Fan

Livet är så jävla orättvist 


Herregud

Vet inte vart jag ska börja med denna helg. Så jävla fantastisk! 
Fredagen bjöd på jobb, sen hade ja lösa planer på att luncha med jorrpan men blev ej så , så brumma ut till hedesunda en sväng. 
fredags eftermiddag sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb. Det kändes så jävla läskigt och var helt nervös, men efter släppte en stor klump från mina axlar. 
Så jävla fult att jag ringde Ida innan och försökte fråga om råd hur man skulle göra men hon svara inte, jag ba heeppppp aja. ringer efter och jag blir totalt utskrattat. Så jävla ful jag är hahaha. Älskade pidis❤️❤️🌸

Jag gick till systemet och köpte lite vin och firade, köpte mat och fixade lite ute..



Efter ett tag kom limpan hem och vi kika film, eller jag gjorde och han somna i soffan;)
Lördags började vi dagen med gympass, ben på schemat. Riktigt vidrigt jobbigt men alltid så roligt på fyshuset. 

Avslutade med lite huvudstående!

Sen storhandling på alla bygg butiker i stan. Vi köpte terasslasyr och kompostgaller och målarfärg och grejer. Vi var ute heeeeeela dagen. Alltså jävlar vad vi fixade. Vi la lasyr på de slitna och börja måla förrådsdörrarna. 
De skulle torka 16 timmar så under tiden monterade vi grillen.
Blev hamburgare och filmmys. Sen var vi helt väderbitna så en prommis med smilla och sen låg vi i sängen vid 10. Helt döda i kropp och själ 😂

Upp vid 10 idag och fortsätta. Idag var det dags att göra klart allt. Tog sina timmar men nog fan var det värt det. Såååå bra resultat!
Har inte visat så mycket från hemmet än men de är för att allt är så långt ifrån klar de kan bli. Vi har så mycket idéer.. 
Vid 17 var vi klara idag och då var det dags för möte. 
Hem till Camilla efter för grillning och sen tog vi oss ett bad i jacuzzin




Framsidan in progress

Före och efter



Såhär blev resultatet! Tycker de blev riktigt fint men ni ska få se helheten sen med möbler och så:)

Efter middagen hos Camilla kom vi på att vi inte hade något alls hemma i matväg så det var bara att åka till Ica och storhandla.
Har foodprepat lite för veckan , se nedan


Det blir hel-grillad fläskfile med fetaost, sallad och honungsmelon. Mömsssss

Fina onsdag

Halllooooj!
Vilken härlig dag det har varit idag. Kunde sova till SJU! När fan hände det senast en vardag. Jag tog en egen bil till jobbet så det gick ju finfint de.
På lunchen fick jag hälsa på valparna. Åh herregud. Mitt hjärta dog. På riktigt. 

Ville bara gosa upp de!!

Jobbade till fyra ca och jäklar vad vi har härjat runt idag hehe. Dagarna går iaf otroligt fort!
Vi åkte till Björn efter jobbet och böt däck på bilen. alltid ute i sista sekund vi. Är ju förbud imorgon så det var på tiden ;)


Vi fick för oss att putsa till fälgarna lite. Sen tvätta bilen. Sen tvätta fönstrena. Hallådär dampisar 😁
Nu är pärlan fin iaf.

Jag blev supersugen på påsk/jul mat så köpte massa prinskorv och gjorde ägghalvor och grejer, härlig PWO;) dunka till gymmet för ett överkroppspass . Försökte hålla mig borta från bänken men det gick inte. Körde lättare vikter och inte så mycket brygga. Bra pass med bra energi.
Nu väntas en shake, en sängen och spikmattan :)


Kvällsblogg

Blir alltid lite tom och vet inte vad jag ska skriva i inlägget efter varje gång jag öppnar upp mig.
Känns fel och ba - hej här är jag, idag har jag .. Osv.
Senaste tiden har jag gått emot lite hinder. I vanliga fall hade jag deppat ihop och bara gett upp. Nu känner jag mer ba, jaja. Klart det är tråkigt men inget jag kan göra något åt. Det är bara att skratta åt det ;)  Jag opererade ju bort märken och förra veckan var jag sjuk. Låg däckad i 40 graders feber och var ynklig som en jävla jätte baby.
Som tur var hade jag inte ont i halsen, men jag tappade all smak och all aptit vilket inte är det optimala. Låg i soffan och hade säng maraton hela veckan. 

I lördags var det äntligen dags för lyftarworkshop och kostföreläsning med Anki Sundin. Sjukt intressant att se hur intresset utvidgas! För två år sen hade jag aldrig ägnat en krona  åt en lördag full med träning och föreläsning. Idag brinner jag för det!
Det var riktigt riktigt bra och jätte kul att lära sig stöt och ryck. Det är definiftivt något jag ska lägga mer krut på och var passar bättre att lära sig det än på fyshuset?;) Tänkte börja gå på någon tyngdlyftnings träning någon gång i veckan. Kul! Det blir jättebra. Anders är otrooligt duktig och är så jäkla bra på att lära ut. Likaså hans fina dotter Elvira , hon hjälper mig ALLTID och det levereras alltid PBn när hon är i närheten. Wonder why ;)
Det är viktigt med rätt personer på rätt plats, och det kan man säga om alla på fyshuset. 

Efter tre timmar träning var man iaf riktigt mör i kroppen och jag drog på mig ett ryggskott. Första gången i mitt liv haha.
Kunde inte sätta mig eller gå på toa själv i lördags, kunde inte ens följa med Josephine till dörren och säga hejdå.. och i söndags var det ännu värre. Fick tid hos kiropraktiker igår och ja, ryggen var väl inte direkt jättefin :) flera låsningar, ryggskott, sträckt muskel och mitt högra ben var 3 cm längre än de vänstra. Hallådär ! Kom inte ens upp från britsen efter behandlingen för jag hade så svinigt ont, aldrig känt på denna smärta ! Fick nypa tag i ryggen när jag gick ner fr trappan för jag visste inte hur jag skulle klara det annars. Det var typ det, eller rulla haha. 

Idag kändes det dock bättre så jag tog en morgonpw i solen med tyngre podcast i lurarna. Mina tankar har gått till Josephine hela dagen ❤️ känt mig nere och ledsen och tänkt mycket på livet!😭

Det gick bra på jobbet iaf och mkt tack vare Jennifer!😚 Nu har jag precis tagit sista kvällspromenaden för idag. Stannade hos mamma på vägen. Imorgon väntas jobb på mitt nya extra jobb! Ska bli skönt med en dag med mycket kropps arbete när jag varit på kontoret 2 dagar. 
Vill bara ha helg nu. Har så mycket att se fram emot.  Vi ska börja fixa på altanen så alla som vill hjälpa till är välkomna , Wickis bjuder på mat och kärlek hihihi. 
Sen lutar det även mot en tripp till Falun, vi får se :)