Underbart !

Började dagen med ett sjukt gött mail - som blev till samtal, som blev till intervju! Wiie! Sen kom Linus hem och jag fick en superduper bra present, fyller år på söndag men jag fick en liten present nu :-) åkte till jobbet, hade utbildning i någon timme. Sluta 14, ringde till 3 och fick SJUKT bra service ! Hur glad blir man inte då?!!!

Stanna och köpte god mat och nu ska jag städa lite hemma.. Kvällen kommer bli bäst!

Fråga

Jag köper mitt på Ica kvantum , här i Gävle! Finns vid bak grejorna ;)

Godnatt

Well..

Mår äntligen lite bättre!!! Alltså FYFAN så skönt det känns att säga så!
Har sovit och tagit de lugnt hela dagen. Förutom när jag fick panik för smilla va dum, hon skulle hoppa upp till vår säng (den är jävligt hög) och ramla ner och slog hela sidan, huvudet och tassen. Har aldrig hört henne skrika så och så länge, börja grina som fan och ringde Linus. Nu verkar det dock vara lite bättre, hon kan öppna ögat men är lite halt och det är skit jobbigt att se! Min lilla bäbis...

Nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon, egentligen får jag inte enligt doktorn men jag ska .. Har inte råd att va hemma mer! Jobbar kort pass också.

SMAKSATT KESELLA, NYTTIGT ELLER INTE?

Ser väldigt många på jobbet till exempel som äter hallon/vanilj/citron kesella till frukost för att det ska vara "nyttigt". 
Vart då? Frågar jag. 
Det är 7.5% fett, 16 gram kolhydrater, 140 kcal och endast 7 gram protein. Per 100 gram.
Tror många förväxlar det med naturell kvarg där det endast är 0.3% fett, 12 gram protein och 65 kcal per 100 gram. (ja, det är siffror som är från huvudet, kan skilja något här och där.)
 
Till frukost idag blandade jag lätt youghurt (vanilj) och naturell kvarg, smakade precis likadant men mycket mindre kcal och bättre med protein. Du kan också blanda vanlig (0.3%) kvarg med vaniljpulver. Himla gott, men lite tjockt i konsistensen. 
 
Naturligtvis kan man unna sig och äta vaniljkesella ibland, jag ska göra det ikväll tex! Men jag skulle inte rekomendera att äta det varenda dag eller till frukost, finns så sjukt mycket bättre saker. Visste ni att det är precis samma kcal mängd i vanilj kesella och glass? 
 
 

Åh!

Inatt sov jag fyra timmar i sträck utan att hosta. Riktigt skönt.. Har sån träningsvärk i magen haha!
Nu är jag ute och "går" 500 m med mitt monster . Behöver luft. Dock är de jäkligt jobbigt !
Blir frukost nu sen filmmys hela dagen. Igen.. :)

Hälsocentralen

Idag gick jag till doktorn.
Det var läskigt. Jag kände mig som gamla Wiktoria som var där varenda vecka, som fick utskällning av en doktor för hon var för fet, Som såg hälsocentralen som sitt andra hem.

Har dragit mig för att åka hit för jag vill inte tänka på det. Hur jag var förr.

Men idag så fanns de inga val. Jag är så slut i kroppen och hoppas få ordning på de här. Jag har aldrig varit sjuk såhär länge och jag behöver fan hjälp, klarar inte mer liksom.

Så jag fick min dom. Luftrörskatarr och början på lunginflammation och halsfluss. Penicillin och coccilana. Kul.

Livet .....

Förlåt för att de blir så mycket gnäll men nu orkar jag fan inte mer. Jag är så sjukt svag i kroppen och jag grinar för allt.
Åttonde dagen som sjuk och jag har inte varit såhär förr. Är det inte bättre imorgon åker jag till doktorn. Så de så!

Åkte faktiskt hem från jobbet idag, jag orkade bara inte mer. Inte mutea varenda samtal för jag hostar, inte skrika fram vad jag säger och jag kan inte sitta med jackan på för jag fryser så mycket. Har sån sjuk ångest för att jag åkte hem och lämna mina kollegor i sticket typ..

Har sovit mest hela dagen och sett på filmer, ätit massa frukt, hostat, snorar och spytt blod typ.

Har funderat lite om bloggen, alltså är de ens kul att läsa?? Jag får typ aldrig kommentarer från er längre, suger röv. Vet ite ens vilka ni är som läser?! Fortsätta eller inte?

