Fredag

Äntligen. Som jag längtat efter denna dag.

Började dagen på gymmet. 45 min cardio och ett cirkelpass, avslutade med lite donkey kicks. Jag dör vad slut jag är haha. Var så hungrig efter. 
Tog en shake och brumma till jobbet, slutar 13 idag. Ska hämta smilla då sen åka till veterinären direkt .. 

Får se hur planerna för kvällen är, tar de som de kommer ❤️
Men är lite mys-sugen 😃


Torsdag

Igår fick jag en timme över som jag utnyttjade på ett bra sätt.
3 km löpning och 3 km promme, så skönt! Dock var det riiiiktigt tunga ben och jag fick nog sämsta tiden någonsin. BARA uppför hela tiden.
Huvudsaken att jag tog mig ut. 

Sen åkte vi till Sandviken och fixade lite, köpte ett vitrinskåp som var jättefint. På vägen hem fick vi stanna på motorvägen i 20 min, va en olycka som hänt .. Usch så hemskt..!

Idag är jag as pepp på torsdag, så jävla skönt att ha en fri dag. Jag ska spendera den på bästa sätt, men med vad vet jag ej. Så sugen på dejt!




❤️

Fick ett kul mail igår från Prime nutrition (MRR). Så pepp på detta, ni kommer få se! Kanske mest på insta :)!

Idag jobbar jag till 16, sen hämta smillster. Behöver nog ta en nap tills limpan kommer hem, han jobbar över. Sjukt ont i magen idag, igen.. Sen ska vi till Sandviken och hämta ett vitrinskåp jag hitta på köp&sälj, jättefint. Jag älskar sånt men de vi har är tyvärr inte My style så de lär jag kasta. 

Vi håller tummarna nu att de som vann lägenheten vill flytta in tidigare! 😃





Pappa

Sjuuuukt jobbigt dag på jobbet. Är helt slut i kroppen  och Jag grinade typ när jag gick därifrån haha..

Idag fyllde som sagt min papi 45. Av oss fick han en upplevelse, han ska få köra Ferrari / lambo, svårslagen reaktion fick vi och jag blev alldeles varm i hjärtat. <3 älskade pappa.. 

Vi käkade middag på tre små rum. De är väldigt kända för sina pizzor men kände för att vara lite nyttigare och käka mer opti. Tänkte kebabsallad men de är så sjukt dåligt kött samt att jag alltid dränker det i dressing. Jag ba äh jag tar plankstek #gainZzz och behöver väl inte äta så jävla mkt då. Well, åt bara köttet och grönsaker och lite av såsen. Sjukt äcklig sås, potatismoset var iskallt och när Jag bad om nytt var de ännu kallare, fick vänta över en timme på maten..  Förstår att de kan va svårt men seriöst vi var själva där hahaha.. Jaja. Pappa blev nöjd och det är huvudsaken!
Jävla lyckos Som fick en resa till Barca.... 


det blev ännu en vilodag vilket Jag tycker är tråkigt, det kommer bli en till imorgon också. Tre vilodagar på rad känns inte opti och det kryper verkligen i kroppen, men ibland lär livet får klämmas in också! Balans balans balans ❤️ 


Två st Alin och en Ahlin, samma familj ❤️ 

Tisdag

Igår fyllde limpan år och vi var Busy hela dagen. På kvällen kom hela hans släkt och min family, så mysig och Så glad för hans skull, älskar födelsedagar och att ge bort presenter, de är de roligaste jag vet!! När jag var liten och åkte på stan med min kusin letade jag alltid efter presenter till mamma, haha.. 
Vi kom hem vid 9 och då ställde vi oss och lagade matlådor för hela veckan. Blir vitlökskyckling! 

Sen var vi med om de sjukaste inatt, alltså våran digitalklocka börjar tjuta som fan som ett jävla brandalarm typ 00.00voch jag vaknar och skriker som fan, Linus får panik och typ kastar sig över klockan.
Trodde seriöst det brann så började grina av lättnad. 

