Smygbild

Men kolla gos bilden limpan tog på oss då! ..
Kom precis hem, hämtade mamma och Bosse på läkerolen. Tror ja typ körde sönder deras bil på vägen hem..
Men det gick bra att passa Lullan. Malin var också med och det är ju helt galet vad jag älskar mina systrar (och brorsor! Som är i thai och backpackar..)
det blev lite kortspel, käk och sen bröt typ kriget ut , kasta geggiga saker överallt . Kaos ;) Linus kommer nog få en skaplig blåtira imorgon haha.

Nu ska vi sova! Är en lång dag imörra :))



Älskar

Älskar det här nagellacket. Så fint !

Morgonen började med en pw, skit kallt men va tvungen. Jobb till 15 sen hem till mamma där vi nu är och passar Louise !



Slapp söndag

Himla skön söndag. 
Slappat i soffan hela dagen framför soa. Jag är en riktig jävla serie nörd och såfort jag börjar kolla på något så måste jag se det hela tiden. Förutom när jag inte googlar på vad som händer i nästa avsnitt/säsong. Klarar inte av att inte veta ;)




Söndag

Började dagen med en 6 km pw. Sen lite sons of anarchy, ni måste kolla på den serien. Sjukt bra ! :)
Sen åkte jag till mamma och fixade skjortsen. Det blir tre nya!;) extra bra ju. Bosse fixar de där han. ;) 

Imorgon jobbar jag och sen ska jag passa Louise, fullt upp. Skönt att bara jobba en dag sen ledig två igen - hur bra!



Älskade du

Bada

Men OM det var skönt att bada eller? Galet! 
Rensade ur garderoberna när jag kom hem. Har massa kläder jag vill slänga men inte vet om jag vill. De är förstora men de är så fina haha. Men fick ihop en kasse med gammalt iaf. Som jag inte kan ha längre. 

3 par jeans kommer jag nog göra om till shorts, eller fråga mamma om hon kan hjälpa ;) 

Imorgon vill jag ta en låååång morgon promme , sen tänkte jag åka till gymmet. Vet inte vad jag ska kö dock. Mickans tabata var full :( och det var någon annan än Carro som hade Zumban.. Bästa passen ju.. :-)
Men kanske börjar lite lätt med löpningen!




New in

Började dagen på stan. Köpte nya träningsbyxor, kompressions strumpor (bra att ha när jag ska springa mycket nu) och ögonbrynspenna. Allt annat var typ bara skit haha ;)
Lunchade med hjärtat på texican house sen åkte vi till gymmet. Körde bröst/axlar/triceps . Bästa passet. Tog pb på bänken . Tack julmat för de! 

Somnade som två idioter när vi kom hem, och nu har vi tvättstuga. Väntar på att hänga upp tvätten och så sen åker vi och badar jacuzzi!:) 



Smärtan från helvetet

Igår så körde jag och L ett benpass . Jag nötte teknik på benböjen som vanligt men nu skiter jag fan i stång och vikter och hela jävla skiten. Jag bryr mig inte om jag tar 20 eller 40 kg ..  Jag bryr mig bara att jag får snygga ben ;)

Testade en ny övning och seriöst kompisar , min röv och ben är DÖDA idag. Det gör så ont!
Tipsar er verkligen om denna (bild nedanför) .. Jag hade en 5 kgs hantel i vardera hand med.



2013

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? –Det vågar jag nog påstå. Bla jobbat varenda vardag haha!;p 


2. Höll du några av dina nyårslöften? – Jo, det tycker jag. Inte helt kanske. Jag trodde jag skulle vara nöjd med mig själv. Men har insett att det kommer ta en lång tid. Men jag är villig att ge det den tiden. 


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? –Ja! Hanna! :) 


4. Dog någon som stod dig nära? – Nej, tack gode Gud för det!:) 


5. Vilka länder besökte du? – Detta år har varit dåligt! Thailand två veckor blev de bara. :) 


6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? – mer resor ! Mer spontana saker och mer kärlek! Det här året har jag och L fokuserat mkt på oss själva med träningen. Hoppas på att vi får lite mer "dejt" tid :) 


7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Är så jävla dålig på datum ja, men höjdpunkter är Thailand, tuppis, båten och getaway. 


8. din största framgång 2013? – mig själv. Att gå ner 36 kg var det bästa jag kunde göra. Nu siktar jag på de resterande . Ca 20 kvar.