Godkväääll

Jobbade till 17. Typ längsta jag jobbat den här månaden, haha. Himla skönt schema må jag säga. September är också ganska skönt!
Är snart mellan två jobb och vet inte riktigt hur jag ska göra. Kluven tjej..

Efter jobbet cyklade jag hem, tog en shake. Päron/vanilj från flagom.se , ska ni köpa protein så köp det. Det är så sjukligt gott. Jag har i massa isbitar också så de blir som glass :) Josephine hämtade upp mig så åkte vi till hemlingby för promenad. Blev 8.5 km så de va bra! Konstigt hur det är med hu r man uppskattar "längder" eller hur jag ska säga...

När jag går min vanliga runda här hemma så vet jag att här har jag gått en km, här hälften osv. Men idag när jag va helt ovan så kändes de sjukt långt! Pulsklockan dryga så fick lite panik med. Jävla siffror å styra ens tankesätt..

Har käkat middag och vilat, tog te med kokosolja nu. Glömde honungen på jobbet. Men fyfan va äckligt de är med kokos olja då haha !

Nu ska jag sova. Jobb 8.30 till 17 imorgon. Sen milen. Sen dejt med Ida <3

Dag 7

Med halsont och snuva. Whyyyyy!! Blir på riktigt hur ledsen som helst..
Jobbar till strax efter 17, cykla hem sen till hemlingby. Blir milen. Sen ska jag vila!!

Det är ditt val.

Du som bestämmer.
Tiden passerar ändå. Det kommer inte hända av sig själv. Du måste kämpa för det.
Men fan, så värt det är.

Slänga skor?

Linus tycker att de är dags att slänga skor eller lägga ner i förrådet, vaaaarför?? Älskar att ha allt framme jag haha..

Idag har vart en sjukt stressig dag. Ville bara ta de lugnt egentligen men ja, de är vi i ett nötskal ;p åkte ut till owes och köpis, shoppa massa nytt till hemmet. Fattas bara en byrå, men har inte hittat någon bra än... Sen luncha vi och fixa lite ärenden innan vi börja storstäda.
Att jag ska storstäda är typ dammsuga och skura golven men Linus storstädning är putsa kaklet och rensa alla lådor. Men de är bra de! Gullhjärtat!

Tog väääldigt många timmar men nu har vi rensat allt. Har slängt lite kläder, skor och smink i mängder. Fyfan så skönt! Tog en promenad på några km sen, vet inte hur långt.. 7 kanske? Och nu har vi sett film och äntligen får jag slänga mig ner i sängen!!!!!

Jag hoppas verkligen halsen är bra imorgon , då har de gått en hel vecka?! Fattar inte!! Vi båda är krassliga fortfarande .... Men de blir nöta milen varje dag tills vi är friska..


Weirdoooo

Gud va konstigt jag mått idag. Glad, ledsen, arg, superglad, irriterad, ledsen och megaglad. Har inte hängt med alls i svängarna och jag känner mig helt tom...

Läskigt.. Slänger upp en bild på mig och L istället för att deppa. Blir glad av denna! Från idag :)

Imorgon hoppas jag på att jag mår bättre och kanske åker ut till köpis eller nå. Bara kika i butiker och äta mys lunch. Vill gö nå kul som får mig att tänka på annat!

Kräftskiva

Nu på kvällen åkte vi till Björn på kräftskiva. Himla mysigt! Dock kallt, så vi åkte hem vid 10 kanske. Hämtade smilla och jag min dumma jävla nöt ställde mig helt fel, bot på 500. Kul... Så jävla less!

Bjuppar på lite bilder och en snygg bild min kusin la upp på instagram..

Rännan

Idag sov jag verkligen ut, himla skönt. Så när jag vaknade gick vi ut på en promenad. Blev en mil men vi gick lite omvägar och så gick vi någon km längs rännan här i Bomhus . Visste inte att man kunde gå brevid den och då har jag och några tjejer ändå gjort "reportage" om den i skolan haha!

Det var jättefint där iallafall, men läskigt att gå över vatten och någon meter över marken, Linus fick typ bära mig upp när vi skulle hoppa upp på den haha. Hade ju vart en fördel om man kunde gö en chin upp som Linus......


Holy mooooses!

Idag mår jag lite bättre, så sjukt skönt. Har dock fortfarande ont i halsen och är snorig men inte alls som det varit. Känns jättebra! 
Jag sov verkligen ut idag och nu är jag så taggad på allt, jag ska ut på milen nu och sen ska jag göra protein pancakes till frullba. 
 
