-

HEJ!
Herremingud vad jag är trött just nu, men tänkte slänga iväg ett kvällsinlägg ändå. 
Idag jobbade jag som sagt 3h bara, skönt. fixade lite ärenden innan Ida kom förbi, vi jäste i solen ett tag och sen tog vi en promenad. Käkade lunch framför en film och bara mös 😍 som det ska vara.
Kasta med några nutrinick steviabars då min kära vän gått och förälskat sig i dem hihi. Gohjärta! De är för goda, ni måste prova. 

Åkte iväg på bootcamp och alltså vänner, det var så förbannat jobbigt. Jag kan knappt stå nu, min kropp är så så så trött. Benen skakar, benhinnorna gör ont, magen har sjuk träningsvärk och mina ljumskar ska vi inte ens prata om! 

Massa sprinter idag, och massa annat såklart. Det SPÖREGNADE under passet så vi gjorde burpees i vattenpölarna och vred ur kläderna några gånger, de var fulla av vatten. Otroligt tungt sista varvet i spåret .. Klarade inte sista etappen på stafetten i hemlingbybacken men va tusan, någon gång kommer det. 
Detta är iallafall utan tvekan den roligaste träningen just nu. 👊🏼 
Nu har jag ätit en burk kvarg och ska lägga mig och läsa lite. Blir alltid så trött av det , och skönt att inte fippla med telen det sista man gör innan man sover. Men näst sista går bra ;) hihihi





Hej vänner,
Onsdag idag men det känns som torsdag. I wish tho!
Hur har er vecka varit? Min har varit bra. So far!
Måndags blev det ett sent pass på gymmet, hade skaplig träningsvärk på tisdagen och jag var helt död igår på bootcampet haha, som vanligt . Pushpress övningarna va dåligt jobbiga eftersom jag körde bla chins och militär press på måndagen.




Idag slutade jag tidigt så jag käkade bara lurre efter jobbet, hängde med mami lite och sen tog jag en löprunda på fem km. Jag skulle egentligen vila men jag vill bara köra på när jag känner att jag har denna energi ❤️


Dock var det RIKTIGT vidrigt tunga ben sen igår men äh, bara att kriga på. Jag tänkte att jag springer så mycket jag kan och kan jag inte mer så får jag kö skön lunk liksom. Dock kutade jag i alla backar då jag vill bli bättre på det och klara av att hålla uthålligheten ! :) vi avslutar ju varje pass med att kö stafett i hby backen, och när jag kommer typ högst upp klarar inte benen av det .. HUVUDET vill men benen orkar inte.. 

Nu har jag precis käkat middag och kikar lite på tv. Ska sova snart. Imorgon jobbar jag 3h så det ska bli najss. Jag känner mig helt överkörd av en ångvält typ så då kan jag vila lite innan bootcampet på kvällen. 


Inte så Fancy pancy men clean mat är gott!

Hemmagjord BEA!

Hej vänner, hur är allt?
Jag har haft en bra dag. Jag tog en vilodag idag och bara typ mös. Eller nja , kanske inte haha.
Fick abstinens vid 12 och körde ett yogapass för att mjuka upp kroppen. Sen började vi storstäda hela huset. Sen gick jag en promenad och när jag skulle duscha stod jag och pratade med spegeln typ " ska jag ut och springa eller inte " haha.. 
Nu har vi iallafall ätit middag, JA vi äter ganska sent oftast, haha.
Jag vill gärna äta middag vid 4-5 medan Linus gillar sena middagar , så det blir oftast så.
 
