💐

Hej favoriter! 
Igår hade vi födelsedagsfest för mig och josephine, det var så himla roligt och det var så mycket kul folk som var där. Tack alla ni fina för att ni kom och bjöd på bästa festen.
Idaaaag var det inte lika roligt, vi tog en 5 km promme dit till lokalen för att städa. Ingen var ju körklar haha. De gick ganska snabbt men sen kom vi på att vi var tvungen att gå hem också haha, 1 mil när man är råbakis är inte fy skam. :) dagens tränings blev "gratis".

Vi somnade när vi kom hem och sov några timmar, hämtade smilla hos mamma sen och lättade på hjärtat lite. Linus kom sen med blommor, Victoria secret grejer och ansiktsmask och massa mys. Finaste älsklingen!

Nu ska jag se klart på BB sen sova. Upptäckte nyss att jag fått punka på cykeln igen, så jag kommer somna arg haha!









❤️

Igår - STRESS! Ovanligt eller?;)
Jobbade, mötte pappa, sprang runt på stan som ett yrväder.. Hitta ingenting. Cykla till linus jobb, hämta bilen, till josephine en snabbis, hämta smilla, städade hemma, fixa mat för alla som skulle komma och sen äntligen kom familj/vänner ❤️ Västerbottenpaj, tacopaj, rostbiff, pot sallad, frukter, ost å kex och massa gott blev de..


Nu vaknade jag precis och ska träna om en halvtimme, 75 min. Har man tid att festa gör man Sig tid att träna, alltid mitt motto! 
Sen systemet, handla, visning, fixa mig osv......

❤️

Heeej alla härliga!
Alltså jag kom nyss hem från korpen. JAg och Ida körde Efit idag och skojar du va jobbigt det var eller..? Svetten lacka fint och mina knäskålar gör ont efter alla burpees haha. 
Kommer kännas fint imorgon, hela kroppen kommer värka. Men jag ÄLSKAR det! 

Så, lite bcaa och kvarg på de här gör vi oss redo för kort-fredag. Underbart!
sen kommer släkten för att fira mig, hihi!



Onsdag

Åh herre, jag har trott att det varit torsdag hela dagen. Härlig besvikelse !

Okej.. Så även fast jag glömde ställa klockan igår och försov mig imorse och även fast jag har sjukt träningsvärk i bröst och biccar så har de varit en helt ok dag. Leendet och energin börjar komma tillbaka, sakta men säkert! 
Efter jobbet så cyklade jag hem, städade och sådär. Blev en tripp till Valbo med men är det inte sjukt de här. Så fort man KAN handla så hittar man inget men så fort man är fattig hittar man allt, hahaha.

Får kika vidare på fredag, slutar 13 då så då hinner jag dra en runda på stan! Vill ha något fint att ha på mig till lördag.. 



❤️

Godkväll favoriter!
En riktigt tung måndag, men har släpat bort massa "tunga" stenar som legat på mina axlar. Det känns skönt, jag har dock en låååång lista kvar men det får ta den tid det tar . Jag är på god väg. Nu jobbar jag min sista långvecka på ett tag. 

Cyklade till och från jobbet idag i vanlig ordning, sen kl 17 var vi på husvisning. Helt underbart hus och det känns Rätt! Tack alla finisar som frågat hur det gått, betyder mycket!<3 bästa ni!!
Stort steg och det krävs lite att göra, men jag håller tummarna så hårt jag kan!!


Sen åkte vi och handlade , lagade mat (sallad..) innan vi tog en lång pw. Eller ja, den kändes lång för mig iaf haha. Så trött idag!! Cirkus 7-8 km blev det, älskar våra pws. Har gjort kvargglass och ska lägga mig i sängen och se på paradise. Gosigt! Ganska ok måndag, dåligt att jag "missa" gymmet men tog igen det med en promme, lika bra det å.