En sak har jag tänkt på. Egentligen. Varför ska man låta göra massa dieter och träna på ett visst sätt så och så många dagar? Jag tror ingen mår bra av det, jag tror inte träning blir rolig. Tror inte maten blir rolig heller.
Jag tycker det är så skönt just nu då jag kan äta "vad jag vill", att räkna kalorier är i slutändan det som är viktigt tror jag. Kalorier in och ut. Vad du gör av med och vad du får i dig. 
Jag tror verkligen det blir tråkigt annars. 
Eller typ, gör 100 burpees, 100 situps och sen 100 squats. Varje dag. Jämför det med det roligaste träningspasset du vet och gör det varenda dag. Det skulle inte gå att ,mäta med zumba för mig. Träning ska vara KUL och du ska se fram emot det. 
 
Jag var vilsen där ett tag. Lchf, Gi, viktväktarna? Efter thailand var jag lite vilsen helt enkelt. Jag tror jag körde lite av alla. Men det syns ju att det går bra för mig ändå, tror jag.
Kolla på bilderna sen februari.. 
 
 
På ett sätt är det  ju kul att se. Men också, jag kommer ihåg att där hade jag gått ner typ.. 15 kg? Och jag var så nöjd. Ledsamt. ;P 
 

Fredag <3

Det är något speciellt med fredagar. Alla är glada och har ett leende på läpparna.
Det är fantastiskt att se och jag önskar att alla vore så på måndagar as well. Jag försöker alltid vara glad och se saker positivt, men även jag har dåliga dagar!

Nåja , jag slutade vid två och sen åkte jag till mitt gamla jobb (Volvo) och hälsade på. Saknar de fina filurerna och de är extra mysigt att komma dit då och då och kramas lite. Sen åkte jag förbi Josephine, de va lite jobbigt då rösten försvann totalt haha. Pladder major, de är ju ett under att öronen orkar med allt vi pratar om haha. Käften går i ett på oss! De är kul!

Därefter blev det storhandling med mormor. Mitt fina hjärta, som jag tycker synd om henne just nu... Hon är så sjukt speciell för mig, ser upp till henne. Kanske beror på att det är min enda "mor/far" förälder som finns i mitt liv. Tur jag har Linus älskade släkt också! :-)

Sen på kvällisen åkte vi och badade, jag satt och tänkte på allt, gjorde ansiktsmask och hade underbar musik på medan Linus somna. Fint sällskap ;)

Nu ska jag sova , imorgon blir det milen. Är sugen på att ta en omväg och köpa ett par hörlurar .. Fyller dock år om en vecka och mormor vet att jag vill ha dom.... Time will tell :)

Jesuuuus!

Svårt de är när man knappt får fram nå ljud haha. Men undrar varför det inte blir bättre? Alls?

Hoppade in tidigare idag på jobbet med. Kanske får sluta tidigare? ;) hoppas! Sen så ska jag hämta smilla, sen träffa mamma och så ska jag till rusta och kika lite! Kul!

:)

Hej kompisar.
Jag har försökt att vila hela dagen, så gott jag kan ..
Hoppade in två och en halv timme tidigare på jobbet. Härlig övertid denna månad! Hämtade smilla sen åkte jag hem och sov några timmar.
Gjorde ordning sallad och så tog jag en promenad på några km.

Känner mig lite bättre i halsen. Har inte lika ont. Dock har jag helt tappat rösten och de är så jobbigt att inte prata!!

Denna helg blir promenader fokus. Jag ska inte anstränga mig så mycket, så det blir morgonpromander och kvälls promenader. På måndag hoppas jag vara tillbaka på mitt älskade gym!


Kärlek.

Förvirrad

Är så förvirrad. Känner mig äcklad av mig själv att jag ej varit på gymmet på tre dagar. Känner mig lat. Jag fattar bara inte hur jag kunde leva såhär förr..

Jag vill bara bli frisk. Jag försöker gång på gång hitta på anledningar till varför jag och L är sjuk nu. Jag var sjuk, smittade han, han smittade mig och nu har jag smittat han. Jag har tänkt att jag inte ska göra något "jätte" ansträngande tills jag känner mig frisk.
Långpromenader och att cykla till jobbet får räcka.

Men förstår inte. Så fort jag tränar och äter bra tänker jag inte ens på onyttiga saker. Nu när jag inte kan träna är det de enda jag tänker på?! Why!!!!

Bjuder på min sjuk outfit. Har haft den här tishan sen typ femman. Kommer aldrig slänga den.

