Sunday

Söndagar verkar vara nya blogg dagen för mig. Inte mig emot.
Veckan har varit lång, ja, jävligt jävla lång. Jag önskar att jag kunde ställa om mig sådär bara vips, men det går inte. Antar att det tar lite tid innan man kommer in i allt, arbetstempot osv.

Jag hade en helgdag och den nyttjade jag till Max. Flera timmar spenderades på fyshuset, shopping på stan, köpte god sallad och tog en löprunda.
Överträffade mig själv ganska galet med att dra av en mil.
Efter 4 km tänkte jag äh, jag springer en km till. Och sådär fortsatte tankarna enda tills jag sprungit 10.2 km. 

Min progress kanske inte är så jävla snabb inom löpningen då mitt fokus inte ligger där.
Jag har den senaste månaden/en och en halv månad försökt klämma in ett eller två pass cardio. Det har gett snabba resultat. I början snittade jag ca 7-8 min per km och igår 5 min.






Och igår va jag såhär fin 😂😂😂🙈

Det är så kul!

Nu ska jag sova efter en låååång dag.. 

Sunday

mmmmmm . Jag älskar söndagar som denna.
Vaknade vid halv åtta och satt mig ute på framsidan med kaffe och ipaden. Kikade lite serier.. vid 11 gick solen i moln men några timmar sol fick jag allt.  Otroligt skönt!
Det är verkligen sån jävla lyx för en soldyrkare som mig att bara kunna gå ut och  sätta sig i solen direkt. Varken jag eller L trivdes i lgh då vi bara hade sol fram till 12 på balkongen .. 

Jag smsade jorre och frågade om hon ville ta en PW så hämtade upp henne och brummade till hby, drog 6an och det var lika mys som alltid !
Lämnade jorrpan hemma, hämtade upp limpan och drog till gymmet. Vi båda är ganska slitna i kroppen så körde ett hyfsat lugnt pass, eller:.. Nej de gjorde vi inte hahaha. Det var DÖDEN. Vi bestämde oss för att inte köra bänk idag. Jag blrjar bli trött på det och Linus har ont i en axel så vi körde detta; 

Sälrodd
Chins
Latsdrag (bakom huvudet!)
Triceps push down
Sidlyft 
Baksida axlar 

Jag avslutade sen med Tabata. 20x10 av följande
Step up på bräda, vet inte hur jag ska förklara 🙈
Lyfta däck
Slå på däck
Kettlebell swing
Armhävningar
Plankan

X2 

Det var det de!
Helt jävla tokslut men så lycklig :)



Tog ett bad när jag kom hem, färgade brynen och en hårmask och sen gjorde caesarsallad till mig och limpan. Självklart egen Caesar dressing till! Och tomater från min planta 😍


Nu har jag och L tagit sista prommen för idag och nu ska jag dejta spikmattan. 
Imorgon väntas jobb och det ska kul! :)!Har tankar på en vilodag men ska ändå ta en PW till jobbet tänkte jag , ska bli kul och se hur långt det blir dit.


Lördag !

Herre min guuuud. Jag har aldrig varit såhär trött i min kropp haha, helt otroligt.
Torsdagen bjöd på massa jobb till halv sju sen åkte vi och tränade, blev ben och lite ryck.



Fredagen bjöd på jobb, träning och sen middag hos mamma. Blekte tänderna och gjorde ansiktsmask på kvällen sen somnade jag 9 typ, helt galet :)
Vaknar sju idag och ba .. Happ.. 
Tog en långpromenad istället för backintervaller då min kropp är så seg, det gäller att lyssna på kroppen vad behöver. Käkade go frukost ute i solen
Efter, Gud vilken lyx det är att kunna sätta sig ute när man vill.
Nu satt jag mig i solen igen, Linus ska ta ut datorn så vi kan se bänkpressVM ute. Sen blir det gymmet och middag. Är så hungrig redan haha.

boom..

Sååå.. Första dagarna på jobbet har verkligen varit roligt men otroligt jobbiga haha. Man är sjukt ovan med att röra sig så otroligt mycket!  Det tar ett tag innan man kommer in det tror jag. 
Igår jobbade vi till 20.30 och OM jag var trött efter? Limpan hade köpt räkor så det var Gottis att mysa med, sen somnade jag dirr.
Gick 18.000 steg på jobbet igår.. Galet 


Idag var det en lugnare dag. Hoppade in vid 7 och slutade 15. Telefonmys med
Min mormor som idag fick svaret hur det blir med all behandling, herregud va jag känner för dig ❤️❤️
Jag och L åkte till gymmet efter jobbet och körde ett bra pass, hem och laga mat och sen tog vi en pw. Nu är jag död i kroppen haha, är lite skakis.


