tills hon kommer på att hon glömt mobilen inne i salen. Alltså de va ju ba att gå in de. Hahah åh min bästa. 

Nu har jag käkat lite (igen)(lär dra ner på kvällsätandet)(nu)(men det är så jävla gott) och ska sova. Imorgon blir det jobb, fullt stress sen fjärran med Josephine!



Tisdag

Hej kompisar!
Idag är jag lite mysklädd, är så himla frusen hela tiden. 
Håller på att koka ägg till frukost, sen ska jag packa ner allt . Eller allt och allt, de är bara två ägg, lunch och en protein shake nu för tiden. Håller mig mätt nå sjukt !

Idag ska jag hinna gå till protein butiken och fylla på lagret med massa questbars. Längtar redan! :) sen blir det step. Har funderat lite hur jag ska lägga upp veckornas träning. Ärligt så tror jag inte att jag kan orka träna sex dagar i veckan med pass och promenader, nu när jag kör LCHF. Och jag tycker fem dagar är för lite?  Då känns det som att jag aldrig kommer gå ner i vikt.. Jag får ta det som det kommer..



Slappna av!



Saknar sommaren... 

Åh vad jag har haft de drygt efter jobbet idag haha. Jobbade längre än vanligt sen hämtade limpan mig så åkte vi och storhandla, har nog aldrig handlat så mycket haha. Massa LCHF grejer och mat till veckan! 
Sen gjorde vi matlådor, köttfärssås och broccoli blir det för mig till lunch.
Tog en promme och sen körde jag stryka hemma. Burpees (hatar dem..) , Ida Warg utmaning och lite annat smått och gott.

Baka knäckebröd och har kikat lite på tv, är så uppe i varv och jag vill verkligen kunna sova i tid inatt så jag hoppas jag blir lugn snart!

Imorgon blir det step. Mitt bästa <33

Glass

Igår gjorde jag godaste LCHF - glassen.


Idag jobbar jag till halv 5 , lite segt då jag trodde jag slutade 3;) efter jobbet ska jag till Apoteket, storhandla sen träna med Johanna. Får se om de blir box eller intervaller, men hoppas intervaller , 


Första veckan med LCHF!

Ja , mycket vätska borta såklart. 3 kg minus och -8 cm. Himla skönt faktiskt. Äntligen!
Har stått still ett bra jävla tag nu så det är kul med lite nytt.
Denna vecka som kommer blir det lite striktare dock, men det ska gå bra.

Sötsuget har inte varit några problem. Jag är nog ganska envis när det kommer till lchf. Jag vet att käkar jag nått med socker/glukos/sackaros/kolhydrater så hamnar jag utanför ketos vilket inte är så bra, såklart. Jag förstör allt!
Så tänkte jag inte när jag räknade kcal , tänkte mer att "äh de här har jag råd med" eller "tar bara lite". Så på de sättet är det bra. :-)

Jaja, ny vecka och jag hoppas verkligen den går fort!






Kyligt

Nu börjar det bli kallt ute.. Jag har aldrig fryst såhär mycket som jag gör nu. Varför är det såhär? :( 

Jag har haft en mysig söndag. Vi tog en långpromenad och jag kollade klart på ravenswood. Åkte till mamma och fick middag, skön helg ;) blev kyckling med ädelostsås.

Kom hem och somnade på soffan och nu har jag käkat lite ostchips och väntar på en efterrätt hähä ;)



Bacon och ägg

Är standard för mig på helgerna. Nu har jag ätit LCHF en vecka och 3 kg minus på vågen (mycket vätska såklart) och typ 8 cm minus. Känns bra att det äntligen händer något! :)

Söndag idag och mickans tabata var inställd. Istället tar jag en mil promenad och lite styrka hemma. Eller så åker jag till gymmet ikväll om jag blir för rastlös haha. Det visar sig!

