Hade världens energi efter jobbet, jag och limpan har hittat ett underbart radhus så vi skicka in massa uppgifter och sådär. GAH. Lyckan! Får se vad som händer och fötter nu dåååå.. 

Sen åkte vi ner på stan och mötte upp familjen, de käka FroYo och Fyfan va gott de såg uuuut, smakade faktiskt ngn sked av limpan och jag dog lite. Köpte dock en aloe Vera så suget höll sig borta. Sen åkte vi till Linus mormor och morfar där det käkades glass. Igår och idag har typ alla skickat snap på pizza, kakor, chips osv. Dör. Blir så avis haha. Snart lördag though.

Tog en promenad nu på kvällen och de ska bli skönt att kasta sig i sängen, farao alltså vad trött jag är. :)





Godmorgon pärlor !
Kom precis till jobbet, cykla i världens motvind idag och jag är så glad över att cykla till jobbet igen. Går fort, gratis träning och jag blir pigg. Bara fördelar ;)

Får se hur länge jag jobbar idag och om det blir gym eller inte. Jag tar det som de kommer helt enkelt!



Orkeslös

Åh, mina dagar är väldigt jobbiga nu.
Tycker inte om att klaga och känna mig nere men det är fan tufft. Jag känner mig nere och nästan deppig och har knappt energi. Det är väl en omställning antar jag. 

Förra veckan var egentligen inget problem, det är nu det jobbiga kommer. Jag går runt som en zombie och försöker hitta ursäkter till att inte träna.
Alltså hallå? Vad gör jag.. ? När jag kommer till gymmet vill jag bara kötta på, vill inte ens åka hem. Men att ta sig dit dessa tre dagar har varit jobbigt. 
Igår så åkte vi omvägar till gymmet i en halvtimme innan vi bestämde oss för att skita i det. Fyra timmar senare får vi krupp och åker dit ändå.

Idag var jag helt död efter jobbet, somnade en kvart sen hade jag sånt sug i magen hela tiden. Började gråta när jag åkte hem från Ica för jag är så förbannad på mig själv att jag låtit mig gått så långt. Ja alltså, från hela början. Att jag var så jävla blind!!! 
Var så ledsen att jag var så hungrig också och ville bara köpa något, inte nödvändigtvis en pizza men bara slippa laga mat. Nåååååväl, vad är väl en bal på slottet ;) 

Hatar att klaga och jag håller hellre det inom mig, men jag känner mig så hopplös bara!

Bjuder på lite bilder:


Lunch i solen igår!


Jag har börjat att älska yoga och stretch och passar gärna på att kombinera dessa i solen. Gissa om jag blev förvånad när jag såg axeln poppa igår? Lyckan. 



Gårdagens mark! 

Sitter hemma hos mamma och solar nu, så skönt men är så rastlös och hungrig haha!

Fick sluta sjukt tidigt idag, så cyklade typ bara fram och tillbaka till jobbet, hämtade massa grejer hemma och tog en promenad upp till mamma.
Idag är jag så sjuuuukt sugen på att gå ut och käka, att göra något bara.. Får se om limpan är på! Det blir iallafall ett köttigt benpass idag , vill försöka få alla pass klar nu tidigt i veckan så jag inte känner några måsten. 3 pass kvar plus ett löp-pass. Kul! 

Nu blir det ett dopp!



Jag kommer att berätta med om kostschemat och viktnedgången men nu tänker jag främst fokusera på att semesterkilona ska bort ;)

Har haft några härliga träningspass på senaste. Ni vet när endorfinerna bara spruuuuudlar och man vill inte åka från gymmet. Åh det är så kul. 
Idag hade jag och limpan mer eller mindre bestämt oss för att inte träna, vi båda var trötta och vi hatar att träna på måndagar. Meeeen, vi krashlandar i soffan, jag dricker en shake sen är vi båda ready to go. Så kul! Älskar att dela det här intresset med han. Åh!



Min dag i tråkiga bilder



- började med en kopp kaffe i sängen, 06.30


- klädde på mig och styrde cykeln mot jobbet 



- slutade 16, cyklade hem, hämtade smilla, till mamma, sen hem och drack en shake innan jag drog till gymmet.
Fick till ett bra pass med älskling. Sen drog vi till Valbo och köpte en högtalare .. 


- efter gymmet och Valbo blev det middag, äntligen. Var sjukt hungrig. Oxfilé, sparris och klyftpotatis . 

