Huejadamig

Åh vilket kaos det har varit de sista dagarna. Jag försöker hålla humöret uppe men det är svårt..
En släkting har tyvärr avlidit och en annan ligger inne på sjukhuset för hjärtat strular. Herregud, Jag har varit så jävla ledsen. Eller jag är. 
Jag klankar gärna ner på mig själv och hur jag än vrider och vänder på allt så har jag alltid gjort något fel, jag tar på mig skulden för allt. Vet inte hur jag ska ändra på det..

I vanliga fall skulle jag låta tröstätandet ta över,  men jag har hållt mig jävligt bra. Är sjukt stolt. 
Det är väldigt mycket med flytten och på fredag flyttar vi ut sängen och dd mesta från lägenheten. På lördag har jag kikat med några härliga vänner för lite mys, de kanske blir vinmys Tom!! Men det blir sista gången på ett tag innan vi allihopa kan träffas igen så de vore så härligt och superkul, att få prata ut och bara gosa och skratta! 

Har hängt med Sussi hela kvällen, så humöret är lite bättre. Så rolig den där hahaha.. <3 Men efter en varma koppen och en shake så skakade verkligen kroppen efter mat. Fyfan va hungrig jag va, gråtfärdig !
Fick fina fransar också, gos❤️

Orkar ej läsa igenom, ville bara ge en update. 






Torsdag

Sockerfri dag 13. Woop!
Går bra faktiskt. Dock var jag lite dum igår. Åt senaste målet 17.30 och mitt första mål idag 13:30 . DÖ hungrig men kul att fasta lite.
I vanliga fall äter jag senast 21.00 på kvällen och tidigast 13.00 på jobbet dagen efter .. Varför?
För att jag för det första prioriterar att sova mer, för det andra är jag inte hungrig och för det tredje sparar jag lite kcal till kvällen. 

Idag jobbade jag över både på morgonen och em, möte på jobbet också. Jag slocknade direkt efter jobbet vilket jag alltid gör these days. Är alltid så trött denna årstid, näst intill deprimerad. Just nu kaosar det ganska mkt som ni vet så ja, det blir lite som det blir med allt. Helst skulle jag vilja bo utomlands oktober-april. dåligt najs.
tog mig iaf till gymmet och körde ett riktigt gött pass bestående av:
- sned bänk
- chins 
- axelpress
- triceps push down
- face pulls
- någon annan bröst övning i kabel
- biceps dropset

Ett riktigt lull-Lull pass men hur kul som helst, riktigt död i armarna nu. :-) Lite kvällis, te och ett samtal med Ida så är jag redo för en god natt sömn!



Onsdag

Jag jobbade inte över på EM utan gick till Josephine och drack lite te efter jobbet, innan Linus hämtade mig. Så lycklig över att träffa henne! Vette sjutton va jag och Linus gjorde efter jobbet men vi var hemma 18.00, vi virra runt på Ica några gånger, haha ja, NÅGRA gånger.. 

Vi tog en nap efter middagen och har nu gått en pw, skönt att ta lite luft och röra på sig! Träffade även på Bosse och katten ute, så blev en promme med dem också. ❤️

Avslutar kvällen med detox-te och mys. Fortfarande sockerfritt november men det var fan tungt idag. Dock stolt över mig själv som klarar det så bra.



Hejhej

Så jävla mycket det har varit nu igen haha, igår fixade vi mkt med flytten . Larm, försäkringar, beställde soffa, kollade el osv . Så jävla mycket att tänka på, tur att Linus har huvve på skaft iallafall.

Åkte och tränade, körde ben och mage och jag körde 5x5 på böjen, riktigt svinigt. Hem och käka, tog en promenad och sen var det godnatt. Kunde inte komma till ro på ett tag så idag efter jobbet blir det en given nap!!!! ❤️ 
Blir nog gym idag med, men känner mig sugen på att testa nå nytt. Kanske lägga in mer cardio något pass eller köra zumba någon gång i veckan. Vi får se 😃




Måndag

Godmorgon!
Undra om det är någon som är lika trött som mig idag? Har sovit som en kratta och totalt 2h, helt jävla sjukt. Har mått illa, svettats, ont i örat. Typ allt har gått fel haha.