Veckans mat blir kyckling + bönpasta, proteinrikt, kalorisnålt och gott. 

Nu ska jag ladda för de två sista dagarna denna vecka. Längtar till helg med massa solning, backintervaller och träning . Bosse , mamma och Malin ska prova på fyshuset i helgen så ska ta med dem så de får prova på och se lokalen osv. HUR kul!? Älskar att alla börjar där, blir så glad ! Andra hemmet blir ännu mer kul med massa härligt folk där! 

Måndag

Hej vänner!
Hur är allt?
Med mig är det bra. Är lite trött i kroppen efter en hel dag på nya jobbet, men det kommer vara så i början. Ganska förståeligt.  Herre, jag går ju mer än en mil på bara jobb liksom. Det är jag verkligen inte van med.. Mina ben kommer nog vara döda på fredag i guess ;) 


Helgen har varit bra, bra mat, bra träning, helt ok helg förutom lite tjafs i lördags men jag hoppas det går att löA.
Träffade även mina damer i helgen och det var så gos, lyckan i det. Det är så jävla fint att växa med varandra. ❤️ så mycket kärlek till dem ❤️❤️
Idag var en del av oss i tidningen, fina va .... Haha.





Räknade ut att jag körde 10 pass förra veckan så idag tog jag en vilodag med myspromme på 4 km och sen yoga. Himla bra start på veckan och nu är jag tokladdad för en ny och grymmare träningsvecka ! Är så peppad på detta och ännu mer pepp blev jag igår av Ida ❤️


Min pw kompis 😘

Nu, dags för spikmatta ! 
----
Dagens mat, ngn som vill läsa? 😂

Lunch- kycklingsallad med vitlök"sås" gjord på kvarg.
Mellanmål- två ägg
Middag - kött med sallad och vitlök"sås" , tre riskakor med ;)
Kvällis - kvarg med jordgubbar 


----

Best friday

Så skönt och härlig fredag.
Det var kalas lugnt på jobbet så jag fick gå hem vid halv 4. Tog en promenad till Linus jobb och hade glädjerus i hela kroppen.
Vi brummade till gymmet där vi körde marklyft, frontböj, en-bens-marklyft, mage och avslutade med Tabata. Svetten lacka fint men jävlar va roligt det var, meeeen det tyckte inte Linus ;) haha, han hatar pulshöjande övningar medan jag gärna super:setar och får upp flåset;)
Marken gick hyfsat må jag säga, gjorde fina 3:or på 90 och ja, de va jättekul faktiskt! 

Anders, världens goAste! 
Älskar verkligen detta gym. Ni anar inte ❤️
Ni måste prova det!


Sen hade vi dejt! Härlig fredag! Vi ska fira lite mer efter lönen, men alltid kul att fira in ett nytt kapitel i livet. 
Imorgon väntar dejt med mina bästa tjejer, så mysigt det ska bli, längtar redan ❤️❤️

Släpp all hets

God förmiddag vänner, hur mår ni? 
Jag mår helt superduper. Det är en fin dag.
Det är min sista dag på kontoret idag så det känns så jävla bra. Det finns inte ord för hur redo jag är för nya utmaningar. Det kommer att bli svårslaget.
Och äntligen får jag röra mig mer på jobbet. Inte bara sitta still och röra sig någon gång ibland!
Jag är alltid sååå hungrig på kvällarna när jag jobbat på A Som I Allt, med tanke på hur mycket mer jag gör av med haha. 

Jag började dagen med en 6 km PW till jobbet. Hade faktiskt kompressionstrumporna på idag då jag känt av benhinnorna litegrann på senaste. Det har ju blivit mycket mer cardio än vad jag kört tidigare men jag gillar det.
Har alltid gillat promenader, men springningen har tagit längre tid att gilla. Nu på senaste har jag gett mig fan på att göra det, och då har det gått som smort. Nu längtar jag till nästa runda. 
Lyssnade såklart på Tyngre Radio där Robert var gäst, alltid en fröjd för örat och kul när de pratar lite om Anders med, haha..