9. Största misstaget? – Att låta folk tro de kan behandla mig hur som helst tror jag. Att jag alltid finns där även fast jag vet att många har mycket att bevisa innan jag kan lita helt på de. :) 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – detta år har fan vatt mitt friskaste år på länge. Jag slutade med Depp pillerna , sluta kötta upp halsen (nåja, någorlunda,..) sluta va sjuk varje vecka :) 


11. Bästa köpet? – Nike skorna. 

12. Vad spenderade du mest pengar på? – Måste nog vara godis eller kosttillskott . 


13. Gjorde någonting dig riktigt glad ? Att jag fick jobb ! 


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Kärleksvisan 


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, mycket gladare.


16. Vad önskar du att du gjort mer? – tränat ! 


17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Fokuserat på det negativa , istället för att bara "jaja" så gräver ja ner mig så mkt .. 


18. Hur tillbringade du julen? – Tre olika ställen. Linus pappa&mamma och min Mami. 


19. Var du kär i år? – Ohjaa 


20. Favoritprogram på TV – The real housewifes of Beverly hills (a) 


21. Bästa stället du var på/i - Thailand. Alltid 


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – ett par grymma hörlurar ! 


25. Något du önskade dig men inte fick? – 10 kg minus på vågen? Kläder?;p 


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? – festade med lite konpisar ! 


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Näeeej. Jag tror fan inte det! Eller säkert massa men börjar bli less haha 


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? – träningslinne och tights? 


29. Vad fick dig att må bra? – Linus / gymmet / vännerna


30. Vilken kändis var du mest sugen på? – han i soa kanske!

31. Vem saknade du? – Jag önskar att jag hade träffat pappa mer . 





Fredag

Slutade visst två så tog tog en runda på stan. Letar efter ett par träningsbyxor! Får se vad de blir . Vill ha roliga och mönstrade! Ska kika mer imorgon .. 

Nu ligger jag i soffan och kikar på soa. Ikväll blir det gym.




Godmorgon



Imorse började jag (tro det eller ej) dagen med en pw, det var riktigt skönt och jag är stolt att jag tog mig ut. 
Frågade Linus om vi skulle skita i de (haha hatar att gå upp tidigt) och han ba: bestäm du. Så jaa jag kan inte vika mig!

Idag jobbar jag till 15 och det kommer nog vara en väldigt lugn dag. Hoppas inte! Sen ska jag in till stan och byta storlek på ett par träningsbyxor jag fick av limpan. Han köpte storlek 34 till mig -det kan ju han ha på jeans tänkte han och jag kan ju ha hans byxor ;) haha snöret <3 




Nyårslöften

Sådärja, ett ruggit bra benpass är avklarat. Testade en ny ass-killer och röven kommer vara död imorgon.. Som det ska vara :) det är så skönt att köra med limpan, jag är lite envis av mig så när han säger "fyra till" när jag håller på att dö så kan jag ju inte ge upp! Kämpa!!

Känns så jävla skönt att vakna upp med att känna "nu är det fan nog" . Jag hade planerat hur jag satt med pizza och chips idag - så jag är stolt att jag avstod!:) 

Snart är det ett nytt år och det vankas nyårslöften - har ni några? Lovar att det kommer vara smockat på gymmet typ jan-feb sen brukar det dö ut.. Själv har jag inga löften , jag har bara mål jag ska försöka uppnå. Och gör jag inte det så är det bra ändå. :)



Igår

Hade en så jävla rolig kväll igår. Med bästa vännerna! Det var bästa kvällen på läääänge, ni vet när man vaknar och vill typ göra om det idag igen? Haha.. 
drack, spela spel, Singstar och sen drog vi till Harrys. 
Idag är jag måttligt seg. Hade bestämt mig för att komma igång 2:a jan men jag älskar att träna och äta rätt så det får bli nu :)













God jul <3

Hoppas ni har haft en fin jul?
Jag har haft det supermysigt.
Vi började med frukost hemma hos Linus pappa, sen lunch + Kalle hos min mamma och middag hos Linus mamma. 
Hann med två julklappsspel också :)
Är så sjukt tacksam för alla julklappar, så glad jag är. Måste säga ett super tack till mamma, jag börjar grina när jag tänker på vilken underbar present. Gjorde allt så mycket lättare. <3 

Jag är som ett litet barn på julafton. Det är nästintill omöjligt att hålla ett paket hemligt för jag är där och kikar (eller inne på limpans bank konto och kollar haha). Jag blir så nyfiken!! Och igår hade Linus tagit hjälp av hans låtsas pappa, gissa vem som fick typ 100 sms av mig då :)))) kan inte hålla mig! Kommer aldrig växa ifrån de ;p

Nu på kvällen kom Josephine förbi. Vi mös och kika film. 