Hoppar in tidigare på jobbet idag igen, matar av lite ordrar. Får se om
Ja jobbar över på EM med.. Ikväll ska jag definift ligga i sängen kl åtta. 
Måste måste måste sova tidigt!



Dagen i bilder


Började med grahamgrynsgröt, te och vattenmelon..


Sen en promenad i Hemlingby med jorre  

Trötta kämpar som gått i gegga hela jävla spåret haha..

Har ingen bild från le gym men åkte dit och körde ett SKITbra pass. Så stolt.
Blev:
- bänk 
- militärpress
- egen axelövning (vet ej va den heter)
- rodd i gummiband ( för kontakt )
- baksida axlar
- lats 
- bicepscurls
- underarmar 

Sjukt vidrigt , körde mkt reps på bänken och de var nära att börja grina några gånger alltså, sjukt jobbigt. Dock var glädjen efter helt underbar!
Vi åkte och köpte tapeter efter, till villan. Längtar ! Så spännande ;)

Hem och käka lunch, ta en nap och sen bakade jag frökex och körde yoga ❤️ tog en till promenad innan jag hoppade i badet 


Sist men inte minst, dinner ❤️ 
Pepparbiff , sallad , halloumi , bea, sparris , frökex och en liten bit baugette. 


Avslutar kvällen med film, spikmatta och mys. Är nöjd med helgen. Så jävla nöjd. Det känns som att det har ordnat upp sig lite!
Linus har lovat mig en surprise idag så hoppas jag får den nu hihi . Han sa precis att han skulle poop In My face så jag vet inte ja, haha

Helg

Sån jävla härlig helg jag haft.
Igår så sov vi ut, Käkade grymt härlig frukost åkte till gymmet och körde bla -
Marklyft 
Frontböj 
Bulgarian squats 
Donkey kicks 
Situps
Kvasten 

Helt äckligt vidrigt slut. Jag börjar bli starkare i marken och ska kanske köra ett nytt upplägg på de, 5x5 tänkte jag kö. Så pepp ! 


Citronvatten ,  te och chiapudding.

Putsade fönstren när vi kom hem, Camilla var så snäll och hjälpte oss. Tog en promenad sen i kylan, riktigt ruggigt ute nu.. 
Hem och tog en låååång nap innan vi tog en promenad igen, älskar att få prata av mig och de gör vi lättast via promenader .. 



Avslutade kvällen med film, så härligt! Det är sällan jag och Linus är själva på helger, det är alltid någonting. Men den här helgen har varit välbehövlig ❤️

Fredag

Godkväll!
Idag hoppade jag in tidigare på jobbet. Jobbade dock inte över på EM då Linus slutade tidigare och vi Kunde åka hem ihop. 
Har köpt en soffa idag, vi hittade en på blocket igår och kunde hämta den idag .. supernöjd. Den är så himla fin och skön, blir perfekt i uterummet i huset. Sååå, soffa , fåtölj och en pall rikare. Så jävla najs. 
Vi var även lite spontana och köpte ett ps3, haha. Jag älskar tv-spel, tycker det är såååå kul att nöta. Måste köpa Crash, det var mitt favoritspel när jag var mini. 
Min kropp behövde även vila, somnade några timmar så fort jag la mig ner i soffan, vaknade upp sjukt jävla sötsugen (som alltid efter naps) meeeen sockerfritt november sa vi ju. 

Kom precis in från en iskall Natt (!)promme. Blev 5.5 km. Vilodag idag och det passar utmärkt med en promenad då. As always.


Redo för pw! Fullt med reflexer på både mig, smilla och limpo. Sååå viktigt !

Gissa min glädje när jag fick det här smset av min papi imorse, som jag älskar dig som alltid peppar mig ❤️ betyder oerhört mkt !