Imorgon är det lön och jag ska äntligen köpa massa järntabletter och questbars !;)



Sandviken

Hej gullisaR!
Efter steppen imorse var jag så trött så jag la mig i sängen direkt och somnade om. Himla skönt.
Vid 4 åkte vi ut till Linus farmor i Sandviken och blev bjuden på mat. De hade beställt från någon restaurang och hämtade maten därifrån. massa kött, potatis gratäng, bröd och ja massa,  det var as gott. Jag åt kött, sallad och sås och höll mig borta från tårta och de! faktiskt är jag stolt över mig själv. Klarade första veckan och dessutom två ganska "jobbiga" tillfällen, wiho :)

Började kolla lite på ravenswood nu, en serie.. Grymt läskig haha!!



Äggröra

Men va segt det är att vakna såhär tidigt haha ;) jag vaknade tio i åtta och då har jag inte ens börjat jobba i vanliga fall..

Det blev en äggröra med skinka och cf på sidan, gott.
Nu ska jag ut med smilla en snabbis sen iväg på ett step pass. Kan man börja lördagen på bästa sätt? Jag älskar att träna på morgonen!



Christmas



det har varit en konstig dag.
Lite ledsen, lite glad, besviken? Ja jag vet inte. Blandat helt enkelt . Det gick bra på jobbet iaf. Slutade kvart över tre i vanlig ordning, skulle hämta Wille men han låg och sov så då blev jag så jävla arg och skicka några tusen sms haha.. Sällan.
Vi skulle ut till stugan och ville ut i tid men kom vid fem typ. Well well!

Tobbe och Wille åker till thai nästa söndag och är där i 40 dagar, så vi hade lite hejdå mys då alla jobbar så konstigt. Och till min lycka blev det julbord - olyckligt nog går jag på LCHF hähä. Närå det gick bra. Höll mig från allt, tom efterrätten. I vanliga fall hade jag typ äh yolo. Men nu så är vi på G.

Det var en skitmysig kväll iaf och jag äe tacksam att ha en sån underbar familj! 




Torsdag kväll

Åh det är något speciellt med torsdags kvällar, veta att man bara behöver gå upp tidigt en dag till för sen är det fredag!

Jag drog till gymmet och sprang.... 4 km! Trodde jag aldrig om mig själv. Jag kunde inte springa 100 meter förr. Knappt 50. Det är sant. Men nu så, mitt mål är en mil. Det kommer väl någon gång , hatar att springa men jag ska klara av det.

Nu på kvällen kom Josephine och Annika förbi, åh det var så himla mysigt .. Att bara prata om allt, dricka te, äta plock. Jag dör. Jag älskar såna här kvällar ! Mysis.

Nu ska jag kika lite bloggar sen sova. Imorgon äre FREITAG!!


:)

Lycka

När jag hittade questbar på proteinbutiken, mums!!!
Jag längtar efter att prova de andra smakerna ;)!



Vänta inte!

Hur många måndagar har du sagt nu "fr.o.m. Nu ska jag vara duktig", hur många torsdagar har du stått på Ica och köpt godis och är less för att du inte kunde hålla dig?
Hur många år har du haft att efter nyår ska jag börja träna och gå ner i vikt?
Hur många gånger har du gett upp?

Vänta inte. Sätt igång nu! 
Orkar du inte träna 5 dagar i veckan? Fine. Ta promenader/intervaller. Har du inte "råd" med gymkort, du kan alltid köra styrka/Zumba/intervaller hemma.
Det finns alltid lösningar - bara du vill det. Så svårt är det inte. Det kommer alltid att finnas ursäkter, trött, orkar inte, jobbar för mycket, vill göra annat. Men man hinner om man vill!

Jag kände idag att jag inte orka åka till gymmet. Istället gick jag 6 km och körde ett cirkelpass med en skön stretch efter. Jag älskar känslan. Kan jag kan DU!




Hej!




Är väl lite svårt nu när jag kör en diet och Linus en annan. Han räknar kcal och kan äta va han vill. 

