Söndag

Godmorgon från pluffs-wickan . 
Igår så tog jag en Morgonprome, springtur, långprommen och ett gympass. Märks det att jag är less på alla köttbullar som ramat sig in i kroppen haha?
Vill komma igång nu !!!! Så försöker tänka lite på kosten dessa dagar men är medveten om att under ej kan ske. 2/3 jan sätter jag igång med de nya kostschemat vilket skall bli kul.
Igår kväll hade jag Temys med Josephine, sen hade limpan lagat mat! Såg på Nashville hela kvällen och sov inte ens en blund kändes de som... Helt förstörd idag! Men är alltid så när jag varit ledig.

Idag började jag dagen med en iskall pw i -14. Grinade halvvägs för det var så fittigt kallt och nu bränns det i hela ansiktet hahaha, sån jävla pussy. But i did it iaf.





-

Godkväll! :)
Har inte skrivit på några dagar då det varit fullt upp, som alltid känns det som. Det har dock varit skit roligt att fira jul och träffa alla släktingar och familj och vänner. Vi var ju hos Christer på dagen på julafton och Sen hos min mamma på kvällen :) 



I torsdags firade vi jul hos Linus farmor. Första gången jag var med och firade i Sandviken, och då har vi ändå varit ihop fem julaftonar ;) men i början delade vi alltid på oss och sen har vi varit hos Björn osv. 
Vi fick iaf god mat och jättefina saker! Bla en resa till Kroatien, herregud vad lycklig jag blev!!!! Vi åker i slutet av augusti ❤️ 

Lyckan avtog dock lite grann när pappa ringde alldeles i chock och berättade att det brann hos han.. Inte en gång till tänkte jag, jag orkar inte...
Som tur var kunde han släcka själv och brandkåren kom och efterkollade Så Att allt var okej.. Men jag tycker så synd om dem, den där jävla doften , paniken och elden är fruktansvärt ❤️❤️ 

Jag och limpan räknade ut att vi inte hade haft en myskväll ihop, själva, chillis kväll liksom På över en månad så i torsdags bestämde vi för att släppa allt fix här hemma och bara va. Så himla skönt. Vi såg på film, tomten är far till alla barnen eller nå sånt hette den. Jag har aldrig sett den och är väl totalt efter ;) 

Fredagen bestod av shopping, jag hittade finaste nyårsklönningen (tight dock...) och vi shoppade en hel del till hemmet. Alltså det känns som att man bara fixar och donar och så tänker man efter : va har vi gjort idag? Så är det bara småsaker.. Men allt tar sån förbannad tid!😃 


Vi börjar bli klar i sovrummet iaf. Jag tycker det är sjukt tomt men är fortfarande lite saker kvar, jag vill ju ha ljuslyktor över sängen men de vill ej Linus haha ;) 

På fredags EM åkte vi till pappa och käkade middag. Oxfilé och potatis med pappas bästa pepparsås! Hela jag luktade dock rök efteråt.. Men vi käka mums, farmor var där och Torgny, Sebbe och Robin kom senare. Himla fin kväll!


Idag har jag sovit ut, tagit härliga promenader i kylan. Fantastiskt skönt när man har varma kläder på sig, de är så jäkla vackert nu. 
Vi har handlat, skruvat ihop Ikea möbler, sett på film. Myst. Haft en vi Dag. Behöver det, jämt!

Julafton

Är verkligen , verkligen tacksam för allt just nu.
Igår hade vi lilla julafton med pappa. Vi var ute på fritid i skutskär där bastu, jacuzzi och solarium utnyttjades. Himla fint. Vi åkte sen hem till oss för att äta lite julmat. Härligt och kul med första julmiddagen med familj i huset. Vi satt ute i uterummet framför brasan och drack vin och öppnade presenter. Min farmor hade sparat sedan jag föddes en jätte vacker samling med silver bestick som jag fick. Rörd!

Vi hade sedan uppesittarkväll med familjen och Josephine, behöver egentligen ej räkna in henne då de är givet haha. Dåligt spel dock, vann bara två Sverige Lotter. Gud man sitter ju på helspänn hela spelen haha och hoppas..