Har kommit underfund med så mycket saker på senaste.
Jag har haft oootroligt mycket tankar i mig och tänker mycket på livet, hur det kommer bli i framtiden osv. 
Jag har slocknat direkt på kvällarna för tankarna är så psykiskt jobbiga haha. 
Jag ger ju upp en trygghet nu för att testa nya vingar, och även om ingen är gladare än jag så är det såklart läskigt.
Att få en heelt ny vardag och jobba på ett helt annorlunda sätt. Läskigt, men spännande som sagt. Det ska bli roligt att trivas på sitt jobb! 

Jag tänker även mycket på all hets som finns om allt.
Jag har ju, som ni kanske vet, varit en stark motståndare till allt om Beach 2015 osv. Jag är trött på att alla hetsar så jävla hårt och har för höga krav på sig själv och blir så besviken om de inte klarar det och därefter lägger ner allt. 
Att kraven är alldeles för höga och att man ska droppa så mycket kilon som möjligt till sommaren och gör man inte det, nej då skiter man i allt. 
Jag tränar för att må bra. Punkt.
Jag äter för att jag mår bra av det och för att min kropp behöver det. Punkt. 
Självklart vore det najs med en beachbody x 300048 men så är inte fallet, och det kommer inte att bli det i år oavsett hur mycket jag hetsar heller. Jag tar det mer chillpill, gör det jag vill och vill jag inte träna idag, fine då gör jag inte det heller. 
Jag vill gå till gymmet med ett mission - ha KUL! Och det har jag. Har alltid haft. Jag tänker inte på "hur många kcal bränner jag nu" och "hur mycket kan jag äta efter?" eller "om jag hoppar över gymmet idag så skippar jag att äta det där".
Det är inte sunt för mig, inte alls. 

När jag får svackor eller äter mycket en helg eller till och med en vecka så hade jag i mitt tidigare jag brytit ihop över det. Druckit en shake dagen efter och legat på ca 300 kcal. För att straffa mig själv.
Jag känner att jag får ut mer om jag äter mer, såklart. Jag kan marka med högre vikter, jag klarar av att böja mer osv. SJÄLVKLART lär det finnas en gräns, men är målet oklart så är det inte så himla lätt heller.

Jag vill bara att alla, bara för en dag, droppar alla jävla krav.
Var dig själv, var DU. Gör det du tycker är roligt. 
Tycker du det är roligt att springa? GÖR DET!
Tycker du det är roligt att ha seriemaraton? GÖR DET!
Seriöst, ha kul och släpp all hets :) 

KRAM
Wiktoria



Torsdag!

Sov verkligen ut imorse! 
Gick och la oss vid 11 igår och vaknade tio typ, så härligt.
Tog en löprunda direkt,  5 minuter efter jag vaknade var jag påklädd och klar. Sprang 5km och kom lite vilse, kom ner till gamla bomhus där jag typ aldrig varit så visste inte alls vart jag var. Fick prova lite vägar sen kom jag till en skog haha.
Åt frukost ute i solen, kvarg med massa bär . Och steviadroppar, såklart.


Tog en promenad efter ett tag, gick förbi Tommy och Laila och kollade på tapeterna som de får i nya huset och sen förbi Ica och köpte lunch och sådär. Rostbiff blev det. Himla gott är det ibland faktiskt.
Det blev en nap sen... 2h. Haha min kropp känns så himla trött men det är bara att kriga på och krossa mer mål. 
Tog en promenad till när vi vaknade och sen vidare till Camilla för middag. Grillat. Helt sjukt gott var det och bra uppladdning för överkroppspasset på gymmet sen. Körde bla chins, cable cross, sittande rodd, militär press.. Svin roligt pass och så jävla nöjd att vi tog oss iväg!! Vi var trötta efter middagen men inga ursäkter , hihi ;)


Nu har jag druckit en kopp te och gjort matlådor. Bönpasta och kyckling.
Imorgon jobbar jag min sista dag på xzakt och det ska firas :)


Tisdag

Så skönt att tisdagen är som en torsdag! Ledig då (Torsdag alltså..) vilket jag längtar såå mycket till, skulle va hyfsat väder så blir nog någon soltimme skulle jag tro ;) wooooopieeee 

Jajaaaa. Dagen började med en pw till jobbis. Hade skapliga skavisar sen igår men det är bara att kriga. Hoppade in lite tidigare och vid tre kom Linus och hämtade mig , körde gym direkt och det var så jävla kul! Som alltid :) skapligt trött i armarna är jag nu, och bröstet..
Var ett tag sen jag körde just bänkpress och ja, 40 kg var tungt idag. Riktigt tungt. 
Sjukt hur snabbt man tappar?
Passet;