Min korg; ölkorv, salami,
Hans: rostmackor, frosties

Tur att jag inte frestas såååå mkt av det ;) än..


Onsdag

Snart fredag. Längtar redan ;)
Har precis varit och handlat, massa bra LCHF grejer och lite saker till Linus.
Idag kör jag en promenad på 7 km samt styrka hemma. De är svårt för mig att ta mig iväg när Linus inte kan träna, men så länge jag rör på mig så känns det grymt- oavsett om det är hemma eller på gymmet!! 


LCHF

Om det finns några LCHF:are i Gävle så finns det fullt med bra grejer på Ica maxi. Tips tips!



Åh herregud

Alltså kompisar. Jag är SÅ slut.
Imorse när jag vaknade var jag så himla yr, och det har hållt i sig hela dagen.
Efter jag käkade dagens andra mål som blev ägg med räkor så tog jag en till promenad. Konstigt att jag har så mycket spring i benen men ingen ork? Haha..

Tog mig iväg på ett step pass, 40 min och 500 kcal senare var jag SJUKT död men körde lite rygglyft då jag måste stärka upp ländryggen..
Skapligt trött efter träningen ska jag nu äta dinner - fläskfile , avokado och bea. möms.



Ledig

Idag började jag dagen med 5 km pw i regn, så jävla skönt.
Riktigt hungrig efter, blev ägg och bacon. Detta åt jag vid 10 typ. Nu är klockan fyra och jag ska äta mitt andra mål! 




Day 2

Hade typ värsta natten på länge inatt. Limpan hade så ont och varenda gång han skrek så vakna jag. Låg vaken från 4-6 och kunde inte somna om. Dåligt trött imorse.
Tvinga iväg Linus till akuten och jag drog till jobbet, sjukt mycket att göra.


Slutade kvart över tre i vanlig ordning , hem och tog en promenad med Johanna. 6 km blev det. Var så sugen på allt efter det men jag vet att det försvinner om några dagar:) 
Käkade middag och framkallade lite bilder, kul att pyssla med album och så tycker jag!
Sen hade jag för mycket spring i benen så jag tog en pw på 6.5 km med mamma, jag som skulle vila. Men de får bli i helgen.
Imorgon är jag ledig , så jävla skönt.



"Matblogg";)

Lägger upp dagens middag också. Det är så kul med lite nytt!
Det blev fläskfile med vitlökssås, broccoli och sparris. Möms. 
Tände massa ljus och tänkte ha lite mystime med limpan men han skada sig på innebandyn så bäst att hålla sig undan! :) 

Nu , sova. Laddar för en mest troligt jobbig dag imorgon/tisdag. Då är oftast övergången till LCHF jobbigast! 



Jump for joy




Två hoppbilder från idag, en härlig promenad längs vattnet. Vi gick ut på en geocache runda och hittade 4 st, en var sjukt svår men de va kul som fan. Nytta med nöje ;) 
Jag har lite söndagsångest idag men jag kan inte låta bli att längta till på fredag och se om det hänt något på vågen!

Sunday funday

Såhär glad var jag imorse innan tabatan . 


Det är ett sjukt kul pass och jag rekommenderar det. Jobbigt som satan men mickan är grym på att peppa!:)

Käkade lunch när jag kom hem och de blev detta; knappt några kolisar och riktigt mättande!






Frukost

Ägg och bacon. 
Mättnaden är helt galen haha. Det var sjukt gott iaf! Är så taggad på att testa LCHF igen och se vad som händer.

Ska ta mig ut på en liten promenad med smilla innan jag ska på muskeltabata en timme. Idag ska jag öka vikterna något sedan förra gången, men det är alltid svårt första gången man går på ett pass hur mycket man kan ta. Det är ett kul pass iaf och härligt att börja en söndag med . Efter det ska jag och Linus ta en låååång promenad och vi ska gå på geocach haha. KUL!