Hektiskt

Okej, igår var en kaos dag utan dess like..
Jobbade över några timmar, åkte till gymmet direkt. Körde ett bröst/biceps/bakre axlar pass. Riktigt tungt med nya övningar också, skaplig träningsvärk.
Hämtade smilla, storhandlade, plockade ut ännu en möbel. Den med aaaaallt smink som jag rensade galet mycket ur. Tog sin tid lilla tid men väldigt skönt att ha det gjort ! :) Tvättstuga i 3h mellan varven kom det folk som köpte massa saker..
Min kropp skakade när vi gick promenad och sen la oss halv 12..

Hoppade in tidigare på jobbet imorse och vid 9 small allting till, tårar forsa , sjukt tryck över bröstet och jag la mig på toagolvet och försökte andas. Vid 12 klarade jag inget mer och åkte hem. 
Har haft folk som hämtat saker här, så nu är det mesta borta..
Köksbordet, soffan, byrån i både sovrummet och sovrummet, mkt kläder, smink, kaffemaskin, vitrinskåpet, skohyllan.. Ja nästan allt. Dumt nog har vi nog varit för snabba med att sälja soffan då vi inte har något att sitta i nu. Typ sängen då.. Vi hade hittat en skitbra soffa men säljaren drog sig ur, idag, när vi sålt våran. Snuskigt fittigt. 

Det har varit sjuka veckor med allt för mycket att göra. Ser fram emot varenda måndag då jag vet att veckan är oplanerad men som det har sett ut på de senaste är bara kaotiskt, tror helt ärligt att jag börjar bli sönderstressad. Hinner inte ens med yoga, hinner knappt med någonting, hinner inte bara andas ut och vara tacksam för det jag har och för den jag är.  Stänger in mycket i mig skälv just nu och orkar inte prata om det riktigt heller .. 
Såhär är det. Livet är inte en dans på rosor och för att det ska bli bättre lär man hitta vad som tynger en.. jag har mina anledningar just nu, mycket delar jag av mig här men det andra håller jag gärna själv.  Bittersweet men jag har även mycket att vara lycklig för. AB IMO pectore ! 

Men.. Imorgon är det fredag. Jag hoppar in tidigare för övertid och jobbar kanske över på EM med. Sen ska jag ha sån välförtjänt helg , börjar med bastu , jacuzzi , leta efter en soffa och andas in. Carpe diem



Onsdag

Godmorgon pärlor .
Hoppar in lite tidigare på jobbet idag, är så sjukt mycket just nu. Myser på med mitt citronvatten! :)
Jobbar kanske över en timme med i EM med sen blir det hem, träna, laga mat, ta en pw och ha tvättstuga hela kvällen. Ska även lägga ut mer på köp och sälj, wiho!

Det är så kul för vi har ääääntligen (tror jag) kommit på hur vi vill göra i sovrummet i huset, tapeter kommer förhoppningsvis med Lisa som köper de i Örebro nästa vecka. OMG så spännande😃




-

Det blev ett pass idag ändå. Även fast vi egentligen ej hade tid. Men vi kasta i oss middagen och åkte iväg, ruskigt skönt och rensa tankarna och komma iväg . det är så himla mycket just nu och har varit det ett bra tag.. Men efter nyår släpper det väl, haha :D äh det får bli som det blir.. :) 

Dagens mat iaf. 

Frukost 13.00 - vassle shake 
Lunch - kycklingsallad 
Mellis - chiapudding och 1 proteinbröd
Middag - fläskfilé, sallad och avokado
före träning - bcaa
Efter träning - vassle shake

De här dagarna i början när man kör fuskfritt är alltid värst och det är alltid då jag trillar dit.. Men jag köttar på



Prime



Jag har blivit utvald att testa PRIME nutritions nya PWO. Återkommer med resultat! Spännande :)

Gårdagen



Taggad tjej på morgoncardio.

Omg alltså dagen igår, den var ju brutal, så trött i huvudet igår kväll. Gick en mil sammanlagt och allt jäkla packande, herregud haha, jag var helt död.. 
Idag vaknar jag med en grym smärta i knäet. Var nog tur att jag ej körde ben igår , får avvakta tills det känns ok. Så länge får jag ta härliga promenader eller träna överkropp. Jag är dock rädd att jag börjar bli sjuk, är så trött i kroppen och ont i huvudet hela tiden. Boostar kroppen med vitaminer och hoppas verkligen på det bästa.. 
Idag blir det nog ingen träning, ej säker.