Vi somnade om och den tjuter efter ett tag IGEN , paniken. Asså fyfan kunde inte somna om, de va ju inte lilla ljudet utan ett riktigt jävla DUT DUT DUT. Äeh fyfan så sjukt rädd jag var... Kaos. Jävla klocka.

Idag fyller min papi 45 - grattis! :) 



Maaaat

Tycker det kan vara roligt att skriva ner vad jag käkar, en inte så strikt dag haha :)

frukost : 1 stort glas citronvatten, 2 fröknäcke med ost& skinka, kvarg med hallon, te 
Lunch : halloumi och avokado med frökex till
Mellanmål: två clementiner , te och c-vitamin brus
Middag: kött med sallad, bea och vitlöksbröd.
Efterrätt : två drömmar (var bara tvungen) , 1 äpple, te och citronvatten 



Söndag

Alltså jag kan säga det tusen gånger om - men Gud vad jag mår bra av att inte planera saker.
Denna helg har varit helt oplanerad och bara tagit den som det kommer , helt sjukt underbart. 
Har tränat så himla bra, ätit hyfsat okej, hängt med bästis, yogat, blivit bjuden på middag av Linus mamma, tagit lång promenader och massa naps. Sjukt bra. 
Känner mig så utvilad och härlig i kroppen! 

Idag körde vi ett skitjobbigt pass på gymmet. Alltså. Det var brutalt. Brutalt!! Började med marklyft, körde 2 set uppvärmning, 2 set med mellanvikt och 4 set tungt, vidare till frontböj, bulgarian Squats, hip thrusters och baksida lår i maskin. Lägg till mage (plankan, kvasten och situps) på det. Jag skakade. Så jävla vidrigt pass men så jävla roligt, endorfiner <3 

Somnade när jag kom hem, sen tog jag en promenad till Camilla, läskigt att gå själv i bäcksvart!!!!  vi käka middag och kika på Gunde svan, herregud vad tårarna rann! 


Kvällen avslutas med kvällsmyyyyys hihi. 

Lördag

Gårdagen var helt underbar. 
Började med en 5km promme, körde 30 min yoga när jag kom hem. Var så sjukt stel alltså.



Käka frulle (fröknäcke och kaffe och juice) och drog till gymmet , där blev det:

- chins / latsdrag (för att få kontakt.)
- bänkpress 
- militärpress 
- skivstångsrodd 
- biceps 
- underarmar 

Omgggg så jobbigt, har sån träningsvärk idag .. 
Senare på kvällen kom Josephine ❤️  och vi bakade bullar , pratade en del och käkade kebab i pitabröd medan vi såg på film. Favoritkväll ❤️

Lördag

Sorry för deppinlägget i förrgår. Men ibland känner jag mig bara sååå värdelös. Jag kommer nog aldrig tro på mig själv men jag försöker verkligen att jobba på det. :) 

Gårdagen började iaf på gymmet. Kände att om jag hade ett sånt skitpass på torsdagen skulle det fanimej bli bättre på fredagen. Och det. Men de :) Sprang 4km sen körde jag rumpa/mage. 
Jobbade några timmar innan jag åkte hem och totalstädade, käkade lunch och så hämtade jag limpan. 
Storhandling, middag hos mamma , baka fröknäcke och pw stog på schemat sen, mysig fredag helt enkelt. Älskar verkligen dessa helger! På sommaren är det tusen saker att göra jämt men nu kan man varva ner lite :)



Dålig

Idag har jag en riktigt jävla dålig dag.
Alltså jag känner mig så jävla dålig så det är hemskt, jag känner mig ful och fet och , näe, riktigt skit. Morgonen började med att knäet kärva som fan under pwn.. Det var kaos på jobbet.. Det blev ännu sämre när jag fick reda på att de skulle kosta närmare 5000 med att laga Pitt-bilen.
Börja grina efter jobbet och har gråtit typ enda sen dess haha, det brast ännu mer när jag kom till gymmet. Hade taggat hela dagen på ett bra benpass då jag känt att de varit roliga på senaste och jag har fått till bra teknik .. 
Kommer dit och är tillbaka i gamla vanor, jag svankar för mycket och tippar. 
Alltså va Äre för feeeeel.. Ett jävla pass emellan och de går åt helvete.
Jag är så kass.
Börja grina på gymmet och är bara så besviken på mig själv... Börja grina ännu mer när jag fick en kram av mamma och fina ord av Ida.. De är typ det som behövs, en jävla kram för att få mig att bli glad..