Lchf

Imorgon kör jag igång med LCHF. Jag hoppas se mycket minus på vågen och jag hoppas att sötsuget försvinner. Kommer absolut att bli en omställnig men jag är sjukt taggad.



Underbart




Att vara i tuppis är balsam för själen.
Jag mår så otroligt bra där! Myskläder , flätor i håret och underbara människor.

Vi kom upp igår vid 5, käkade lite plock. Fetaost, morotsstavar och korvar. Hoppade in i bastun och käka falukorv och drack lite. Blev en ganska tidig kväll efter någon omgång med "med andra ord". 
Sov dock som en påse skit haha, jag vill gärna ha helt tyst och mörkt när jag sover. Är så lättväckt så vaknar för ingenting, tror ni inte att en flugjävel börjar surra vid 2. Vid 4 gav jag upp hoppet och grina tills jag somna om, vakna vid 5 av att ett godståg åker utanför och sen vid 6 vaknar jag av att Linus glömt ställa alarmet . Haha ..



Idag mös jag och limpan med en kopp kaffe nere på bryggan , sen frukost och en 7 km promenad. Lite fika innan vi tog oss ut på de roligaste EVER. Geocach!! Haha har ni testat det? As kul ju. Typ som en skattjakt.
De fanns 3 olika gömmor däromkring och vi hittade alla efter många om och men. Trodde vi skulle bryta benet ett tag där ;) SJUKT kul iaf!





Till det läskiga ! Måste berätta hela historiern haha.
I somras när Tomas och Camilla var ute och gick hittade de en konstig liten grej ute i skogen, den låg i en "kista" typ och såg så konstig ut så de lämnade den till polisen för se om dom visste va de va.
T&C fick tillbaka den efter ett tag för de hitta inte på va de kunde va , och idag hittar vi en till LIKADAN!!! De är ju minst sagt lite creepy . Ingen som vet vad det är??? 
De ser exakt likadana ut och har siffran sju på sig. Måste ju va ngn som gör dem typ men varför?!




Fredag

På måndag börjar jag mest troligt med LCHF igen. Gör strikt fram till jul. Jag är
Less på att stå still på vågen !



Myskväll

Så jävla bra med vänner som förstår en, är lika i tänket . Mysig kväll med jorre. Film, te och grönsaker med dipp. Så jävla gött.

Precis klar i tvättstugan och ska packa lite, imorgon åker vi nämligen upp till stugan i Söderhamn. Längtar! Gå runt i mjukisar, boll på huvudet, basta och bara VA.


Min kyl ser numera ut såhär; 


Mer bilder ska upp,, men fan så tagg de är! 

Zooombie

Har gått som en zombie hela dagen typ haha..

Jobbet gick iaf bra , fick middag hos Linus mormor. Ärtsoppa och pannkaka , gott med ärtsoppa !! 
Nu har vi städat, ska ha tvättstuga och snart kommer Josephine :D mys!! Prata, dricka te och se hockey. 


Shot

Började dagen med en shot apelsinjuice haha, älskar det.. 
Nått jag inte älskar är att frysa hela tiden, jag känner av lite i halsen och det är lika bra att vila. Även fast jag inte vill. De kommer säkert att ändras efter dagen men vafan två vilodagar på en vecka kan väl inte skada så mycket tycker man? 
De är så drygt, alla ventiler i fönstret blåser in som fan och jag ligger närmast and it's freeeezing!
Vi får se hur de blir, kommer säkert få ångest när Linus åker iväg ändå haha.

Nu ska jag till jobbet, jobbar till kvart över tre som vanligt! Hoppas denna dag går fort så jag kan gosa ner mig under täckena sen!





Fryser

Åh jag fryser hela tiden. Vi har 23 grader hemma men jag hackar fortfarande tänder och sover med värmedyna.. Blä!! Har aldrig fryst som jag gör nu, har alltid varit varm eller hur man ska säga..  
Gjorde lite mys nu efter sista promenaden för idag. Grönsaker och egen apelsin juice. Mums. 