Godkväll

Äter sallad och ser på cali. Tappat rösten, trött och stressad . Imorgon ska jag va frisk. Hörde du de kroppen?

Onsdag

Alltså jag vet inte hur jag ska skriva för att inte låta bitter men tro på fan att halsen gör mer ont idag då. Blir så jävla ledsen bara. Jag vill bara träna och må bra, varför kommer det nu? Och limpen är sämre han med. Suger ..

Jaja.. Cykla till jobbet och nu ska ja käka frukost. Kvarg med hallon. Har med mig lunch men tror inte jag kommer kunna äta.. Sen ska jag fråga om jag kan ta bilen hem. Håll tummarna!

Besvikelse

Känslomässigt jobbigt dag. Besviken på mig själv bara. Vet inte vad eller hur mycket jag vill skriva ut här då jag är rädd att allt ska missuppfattas. Dock älskar jag att skriva av mig.

Efter jobbet tog vi en promenad på 8 km. Skulle ta en mil men orkade inte. Jag mår fortfarande skit men ville inte ligga hemma bara. Tyvärr. För nu mår jag ännu sämre. Såklart.

Nåja, ny dag imorgon. Lill-lördag. Får se om det händer nå kul! Zumba om jag mår bättre. Behöver det.

:)

Lunch .. Fullt upp på jobbet .. Det börjar släppa lite i halsen men gör ont som fan endå , tror inte jag vågar träna..

Det blev kött med potatis till lunch!

Tjock hals

Tjock i halsen, trött och frysen. Det blir vila idag med. Lika bra det så jag kan köra på sen!:)

Säng

Det har blivit dejt med sängen hela eftermiddagen , ska faktiskt lägga mig och försöka sova nu igen. Skapligt trött och så ont i halsen.
Vad är de som händer, får panik! Linus var sjuk förra veckan men jag har ju fått lite bättre immunförsvar och gick senast i lördags och sa att jag inte skulle bli sjuk.. Antar att kroppen kanske "tar åt sig" när man inte mår så himla bra heller kanske..

Somnade halv 5 och vaknade vid 8, hjärnan skrek efter pizza men jag tog kyckling sallad och fruktsallad istället och nu är jag inte ett dugg sugen. Skönt!

Lyssna på kroppen

Sov 4 timmar. Sov med balkong dörren öppen. Det är inte konstigt att jag mår som skit idag..

Att lära mig lyssna på kroppen är det bästa jag gjort.

Första veckan

Då har jag gjort en vecka med den strikta kosten. Har varit ganska kul och relativt lätt, förutom när hungern kommer.
Har ju tränar ganska bra och mycket vätska har ramlat av såklart men 5.5 kg har jag gått ner denna vecka.
Jag gick upp lite under sommaren men nu är jag tbx på samma vikt typ :)

Matlådor-söndag

Åh vilken söndagsångest jag har..
Har i vilket fall haft en väldigt fin söndag. Hållt igång hela dagen.
När Linus åkte på innebandy så tänkte jag vara en snäll flickvän och göra matlådor för veckan. Blev kyckling med ris, kyckling sallad, kött med lite olika tillbehör och massa gött.
Linus kom på den här idén förra veckan, att göra lunch och middag på söndagen så man alltid har. Var skeptisk först men oj så skönt det är :) bara plocka vad man vill ha och du slipper laga mat och diska i veckan.

Sen har vi flängt runt lite. Skulle ut på en promenad men det börja spöregna och jag kände att 2 pass fick räcka för idag. Har sett på lite californication och nu är det dags att sova. Jobb 8-16 imorgon sen blir det boxning med Josephine :)

Stress

Det blev mer stress idag än vad jag planerat.
Kom nyss hem från gymmet och jag håller på att fixa matlådor för veckan nu. Sen ska vi fixa med massa tvätt. Suck..
Får se om jag klämmer in en till promenad.

Söndag :)

Men hallå! Somnade i tid igår och sov verkligen ut, hur skönt som helst.. Sen blev det en promenad , 1.2 mil blev det.
Nu ska jag äta ägg och kvarg sen ska jag till gymmet, blir bröst/axlar/triceps.

:)

Prommis

Snöra på mig skorna och tog en pw på 5.5 km. Låter töntigt kanske men jag älskar himmelen och stjärnorna , och va fint det vaaar..

Nu är det dags att sova, imorgon börjar jag dagen med en mil promenad!