Nåja.. Imorgon är de fredag iaf.

// Depp Wickis 






Onsdag

Hihi, de blev en vilodag idag.
Efter en pw till jobbet och en pw nu på kvällen så kände jag bara : näe! Fyfan va skönt med en chill kväll. Min träningsvärk är riktigt brutal, alltså jag kan inte ens ta på mig jackan..

Såååå.. Vi åkte och handlade, käka, tog en nap, en promme, bytt bil och packat ner vårat köksbord då vi ska ge de till Linus mormor och morfar. Deras brann ju ner och de har något stelt nu, vårat får duga tills vidare :)

Vet ni vad jag hittade när vi handlade?? JULSKINKA. Asså jag har klämt i mig tre knäckemackor med julskinka nu, haha så jävla gott. Längtar redan till mellis imorgon, slängde ner 50 gram i matlådan imorgon med, det är typ det bästa jag vet haha ;P

Nu - spikmatta . Underbart. Hur kan jag ha missat det?? Det gör ju under . 



Tisdag

Wooooah, what a day.
Började med en promme till jobbet, jobbade till 16 sen hem och fixa lite. Jag tjatade på limpan i hundra år om att åka till gymmet och jag fick min vilja igenom, ibland är det bra att man är två st! Gissa hur glad vi var efter :)!
skrev till Linus imorse och sa att jag inte orkade bänk/chins idag, de gör vi varenda pass ändå (överkropppassen). Så vi körde lite andra övningar, är sjukt trött i boobisarna och armarna haha.

Har varit hungrig hela dagen idag, jätte jobbigt.. Men jag har klarat mig till det jag ska äta så nu borstar jag tänderna och stämplar ut :)!


Gammal bild som passa in! Endorfiner!

Gårdagen

Lunch: torsk med stekt ägg, broccoli
Mellanmål: 2 ägg, 100 gram kvarg 
Innan/efter träning: proteinshake, 10 gram valnötter 
Middag: taco/texmex gratäng från muskelmat boken. 

GOTT




Work out


HALLÅDÄR benen!!!


Efter jobbet så åkte vi och hämtade smilla, förbi Camilla en sväng, hem och käka mellis, skrev på en jävla massa papper angående huset, posta en del, 
Drog till gymmet och körde :

- marklyft (tog en tvåa på 80, de närmar sig hunken!!)
- frontböj 
- Bulgarian slutas
- hip thrusters (stava säkert fel)
- snea situps
- plankan 

Ett snabbt och jävligt jobbigt pass. Åkte och handlade och blev så jäääävla sugen på risgrynsgröt. Längtar till helgen då jag ska äta det!! Limpan köpte juleskum och jag fick sån jävla julkänsla.. Längtar :)

Lagade matlådor för veckan när jag kom hem, blev texmexröran. Asså herregud det är så jävla gott. Lätt min favorit just nu..
Nu ligger jag på spikmattan och har druckit en kopp te, äntligen lugn och ro.. 












Helgen

Gud vilken härlig helg. Träffat så mycket favoriter så jag avlider, blir lycklig i själen och kan leva på det ett tag. 
Bjudna på middag hela helgen så kosten har garanterat inte varit den bästa, haha. Inget att gräva ner sig i, får nog jävligt bra tryck på gymmet idag istället. 
Har tagit många lååååånga promenader, gått förbi huset, fikat, skrattat, träffat härliga vänner. En riktigt bra helg !



Nu är jag tok-laddad för en ny vecka och förutom idag har jag ingenting planerat, det känns så jävla bra. Kan inte hålla på som jag gör då jag märker att man alltid tackar ja, ja, ja för att vara snäll och så fort den dagen kommer så ångrar man sig typ. Nu är de fokus on Wickis. Jag har haft en sjuk ångest vecka och mått dåligt över allt. Det är okej. Det enda är att man lär försöka ta sig ut de också, vilket inte alltid är så lätt. Jag blir tacksam när mina vänner/familj/pojkvän bryr sig och frågar hur det är och jag får öppna upp och lätta på hjärtat.. Det plus yoga och spikmatta mys och axlarna känns faktiskt lätta, för ett tag. 
Hoppas att det blir mycket bättre nu , de tar nog dock ett tag! 