Excuses don't burn calories

Typ bästa citatet ever, ska sätta upp det
På kylen imorgon.
Det blev ben och mage med Linus istället, kul pass men får ändå inte till benböjen som jag vill. Dööö. Öva öva öva :) 
Körde lite olika övningar på slutet, stå på händer och grejer. Kul gym på Gävle stand.





Pw

Idag var jag ledig. Sov så himla länge ! Jag sa till Linus igår att jag bara ska va, se på serier och inte ens tänka på att ta en lång promenad. Men de var så fint väder så jag tog en fem km pw; himla skönt. 
Käkar lite lunch nu, youghurt och granola och sen ska jag iväg på ett cirkelpass med Johanna. :)
Fredag - vilodag!



Fråga



Hej! Tack snälla :) ja jag hoppas att jag är i mål snart men det känns omöjligt haha. Jag jobbar på Xzakt Kundrelation, som kundtjänst handläggare :) 

Kram!

du måste vilja det.

Tog en liten promenad med min morbrors tjej idag till Linus jobb. Pratade om lite allt möjligt och lite om att jag tränar ofta..
Jag älskar det. Jag älskar känslan när du är så taggad på träning. Jag älskar känslan när du är trött och tar dig iväg ändå. Jag älskar känslan av att svetten rinner och du har blodsmak i munnen. Jag älskar det helt enkelt! :) 
Men jag tror att det är svårt att ta sig dit. Jag har fått in träningen som en rutin men jag tror det tar minst 4 månader , att göra det konstant. Du kan inte ge upp och du måste kämpa, men sen kommer du aldrig vilja vara utan det!
Tänk.. För ett år sen var jag sjuk jämt, jag gick på antidepressiva, ätstörningen var värre än någonsin och jag vägde mycket mycket mer. 
Idag har jag ett relativt bra immunförsvar , jag slutade nästan direkt med antidepri när jag började träna, jag har inte spytt på sjukt länge och jag har gått ner lite i vikt. 
Det ger så mycket fördelar ! Ge inte upp :)

Steppen var sjukt kul som vanligt. Jag har kommit in i ett bra träningsflow, det är kul att testa nya pass och jag har fastnat för alla nya pass som jag ska klämma in i schemat ;)




Ja, jag älskar att jämföra med bilder. De är så bra!

Slutar

Nu slutar jag snart , skönt!
Såå drygt att jag har typ 14 dagar semester att ta ut men inte får ta ut de när ja vill, snark.. 

Ska gå till Linus jobb och sen hämta smilla, kväll blir de step såklart . Längtar till helgen, förhoppningsvis blir de tuppis !!! :D



100 dagar

Idag är det hundra dagar kvar till Thailand. Hundra dagar kvar av en riktig kamp! Nu kör vi :)
Kom precis hem från ett boxning pass , brände mycket mer än förra gången men antar att man kanske tar ut sig mer när man vet lite vad som komma skall ;)
Det var jättekul iallafall, nytt favorit pass och det är så kul att kö med Johanna, härlig pepp och jag blir så irriterad när hon säger att jag slår för löst och lägger i en extra växel. kul!!!!

Dagens mat! 

Frukost; smoothie gjord på kvarg, lätt mjölk, hallon och proteinpulver.
Lunch; kött med sallad, 70 gram créme fraiche 
Mellis ; kvarg och hallon 
Mellanmål 2; proteinbar, 2 ägg, räkor och lätt majonäs
Middag; bulgur med laxröra

Sååå mätt!!!




Jobb

Jag slutade kvart över tre, tog en promenad till Josephine och va där och mös ett tag. Så fort jag kom hem tog jag en pw på 5 km, riktigt skönt.
Satt i soffan ett bra tag innan och kände bara "nej vafan jag orkar inte gå idag", men vart fan leder de någonstans?
Du måste kämpa !