Trött

Är så sjukt trött... Var ingen rolig natt och vi har hållt i gång hela dagen med att hjälpa mamma och Bosse med huset.

Det blir en promenad till Ica fram och tillbaka. Hoppas på att de blir några kcal för jag är så sjukt mätt sen middagen..

Minigolf

Hej!
Igår så var jag, Linus och Josephine och spelade minigolf. Jag kom sist....
Men flest slag vinner :)

Sen åkte vi iväg till Jimmy ett tag och sen vidare till Wallin. Jag var nykter och åt inget dumt på hela kvällen, satt där med min shake haha. Stolt!

Är förresten förvånad hur snabbt vätskan försvinner från kroppen. 5 kg minus sen måndag. Sjukt.

Promenad

Kom precis in från en underbar (!!') promenad med Josephine, blev milen. Kändes dock som typ 5 km men käften går ju i 110 när vi hänger.

Igår blev jag så irriterad på affären. Alltså det står en, ja, väääldigt stor kille framför oss i kön. Så har han en tjej som är många storlekar mindre men inte pinne liksom. Så vill hon köpa godis och han blir skitarg för då kan hon ju bli tjock, men han själv köpte chips och grejer?!?! Seriöst !!!!!!!!

Vilken dag

Kom till jobbet lite tidigare då det var sjukt mycket att göra, jobbade över två timmar och hade 10 min rast. Jag har stressad som en jävel idag och jag var helt slut efter jobbet och visste att jag skulle stressa ännu mer..
Hem, slänga i mig en shake och ut till Valbo med mormor. Käkade på Ikea och jag tog en Caesar sallad , var väl i minsta laget. Sjukt lite! // bitter tjej..

Sen iväg på kalas. Det var inte så jobbigt som jag trodde att stå emot alla "frestelser" och jag hade med mig två persikor! Win!

Kom hem , igen haha och tog en promenad på ca 8 km och så kom Ida förbi sen. Mitt hjärta smälter för hon får mig så glad. Jag har haft en helvetes dag och nu är jag helt speedad för jag är så lycklig. Jag låg ner och vek mig av skratt. Älskar att prata minnen!


Torsdag

Hej kompisar!
Nu är jag på väg till jobbet, jobbar bara fyra timmar idag så det är lite skönt. :) sen ska jag till Valbo med mormor , massa kalas och så sist blir det en sväng på gymmet . :)

(Längtar till frukost..)

Godkänt

Daaaag 3 is done!
Jobbade över två timmar sen cyklade jag hem. Slängde i mig middagen och åkte iväg på Zumba med Josephine. Passet var lite väl lugnt för min del kanske men då vet jag det till nästa gång :) men det ska bli kul att se hur mycket jag bränner på Carros pass, där är det ju fullt ös medvetslös :) jag längtar verkligen till alla pass drar igång igen..

Sen har jag bara varit och handlat och myst i soffan med limpen. :)
Dag tre har gått ganska bra, var sjukt jobbigt när Linus käka burgare till middag haha! Men jag har ätit såhär:

Frukost : 150 gram kvarg med funlight och 60 gram hallon
Lunch: inte säker på gram då jag slängde typ halva men 150 gram lax, 150 gram potatis och 80 gram broccoli skulle det vara iaf. Och såsen på kvarg såklart.
Mellanmål: proteinshake
Middag: 150 g kött, 100 g potatis, 100 g tzatsiki.
Kvällis; gurka/morot med kvarg.

Känner mig hyfsat nöjd, vill dock ha mer protein ..

Födelsedag??

WIIIE! Har länge längtat en pulsklocka så jag beställde en i söndags.
Ska bli kul och se hur mycket man bränner på ett pass :D ja jag vet att man inte kan lita till 100% på dem men det är ju ändå kul :)

Kämpa

Jobbar över. Det spöregnar. Jag är sjukt stressad.. Men jag kämpar på!

Dag 3

Godmorgon!
Kom precis till jobbet, cyklade idag och fan så det blåste.. Käkar lite frukost nu men ser typ redan fram till lunchen, lax!

Malin, min syrra, gjorde om min design igår. Klicka på f5 om ni inte ser. Är så sjukt nöjd så det finns inte :D

Dag två

Cyklade till och från jobbet idag. 1.4 mil bara det (Y) mycket att göra på jobbet och vart lite nere, men det är bättre nu!

Hem och käka , lax och potatis blev det. Gjorde en as god romsås med kvarg , rom och dill. Testa!
Åkte iväg på power afron och JÄVLAR vad jag saknat dansen, det är terapi för mig och jag hade rysningar under hela passet..