Slänger upp lite bilder från idag / carbface delux 











Uppesittar

Gud vad mina dagar innehåller mycket stress nu, jobbigt för mig och magen. Och psyket! Antingen är det as mycket eller inget alls. Ingen balans ;)

Idag jobbade jag till 14 så det var riktigt skönt. Tog en runda på stan och köpte de sista julklapparna sen hem till mamma på lite fika och sen till mig och sov haha. 
Vi hade planerat att göra så jävla mycket men ingen orkade. Det är så skönt att vi bara kan va. Ligger med varsin telefon i soffan och somnar, win win;)

Sen kom jimpa och vi spela bingo. Jorre vann!! Två nya lotter - bättre än inget men tror ngn var lite gring ;)

Nu ska vi sova.... Har 3 olika ställen att fira jul på imorgon, vilket kommer bli stress stress. Klockan står på 7.



Lever i jeansen nu..

Vila

Just nu känner jag mig i ett sånt skönt läge. Jag ville inte träna mer, ingenting hände på vågen - allt var tråkigt. Nu har jag vilat i snart en vecka. Jag gjorde illa vaden det sista passet jag gick på så den är inte helt 100 än, så jag väljer att vila ett tag till.

Funderar på att komma igång efter julen, mjukstarta lite innan nyår (50 dagar kvar då till thai) och sen kö strikt kost fram till thai. Tror de blir grymt.

Men jag känner hur det kryper i kroppen och jag längtar tills jag får ösa på igen. Men kroppen ville inte mer och sa ifrån, och jag tackar för det :)

Är taggad på att komma igåg men ser fram emot dagar utan ångest, massa vila och god mat.



Middag

Igår va vi på cheers och firade mormor , jag och L drack lite drinks och tog en förrätt bara då vi skulle på middag hos Björn efteråt.






Hos Björn blev de as god förrätt, typ som smörgås tårta fast med ostkrokar på, haha skitkobstigt men så jävla gott var de. 
Jag har inte druckit på jävligt länge så jag blev så jävla full och riktigt jävla pinsam, ångest som fan haha. Josephine hämtade oss (typ 300 meter att gå...) men de va skönt att slippa gå haha :D 
Stod och käfta med grannen ett tag också. Åh ni vet Beck grannen? Vår granne är så fast tusen ggr värre, så dryyyg. 

Idag har jag så jäkla ont i huvudet men ska vila lite nu sen ska vi till Camilla och göra julgodis, längtar mest till att äta de .. 

Väckt




Smilla har blivit sjukt dryg på senaste tiden. Hon ska alltid ligga supernära och så har hon börjat väckt oss. Typ står och glor "ska vi inte gå upp nu?" ..
Segt ;P 
Pappa och Nina kom förbi på lite mys, jag drack glögg och så böt vi julklappar då vi ej firar med dem i år..




Sen vandrade jag , mitt carbface och smilla till dåggis. Julfika vankades. Så himla mysigt med alla hundar och bästis . Drog sen ut till Valbo och köpte de sista julklapparna och allt till julklappsspelet. Åh herregud, kaos!! 
Köpte ett par jeans också. Jag har levt i leggins de senaste åren. Dels för att jag tyckt att jag vart för tjock för jeans och dels för jag tyckt de är obekvämt när de skär in i fettet.
Får se om de blir bättre nu :) känner mig inte helt bekväm i det för jag får för mig att jag ser 100 ggr större ut och de behövs verkligen inte haha.. 



Nu på kvällen har jag haft typ damp. Det är tur att man inte kan spara snapchats. Förlåt kompisar för alla videor. Jag och Linus köpte godis och sen hade vi sockerkick gånger 100. Vi brottades, boxades och vettefan allt. Tur att jag levt med två brorsor och två systrar och lärt mig några bra knep för att vinna ;) 
Sen pynta vi julgranen vid 00, hämta Rasmus och jag har börjar kika på en ny serie ! WOHO - aldrig mer en fredag hemma haha 

Ledig

Gick upp halv sju imorse.. Trött som fan men det blev frukost-dejt med jorre, himla mys. 
Sen hem och fixa mig och åkte ut till gårdskär för att va med Hanna och Eliise. Sen kom Sara, Stina och Björn med så det var riktigt mys :)


Älskar barn, speciellt bebisar. Underbart! 

Hem och la mig och sov en stund, haha neeeee?? Har blivit en traddis nu tror ja. 
Men är så jävla trött hela tiden och speciellt i kroppen, så det känns skitbra att vila ett tag:) 

Åkte till Testebo och kollade på Louise konståknings julshow. Så duktig!


Imorgon ska jag verkligen försöka att inte planera in något . Jag behöver bara få VARA! 
Sova om jag vill, städa om jag vill, träna om jag vill, äta om jag vill. Ni fattar!


Hej kompisar


(Slarvig donut och flottigt hår, grym kombo!)