MEN ANYWAY.
Jag är en människa som MÅSTE ha sås till maten, annars tycker jag att det är skittråkigt. Jag skulle aldrig kunna käka kyckling och broccoli bara utan i need my sås liksom.
Jag fick recept på en nyttigare variant av hemmagjord bea av Camilla som fått det av Lisa och jag var bara tvungen att prova denna nyttigare variant av bea. Den var SJUKT god och sjukt simpel att göra, perfekt för oss som vill hålla igeeen lite och det lätt skenar iväg med typ Lohmanders bea, 720 kcal per 100 g typ haha :)
Jag delar med mig av receptet :

Du behöver;
3 dl creme fraiche
Chili flakes
Grönsaksbuljong
2 ägggulor
Dragon
 
Gör såhär;
Blanda i en kastull:
3 dl creme fraiche (du kan ha vilken fettprocent du vill! Jag hade 15% laktosfri creme fraiche.)
Chili flakes 
1 grönsaksbuljong
 
Låt koka upp lite och sen tar du av kastrullen och låter detta få vila en minut.
 
Häv sedan i 2 ägg-gulor och dragon efter smak, blanda ihop och NJUT =)
Himla god jäkel och jag kommer defitnift ALLTID att äta denna ! =) 



-

Men äntligen lite helg!
Igår slutade jag 13 och då kom Josephine och Ida hem till mig och mös lite i solen.. Efter ett tag gick den i moln så Ida brumma till hennes papi och jag och jorrpan kikade TV.
På kvällen drog jag och limpan av ett
Markpass, sen tidigt i säng då jag var dödstrött ! 

Idag började vi dagen med ett besök på prottebutiken. Min zma och bcaa var slut och behövdes fylla på! Åkte till gymmet sen och körde bänk, herregud så jobbigt. 😂 
Ökade dock mitt PB Vilket känns grymt. Jag är så svag i bänken..

Hem och städade och sen käka vi lunch. sen åkte limpan och hämtade mami m familj och jag tog en prommis till dem, ÄNTLIGEN är de hemma 😍❤️ vi köpte mat och jag tog en gyrossallad. Sjukt gott!

Seeeeen fick jag damp och kände ba "jag orkar inte vakna upp imorgon och ha legday framför mig" . Asså benpassen på detta schema är löjligt jobbiga. Att klämma ut 50
Reps när man lyft så nära sitt 1RM är galet hahaha. Så vi åkte till gymmet igen för att mer eller mindre bocka av de tills imorgon haha. Då kan man köra ett lättare pass eller fokusera på ngt annat. 
Jag känner mig styggt sliten i kroppen nu.
Jag har tränat varje dag sen onsdags förra veckan och bör väl klämma in en vilodag tycker jag. Men vet inte när jag VILL göra det för det är ju så himla roligt.. Får väl se hur det blir. :)
Längtar sjukt mycket till bootcampet, underbart rolig och jobbig träningsform. så roligt att jag och Linus mamma gör det ihop. ❤️ 

Nu väntar jag på mina frökex ska bli klara i ugnen. Ja , jag har typ damp och börjar "baka" vid 22.. 


Dagens frukost.
Havregrynsgröt med mosad banan. Hallon, blåbär och jordgubbar från gården. 

Torsdag

GALET TRÖTT imorse men sov iaf hela natten, vet inte när det hände sist? 
Efter jobb så städade jag lite hemma och tog en PW runt i bomhus. Stannade förbi hos min mamma och gav hennes djur lite kärlek! 
Nu ska jag vänta på att limpan hämtar mig, sen kasta i mig två ägg och lite riskakor sen väntar bootcamp ikväll. Är typ nervös , igen haha. Bara för att det är så svinigt jävla jobbigt alltså.. 😂

Det känns skönt att vara back on track igen iaf. Även om vi tränade massa på semmen så är det ju inte samma sak när man går all in med kosten . Det känns bra !


Onsdag

Godkväll vänner!
Har ni haft en bra dag ? Min har varit ok.
Började med att stiga upp kvart i fem sen en hel del jobb.. 
På EM kom Ida hem till mig. Vi drack kaffe, mös, prata massa och locka hennes hår. 😍 extra gos.
När limpan kom hem hade jag varit en Good Wifey och köpt blommor, städat huset osv. Pluspoäng där hoppas jag baby ;)
Har en vilodag idag, vet inte varför egentligen för det kliar så förbannat i kroppen. Men har sjuk träningsvärk överallt sen igår och i måndags... Och i söndags , lördags osv haha, så kände att det var dags . Såå istället gick jag en PW, gick massa omvägar för att tillslut komma fram till min älskade mormor. hängde där någon timme och jag blev på bra humör direkt. 
Hon förstår mig så otroligt bra och det är alltid skönt att prata med någon som lyssnar och inte dömmer ❤️