Eftersom helgens mat inte varit den bästa (dock den mest optimala!) så kör vi hårdare tag nu, dags att lägga i en högre växel. Jag hoppas och önskar att jag orkar träna alla dagar denna vecka! Men de tar vi som de kommer :-) 
Jag tänkte iallafall skriva lite mer här om kosten/träningen. Dagens första måltid och lunch blir nedanstående : 


Stekt ägg, broccoli och torsk.













Lång dag

Jag tog en promenad hem från jobbet, skönt att rensa tankarna och lyssna på podcast ! 
somnade 5 minuter när jag kom hem, sen böt jag om till gymkläder och drog ett snabbt men sjukt effektivt pass. Bänk, militärpress, latsdrag, sittande rodd (heter de ens så haha..) och biccar. Gjorde 3set med 40 kg på bänken, sjukt kul. Bänken är min svaga länk, tycker aldrig att jag ökar där men jo då!😃





Hem och duscha, sminka mig och byta om. Middag vankades hemma hos Linus mamma, tre rätters. Sjukt god mat som alltid. 

Dog i matkoma efter maten,
Sötaste bilden på mina favoriter ❤️









Nytt hår

Jag är ju jävligt impulsiv av mig gällande håret och ja, jag har inte varit nöjd nu när jag varit platina. Har känt mig ful varenda morgon och typ spytt på mig själv.
Igår hade Jag tid hos kin som styrde upp problemet! :)

Ida kom dit och hängde lite sen drog vi till mig och drack te, gosa, gjorde mat och färgade mitt löshår. 

Idag är det äntligen fredag, så j ä v l a skönt :) slutar 14.30, vet inte riktigt va jag ska göra... Men blir nog att åka hem och hämta gymkläder för ett överkroppspass, super kul!










Bajs

Det här ser ut som bajs, och smaka bajs:


Fick något nytt från pauluns, müsli/granola och det var iiiinte att rekommendera haha!😂

Okej kompisar, idag gör mitt knä så j ä v l à ont, jag fick ju ont när jag sprang igår men fortsatte och fortsatte , nu undrar jag vad det kan vara? Alltså mina knän har ju känts lite konstiga senaste halvåret, typ som det är någon vätska eller liknande?
Det ömmar och jag kan inte stödja mig på bena knappt..

Nåväl, va gör väl det då.. De får inte ta bort min glädje för igår!! :) idag är min sista dag som platina blond (har lovat mamma att ej färga tbx till det ljusa,blir alltid missnöjd haha.) 













Träning

Okej det blev faktiskt en löptur. Jag tog en alvedon för magen och insåg att det är bara att kriga på.
Jag tänkte springa 2 km bara, känna på lite då jag fortfarande har sjuk träningsvärk i benen ..  Efter 2 km tänkte jag att jag klarar 4. Efter 4 tänkte jag äh, har inte sprungit 5 sen i somras. Tog ett till varv runt min skitzo-runda efter det och det blev totalt 7.5 km. Helt SJUKT.
Jag har aldrig i mitt liv sprungit så långt, och det sjuka är att jag hade så mkt energi kvar när jag var klar, det var knäna som gjorde sjukt ont..
Jag är så stolt över mig själv. Faktiskt.
Jag bara satt mig på golvet och började grina.
Har på senaste inte brytt mig om vågen så himla mycket utan är glad för de små skillnader jag ser - och vad var bättre pepp än det här??
Det var inte längesen jag var överlycklig för 1 km!!!!
Det som gör mig så jävla varm i hjärtat är alla mina bästas reaktioner.. den kärlek och pepp jag får av er är fan helt jävla underbar och gör mig så mycket starkare. Va skulle jag ens göra utan er mina fina?  ❤️❤️❤️ kärleken är enorM och jag älskar er som peppar mig!❤️