Bänkpress
Latsdrag
Stångrodd
Baksida axlar
Sidolyft
Biceps curl 
Triceps push down


Hem och käka bönpasta med kyckling sen la jag mig i ett bad. Var förbi mami med liten prelle och nu ska jag dejta spikmattan :)



Allergisk

Jag är ju allergisk mot pälsdjur. Alltså hästar och hundar är värst.
Konstigt nog känner jag inte av smilla så mycket men alla andra hundar.. Kan knappt andas, de klias överallt och blir täppt i näsan och ögonen rinner. Blir helt förstörd bara haha!
Idag på jobbet fick jag en allergisk reaktion . Det brukar alltså ofta bli såhär på armarna men idag kom de på hela (!)kroppen och jag var alldeles varm och svullen. Fick sjukt svårt att andas med, helt galet!! 
Förhoppningsvis lägger det sig snart men de klias galet mkt!



Cardio

Hej vänner, 
Hoppas kvällen har varit fin.
Jag kom nyss in och slog ner röven i soffan ;P 
Var på utbildning vid 4 till halv 7, vi va ute och käka lite och så med. När jag kom hem så hade limpan gjort matlådor, sjukt duktig kille! Currykycckling med bönpasta, det tackar man för <3  böt om, åkte till gymmet men av någon anledning fungerade inte mitt kort?? Så jag kom inte IN.. Sjukt drygt.
Och limpan skulle på innebandy på gävle strand så han kunde inte vända om och skjutsa hem mig. Sååå antingen fick jag ta bilen hem och vänta 20 min sen åka och hämta han, eller ta en promenad hem igen.
Jag valde det sistnämnda, även om jag var sjukt mör i benen sen imorse haha. 
Men jag har alltså fått ihop 1,1 mil cardio idag + övriga steg. Det känns sjukt bra - men benen är trött. Med all rätt!
 
Så det blev väl en halv vilodag då typ ;) 
Nu ska jag hoppa in i en dusch, käka något kvällis och sen lägga mig i sängen och se EOTB ;) 
 
Imorgon väntas min sista tisdag på mitt nuvarande jobb, sen träning och sen förbi mami som fyller år. Mysig tisdag ♣ 



Måndag

Hej godingar, hur har helgen varit?

Min har varit top-notch. Sååå himla skönt med ledighet varje gång ;)
I fredags så lagade jag och L hemmagjord pizza. Mums va gott det var! Med ruccola, fetaost, skinka osv. Jag dog typ i matkoma efter men det var det så värt ;)
På kvällen var vi förbi gymmet och sen tog vi en promenad på kvällen.




I lördags ställde jag klockan på åtta för att möta dagen i bomhusbacken. Joggade dit och hem och sen körde jag backintervaller, 10 ggr upp och ner. Jag dog. Var så jävla nära att bara lägga mig och dö, självmant haha. 
Men backintervaller är sjukt bra träning, kändes fint i rumpan och bra att öva på lite mer explosivitet med. 



Drog en smoothie ute i solen sen med L.
Sen fixade vi massa hemma, drog en storstädning. Ni vet en sån där dryg-jävel där man tar bort allt kalk i badrummet och drar fram spisen osv ;) Tog flera timmar då det är så pass mycket större nu än lgh..
Sen körde vi utomhus med. Fixade ordning altanen lite, hängde tvätt och ni vet. Sånt där mys. Uppskattar sånt så mycket. 
Åkte och handlade sen förbi gymmet och sen körde jag lite tabata hemma innan Jimmy och Josephine kom.
Vi grillade, killarna drack öl, kika hockey och bara mös. 





På söndagen vaknade jag med sjuukt mycket energi, det blev en springrunda på 5 km. Körde lite rumpövningar när jag kom hem sen kom JOsephine förbi och mös lite. Tog ett bad sen mötte jag upp Sara och Elin på waynes och vi fikade lite innan en journalist kom från Arbetarbladet och intervjuade oss. Intervjun kommer nästa måndag!



Från när vi va 13..