Nu har jag käkat morötter, gurka och dipp gjord på... Kvarg! Ovanligt va!!

Känns bra att vara igång igen. Jag mådde sjukt dåligt där ett tag men det börjar bli lite bättre :)

Svar

Jag gör min på hälften kvarg och hälften turkisk lätt youghurt. River gurka (önskad mängd) och låter de rinna ur eller krama ur den. Sen bara rör jag ner det i kvarg/turk och pressar i vitlök och har i salt.

Jag skippar olja och feta yoghurtar så blir det kalorisnålt :)

Vätska

När man svullat som jag gjort ett tag förlorar man vätska ganska snabbt , lika glad för de är jag! Älskar att se siffrorna på vågen sjunka :)

Nu är jag på jobbet och äter frukost, standard. Kvarg med hallon :)

Todays

När jag slutade vid 4 kände jag att jag lika gärna kunde gå hem också. Tog en omväg så det blev ca 8 km hem. Käkade kött, potatis, Wook (hatade det) och tzatsiki till middag.
Sen gick jag ut och gick 5 km till. Så 1.8 mil idag fick bli dagens träning.

Första dagen utan allt har varit lite jobbigt , men de går bra. Är ganska envis (tack pappa för det) så jag ska nog inte ge upp i första taget. Sen har jag en fin liten prick som hejar på mig också!

Allt som allt har jag käkat för 1357 kcal idag och det är nog lite lite då jag bränt 1200+.. Men de blir bra ändå det här. Förväntar mig grymma resultat :D

Lunch

Men jag dör vad gott det är med torsk!
Jag gjorde den lite "gratäng" liknande med milda 4% fett och tomat ! Älskar att ha i citron och räkor med men hade inte det hemma.

Måltiden bleeeeeevv... 350 kcal! Sjukt mättande!

Frukost

Godmorgon.
Idag tog jag faktiskt en promenad till jobbet! Det är lite mer kalorier än när man cyklar ;) 450 brända.
Nu käkar jag frukost , en super frukost för 150 kcal. Kvarg med funlight och hallon :) MUMS.

Nya tag

Hejsan!
Under helgen blev det väldigt dålig uppdatering , har helt enkelt haft fullt upp. Men ni ska bara veta hur roligt det var att träffa massa nytt folk, se på bra band och bara ha det sjukt jävla sweet.

Nu är det dock måndag igen och från och med idag är det hårdkörning. Nyår närmar sig med stormsteg och då vill jag ha nått mitt mål. Jag ska göra lite ändringar i kosten såklart och jag hoppas verkligen det fungerar.
Eftersom jag vill lämna så mycket tid som möjligt till att träna så har jag gjort matlådor för hela veckan. Lunch och middag :)

Jag kommer också att köra en liten utmaning. Jag fyller år 1 september och det är 20 dagar dit. (Tror jag haha)

19 dagar kommer jag att vara så nyttig jag kan. Inge läsk, godis, skitmat eller cigg. Jag ska sluta med allt fr.o.m. Idag :) jag hoppas ni följer med och är taggade på att se resultaten! Kanske är någon mer som börjar idag? Berätta!

Getaway

WOHO

I will reach it.

"Ja men dudå, tränar du jämt eller?!"
"Hur fan orkar du?!"

Nej jag tränar inte jämt. Jag tränar för att det är kul och för att jag vill ha resultat. Jag vill ju gå ner i vikt så det vore ju konstigt annars?
Jag har alltid tyckt det är roligt att träna. Det är som terapi. Bäst är zumban! Har fått upp ögonen för boxning nu så det ligger strax därefter.
Jag älskar det för att jag blir lycklig av det.

Ni ska bara veta hur.. ja.. Dåligt jag mått under sommaren. För att mitt beroende av mat och tankarna kring det alltid kommer att finnas kvar, om än ändras till det bättre så kommer det nog följa med. Jag är fortfarande svag att säga emot och under sommaren har det blivit fler tillfällen att säga emot än vad jag klarat av.
Jag orkar inte lägga så mycket energi på det egentligen. Jag vet ju att jag kommer igång igen på nolltid och jag vet att jag kommer klara av det. Men klart det är jobbigt ändå, för psyket.