En tårögd men stolt tjej

 Peppad tjej innan de som skulle bli en 2 km runda.. :D 


Jag har aldrig tyckt om att springa. Alltså. Egentligen ogillar jag det ganska mycket, jag tycker det är ganska jobbigt hehe.
Men jag vet att det är grymt. Alla fördelar väger upp. Och jag får alltid sån sjuk endorfinkick. Ibland behöver inte träningen bara vara rolig, du måste kämpa också.. Kämpa för det och du kommer att tycka det är kul om du går in med den inställningen.
Den bästa träningen är den som blir av. 








Puss




Alltså kan magen lägga av och bara göra ont.. Jag har glömt att ta min medicin ett tag och antar att det här blir smällen..
Igår när vi handla va jag tvungen att sätta mig ner och bara andas, helt sjukt . Jävla sjukdom att förstöra.

Nu längtar jag hem, att gosa ner mig i sängen med limpo. ❤️

Igår så testade jag på spikmatta, sjuk konstig smärta alltså. De bara bulta i hela ryggen , kroppen och huvve.
Men efter kändes de skönt, låg bara 10 min men tänkte försöka göra de varje dag iallafall! 

Idag får vi se vad som händer, mår jag bättre blir det en löprunda - mår jag sämre blir det godis hahaha. Nä men soffläge iaf :)❤️








Tisdag




Önskar jag kunde skrika ut och ba vilken fantastisk dag det är! Men känner inte så alls just nu, faktiskt. Dör av smärta i magen typ, konstigt då den inte bråkat på ett tag. Menmen, det är bara att bita ihop känner jag, det kommer säkert ändras under dagen.

Just nu känner jag att jag behöver min boyfriend , film och soffmys. 
Dock har vi visning av lgh och måste nästan klämma av ett gympass då vi inte kan imorgon eller torsdag, vill få iväg några pass i veckan iaf. ❤️
Är så tacksam att jag har limpo, alltså ni vet när man vaknar, känner sig skitful, orkar ej sminka sig och får höra att man är minst lika vacker ändå. Underbara kille. Jag är så jävla Kär





Legssssss

OM benen fick jobba? Hujedaaaameeej va trött jag var efter benpasset, benen skakade och magen brände. Fick ta flera pauser och bara sätta mig på golvet och andas haha. Himla kul pass. Skönt att träna direkt vid 16, så är man klar 17 liksom . Kvällen har varit otroligt lång och skön, känns som att jag haft all tid i världen att ta de lugnt med sysslorna!:)
Gjort massa matlådor,  videosnapat med Ida , yogat och sett på Zlatan dokumentären.
Jag rekommenderar verkligen yoga, det är så jäkla härligt. Tända massa ljus, sätta på lugn musik och sen bara köra på. Underbart. 



Hela veckan är nu fullspäckad med massa saker att göra, sällan det alltid blir såhär då haha, är sämst på att ha saker oplanerat även fast jag mår sjukt dåligt av det. Lär bli bättre på't.






Måndag

Trötta måndag som levererar regn.
Har mycket hellre snö som flaxar omkring ja! De är så gosigt :D 

Idag blir det jobb, sen ska jag träna med hjärtat . Det blir ben/mage idag, skulle vilja ge mig ut på en löprunda men får se, har så mycket att göra efter jobbet bara.. en hel del foodprep ska göras :)  Är inte sådär jätte pepp på ben idag (men när är man det hahaha..) träningsvärken är galen sen sist men bara å kriga på!😃 

Justja.. Skrev ju att ja skulle sluta röka för ett tag sen! Kommer ni ihåg? Gissa vem som hållt sig i sex jävla veckor då?? Wickiss!!



Söndag

Den här helgen har givit mig mycket! Känner mig utvilad i kroppen, glad och taggad för en ny vecka och träningen har verkligen gått skitbra. Jag är inne i ett härlig flow nu känner jag. Som vanligt blir jag lite rädd och tänker vad kommer hända nu då.. För det känns som att så fort man tar ett steg fram så puttas man bak två steg, typ.