❤️

När vi brumma upp till rengsjö hittade vi ett superfint radhus , visning imorgon. Drömmen. Hoppas verkligen det blir grymmers denna gången. Det förtjänar vi ❤️
Vi var i stugan ett tag innan vi åkte till växbo, käka sen lunch där innan vi brumma hem. Jag och limpan slockna i baksätet och Gud va skönt det är att sova i bilen. Älskar det! Så fort vi åker någonstans med kompisar eller så brukar vi alltid köra och när vi bara åker vi två så vill man ju inte sova- såklart . Men idag passa vi på, jäklarns så skönt!👍 

Köpte mat på kvällen och jag har dejtat toan. Fyfan så dålig jag är, min mage lallar ut totalt nu.. Hade ont hela dagen igår efrer lunchen, legat halva natten och grinat och nu fortsätter de.. Är så rädd att det ska bli ännu en jävla skitgrej, är orolig och jag tror jag tagit medicin tre ggr idag för jag glömt om jag tagit eller ej. Snart blir det bättre, jag vet det. Jag måste bara härda ut.



Smilla är så jävla ful här hahaha dör 

💛

Godmorgon!
Nu sitter vi i bilen påväg till regnsjö. Jag har inte sovit många timmar inatt då jag haft så ont i magen, gissa om jag var glad när Linus väckte mig efter 4 timmars sömn? Nej...
Jag hade dessutom en halvtimme på mig att kliva upp, äta frukost, sminka mig och välja kläder. KaoZ. Jag som annars är så snabb!



Lördag

Godkväll!
Kom nyss hem från Sandviken, vi var där och käkade middag. 
Nu ligger jag i soffan och har så ont i magen. Kanske inte var så bra att käka kycklingen som legat i kylen sen i söndags haha, fan det gör riktigt ont. Lätt att vara efterklok!

Imorgon är det söndag och jag ser återigen fram emot att ha en dag O-planerad. Som jag mår bra av det.




Det är en jobbig period just nu.
En brand som förstörde allt, information om varsel, punka på bilen, jag har varit hos doktorn och fått jobbiga besked, blev getingstucken (jag som är skit allergisk.) kortisonspruta, ångest.. 
Jag fungerar väldigt dåligt med motgångar. Det gör väl alla, egentligen . Jag försöker att ha humöret uppe men på kvällarna kommer tankarna och tårarna och jag tycker synd om mig själv på ett sätt jag aldrig gjort förr. Jag brukar aldrig göra det. 
Är dödsrädd när jag är ensam, är rädd att det ska börja brinna och just nu är jag rädd för hela vardagen.
Det är jobbigt , som fan.
Men jag ska försöka se det positiva i allt... Just nu är jag inne i en svacka där jag inte ens kan ha något planerat utan att börja gråta- jag får sån ångest. 
Jag ska börja med att ta bort allt jag planerat, jag ska bara vara positiv och göra det jag känner för. 

Idag vaknade jag upp utan planer. Och tro mig - vilken lättnad. Tre timmar tog det innan jag orkade göra något och det enda jag kände för var gymmet, jag längtade dit!
Åkte dit, sprang 4.5 km och körde ben/mage. Är så otroligt slut i kroppen eftersom jag inte varit där på hela veckan av någon konstig anledning. Har funnits där för Tommy och Laila. försökt tagit hand om mig själv.. 
Har bara kört cardio denna vecka.  Men jag har ändå en lättnad. Jag fick tänka på annat, att prestera. Och endorinerna sprutar! Snart är jag mig själv igen!

SJUKASTE PASSET IDAG!

Mitt hjärta <3 
Så söta kattungar, vill ha en.. 


Torsdag

Godkväll!
Sicken lång dag det har varit, haft trött-energi hela dagen.
Lite glad blev jag dock att Linus morfars 75års prelle kom - tack igen mami för att du hämta den! 
Åh jag tror han kommer bli superglad :D

Efter jobbet åkte jag till Linus mormor och morfar sen till mami och sen blev det en nap. Lätt värt.
Har tagit en promme nu och dagens topic var att limpan ej kmr kunna fira min födelsedag, varken med släkten eller på min fest. It fucking sucks. Helt opepp blev jag då!