Idag så började dagen vi med en häääärlig promenad. Kul att hitta lite nya vägar. Älskar bomhus! Man går 50 m så är man ute i "skogen" typ :) hur mysigt som helst.. 
Vi har farit och flängt överallt men haft en otroligt bra dag. Massa fina julklappar. Prellekort, pengar, strykjärn, selfiepinne, lampor .. Ja Gud, jag är helt mållös. Så underbart!  Vi spelade även julklappsspelen hos både Camilla och mami. Alltså de känns så mys i hela kroppen. Jag är glad för allt. Speciellt mammas julbord. Alltså hon vet precis hur de ska vara! hon är bäst ❤️

Nu har jag druckit en kopp te, ser på pretty woman och ligger i Linus famn medan han sover.. Min fina :)



Måndag

Godkväll!
Vilken fin dag vi har haft.
Morgonen började med att Anticimex kom hit för att besikta huset och sen åkte vi till parkbadet. Var där några timmar och busade, käkade och jag tog även 40 längder i simbassängen. Riktigt härligt.
Åkte och handlade julklappar och sen böt vi massa tapeter, lim och den där jäkla gardinen . 
Josephine, Ida och Jimmy kom förbi senare. Åh vi fick så fina inflyttnings presenter, dog lite. Satt ute i inglasade altanen och drack glögg med tända ljus, åt lite paradis choklad, sen laga jag middag till alla. Fläskfilé , kroketter, potatis räfflor, sallad, avokado, fetaost, bea och mangoraja. Och justja , chili cheese med! Så gott, dog i matkoma framför några avsnitt med Morran och Tobias ! Seriöst bästa programmet.

Jag och jorre började fixa lite i sovrummet .. Jag har ju velat haft en sängkappa men ej varit så tagg på att lägga 500 spänn eller mer på det , så vi hittade på en egen lösning. Vill egentligen visa bild när hela sovrummet är klart men kommer kanske en sneak imorgon ;) Tack bästa för hjälpen, vilket team vi är när vi slår våra kloka hjärnor ihop ;) 

Tog en kvällspromenad , skottade lite och nu ett glas rött framför brasan. Är så glad.
Känner mig tillfreds. 



Söndag



Dagen började med ett GYMPASS! wihoooo så glad Jag var, inte varit där på en vecka ju som sagt. Det blev 4km löpning och sen ben/mage. Skakiga ben, även om det inte blev så mycket böj.
Hem och kasta mig i duschen och käka frulle, kvarg och en shake innan vi begav oss till Valbo. Skrattar 24/7 med mina syskon, asså de är galna.
Det var kaos där ute och hitta väl inte allt för mkt, lite julklappar och så. Letar så hårt efter en sängkappa men finner ingen bra ! 
Hittade ett par mjukisar och en klänning jag tror jag vill ha i julklapp, behöver dock en mascara med ... Haha.

Vi köpte en sallad sen hem. Linus skulle på innebandy och jag är som jag är, mörkrädd.. Det är jättejobbigt och har blivit värre nu på senaste, det har blivit värre sen branden. Alltså det låter skit löjligt men jag kan eller vill inte vara själv. Jag är så rädd. Speciellt mycket är det nu med nya huset. Alla ljud är så nya och man har liksom inte vant sig.
Låter skit töntigt för de som ej vet hur de känns, men alltså de är svin jobbigt. Både för mig och andra. Har inte velat prata om de så mycket men har märkt det så mycket på senaste.. Ligger typ och vänder på mig tusen ggr när jag ska somna för jag är rädd att ngn ska stå breve.



Sååå. Jag klädde på mig och tog en härlig promenad i kylan och mörkret.. Trotsade mig själv och gick genom en mörk spot, höll andan och bara gick. Men de gick as bra! 
Gick förbi mormor och grattade henne och sen till Camilla där det bjöds på tacos. Mums! Älskar de ja. Handlat och lagat ett par byxor sen rensat i en del kartonger , alltså these days. Man är så trött men jag är så lycklig ! På fredag ska jag sova ut!❤️ 

Lördag

Hej mina fina.
Jag ber om ursäkt att det blev ett uppehåll, det var inte planerat.
Vi trodde att vi skulle kunna flytta in i fredags förra veckan. Jo tjena. Alltså det har varit så himla mycket, ni anar inte! Vi har hållt på non stop.
Upp vid 6, åka till jobbet, hem vid 5 och börja rusta till 12. Samma visa varenda dag. Dock är det väldigt roligt så det gör inte så mycket :)
Det är kul att se hur det ständigt blir finare! 
Jag har lärt mig så himla mycket, jag är så stolt över mig själv. Känner att jag bara vill lära mig mer och mer. Vill kunna tapetsera helt själv,veta exakt vilken gipsskruv eller plugg man ska ha osv. De är så kul!!!