Det är 4 st som ska komma och hämta massa saker som jag sålt sen ska jag hämta en sak jag köpt med. Haha, kryptiskt det lät. 

Jag får helt enkelt försöka vara nöjd med 5 styrkepass och flertal promenader denna vecka, så länge jag tar mig iväg 2 ggr minst så jag kör igenom hela kroppen.. 




Säljes

Åh herregud. Jag smäller av - på riktigt! Vilken dag..
Pw till jobbet, Kaos på jobbet, tog en promme till Josephine och drack te, hämta smilla, bokade besiktning och gick igenom lite med försäkringar osv, käka mellis  
Tog en 5 km pw, hälsa på
Mamma och sen Linus mamma (som för övrigt bokat Thailand. Jag DÖR av avundsjuka!!) seeeen satt jag igång med massa annonser på köp och sälj, trodde inte att det skulle gå så fort med allt och alla ville tydligen hämta imorgon. SÅÅÅ massa lådor är tömda med kläder och smycken , skohyllan tömd, allt putsat och klart .. Men det tog såå många timmar och jag är trött. Svin trött alltså. 

Jag har flera kassar kläder och smycken och smink jag ska se om jag kan sälja, annars skänker jag det till någon bra grej.

Nu - sova. Så jävla hårt. 




Måndag

Godmorgon !
Så oskönt med måndag, räknar redan ned till helgen. Denna vecka slutar jag 15 vilket känns lite annorlunda :)
Idag ska jag mysa lite med Josephine efter jobbet sen får vi se, tror ej det blir gym då det är beeeeen och jag inte kan böja knäet .
Har sån grotesk träningsvärk sen igår med haha så får se, kanske en lugn promenad, måste göra något iaf.
Gick 2.5 nu på morgonen och det gick ganska bra..
Startar dagen med en kopp citronvatten. Har gjort det på senaste och det känns bra! Sen blir det chai te ❤️
Idag har jag med mig goooodaste lunchen, kyckling i vitlökssås med sallad. Avlider va gott. 
Har gjort en utmaning med mig själv och ska vara sockerfri hela november. Alltså. Inge godis, kakor, chips osv. Jag tänker äta mat, men no cheat. Försöka iallafall :-D



HÄRLIGA HELG

Kommer säga det igen, vad skönt det är med oplaneriga helger ❤️ enda nackdelen är väl att jag ramlade i trappan igår....... Jag har nog aldrig gjort illa mig så mycket som jag gjort det här året, jag är klantig . 
Jag gled med högerfoten, tog emot stentrappan med vänster knäskål och smalbenet i nästa trappsteg. Kabommmmm , smäll. Gör så jävla ont. 
Knäet är så jävla svullet nu så jag avlider, klantarsel .. 





Haft bästa söndagen iallafall.  Vaknade 8, käka frukost i lugn och ro.
Smoothie, kokosvatten, te, mango och vattenmelon. 


sen bestämde sig halta Lotta för att dra till gymmet. Absolut inte det smartaste jag kunde göra för det gjorde tusen ggr ondare , men ett härligt överkroppspass blev det.
Bla :
- bänk 
- militärpress
- stångrodd
- biceps 
- facepulls

Sen har vi handlat lite. börjat packa en del .. Sjukt att de bara är en månad lvar nu.. och nu kom bästa Josephine förbi på middag , te och film. Så glad i själen just nu ❤️❤️❤️ bästa 


Fredag

Sååååå härligt med helg ❤️ 
Det gick bra hos veterinären, även om det svider lite i matte-hjärtat. Vi tog en promenad till zoo och köpte massa hundben efter, såklart ;)

Kom hem, käka middag, tog en nap och sen en pw på 5 km. Skönt att röra sig lite!
Nu kom min pidis så vi ska dricka te, prata och äta gott. Jimpa och limpan ser på nå klipp på tvn... MYSfredag