Lördag

Alltså tror jag hade den grymmaste lördagen! vet inte var jag ska börja.. 

Ätardag + vägning som gick bra!

Köpte mysfrukost (frallor!), åkte båt och badade en hel del, käka lunch på båten i en mysig vik (plockssallad) och sen grillade vi oxfilé och gjorde en plock bricka med parmaskinka, feta, salami osv. Så gott!
Är så tacksam för såna här dagar, blir varm i hela själen!




Jag som är så jävla rädd för vatten är fan stolt att jag hoppade i det djuuuuupa vattnet ! Haha :D 

Godkväll favoriter!

Ligger i soffan efter att ha käkat sista målet för idag, apelsin och en proteinshake - pöronsplitt :-)

Åh, vad varmt det varit idag. Konstigt väder though men svetten lacka som fan när jag cyklade hem. Käkade lite mellanmål sen drog vi till gymmet, herrejösssanes vad roliga pass det har varit den här veckan!! 
Idag nötte jag chins (med hjälp av Linus)och latsdrag, sen lite bänk och triceps och sådär. SJUKT ROLIGT! Ville inte åka hem..


Börjar passet med min nya favorit!

Godmorgon!
Idag är det varmt , varmt , varmt men mooooln. Så jag trotsar med en klänning idag, hör inte till vanligheterna!;)

Idag blir det nog bara chill. Ska hem och mysa sen ett gympass senare, tänkte nöta chins och latsdrag!

Hungern börjar avta lite, eller ja..
Klockan är bara 10 men tog första målet nu. Det blir nog bra!


• tankar •

Himla deppigt det senaste inlägget lät då, men som jag skrev för någon dag sen - när jag är hungrig är jag fan inte att leka med haha.
Nej men ärligt vänner.. Det är tufft att gå ifrån att äta vad man vill och ligga på överskott x1000 till att dra ner och ligga lägre än vad jag någonsin gjort.
Det tar några dagar att vänja sig - såklart. Det får vara hur jobbigt det vill för jag är så pass envis ändå.
Struntar i att det är cirkus fyra veckor kvar av sommaren. Jag vill inte dricka eller äta mer skit. Blir så jävla irriterad på folk som ba men fan va tråkig du är, ta en öl iallafall?! Eller typ aa men va ska du käka under sommaren då? Seriöst.. Låt mig göra vad jag vill. Jag behöver ju hellre pepp än negativa kommenterar liksom :) som mamma idag när hon fråga om vi ville ha mat, och när jag sa nej fick jag höra hur duktig jag är. DET ÄR SÅNT MAN VILL HÖRA! 

Jag vill vara klar fyra veckor tidigare istället, då skulle jag må bra och vara glad. :) 
Det är så konstigt, jag är hungrig hela dagarna men på kvällen när jag är hemma är jag inte ett dugg hungrig. Idag efter middagen skulle jag dricka en shake och äta två apelsiner. Hade sett fram emot det hela dagen.. Men så fort jag käkat upp middagen ligger jag i matkoma och typ spyr av ens tanken av att äta mer. Så sjukt psykiskt de där..
Det är vägningsdag på lördag och jag är sååå nervös för att se hur det går. :D


Ni kan ju skita i mitt carbface deluxe MEN  här är en kille som får mig att vara motiverad. På semestern öppnade jag mig ganska mycket för min familj om hur jag mår, hur jag tänker osv. Bosse ställde verkligen upp (som alltid)och Jag har aldrig fått höra så mycket fint och pepp. Kan inte förstå att det finns en sån positiv människa ! Världens bästa låtsaspappa! 
--

Idag har jag jobbat, sen cyklade jag och hämtade smilla och sen fort hem till mamma där jag hoppa i poolen. Körde av ett träningspass i solen med Malin och vi båda höll på att döööö! 
Har varit ute på jobbigaste rundan nu med bra många kcal brända, nu är det dags för sängen. Sooo tired


Päronsplitt shake i poolen efter träning!

Breakfast

Idag kommer det bli ett sent pass på gymmet, vilket betyder att jag måste skippa något mellanmål så att jag har till senare innan träningen.  
Vill bara att de här jobbiga dagarna i början ska vara över, det är så tråkigt att börja om igen..