Nu har jag ätit mellanmål och jag väntar på att åka till boxningen , 75 min och jag är så himla taggad. Mest längtar jag till middagen efter;) bulgur och lax :)



Prep

Är nog den enda som har 188282 matlådor med mig, men jag vill inte trilla dit. Food prep!!



Love

Jag har verkligen mått konstigt den här veckan. Jag är otroligt känslig jämt jämt jämt men denna vecka har varit extrem. Tror jag grinar varje dag haha.
Det var mysigt att gå ut och käka med mitt hjärta, men jag kände verkligen när vi satt i bilen hem att jag inte alls ville hem! Ville bara åka runt eller prata eller göra något, jag tänker för mycket här hemma och det kanske inte är så bra alla gånger.

Nu ska jag tigga åt mig lite massage. Mys!



Make Up

Det var längesen jag sminkade mig annat än eyeliner och mascara. I helgen blev det lite disco!



Mellanmål innan middag


Köpte någon choklad-kvarg på Ica idag, hur gott? :) blandar med karamell sås och de är så jävla gott!

Vila.

Jag och limpen brukar alltid ha fullt upp på helgerna. Denna helg, not so much.
Vi har båda varit så trötta , tror att träningen tar ut sin rätt ;)
Men i fredags sov vi säkert 4 timmar efter jobbet, ut på en pw sen somnade vi och sov till 13 på lördagen haha. 
Då tog vi en låång pw sen till mamma och firade Bosse <3 
Åkte hem runt 11, sov till halv 10 idag!! Åkte väg på ett skitkul pass, tabata. Mickan va grym!!! Körde en timme, rå jobbigt. Dock fick jag knas med ryggen igen efter marklyft, ska fråga henne bästa gång om lite tips :)

Nu; fixa matlådor sen på dejt med min BF :)



Det tar tid. Ge inte upp.

Idag gick jag och Linus och pratade mycket om det här med ursäkter. Att man inte "hinner" ta sig till gymmet, ut på en promenad eller bara göra lite övningar hemma.
Men såhär är det. 
Alla har olika prioriteringar, alla kanske inte vill gå ner i vikt / träna / känna att man gör något bra för kroppen etc etc. Men för de som vill men fortfarande hittar på ursäkter, så gäller det att bestämma sig.
Du kommer inte rasa i vikt för att du skippar en chips påse i veckan, eller för att du går 2 km i veckan. Det är en lång process som tar tid och en jävla vilja.

Det kommer alltid att finnas ursäkter.
Det kommer dyka upp "det regnar så jag går inte idag", "jag tar det imorgon" eller "det är för varmt/jag är för trött/det är för kallt" osv osv. 

Jag tror att alla kroppar fungerar olika. Vissa reagerar bra på LCHF, vissa på att räkna kcal. Jag tex är jätte känslig för kolhydrater. Jag kan gå upp jätte mycket vätskevikt bara jag käkar fel carbs.
Därför känner jag mig så mycket i valet och kvalet hur jag ska göra. Jag ska ge det till nästa måndag och se men jag är lite irriterad på att jag inte går ner och då går jag nog tillbaka till LCHF-liknande. Vi får se helt enkelt. Jag gillar att räkna kcal men min kropp har inte reagerat så bra på det som jag vill, så ja.. Jag vill inte gå tbx till LCHF heller men de är ju det jag gick ner som mest med. Åh tips?!


Jaja. Ingen aning om vad jag ville komma med de här inlägget haha!



Fredag

Efter jobbet gick jag till Josephine och mös lite. Mamma hämtade upp mig sen åkte jag hem och sov. Från fem till 9 sov jag, bra powernap. Linus skulle väcka mig efter en timme men han somnade han med haha. Blev ingen bio dejt ;)

Klockan är snart 12 och jag är rastlös. Det blir en 6 km pw innan sova igen. Så mycket med den vilodagen ;P men har så tråkigt haha.