Jag valde att göra den här "resan" för att jag vill må bra. Jag vill vara hälsosam. Vill inte vara rädd för att dö tidigt, vill inte ha diabetes, vill inte ha ökad risk för hjärtsjukdomar.. Vill inte vara andfådd av att gå upp för trappen, att knyta skorna. Jag vill kunna springa långt, träna varenda dag, gå trapporna tio gånger om och ha sån jävla energi så det inte vore nog!
Jag är nog en bit på väg.



STRESS

Förvånade? Nej..
Jag har haft fullt upp.. Efter jobbet träffade jag Johanna några timmar, så skönt att prata ut <3 sen har vi flängt runt överallt, handla, hem till Wille, fixa med biljetterna och campingen för getaway, vart och käkat och så massa annat. Stress som fan men så blir det ibland, på med ett leende så löser allt sig!

På måndag drar jag och L igång med nytt kost&träningsschema och de ska bli riktigt roligt. Men innan det ska jag ha himla roligt!

Onsdag!

Godmorgon.
Idag hade jag sovmorgon till 9 men tror ni inte att jag vaknar med hostattack kl 7
Och inte kan somna om? Haha typisk min tur!

Nu är jag på jobbet, fick skjuts av Linus! Det är lyx de :D så snäll pojke!<3 käkar frukost, kvarg , frysta hallon och granola. DÖR :*

Kick it!

Cyklade hem i motvind så hade de stängt för vid gasklockorna SÅKLART. Tog ju år innan man kunde ta sig förbi pga alla bilar haha!

Landa i soffan, käka ägg sen åkte jag till korpen och körde ett jättebra helkroppspass med Therese. Jävlar va vi kämpa!
Sen hem, laga mat och så kom min kusin över. Så mysigt!! Mamma kom förbi så tog vi en promenad på 6km ute i skogen och sen hade vi protein kalas, jag är helt lyrisk över päron-vanilj smaken!

Nu har vi gått igenom all mat i frysen. På söndag rensar vi ut ALLT.

Varfööööör?

Igår la jag mig kl 22. Sista gången jag kollade på klockan var hon halv två. Då hade jag fått psykbryt 187 ggr tror jag..

Jag är trött. Som fan. Men kan inte somna, jag tänker mkt och jag är så himla övertrött jämt.

Men det ska inte hindra mig från att va glad :)! Idag blir det jobb till 18, träna med Therese , jag har planerat ett bra helkroppspass ;) sen ska jag äta middag med min underbara Lisa och sen ta en promenad med mamma och Lisa. Sen, sen ska jag sova.

Att planera

Är någonting jag är grym på. Jag vill planera allt. Men Linus hatar det haha..

Jag tycker det är kul. Speciellt med maten just nu. Att veta precis vad jag ska äta och exakt vad jag ska ha med mig om dagarna. Dock tar det ju tid, att väga , mäta och räkna. Men det är det värt.

Gårdagens mat och träning

Frukost ; 1 banan, 1 One whey shake, citronvatten, kosttillskott
Mellanmål ; proteinshake
Lunch ; kyckling sallad
Middag; kött m sallad, halloumi och tzatsiki
Kvällsmål; 2 ägg m kaviar och lätt youghurt

Igår

Boxningen var så sjukt rolig igår, så kul att William följde med. Det blev lite som old Times när vi skulle slåss ;)

På kvällen gick vi en promenad och sen blev det kvällsmål.

FLAGOM!!!!

Jag har kommit till protein himmelen. Jag DÖR vad gott detta vassleprotein är, ni måste bara prova. Kom hem till mig så har jag proteinbjudning ;)
 
Jag köpte päron/vanilj och det smakar exakt som päronsplitt, förstå och göra proteinglass eller smoothie med denna i?! Jag är så lyrisk :D

Köp det här : http://flagom.se/index.php/protein/micro-whey-active-detail
 
 
 

INSPIRING MONDAY ♥

Jag tänkte börja skriva några inlägg här om folk i min närhet (och som jag inte alls kanske känner så bra..) för att visa vilka jävla fighters dom har varit, hur mycket lite jävlar anamma kan göra och vilken skillnad det kan bli. 
 
Först ut är min brorsa. 
 
35 pannor är borta. 
35 mjökpaket. Förstår ni?
Min brorsa har alltid varit mycket för att spela dator - killar ni vet.. ;) När han började att träna så tror jag att han mer och mer fick upp ögonen hur mycket lite träning kan göra, och här står han nu så jävla fin och så många kg borta.
Han rasade först i början sen hans student och nu har han bestämt sig för att bygga muskler - att forma kroppen. 
Han kommer säkert bli skitsurig för att jag lägger upp det här men jag blir så inspirerad av han, hur mycket slit han lagt ner och hur jävla mycket det syns. 
Det är en helt annan bror med en helt annan energi - som alltid är den som är först upp på studsmattan efter maten och som alltid får en att bli glad. 
Du är beviset på att det går om man vill . 