Nåååja. 
Nu ligger jag i soffan efter en mysig dag. På gymmet nötte jag jävligt mycket chins (med hjälp såklart.) och sen körde vi bänk, skivstångsrodd, biccar, triceps och sidlyft . Himla skönt pass.
Vi var bjudna på tacomiddag hos mami där även tomas&anna va, kvällen avrundades med lite godis och Bingolotto. Mysiiiiigt!



Mörk bild - i know. Men känslan när man ser kroppen och speciellt armarna börjar formas till de bättre är så KUL! styrketräningen har verkligen gett mig resultat!












Söndag




Vaknade hyfsat tidigt idag, drog oss ut på en pw direkt. Himla skönt. Käkade två fröknäcken till frukost med en kopp grönt te , favorit frullen nu för tiden.
Fröknäcken är så smidigt och lätt att göra!! 
Jag köpte fröisar tidigare från Leksands 
Knäcke men Det är fan lika bra att göra själv, mindre tillsatser, nyttigare och billigare. Bara fördelar!;)

Nu ska jag göra mig redo för gymmet, är sjukt taggad ! Det blir mycket chins och bänk idag ❤️ 







Härliga dag! ❤️

Dagen börjades med ett underkroppspass. En jävla massa marklyft och frontböj. Antar att jag inte kommer kunna gå imorgon heller, så typiskt när värken lade sig sen senaste passet haha.


Jag oh Linus peppar alltid varandra och gissa om jag blev stolt när han tog pb i mark idag? 180 kg flaxa upp. Stoltaste flickvännen❤️ älskar att dela mitt intresse med Dig! Så kul!! 



Kom hem och kasta ihop en lunch. Kyckling , fetaost och mangoraja (lånade din jorre ;❤️). Hade även lite avokado på sidan men den var så jävla ful hahaha så den fick inte vara med på bild! 


Somnade i soffan som ett jävla slakt i 40 min sen gav vi oss ut på en färgglad PW! hur skönt som helst även om det inte blev så långt som jag hade önskat, men allt är bättre än inget - såklart. Det går inte att sluta prata om huset när vi promenerar och jag blir så ivrig varenda jävla gång haha. 2 mån kvar typ 😃




Vi köpte lite lösgodis och chilinötter och har badat jacuzzi och bastat lite, underbart skönt men är såååå trött i kroppen nu.
Ska bli så skönt att sova och ladda för en ny härlig dag, lyckan är total just nu!

















Underbart



Igår kväll brummade vi ut till gårdskär och mös lite. Vi fick bla en säng, tv och en massa mat haha. Vi ska ha sängen till vårt gästrum i huset och en större tv skadar aldrig till sovrummet . De är så snälla som hjälper oss, sjukt tacksam.

Ligger i sängen nu och kollar på tv, väntar på att mina nygräddade frökex ska bli klara i ugnen - sen ska jag äta en monster frukost. 
Idag ska Jag och hjärtat ha en "heldag" och bara mysa ihop, de blir mycket träning och så men även bastu och jacuzzi mys. 










Fredag




Morgon började som jag skrev igår med gym, sprang 4 km. Eller sprang.... Sprang 800 m och gick 200m, helt trött i kroppen idag. Blev lite annat smått och gott också.
Hem och sova, käka lite sen drog jag till Josephine och mös ett tag med henne och vovvarna.


Smilla och Majken!

Nu ska jag ut i kylan och gå en pw på 7-8 km- pepp!! 







Kärlek




Så kär i denna goding ja, ni vet när kroppen bara pirrar till! Så gosigos❤️
De blev en lugn dag idag, pw imorse, jobb, visning av lgh, en till promme och sen serie/film mys.

Jag fick reda på idag att jag är ledig imorgon (dålig överraskning !!!) så jag har planerat morgonen med Johanna, gympass kl 7! Ska springa en del sen får vi se, gissar rumpa och mage ;) . På kvällen står det ben/mage och en pw på schemat så vill inte ha tröttnat ut mig totalt men det är ju så jävla kul med träningen så jag avlider. :)







Torsdag

Wiiiie, min nästbästa favoritdag . Så skönt.
Började dagen med en pw till jobbet, ska jobba till 16 sen ikv visning av lgh. Spännande värre ! 
får se om de blir gym eller ens en promenad idag, jag är så himla trött så jag avlider in maaah body och i huvve . Kan va skönt med en HEL tvättäkta vilodag, de händer inte ofta!