Idag har de varit kass uppdatering . Haft lite fullt upp. Väldigt mycket på jobbet, sluta 15 och åkte till pappa och hämtade hans hund. Köpte lite mat, käka sen somnade jag på soffan. Jag är trött hela tiden men antar att det är att jag är så slut i kroppen/huvudet och inte mår helt 100 :)
Linus gav mig väldigt bra tips igår.. Jag är en planerare utan dess like och har ett kontroll behov som är ännu värre. Han sa att jag ska sluta planera allt.
Att sluta ligga varenda fredag kväll och planera nästa veckas måltider och träning. Utan bara ta det som det kommer. Jag mår inte bra av all stress och jag stressar upp mig idag för det vi ska göra på tisdag, tex. 

Fungerar det inte - så är det så. Men jag måste ju göra något för att de ska bli en förändring.. 




Nååååja! När jag vakna så blev det en promenad - snälla ge mig snö!! Vill inte ha en vit jul!
Landa i soffan igen och pratat lite med Josephine. Jag är ledig imorgon så ska dit på morgonen och äta mysfrukost och prata.. Sen ska jag träffa Stina och Hanna och sen får vi se!:) (jag ska sluta planera haha). Jag tar det som det kommer. 

Fick iaf det finaste julkortet idag!

Era kommentarer betyder väldigt mycket för mig. Det är skönt att se det i ett annat perspektiv - än mina egna tankar. Snälla , sluta aldrig kommentera. Jag blir så jävla glad . 


De orkade inte mer

Ja, efter förra inlägget var det bara att packa ihop grejerna och dra till korpen. ringde mamma på vägen dit och avreagera mig, alla känslor brast bara..

Kommer dit, helt jävla smäckat på parkeringen. Passet börjar 5 över , 3 min över får jag äntligen en plats . 
Springer in och tänker "40 min går fort". Camilla säger : vi ändrar tiden till 60 min step idag va?
Efter 20 minuter känner jag att det drar i ena vaden, inte som sendrag utan verkligen kramp.. stannar av lite och kör igen, då börjar det på andra vaden med. 
Nu jävlar skärper du dig Wiktoria var det enda jag tänkte. Tills det börjar bulta i benen.

Torka bort tårarna, tog steppbrädan under armen, packade ihop allt, lämnade salen och drog till Ica. Har fortfarande tröstätar-beteendet kvar .. 

Varför kan jag inte lyssna på mig själv
För? Om jag känner att jag inte orkar träna på ett tag. Varför måste jag  då vänta på att någon annan säger att det är ok att vila?


Stackars ben. 

Jobbigt

Den senaste veckan har varit lite.. Jobbig . Jag har tappat motivationen lite och kör endast på vilja, vilket börjar bli lite jobbigt.. Det har aldrig varit såhär! Jag vet att det är för att jag har planerat att fuska nästa vecka och bara vill skita i allt tills dess..

Men jag vill ju gå ner i vikt. Men äta godis. Och äta mycket mat. Men ändå inte äta alls. Det är så jävla konstiga känslor. Jag vill bara att någon ska säga åt mig "men Wiktoria, ta det lugnt. Du kan ta två veckor fritt och bara göra vad du vill!" För även om jag känner så , så vågar jag inte tillåta mig det. Jag vågar inte vara en slappis, för jag är rädd att jag kommer vara som förr.

Det är tråkigt att jag tycker det äe jobbigt att ta sig till gymmet. Jag började rå grina idag när jag gick en långpromenad för jag är så rädd att misslyckas och att jag är så jävla rädd för att den där jävla ångesten ska komma fram.

Blä. Det är lite så jag känner nu. Jag är så less. Less på att träna, på att äta bra, på att ha för höga krav. Ja .. Jag orkar bara inte.

Men jag drar väl på step. Den där viljan är stark har jag hört... 






Tisdag

Idag åkte höstjackan på igen. Fyfan ge mig snö!!! Vill inte ha en vit jul..
Längtar tills jag slutar för då ska jag hem och ta en nap som igår haha - score. Så jävla skönt. Sen är det step. TAGG!

Är dock lite sugen på att se vad vila kan göra med kroppen. Jag tycker ju att det är superkul att träna men de längsta vilodagarna jag haft är tre dagar, på mer än ett år. Jag känner att kroppen är trött och det skulle va kul och se hur den blir om man vilar en/två veckor :O 
Funderar på att lägga upp att träna 5 ggr i veckan i 8 veckor sen vila en. Jag vet inte. Men kroppen är trött och behöver vila. Kanske en bra - eller en dålig ide ? Haha



Work

Jobbade till 15. Var hemma 20 över tre och gissa om det var skönt? Hann tom med ett stopp på Ica. Annars är jag aldrig hemma innan 17.. 
Tog en grymt skön nap och käka lite köttbullar. Jag älskar det. Det är en av mina topp tre favorit-middagar! :D

Velade som fan om jag skulle till gymmet, de skulle ju va så skööööönt att va hemma, jobbigt att åka själv, kanske tråkigt pass. Men viljan är fan jävligt stark så drog dit, körde på
Som fan och fick ett sjukt bra pass. Glad som fan och endorfinerna spruta! Hähä..