Fick sluta tidigt idag igen, skönt de!
Hämtade bilen på Linus jobb sen åkte jag och handlade lite, hämtade smilla och sen satt jag mig ute i solen och käka frukost som jag glömt. Äpple med kanel och valnötter. Supergott! 
Sen kom bästis och vi badade, solade och mös heeeela dagen. Så himla glad att jag har henne, finaste Jorre!
Hämtade limpan sen och drog av väääärldens brutalaste träningspass. Alltså kompisar, det var sjukt.

Vi körde mark, frontböj, lite mer benövningar och mage. Jag har aldrig svettats så mycket någon gång! Sjukt roligt men nu kan jag inte röra mig, jag älskar att dela mitt intresse med Linus. Allt blir så mycket lättare. Så tacksam för all pepp och att han hjälper mig liksom.. Idag höll jag typ på att avlida av hunger och när jag blir hungrig är jag ett monster, jag ville ha ALLT ätbart hemma. Men jag höll mig såklart. Gahh längtar till de här värsta dagarna är över!



Trött chey som äntligen ska få sova!

Fick sluta två timmar tidigare idag, himla skönt första jobbe dagen. Är så sjukt lugnt!
Tog en pw upp till Johanna , mös lite och sådär.. Sen åkte vi till Bomhus och solade en del, vi båda slockna dock dirr! Sov typ en timme inatt så var helt död, är alltid så när jag ska upp och göra nå speciellt typ haha. 

Åkte hem och tog en promenad till mamma med min cykel som de blitt punka på. Tog en jävla tid att laga då slangen inte funka osv. Jävla Biltema grejer. Promenad hem, käka middag sen en till promenad. Jäklar va jag gått idag !

Har varit as hungrig idag första dagen. Tar ju ett tag innan man vänjer sig.. Myser med lite te nu!




Promenad

Promenad till jobbet - dööö varmt!
Men det var skönt att rensa tankarna och lyssna på podcast.
Käka frukost på jobbet och nu inväntar jag lunch, första dagen på kostschemat och jag känner mig lite hungrig.. Haha.

Idag blir det att hänga med fina Johanna ! Kul! 



Tog en härlig promme tidigare idag, satt och sola lite, tog en promenad till mormor och försökte lära henne ipaden haha.

Har fixat matlådor för hela veckan, ska bli kul att se hur mycket man droppar nu! Är så pepp så jag dör. Kommer bli riktigt tunga dagar i början tror jag!
Såg att jag hade punka på cykeln så det blir pws till och kanske från jobbet, 6 km enkel väg. Blir en härlig start på morgonen. :)  


Saknar min älskade bror redan. Alltså.. Världens finaste människa 




Igår var vi först på gymmet. Vi hade 30 min på oss och det blev bänkpress, militärpress och chins (något set latsdrag för mig.)
Sen åkte jag och Malin ner på stan, skönt med lite Alone time med syster. shoppa lite och köpte med oss smoothie , himla fint. 

Sen hämtade vi upp Wille och åkte hem till mami. Hade mysmiddag med massa snittar, bubbel, frukt, oxfilé och ja allt! Helt jävla suveränt gott och jag ber fan till Gud att det finns rester idag. 
Jag, Malin och William tog bussen ner till Söderhielmska och mötte upp limpan och massa kompisar! :) perfekt kväll!
Tack för att ni finns världens finaste familj!

Nu : promenad för att bota bakfyllan !





Idag har jag gosat med massa söta kattungar , alltså jag dog söthets döden för de är så himla små och gulliga och ÅÅÅH, herregud <3
Fick äntligen träffa Wille också som är hemma i Sverige tills på söndag, imorgon har vi family dinner, himla skoj!
Ida har varit här och hjälpt mig med håret, beställde clips igår men färgen stämde inte så bra så vi fixa och trixa lite.

Har tagit en promenad på kvällen, spelat spel och ätit massa skit som vaaaanligt känns det som, min mage mår skit men ja , val som jag själv gjort och så är det med det ;) 
På måndag börjar nya kostupplägget som jag fått, sjukt taggad. Så det firar vi med sommarens sista vinmys imorgon sen är de schlutt med det! :)






+

så mys de har varit idag!
Satt ute och solade hela dagen, jimpa och Ida kom förbi.
Lagade lite lunch och drack vin och cider i solen. Sommar! ❤️
Men på måndag är det allvar igen, jävlar så taggad jag är. Helt sinnessjukt! :D jag och limpan kommer fixa de här galant , som alltid !