Dinner

Blev tidig middag idag men vill verkligen sova direkt efter träningen , eller runt 10 iaf. :D
Alltså det är så roligt att räkna kcal tycker jag., här är en middag som inte ens innehåller 500 kcal !
Kött, sallad, halloumi och egen tzatsiki :)

Frukost

Idag blev det;
1 banan, 1 protein shake (ONE whey från fitnessguru) , D-vitamin, omega 3 kapslar, multivitamin och ett glas citron vatten.

Idag jobbar jag till 16 sen ska jag på boxning på 75 min med min brorsa, hur kul?!?! :D


Lördags

I lördags blev det lite party med fina vänner, hade himla roligt ! Vi drog ner på stan där det var "cityfesten" och åkte karuseller, drack öl och tydligen badade i fontänen..

Walk

Efter middagen tog vi en promenad på närmare 5 km.
Jag mår på riktigt helt kasst i kroppen nu, jag hatar att känna mig som jag gjorde förr men jag har lagt upp ett bra kost och träningsschema till nästa måndag. Då är Linus semester över och allting återgår till vanligt.
Ska för övrigt beställa massa nytt protein och kosttillskott så allt är klart tills nästa vecka, KUL!

Underbara söndag

Har varit väldigt dåligt på att skriva på senaste, mycket jobb och sen de dagar jag har varit ledig vill jag hitta på något med L.
Idag har vi solat, badat och myst. Gick ut och käka på cheers, tog en plankstek. Sjukt gott var det iallafall. Vi skulle gå till terassen men det var såklart stängt haha..

Jag måste bara säga att jag är så kär, jag känner mig så himla nykär hela tiden!!!

Underbar dag!

Med sol bad och underbart god mat!

Vänner/fredag

Inatt somnade jag 05:30. Sjukt jobbigt att inte kunna sova men jag har det alltid så när jag är sjuk. Lite bättre idag dock men tre timmar sömn får mig att vilja spy. Varför glömde jag koffein tabletterna hemma?? Blir hinka kaffe idag :).

Hade ett av de bästa samtalen igår med min fina vän Stina. Tror vi pratade till fyra inatt haha.. Roligt det där, gick på dagis tillsammans, alla skolår, dela vodka flaskor och fylla vid alldeles för tidig ålder, dela kärlekskriser och hemligheter, och här sitter vi nu på varsitt håll i Sverige och fortfarande pratar på samma sätt. Älskade vän. Saknar dig!

Nu sitter jag ute i solen hos Linus mamma, äter jordgubbar med kvarg till frukost och ska bada och sola hela dagen. Ikväll blir det grill med hans föräldrar. Skiter i att jag är sjuk idag :)

VÅGA VILJA FÖRÄNDRA

Såna här dagar hatar jag.
Sedan i måndags har jag mått skit. Jag känner i hela kroppen att jag måste röra på mig, äta bra och bara köra på - som jag kan, men det går inte! Jag kan inte. 
Jag har också fått tid att tänka, då som sagt kosten inte varit optimal. Hur mycket det påverkar kroppen och psyket.
Sommaren har varit väldigt sisådär med kost och träning. Kanske 4 pass i veckan och det är mycket kolhydrater och mycket tomma kalorier som "slunkit" ner. 
Alltså vem mår bra av det? Både jag och L har mått skit dåligt, vi har tjaffsat mycket mer och vi båda har sagt att det inte gynnar en alls. Varför gör man det? Är det för att unna sig? För vem unnar man sig?
Jag mår mycket bättre efter ett gympass, tar min shake, åker hem och käkar en sallad.
Än att sova till 11, äta frallor och risifrutti, sova mer, ta en pizza och sen äta chips. För så har det sett ut idag. Och jag vet inte varför.
 
Jag är så jävla rädd att jag ska falla tillbaka. Till den jag var förr. För hellre dör jag fan. 
 
 

Depend

Köpt finaste nagellacket, jag älskar det!

Eh..

Mår sjukt dåligt. Inte sovit en hel timme inatt men sov från halv 12 till halv 5 på dagen. Febern börjar lägga sig men öronen värker.

Ni kan ju se nedan va jag ätit idag. Såhär såg mina dagar ut varenda dag innan december typ. Hemskt .