Ja, dag 1 av 7 kvar. Ska verkligen försöka få in ett träningspass/lång pw om dagen denna vecka. Även om de känns sjukt jobbigt nu. Jag vet ju att jag kommer unna mig på julafton, liksom de är givet och de är inte mer med det. Men då känns denna vecka så onödig haha, vet inte hur jag ska förklara.. Känns som att det jag gör nu inte räknas.

Men hade det inte gjort det, så hade jag ju haft denna vecka + nästa som dåliga veckor. Bättre 1 än två :D !



Morgon!

Dag 1 av 3. Snart så ledigt haha!
Vaknade vid sju så nu ska jag traska till bussen och invänta Bosse, skönt att få skjuts.. 
Idag blir det förhoppningsvis träning sen mys, vet inte om jag ska Zumba eller springa ! Sugen på båda :)



Kalas !

Efter lullans kalas drog jag på zumba, jättekul! Men jävlar vilken träningsvärk jag har i benen haha galet. 
Har myst lite hemma bara, sett på film och käkat middag. Gjort Idas recept på kyckling igen och de va ju lika gott idag med! Tummen upp!

Denna vecka jobbar jag bara tre dagar och på torsdag ska jag mysa med Stina och Hanna (och Eliise såklart!)Längtar redan <3 
Ska försöka klämma in så många träningspass jag kan iaf då nästa vecka kommer bli grymt lidande. Vi har så många att fira jul med så det kommer bli lite stress.

Nu ska jag sova , jag behöver massa kramar och pussar just nu känner ja.




Godmorgon söndag

Har käkat julfrukost, lite köttbullar, skinka och rödbeta sallad . Möms . Fortfarande mätt sen julbordet igår haha, men det var så himla gott. Och gasta var där och uppträdde så det var väldigt kul! 
Nu ska vi städa i skabb lägenheten, ser ut som kaaaaos. Sen iväg och fira min Lill sis som fyller 9 idag. Stora tjejen. 
Sen Zumba . Såklart <3



Hello :)

Vet inte hur jag skall börja efter inlägget igår men vi kör på ba.


Mitt carbface och jag (sjukt va de syns i ansiktet att jag fuska igår haha) tog en pw imorse. stannade på Ica och köpte lite julemys till frukosten.


Hade ingen energi alls så la mig i sängen men fick lite ångest att jag bara skulle hinna med en promenad idag så jag åkte till gymmet. Sprang 500 m innan jag fick damp på byxorna som är alldeles för stora.
Körde skiEg maskinen som är sjukt jobbig, typ 1500 meter. Dog lite.
Sen blev det ben och mage. Avslutade med en ny favorit:

Sen var det bara hem och fixa sig, julbord med limpans jobb på engeltofta. Himla mysigt!
Tankarna gick i 100020283 på vägen dit om jag skulle fuska idag igen "för allt var redan förstört". När jag kom dit var jag hungrig som fan men klarade mig galant, utan att fuska. Dock drack jag en julmust men vafan :)





Jag lovade ju er.

Att så fort jag gjorde något dumt så skulle jag skriva det. 
Att jag skulle sluta kräkas, och om jag mot förmodan gjorde det så skulle jag skriva här. Jag lovade ju det. 

Jag har varit duktig. Jag har inte dejtat det där förbannade jävla kakelgolvet, kräkts och skakat i hela kroppen av utmattning. Jag har försökt att övervinna ångesten. Men idag brast det.
Det var jobbigt på jobbet idag. Jag hade inte ätit tillräckligt med bra fetter så blodsockret var nere på botten och jag övervägde seriöst i 5 timmar om jag skulle ta en lussebulle eller inte. Bara det låter sjukt i mina öron. 
Men jag tog en. Det var jävligt gott.
Besvikelsen därefter - inte så god.

Fan , jag hade ju lovat mig själv att klara mig fuskfri i 5 veckor och jag klarade endast 4... 

Så då tog hetsätar-tycka-synd-om-mig-själv Wiktoria sitt pick och pack och drog till Ica och köpte det ena och det andra och fick sota för sina problem när hon hade konferens med toaletten igen, precis som förr i tiden.