+

Dagen började med ett gympass. Dock ett av de sämre. Jag var så less på mig själv, att jag är så noga med att inte böja på ryggen/svanka ut när jag gör squats, vill inte skada mig. Men att jag inte får till de någon gång , är ju säkert stel någonstans men vafan.
Annars var det ett grymt bra pass, riktigt jobbigt!!

Käka två ägg till frulle och nu ligger vi och solar, så skönt!



+

Igår fixade vi om här hemma lite. Slängde sängstommen som har knakat som en galning och köpte lite nytt. De saknas massa saker men de får vi ta i efterhand!

Har sovit så dåligt inatt, är så orolig för min lillasyster som är på sjukhuset. Får se om jag kan hälsa på idag!❤️ 




Började dagen med en go frulle, vattenmelon och Afil med massa frön och granola. Sen blev det en lååååångpw, gick förbi Linus mami på vägen hem och tog ett dopp i poolen , solade en del och blev bjuden på kycklingsallad till lunch. Pappa svängde förbi en stund också så jag fick kramas lite med han. <3 

Har inte gjort så mycket mer, körde yoga 20 min och sen ett 15 min stretchpass, städat och haft tvättstuga, ätit chips och sett på en serie. Nu är jag så shoppingsugen så jag dör, har hittat världens finaste sänggavel som jag vill ha! Har lust att göra om så mycket här hemma :) 



NÖJD

Jag känner mig så himla nöjd med tillvaron just nu, visst att hjärnspökena spelar en jävla spratt men dagarna flyter på så himla skönt. Har energi till tusen!

Igår så åkte vi ut på havet igen, låg på bryggan och sola en del, käka lunch och åkte över till Limön för att köpa glass. Sen åkte vi hem och bada och grilla , såååå gott. Alltså det var typ perfekta grillningen haha. Bästis bjöd på en nyttigare variant på cheesecake med , super!
Var dock heeelt trött efter en heldag ute , åkte vid 10.. Så vid 23 var jag helt död!

Idag har jag bara städat, tränat, gått en pw, powernapat osv. Jag saknar limpan så längtar tills han kommer hem!





Fina dagar

Gud så härliga dagar vi har haft nu. Är så lycklig enda in i själen, endorfiner! :D 
Igår åkte vi ut till kullern, solade hela dagen, hängde med lite favoriter, åkte båt, grilla, drack massa rosevin och basta. Sjukt härlig dag ! Sån där dag man tänker tillbaka på i vinter och är så lycklig över :D

Vaknade tidigt idag (som vanligt) och tog vara på solen, kika på killarna som åkte vattenskidor och käka lurre i solen. Jag har blivit sjuuuukt rädd för vatten på senaste tiden, alltså vatten där jag inte bottnar. Är så rädd att en gädda ska bita mig i foten eller att jag ska nudda en ubåt eller ett vrak typ. Och bojar ska vi inte ens prata om.. Äh Fyfan jag avlider! Blir så rädd att jag vill gråta typ.. Skit tråkigt!

Imorgon ska vi åka ring / vattenskidor och sola hela dagen, sen ser jag fram emot en vecka med massa sömn haha. Har fortfarande inte sovit ut ngn gång så här är man som ett slakt!  Men sista veckan ska jag och limpan spendera mer tid ihop och mysa bara! 







Stranden

Kl ringde sju imorse, käka frukost ute på ballen. Afil , pumpakärnor, granola och ägg. Möms!
Brumma till rullsand sen och har legat där heeela dagen, skönt att få massa färg och skönt att bara jäsa.

Vi skulle ut och käka på terassen när vi kom hem men båda var så väderbitna och helt riktigt jävla trötta så vi åkte till systemet och sen handla vi lite mat.

Känner mig typ redo för sängen nu, upp tidigt imorgon med. Lär ta vara på alla fina dagar!



Leksand

Imorse halv 8 styrde vi gula faran mot Leksand sommarland. Dåååligt trött jag var eller? Haha.. 
Har åkt massa heeeela dagen, åkt gokart, massa rushkanor, studsmattor och hela bunten. Vann även 2 kg choklad, jippieeeee!! :D På vägen hem stannade vi i aspeboda hos min släkting Maria hjort som va hemma i Sverige över sommaren, så kul att träffas då hon bor i USA annars och spelar golf! 
Vi fick tips av dem att åka till Ornäs och käka där så jag tog en grymt god kebbe sallad, doooog lite!:D

Kom hem vid tio och nu har jag gjort lunch för imorgon, blir en hel dag på stranden. Upp tidigt för att fånga dagen! Vi har inte sovit ut en enda dag på semestern så jag längtar dock efter det med haha. 