Puss godnätttt



Promme



Hemma från en kall kvällspromenad. Sjukt mörkt och ruggigt om kvällarna tycker jag ja! 
Jag och limpo går alltid kvällsprommisar, ibland 1 km, ibland 3, ibland 4 men där tar de nog stopp ;) 
Det är bland det mysigaste jag vet, våra prommar. Vi pratar alltid om massa kul, ibland jobbigt, intressen, vi skrattar och lättar våra hjärtan. <3 
Idag blev dagens topic att vi saknar husmanskost. Så trötta på att ha ätit kyckling och kött i något år nu varje dag typ;P haha. Ge oss köttbullar och stuvade makaroner! Tur att de inte är långt till ätardag :D


Fyfan va jag hatar alkohol och vad det gör. Jag hatar att känna såhär och jag blir så himla ledsen. Jag hatar det. Som en klok människa sa till mig förr : kan man inte dricka så ska man inte göra det. Jag hoppas att några kunde ta till sig det. 

Onsdag

Hela dagen har jag gått och trott att det är torsdag. Alltså så jävla jobbigt haha.
Dock slutar jag 12 på fredag, så de blir bara 1.5 dag extra typ ;) PLUS att jag får ta bilen till jobbet imorgon!!!!! Lyckan i det då :D

Kom nyss hem från gymmet, idag körde vi :
- chins
- dips
- bänkpress 
- sidlyft
- bicepscurl
- triceps extension
- sittande rodd

Antar att träningsvärken kommer vara olidlig imorgon;)
Nu ska jag käka lite kvarg och hallon sen ta en kvällspromenad med mitt hjärta!



Limpan hämtade mig efter jobbet och vi drog direkt till sporthuset.. Idag var det dags för ben/mage och jävlar i min låda var det värker redan. Har börjat köra med ett ben i taget i bensparken och jävlar vad det tar..

Käkade middag så fort jag kom hem. Ris oc kyckling med curry .. Åkte en sväng förbi mami och nu ligger jag bara och ser på tv, är så hungrig så jag avlider...
Längtar till imorgon 9.30 då de är dags för frukost!




Måndag

Godmorgon favoriter, hur mår ni idag?
Själv är jag sjukt trött och känner mig onödigt sliten efter sjuk-skiten jag drog på mig :) det tar väl ett tag att vara på banan igen. 
Igår lagade jag ju veckans matlådor och det blir torsk med potatis till lunch och kyckling med ris till middag, skönt att variera middagen lite då vi käkat oxfilé några veckor nu! Denna vecka ska jag vara extra strikt, blev några felsteg förra veckan då jag var sjuk.. Inte allt för mycket though men ändå. Ett felsteg är alltid ett felsteg!;) 

Idag blir det lugnt, ska ta mig iväg på ett benpass och magpass tänkte jag. Sen bara ta de chillierill. :)


Långbyxor idag. När hände de senast? Nu börjar hösten va? :(

Trött, klassfest, träning

Tro på fan att jag åkte på skiten, blev hemma torsdag och fredag. Dåligt ångest eller..! Var helt slakt båda dagarna men blev bättre på fredagen, fyllde på kroppen med vitaminer och massa resorb.. 
På kvällen kom pappas vovve som vi passade i helgen, alltid så gosigt att passa han!  :)
I lördags tog vi oss till Hemlingby, jag mådde verkligen bajs men behövde frisk luft och komma ur sängen.. Klassfest på kvällen och dra mig baklänges vad roligt det var, så kul att träffa allihopa och bara ha det trevligt. :)
Känns sjukt att de har gått så många år sen 9:an och kändes inte alls som att de va så längesen vi sågs allihopa.. Bästa klassen <3 
Idag har jag varit en riktig husmor , lagat sjukt med matlådor, städat, fixat, tränat, haft telefonkonferens med bästis och massa annat. 
Nu ska vi mysa med lite plock, kycklingspett, halloumi, sweet chili räkor osv. Himla gott och mysigt , behöver lite kärlek - varit en sjukt jobbig dag idag.. 