Onsdag

Vilket betyder att det är två dagar kvar av arbetsveckan . ❤️
det blev gym efter jobbet, överkropp. Väntar mig vidrig träningsvärk imorgon som vanligt . Min kropp är helt invalido nu då jag har ont i varenda liten del haha. Men det är skönt, såklart.

Har gjort en hel del idag men avslutades med en härlig 4 km pw med bästa och yoga. Ja , det är då tammefan helt jävla underbart. Jag Älskar all träning just nu men yoga får mig verkligen att slappna av vilket jag verkligen behöver just nu. Det är så jävla skönt såklart att prata om allt som tynger en och jag är verkligen verkligen verkligen tacksam för att jag får prata om det med mina bästa vänner! men det är otroligt skönt att gå in i sin egna zon ibland med. 
Imorgon väntas visning av lgh bla, so funny. 










Godmorgon

Godmorgon favoriter, glömde skriva igår!
Jobbade till 16, hem och käka (chili con carne ) och sen var jag rastlös som fan, jag föreslog en lång pw men Linus tyckte gymmet. Vi körde på gymmet!
Blev ben och mage , jag fastna på 60kg där nere och behövde pass som fan hahaha, så ful. De va ett riktigt konstigt pass. Tog bra vikter men va inte glad liksom.. Mådde fortfarande halv dåligt så är väl därför :) 


Träningsvärk som bara den idag, som väntat. Min rumpa håller på att dö haha. 
Idag blir det jobb och sen hämtar Linus mig och vi drar till gymmet, BRÖST idag ❤️ limpo är ledig så vi kan dunka dirr! Hur skönt?










Tisdag

Godmorgon kompisar, hur mår ni?
Jag mär lite bättre, fortfarande snorig men hoppas på att kunna känna smak idag. Har inte gjort det sen fredags vilket gjort att det typ suger att äta haha. 

Sitter på jobbet nu och väntar på att få börja, är alltid här så tidigt :) längtar mycket till lunchen, är grymt hungrig men brukar sällan äta frukost, har en protteshake med om de skulle krisa ;)







Walkie

Det blev en promme istället, så mysigt! Vi båda var lite trötta och eftersom jag fortfarande är lite sjuk passade det perfekt, huvudsaken vi gör något. ;)
vi gick även förbi Linus pappa, kollade på Tv och fick lite hjälp med nå bankpapper, är inte så bra på sånt där.. Även fast jag gick ekonomi, sånt skämt!!!! Hahaha.

Jag börjar bli lite orolig för mitt knä , har nämnt det lite förr va? Känns som att det är som vätska i det, så konstigt..









Omg

Såååååån stress atm, min kropp lägger av mer och mer vilket gör mig ännu mer stressad. Strunt samma för egentligen är det bara roliga saker som händer.

Har haft en bra helg, hängt med Josephine, ätit tacos, tagit måååånga promenader, varit hos Hanna och fått håret fixat, hade söndagstraddis med Johanna 
Igår! 



Skött kosten ganska ok, tog två tacobröd och lite nachos till tacosen i fredags men ofta man dör av de då, haha. Haft bra vikt och är mer taggad än jag vart på länge, faktiskt. Känns skönt :) 



Så igår blev det matlådor-fix som vanligt. "Tex mex - paj" från muskelmat boken och chili con carne . Första gången jag gör det men ah.. Det blir en low vecka då både jag och limpan behöver se lite skillnad nu, så vi håller hos motiverade. De är så jävla skönt att ha limpan i de här, man är liksom två som vill äta rätt, två som vill till gymmet och vi stöttar alltid varandra!

Får se om det blir träning idag, är fortfarande snorig och ont i halsen annars blir det milen, lika bra att vänta kanske. 

Började dagen med en PW också, skönt.






igår.x