Sen stannade jag och handlade, lagade lite mat och chillade lite. Tog en promme på kvällen med L sen hittade vi våra longboards och fan va ostabil man är när man inte åkt på ett tag. Blir typ rädd, som för allt nu för tin ;P

Idag började jag dagen med en PW till jobbet.
6 km blev det , och det kändes sååå jävla bra. Känns som att jag kommit in ett sjukt bra flow med träningen och det har varit så kul enda sen vi bytte till Fyshuset. Det är sån jävla härlig känsla där.
Alla är så trevliga, glada och KÄMPAR för sina mål.
Det är så kul att det är många nya vänner som kommer börja där, då kan man ha massa roliga pass ihop och träningen blir ännu roligare!
Nu i onsdags var jag på ett FXpass och det var liksom lyfta däck, wallballs och burpees etc. SÅ svinigt jävla kul! :D 


Idag blir det inte så mycket , det blir jobb, sen ett ärende och sen till mitt andra jobb för utbildning ikväll. Sen ska jag försöka hinna ta mig till gymmet med. Annars kommer jag vara såå nöjd med en vilodag då jag tränat 
sjukligt bra på senaste :D Vi får se hur fröken W känner sig, huvudet kanske är helt dött , den som lever får se ;)

Långt bort

Godmorgon vänner!
Hur är allt med Er? 
Med mig är allt upp och ner. Ena sekunden är det bra, och andra är det mindre bra. Antar väl att det är livets gång men det är svårt att acceptera att en familjemedlem drabbats av det värsta som finns.
Cancer. 
Livet har varit som en levande berg- och dalbana. Tårar hit och dit, förhoppningar, förtvivelse. RÄDSLA.
Nu i tisdags var vi på sjukhuset hela dagen och fanns där. Det kändes bra! Om någon vecka får vi provsvaren och jag hoppas innerligt att det går bra. 



Jag och min fina mami


På senaste tiden har jag haft svårt att hitta lugnet. Det har varit mycket hit och dit, försökt sälja av massa från hemmet (växthus och elefant-jäkeln ;P), sagt upp mig, fått ett nytt jobb, opererat mig, varit sjuk, varit glad, tränat, ätit sönder mig på kyckling. Mycket tankar och funderingar och jag känner inte igen mig själv vissa gånger. Känt mig lätt irriterad och har varit in sån jävla need of love hela tiden. Men det är ju ganska förståeligt. 


Älskling ❤️❤️

Jag har inte haft tid för yoga och det KÄNNS i kroppen. Gud, jag älskar ju det. Men på kvällarna har jag stupat i säng och slocknat direkt och helgerna har varit uppbokade. 
Det jag däremot har haft tid för är tung och rolig träning. Jag älskar ju mitt nya gym, eller ja, det är ju ett tag sen vi började. Men det är alltid en fröjd att åka dit och det är så innerligt roligt varenda gång.
Jag har lagt in lite mer cardio och snart kommer jag att börja på ett nytt kostupplägg och träningsupplägg med. Jag känner att jag är SÅ redo! 
Igår så hade Elvira FX-pass på fyshuset. Ja, det var sjukt jobbigt. Alltså svetten lacka totalt efter första "woden" eller va man ska säga. Det var galet men endorfin-kicken jag fick var ännu mer galen. 
Jag provade wall-balls för första gången och det var även det - sjuk jobbigt haha. Passet slutade med ett gäng tabata intervaller och sen löpning varvat med burpes. Spykänsla deluxe men kul, jävligt kul. 


jag och Madde efter passet!😃

Gjorde lite matlådor när jag kom hem och det blev bönpasta-kyckling röra. Det är förbannat gott och man längtar nästan lite till maten. Tänk att så lite kan göra så mycket.
Är lite rädd dock för den svarta bönpastan ser ut som maskar så det kanske inte är såå trevligt hihi. 
Vem har sagt att du måste leva på torsk, ägg, broccoli och kyckling för att gå ner i vikt? Det ska vara gott också.
Vill så jävla gärna köpa bodys receptbok men det får vänta litegrann. ;) 




Nu blir det jobb. Längtar redan till lunchen då jag fick en matlåda av mamma igår, potatis, torsk och spenat. MUMS. Jag har även lite tomater med mig som jag odlat hemma, hellooo eko! 
I helgen köpte jag massa fröer och fixade i landet. Massa jordgubbsplantor, tomater, morötter, gräslök, plocksallad. Jag tycker verkligen det är så mysigt att ha en egen tomt och kunna fixa lite hemma.



Ikväll blir det träning. Är så himla sugen på en dejt med. Linus - pik! ;) hoppas jag har energi för en löprunda efter men tror den blir i helgen. Ska köra lite intervaller då, både i backe och "vanliga" :) 

Kramis, W