Idag satt vi upp sista listen i sovrummet. Vi har fixat till giosväggarna som satt helt åt helvete, garderoben, rivit ner tapeter, spacklat , slipat, spacklat igen. Målat talet, tapetserat, målat fönster lister, köpt nya lister till golv och tak. Ja, en hel del. Allting har kostat så himla mycket och vi har fått sjuk hjälp av våra föräldrar. Evigt tacksam.

Vi sov första natten i sovrummet i torsdags och gissa om det var skönt att sova i sin egna säng ? :) vi har varit utan den nästan fyra veckor så ryggen var heeeeelt glad över det ;)

Idag kom Bosse vid 9 och vi satte upp de sista listerna. Eller ja, Linus och Bosse gjorde de mesta medan jag för första gången i mitt liv strök gardiner. Japp, ni läste rätt;)
Dock är jag ej nöjd med gardinerna i köket så jag åkte å handla för att köpa en hissgardin.. Kommer hem med 1m... Snyggt wickan , fönstret är 2 m. Jaja, de är som de är. Orka ej åka tillbaka då så :)

Min fina lillebror kom hem idag (inatt) med. Gissa om det var kul att träffa han! Tusentals kramar, prat i timmar, promenader.. 
Vi har även slagit in julklappar , druckit en hel del kaffe, ätit middag hos mamma och sett film. Gav han en nyckel hit med så hoppas han kmr hit efter krogen så vi kan ha morgonmys frulle imorgon!
Ida och jossi kom förbi ett tag, visade upp huset och satt i ute rummet och pratade en del, finisar ❤️😃

Blev middag hos mamma ikv och vi tog en promenad hem. Är så redo för en söndag, ska till gymmet för första gången på en vecka. Har varit sjuk(feber) och haft fullt upp med huset , så imorgon och hela denna vecka blir de köttigt ❤️❤️ sen Wille, Linus, jag och mallan ut och jaga julklappar i Valbo ❤️



Onsdag

Så himla kul att det är onsdag, så glad för de! 
Dagen började med övertid på jobbet, morgonmys med Jennifer. slutar kl 16/17 idag och då blir det straight to gymmet.
Det är dax för marklyft och frontböj, får alltid sån träningsvärk efter de passen så det är galet! Måste köra lite rumpis med då jag vill att den ska växa som fan!

De blir kanske sista passet för denna vecka då vi kommer ha fullt upp med flytt och så i helgen, givetvis kommer det ske promenader men gymmet får kanske vänta ett tag. :) 

Sen idag ska vi äta middag med mami och Bosse, gå promenad, fixa lite för i helgen och tvätta en del så att allt är rent tills flytten  


Det börjar hända grejer..... 

Tiderna förändras

Glädjeskutt !
Så..
Ibland får jag mina ryck och vill ha en paus från att skriva. Nu känner jag mig redo igen.

Jag vet ej om jag har skrivit det men allting är klart med huset, på fredag sitter vi ner sista gången med mäklaren. Eller vi och vi, jag kan ej vara med då jag ej kan gå en 1.5h tidigare från jobbet. Men Linus fixar så kommer jag vid 15. Sen är det vårt och vi flyttar in på fredag. Då ska vi hålla på och tapetsera om och greja, så roligt.. Slipa, upp med nya i köket och sovrummet ..
De andra tar vi sedan. Detta e prio!

Alltså är verkligen så sjukt jävla lycklig. Är så tacksam för all hjälp vi fått. Med flytten, flyttstädning , att vi fått bo hos mamma och Linus mamma. Hjälp med smilla.. All hjälp vi kommer få i helgen. Underbart. Sjukt glad.
Jag känner ett glädjerus i hela kroppen!
Det känns så himla roligt att börja ett nytt kapitel i mitt liv ❤️ längtar efter alla myskvällar vi kommer ha, grillkvällar , filmkvällar .. 
Vi hoppas att sova där på söndag eller måndag!

Btw. Älskar min teamtröja!