Nu laddar jag för en ny vecka. Jag ska tävla mot mig själv lite.. Spännande!

Bildbomb sen igår : 










Idag slutade jag tidigare, lika bra då jag verkligen börjar känna mig sjuk. Fyfan, kroppen är helt loj. 
Somnade direkt när jag kom hem och vaknade dö hungrig vid halv 4. 
Har varit och köpt hundmat, hämtat ut recept och handla lite på Ica och efter det var jag helt död.
Hann prova lite kläder inför lördag. Så sjukt, har aldrig klänning längre men lär försöka hitta någon fin. Dessutom är alla mina klackskor förstora??! Hade klackar jämt när jag va större men nu har jag gått ner någon skostorlek vilket suger, lär kasta alla klackisar haha.

Nu ligger jag helt död i soffan och ber typ till Gud att jag inte behöver vara hemma imorgon..



Fem år

Upp tidigt och cykla iväg till jobbet idag, väldigt trött.. Käka ingenting innan lunch vilket är sjukt ovanligt för att vara mig. Har vart så sen i söndags.. Har ingen aptit. Är rädd för att jag ska bli sjuk .. 

Hoja hem vid 15, råstädade och tog en nap med limpo. 
Idag firar jag och limpo fem år, gosigos. Så glad att han är min, helt underbart! Vi firade lite i helgen men tog oss till terassen för att käka lite middag. 
Lite plocktallrik och sallad till middag blev de, sjukt smarrigt även om jag knappt fick i mig något av salladen..

Har tagit en promenad nu och de är dags att sova :) har liiiite dåligt samvete då de bara kommer bli fyra pass på gymmet denna vecka - så länge jag inte blir sjuk.. Igår sprang jag och idag orkade inte kroppen. Men vi får tat som de kommer. Att cykla 5-6 mil i veckan är inte fy skam heller! Är glad för det lilla jag :) 



Bild från igår, härliga dag!! 


Sommar

- vägningen gick bra, sammanlagt 4 kg borta på 2 veckor. Ja, semester kilona måste bort, dem med hehe.. Sjukt drygt att börja om "från början" men det är smällar man får ta.  


- lördagen var bra. Frukostbuffé, ett träningspass, sola, käka massa plock, sprang iväg från sjukt mycket getingar och sen på stadsfesten med några härliga. Kvällen slutade mindre bra men, det löser sig väl alltid men just nu är det lite jobbigt i wickis hjärta! 






- söndag, låg i sängen hela dagen.. Middag hos Linus mamma och sen bio med Linus syster och pojkvän. Sjukt mys!




- idag har jag gått pw, solat med josephine, stått på händer, hjulat, stått på huvve, sprungit (sjukt jobbigt. Varför ens springa nu?!!! :D) , sett en film med Linus och ätit god mat. 




JINX

Idag skickade jag ett sms till Linus... 
Har pratat med banken. Godkänt. Allt är fixat nu älskling!
5 min senare ringer mäklaren och säger att det är budgivning kl 13 och vi kan ej va med såklart (har ej ens varit på visning.)
Jinx.
Dåligt ledsna vi blev eller.. Men det är bara att leta vidare! :) vi hittar nog våran nya bostad snart!

Vi tog en nap efter jobbet och sen åkte vi till Valbo, shoppa lite nytt -  tröstshoping är alltid fint. ;)

Limpan köpte kinamat och jag käkade min torra matlåda, imorgon är det ätardag plus vägning. Är ganska nervös hur det gått då det varit en ganska jobbig vecka för mig. :) eller tycker inte jag har så mycket att klaga på men fan jag är så dålig på att va hungrig! Det är så skönt att skriva av sig lite, hur de är. Hur jag mår när jag äter skit tex , hur jag mår när hjärnspökena kommer. Då är det skönt att ha en blogg.

Nu ska jag sova, fullt upp imorgon :)
Vi ska fira fem år och vi börjar dagen med hotellfrukost <3