Men jag är så jävla trött på det. Jag är trött för att ha för höga krav på mig själv. Jag är trött på att jag tror jag klarar allt. Jag vill bli av med allt hets/kräks/allt eller inget. 
Jag är trött på att ge min kropp stryk. Jag är trött på att ha ångest . Jag vill inge mer. 

Det tar olika lång tid för alla. För mig är jag fortfarande Wiktoria, som är på bilden nedanför. Jag är inte Wiktoria som gått ner strax 40 kg. Mitt psyke hinner inte med för fem öre. Det går för fort, fast inte fort nog. Förstår ni? Jag hatar att se mig i spegeln och jag önskar att jag någon gång kommer att trivas med det jag ser. 

Men just nu är jag bara så jävla besviken på mig själv . 




Fredag




Igår somnade jag innan 22. Har typ aldrig hänt;P var sjukt trött! 
Fredag idag och jag jobbar till 17. Snark på den. Sen blir det nog gymmet och så har vi tvättstuga. You gotta love fridays

Ändrat

Hade tänkt att köra intervaller 30 min idag och biceps men efter 5 minuter på 9.5 km/h så gjorde det sjukt ont i benhinnorna så jag la av och körde rygg / biceps istället. Mark, skivstångsrodd och latsdrag osv.

Sen hämtade jag ut bikinin jag beställde och förstår ni lyckan när jag kan ha den på första försöket? Inte behöva göra retur, tänka att jag spar den till nästa sommar eller byta storlek. Den är perfekt !



Godmorgon





Ligger i soffan och myser lite, ska strax gå till jobbet. Har sovit som en påse skit inatt, somnade vid 3 och vaknade vid 6, kunde knappt somna om.. Men har ju sovit så mycket de dagarna när jag vart sjuk så :)
Får lägga mig i tid ikv ist! :)


Godnatt




Godnatt gohjärtan.
Har mått mycket bättre nu på kvällen, tror jag kommit på vad det är för fel också. 
Imorgon ska det storhandlas "bra" saker, som får igång allt !
Bara tagit det lugnt hela dagen, tror jag tog sov rekord. Kroppen helt utmattad så sov till 13. Galet. 

Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis kanske även ta mig till gymmet? Saknar det.

Idag firade även jag och L 3.5 år som förlovade . Himla mys. Fick questbars och gissa vem som var nöjd? Längtar tills jag ska äta en imorgon. :D bästa, godaste

Lyxigt



När det är jobbigt att äta är det bra att det finns proteinshakes . Att blanda lite vatten, mycket is och ha sugrör i gör det lite lyxigare. Möms.

Sleeptime




Fyfan va jag har sovit de här dagarna, kaos alltså?
Snart så är jag nog frisk. Har ätit lite skinka så hoppas jag får behålla det :)!

Har ju blivit ofrivillig periodisk fasta de här dagarna, ska kanske börja med det?? Eller jag vet inte..

Besviken

Igår mådde jag ganska bra. Fick behålla lite men kände ändå att kroppen inte var som vanligt. Käkade på kvällen och gissa vem som fick dejta toan.. Jo.. Wickis..
Trodde det skulle gå ändå så när jag skulle gå till busshållsplatsen så bara forsa allting, mysigt va? Haha....
Ringde jobbet och sa att jag blir hemma idag IGEN. Tror ni ångesten är dålig eller?
Är så jävla besviken på mig själv, varför varför varför måste jag bli sjuk???! Fyfan för de här :'(





Juuuul!

Åh, vilken härlig julkänsla jag haft idag. Gjort julskinka , slagit in klappar och sett på julkalendern. Underbart :)! 14 dagar kvar <3
Har inte gjort så mycket annat idag, typ bara vilat mig.. Och ätit ;p 
Beslutat mig för att jobba imorgon.. Det är nog kaos på jobbet så jag vill bara in och hjälpa. Jobbar bara till 15 så det blir bra! 
På kvällen ska jag passa Louise från halv 5 till sent på kvällen så det blir ännu en till ofrivillig vilodag... Kommer göra lite styrka hemma hos mamma med så 5 pass denna vecka, får räcka så :)




Hungrig

Åh va kroppen skriker efter mat idag, inte så konstigt kanske.. Men det gäller att hålla sig i skinnet.
I vanliga fall när jag har varit magsjuk så är det rostmackor och sockerdricka som gäller. Lite svårare nu då det känns konstigt att äta fet mat när kroppen är så tom! 

Men idag har jag fått i mig en questbar (hellooooo heaven) och nu tog jag lite salami och ost plus alla kosttillskott som jag inte kunde käka igår. 