Mät och väg

Började dagen med lite mätning. 160 cm skit är nu borta, känns g-rymt alltså. Jag har känt länge att det inte har hänt ngt men vafan, jag kollar på bilder där jag tyckte jag gått ner och de har inte hänt ett skit där ju. Haha. Kommer säkert skratta åt dessa bilder om ett halvår :)

Fredag iaf. Gud va skönt! Jobbar till 15.15 i vanlig ordning sen.....HELG!




En dag kvar

Till fredag ! WOHO :D
Efter jobbet gick jag till Linus jobb sen lämnade vi smilla hos mamma och åkte till gymmet. Linus hade ett snabbt pass och jag var egentligen inte taggad alls på att träna så jag sprang bara 4.5 km och det fick räcka för idag :)

Käkade middag nyss och jag mår skit illa så fort jag ätit.. Hela veckan har det varit så? Kanske äter för stark mat då? Jag dör ju typ varje gång..
Men denna vecka har varit väldigt bra. Hoppas på bra resultat. försökt att inte äta så mycket på kvällarna, kört mer strikt och tränat lite annorlunda. 




Många bäckar små

Mår så illa efter maten haha. Jämt varje lunch .. Kanske äter för mkt? Vet inte :)

Tänkte på en sak idag haha, när jag går till Linus jobb och det är lite mer än 2 km. 2x5 är lika med en mil, så alltså 4 mil i månaden gratis. Sjukt bra ju!:)

Nu ska jag äta upp de sista av lunchen. 100 gram kyckling och 1 avokado.



Torsdag :)

Godmorgon kompisar. Hoppas allt är bra ? Själv är jag fortfarande lite nere men de börjar kännas lite bättre idag. Skönt med helg snart!
Igår blev det cirkelpass och det var as kul, de där 100 situpsen på slutet, - not so much.. Ne men de va ett jättekul pass och jag ska nog fortsätta gå på det, gå igenom hela kroppen på snabb tid liksom:)

Idag skulle jag egentligen kö E-fit men jag är bra sugen på intervaller och det är inte ofta. Så ska passa på!;) imorgon är det fredag, vilodag och jag har INGET planerat. Längtar :)



Blää

Va kul de är att läsa bloggen va? Är totalt in en svacka men sköter kosten skitbra och träningen går bra. Är väl ba psyket som ska må bra nu. Behöver massa kramar idag!
Kör en annorlunda träningsvecka och testar på lite olika pass. Idag är det cirkel pass på Gävle strand med Johanna. :D



Weeell. Gott..

Fan så kul det var med step idag då. Älskar det och älskar när det går bättre och bättre. Att höja brädan och klara hela passet är ju en grym motivation!:) 
Körde lite axlar efter också.
Skulle laga lax men ni ser ju på bilden hur "god" den blev så de va ba och skita i.. Hade ingen lust att ställa mig och gö ännu en maträtt så käka tomater , räkor , skinka och sen bär med kesella och en halv protte bar. Himla gott. Nu ska jag försöka sova. Jag hoppas att jag somnar i skaplig tid jämfört med tidigare dagar.. 



Tröttast vinner

Gud jag är så trött. Psykiskt trött tror jag haha.
Iaf. Vi sluta kl 14 idag så jag bestämde mig för att ta en pw hem igen. Har gått 3 km och bussen har åkt förbi flera ggr, vill bara springa efter den och hoppa på men jag vet att jag kommer känna mig duktig när jag kommer hem, så det är bara att gå.
När jag kommer hem ska jag lägga mig i soffan och bara.... va.