Så det här gick ju bra..

Imorse sov vi till 9 och gick direkt på en morgonpromenad. Den slutade dock med att jag fick besöka hälsocentralen, min arm gjorde så jävla ont och de gick inte att härda ut längre. Jag drar mig ofta för att åka till läkarn nu för tiden , jag kopplar det till mitt gamla jag när jag var där varje vecka..

Nu fick jag massa kortison, antihistamin och har smörjt in armen med magnecyl. 
Åkte hem till mamma och tog en lunch i solen efter, kycklingsallad med massa gott! Kyckling, bacon, fetaost, paprika, lök, tomat, gurka, valnötter, pumpakärnor, linfrö och mangoraja ! Alltså jag har längtat efter denna lunch så länge nu haha. Dog lite!! 

Solade någon timme innan de var dags för middag, massa plock bara. Surdegsbröd, ägg, ost osv. Klarar inte av att äta varmt när det är så himla varmt ute..? Josephine kom förbi ❤️ Vi tog en mysig promenad och mös lite ute på ballen. Så skönt att prata ur sig lite! :)

Seeeeeeeen så fick jag fnatt. Ja jag vet att jag ska vila men gymmet lockade så jävla hårt ! Jag och josephine gick och prata så mycket om träning och gymnastik och de var någon dag sen jag var på gymmet.  Körde ett lätt men sjukt jobbigt benpass. Dock bara maskiner Och Bulgarian squats eftersom jag ej kan använda handen. Någonstans tror jag att jag får en nytändning när jag skadar mig, haha. När vilan blir påtaglig och jag vet att jag inte ska åka dit, jag måste liksom bevisa för mig Själv att kan = ska... 

Sjukt bra pass iaf. Nu har precis Sara och Ida varit här och det är dags att sova. Imorgon väntar Leksand sommarland!



Fina dagar

Det har varit fullt sjå de senaste dagarna. Som alltid, känns det som.
Jag har solat, hängt med bästa vänner, druckit vin, tränat, ätit en massa mat, gått massa pws, åkt båt, åkt ring, badat jacuzzi och shoppat lite grann. 
Ingen tid att bara chillaxa, full rullning. Men jag gillar det! Har varit de bästa dagarna på länge! :)

Jag har svårt att ta mig tiden att skriva men jag har lärt mig att analysera mig själv mer, om man kan säga så. 
Jag har lagt upp grymma planer inför hösten (eller ja, efter semestern förhoppningsvis ) och jag är så taggad att jag avlider snart, vill typ spola förbi tiden till december. Okej, kanske inte riktigt så men nästan. 

Det har varit en jobbig dag med mycket känslor och tårar. Dessutom blev jag bränd av en fucking jävla humla igår. Hade inte varit någon biggie om det inte vore så att jag är grymt allergisk mot såna där bett. Hela min arm är lika fet som mitt lår. Inte en enda ådra syns och den är stenhård och rå svullen som sagt.. Helt galet. Linus säger att min hud känns som ormskinn. Härligt. 


En bättre onsdag

Igår var jag först hos Hanna på dagen, hem och fixade en massa, tog en härlig pw, skulle visa Linus en tennisplan men gick liteee fel..,  sen hämtade vi upp josephine, Annika och jimmy för en middag på cheers.
Riktigt riktigt gott och så mysigt trots regnet.
Jag åt fläskfilé och lite plock till förrätt!

Sen traska vi ner på stan, stadskväll eller vad det heter. Vi köpte en massa helium ballonger och blåste i oss. Så jävla kul haha, mitt nya intresse;)





Har sovit två timmar inatt, är heeeelt slut. Limpan hade lan hemma och de gick inte så bra att sova haha.. 
Nu sitter jag ute i solen och skakar för jag är så trött, träningsvärken känns av ganska styggt. Är så lycklig för passet igår, de va ett riktigt roligt pass!:D

Idag ska jag bara jäsa i solen, Linus mamma fyller år så vi ska fira henne senare. Och så blir de sova tidigt ikv!