Nu ska jag vila lite innan limpan kommer hem. Saknar han <3

Kneipin ;)

Måste köpa en ny kneipi (bikini) innan thai. Någonting säger mig att jag kan vänta en månad innan vi åker, då jag förhoppningsvis kommer gå ner lite till..
Men å andra sidan känns det som att jag fortfarande kommer att ha samma storlek som förra året så kan lika gärna beställa en nu.. 



Kikar runt överallt, det är så kul hihi!
Det är 71 dagar kvar och ja, något lär ju hända på vågen iaf. 
Måndag om två veckor kommer va min första fuskdag på typ 5 veckor! Stolt :D

Nu ska jag sova, saknar energi..

Anledning ..

Här har ni anledningen till varför jag inte bloggat idag..



Magsjuuuuk. Det suger rejält och jag har sån ångest. Kan inte vara hemma nu..
Jag har sovit i stort sett hela dagen , förutom de gånger jag dejtat toan. Kan inte behålla något så jag är helt tom i magen och slut på energi. Kaos!


Myser

Sitter i soffan och myser. Har precis kommit ikapp sista avsnittet av arrow och ÅH va spännande det är!




Kan knappt hålla i telefonen, carros Zumba mördade mina (redan döda) armar/axlar. Men vilken energi jag fick efter, bästa Carro. 

Har käkat världsgod tacopaj och nu sova, jobb hela veckan och jag är redan trött på't;) men sen är det kortveckor 4 veckor i rad så det känns bra.

Imorgon ska jag ta spruta efter jobbet, jag är så jävla rädd för sprutor så jag håller typ på att dö av nervositet . Ska även kolla upp alla födelsemärken då jag fått för mig att de flesta är dåliga. Tuff dag imorgon för mig ! Får se om det blir vila eller träna..
Men jag känner att jag får till så mycket bättre pass när jag snittar 4-5 pass i veckan än 10. 
Jag har gjort mer än 300 pass det här året, och ligger på Max en vilodag per vecka. Nu tror jag att jag ska dra ner till 4-5 !:)




To big to fit in there

Igår så åkte jag till mamma på kvällen. Hade inget att ha på mig så tänkte ta en av mina favvis tröjor sen tidigare. Gick inge bra dock ;P kom till mami, Prata lite , käka och spela lite spel. Det var jobbigt då det var massa gott där framme men jag tog inget! Score. 

Vid halv 11 så ringde mammas bästa kompis och behövde lite hjälp, vi drog till Enköping och hämtade henne. Jag var så nervös hela tiden när jag körde men jag fick en fin pratstund med Mami. Är så tacksam för de <3 
Somnade vid 4 inatt , skakis och rädd. 



Yes!

Sov ut idag, hade väl inget annat val när jag somnade vid fyra inatt haha.
Käka frukost, skinka och salami och bacon. Himla gött!
drog till gymmet och jag brukar värma upp med 1 km spring, men idag orkade jag 2. Utan problem. Jag kommer ihåg för typ ett och ett halvt år sen när Johanna tog med mig till hby och jag sprang mina första 2 km i hela mitt liv, jag trodde jag skulle dö efter 100 meter och de va det värsta jag gjort då. Idag gjorde jag det som uppvärmning?? Vafan liksom :D
Körde intervaller sen , gick bra de med. Allt som allt blev de 4.6 km! Igår hade jag ju mitt rekord på 4.25 så de känns så jävla kul att de går framåt. 

Körde lite rumpa och mage med, sen en promenad. Nu är jag klar för idag - skönt!
Imorgon har Carro Zumba - fyfan va lycklig jag blev när jag såg de!!



Träna

Jobbade till halv 5 idag, hade planerat att komma hem, äta och sova lite ;) planen gick som smort iaf! Mådde sjukt illa efter maten så somnade någon timme sen åkte jag, limpan och Josephine till gymmet. Körde Intervaller 4.25 km och sen körde vi axlar. Hoppas på träningsvärk imorgon :)

Klockan är halv 3 och de är det som är nackdelen med för långa power naps.. Är rå pigg!!




Mys

Jävlar vilket snö/storm kaos det är idag då, galet?!
Fick panik när jag vakna imorse haha.
Fredag idag och jag trodde det var lördag när jag vaknade, jobbigt läge.
Jobbar till 16.30 sen ska jag hem och mysa, se på arrow och träna :)


Har känt att jag blir mycket mer mätt med LCHF och det är ju ett plus. Nu käkar jag ett ägg till frukost sen lunch och inget mer (oftast) innan middag. Gött

Im back

Tillbaka till mitt blonda hår, som jag trivs i det. Trivs ändå i brunt och så men nä, det blonda känns mer jag!



Dock är jag lite less, är så plufsig i ansiktet så jag typ dör. Ändå har jag inte fuskat eller nå??