Hallå träningsvärk

Jävlar va seg jag är i kroppen idag , sjukt skönt :D sjuk träningsvärk! 
Idag jobbar jag till kvart övert tre sen ska jag hem, ta en nap sen iväg på step och efter det lite axlar. Sjukt bra!:)



Måndag

Jobbig måndag. Både psykiskt och fysiskt . Har kommit in i lite höstdepp och känner mig less på det mesta. Mest på mig själv då jag alltid känner mig otillräcklig, ful och äcklig..

Idag slutade jag visst kl 14. Smarta wickan hade inte kollat efter skjuts hem och jag vägrar ta buss så det var bara att vandra hem. Gick bra ändå, tog en telefonkonferens med Josephine på vägen, sjukt bra pepp och få ur sig lite agg. 
Tog en powernap sen ut på en till 5 km runda. Kände att jag lika gärna kunde gå en mil sammanlagt.
Käkade middag och åkte på boxning, 75 min. Jävlar så jobbigt, men sjukt skönt. Dålig träningsverk imorgon då eller haha. Jag, jorre, Johanna och Annie gick så de va kul! Kommer lätt börja gå på de nu på måndagar, känner att jag behöva variera träningen lite och har lessnat på Zumban nu då Carro är sjukskriven, så tar en paus från de tills när hon kommer tillbaka :)

Nu har jag slängt i mig knäckebröd med ägg på och är mer än redo för att sova. Lär väl dejta toan 100 ggr inatt , druckit flera liter vatten nu på kvällen. Bra wickis ;)


Måndag

Gomorgon kompisar. Fattar ni att de typ är en och en halv månad kvar till jul? Vem fick panik?  Jag..  Har ju haft som mål att gå ner 6 kg under november .. 

Idag ska jag börja med att lägga till mer frukost. Mitt sötsug har ökar de senaste veckorna och jag tror det har att göra med att jag äter så lite till frukost. Nu har jag käkat två ägg och är skitmätt, skulle ta en halv avokado till men de går inte i. Tar den till lunch!:)
Ikväll är de boxning med Johanna och Josephine ,  tror Hanna och Magda skulle gå med. Himla kul :D



Change

Fick med oss lite grejer från stugan så nu har jag massa kul att fixa om, tycker de är så kul! Bl.a. Denna Ljusgrej!
Så trött på svart tråkig färg så spraya den silver, mkt bättre :)!!




Söndag

Gud, söndagar tillhör inte favorit dagarna haha. 
Jag har varit så himla trött hela dagen.. Somnade typ vid 2, vakna 9 och somnade om till 12. Är fortfarande lika trött..
De har varit en sjuk jobbig dag, fullt upp hela tiden. Storhandla, laga mat för hela veckan, städa, rensa förrådet, träna. Pitt drygt. De var ganska mycket skit vi hade i förrådet så vi tog upp det som man förhoppningsvis kan sälja och få lite pengar för, massa ljusgrejer och annat smått&gott. 
Avslutade kvällen med fajitas och film, Thor blev de. Riktigt bra film! 





Lördag

Började lördagen med ett step pass och sen lite mage. Åkte ut till stugan och jobbade lite, flytta massa möbler och kratta gården och fixade. Gud vad trött man blir när man är ute hela tiden :) grilla korv och mös lite, körde hem och grilla kött och mös med Jimmy och jorre . Bada bastu och jacuzzi , kika på film och hade de as mys. Älskar såna kvällar.
Känner mig helt trött på att gå ut och festa, de är så jävla värdelöst. :) jag tycker avsolut det är kul att ta lite vin och va med massa folk men jag tycker krogen suger rövpung.






Fin kväll

Fick sluta tidigare så åkte till gymmet med Johanna och körde lite överkropp, eller liiiite! Haha massa jävlar övningar och jag är DÖD.
Åkte sen till olerys för käk med Papi och familj , 44 år. Grattis igen!!!

Nu - sova. Så. Jävla. Trött





Fredag

Och fredagsfika på jobbet. Tog med mig en bar så jag klarade mig ;)
Slutar 15 sen ska jag till gymmet med Johanna och sen middag på olearys med pappa.