Tog en promenad till Josephine efter jobbet, prata och mös lite. Sen hämtade Linus mig och vi åkte till hans syster som fyllde år. Massa pepparkakor, risgrynsgröt, mjukt bröd och tårta och grejer. Någon som var sugen? Ja! Någon som höll sig? Well, yes. Jag bakade fröknäcke som jag tog med och åt med skinka på. 



Äntligen hemma och har tagit upp allt julpynt. Det blev en ofrivillig vilodag idag men då tar jag träningen imorgon istället :) Fredagsfys!

Onsdag

Åh hade verkligen hoppats att det var fredag imorgon, har trott att det är torsdag hela dagen..:)
Men vilken dag, ett år har gått nu liksom. Jag har inte haft en en enda vilovecka, hur sjukt är inte det egentligen ? Kanske dags snart.
dock vill jag knåpa på ett nytt tränings schema.. Någon som har tips? Jag vill bränna , bränna och bränna. Och gå ner i vikt då;)

Träningen idag blev 10 min cross, 20 min intervaller och lite mage. :) har inte orkat tagit någon promenad. Så jävla kallt?! Hörde att det skulle komma snö imorgon. Wtf.. 



Ett år sedan


Idag är det precis ett år sedan jag låg i sängen och tänkte att - kan @shervintorkian kan jag. In på @Lchfklubben och blev medlem. Jag köpte denna tröja samma dag (som idag har blivit liite stor..)
Jag har kört LCHF,  räknat kalorier.. Jag har ätit bra, jag har fuskat, har tränat, haft vilodagar, gråtit och skrattat. Men jag har hittat en balans. 36.5 kg har försvunnit. Det är en bit kvar. Men det är fan inga problem längre

Mysis



Smäller av vad jag blev glad när limpen kom med det här då. Extra bra tisdags mys!:) 
Vi drog till gymmet, jag körde 3500 m rodd medan han värmde upp med marklyft , sen körde vi lite tillsammans. Alltid så kul att köra med min pärla!


Kom hem, käka middag. Samma som till lunch. :-) 
Nu har jag gjort lite ost-mys och ska dricka glögg, se på arrow och bara mysa!<3
Det behöver jag nu.. 

Ändrade planer

Det blir 20 min rodd och massa axlar istället för steppen idag. Det är kul att variera!! 
dessutom är axlar det bästa jag vet att köra. Ge mig snygga axlar. Typ nu?




Ledig

Idag är min sista lediga dag, så det är lite segt. I vanliga fall kan jag längta tillbaka lite men inte nuuuu haha.. 

Käkat lite "frukost" , vaknade så sent så det blev kyckling/bacon sallad. Himla gott.
Det sista jag sa till limpen igår var att jag ville ha glögg och en mörkchoklad bit så jag hoppas jag får en liten surprise ;) (PIK) 

Idag blir det step!:D


Trötta måndag !:)

Såg att någon undra vad det var i kycklingen igår och det är Philadelphia ost, vitlök och örter ! Maaaaams.


Idag har jag hängt med Hanna och Eliise. Så mysigt! Vi drack glögg, prata, busade, tog en liten promenad och gjorde lunch. Det är så himla mysigt med en liten bebis , jag vill ha en jag med. Men det tar nog något år till, vill för de första inte va såhär ful när jag får barn haha. Men det kommer en tid för det med, tills vidare får jag gosa med Eliise!



Nu på kvällen tog vi en promme sen gjorde jag lite styrka, tog grädde + bär men fyfan vilken konstig kombo. Kör på salami och ost ja, de blir bra de :D




Godkänt!

Efter träningen var jag så trött så jag somnade direkt, har haft en jobbig helg - men som sagt , de blir bra . Jag kan inte gå runt och tänka på allt utan jag lär försöka tänka på det positiva . Även om det tar tid :)


Idag provade jag en kyckling som Ida tipsade om, himla gott var det och fick även godkänt av limpan! då lyckas man ;)

Imorgon är jag ledig men klockan står på 06.20 ändå. Jag ska till gymmet tänkte jag, springa och köra lite styrka. Är taggad till tusen! Sen ska jag till Hanna över dagen och mysa med henne, men mest med Eliise (A)


Hello there

Idag hade jag önskat att jag käkat risgrynsgröt och julknäcke till frukost men bara 24 dagar kvar. Idag har jag klarat 14 dagar helt fuskfri och det resulterar i minus på vågen. WOHO!


Istället började jag dagen med en hallonglass/smoothie liknande. Himla gott! Sen, tro det eller ej ;) tog jag mig till gymmet. Sprang 4 km och körde lite armar. Det kändes att jag inte vart där på 3 dagar men jag ska aldrig låta det gå så långt igen haha. :)