Hämtade ut lite paket på vägen hem och har kastat i mig middag nu, lasagne idag igen. Gottis. Nu ska jag sova! :) 

Work IT

Herremingud vad jag var överkörd efter dagens jobb, det är lite kaos och ja, vi får se. 
Efter jobbet tog jag en nap, eftersom jag knappt kan sova på nätterna behöver jag den lilla stunden på en timme. den gör mig lite gladare hehe. 
Käkade lite mellis sen hämtade Camilla upp mig och vi drog till hby för bootcamp. GALET jobbigt. Verkligen galet. 
Uppvärmning 500 m löpning, 10 burpees , 500 löpning osv.
Körde cirkel stationer, 30sekunder x 10 flera varv och övningar, avslutade med stafett i hemlingbybacken.. Där och då ville jag DÖ. Haha, det var fruktansvärt. Mitt psyke ville bara köra på och kuta hela hela tiden men benen bara skakade. Helt sjukt.

Käkade lasagne när jag kom hem, lära fylla på med lite carbs ;) och tog en supervarm dusch! 
Nu dejtar jag spikmattan och gör mig redo för jobb imorgon....



Protein pannkaka


Detta mina vänner, är helt gudomligt gott.
Protein pannkaka mix från proteinbutiken, de har kampanj där så in och fynda vetja. Du blandar det endast med vatten.
Jag hade bär, laktosfri kvarg blandad med stevia droppar caramel till. Dog mat döden ;)

Är på jobb nu. Andra dagen. Går ganska bra, alltid lite svårt i början må jag säga och jag är absolut inte van vid att gå upp innan 5. 
Jag slutar om några timmar, då blir det lite mys i solen om den är kvar och sen ladda för bootcamp ikväll!

Det var ett tag sedan..

Hej vänner,
Hur är allt? 
Med mig är allt bra, det mesta börjar falla på plats känner jag.
Det var lite tumult där ett tag, jag var mellan två jobb och sa upp mig från Xzakt. 
Jag tänker inte dra hela historian just nu men jag har även sagt upp mig från det andra.
 
Jag har haft semester med mitt hjärta i tre veckor. Så himla välförtjänt och så himla skönt att bara vara vi två. Vår första semester i huset så vi har jäst mycket på terassen och badat i mini-poolen och bara varit. Tagit vara på varenda stund.
Började semestern med några vändor upp till söderhamn och tillbaka.Vi ville vara där solen var, helt enkelt. Linus kunde inte bestämma sig och hade fullt sjå med vart vi skulle vara, haha. Söderhamn bjöd på många soltillfällen och massa bad, härligt umgänge och några långpromenader. Jag tog lite vila från träningen någon dag och ja, bara var.
Vi har varit hemma och haft väldigt bra träningsveckor för att vara semester och klämt av minst fyra pass i veckan. DET tycker jag är bra. Man kan äta gott och man kan unna sig men samtidigt vara på sin frizon och bara köra på. Det handlar om att hitta en balans.
Vi har börjat på ett nytt träningsschema som kort och gott kallas 5/3/1 , det är otroligt roligt att ha någonting att gå efter , men jag gör det nog med skräckblandat förtjusning. Målet är att öka i styrka och min svagaste punkt är nog bänken, följt av böjen. PB är 90kg i böj, så det är liksom inte "wow". Man är ju inte kaxig efter man har lyft många set tungt och ska avsluta med 5set ggr 10 reps. DÖR. Jag hoppas på att få se lite ökning!
Det har varit en helt UNDERBAR semester med mycket av ALLT. Så jävla mycket kärlek.
Det har blivit lite shopping, lite uppsala för att träffa två nya vänner, hinderbana, åka lite båt osv.
 
Nu blir det dock hårdkörning några veckor, den mesta av vätskan har väl börjat försvinna men jag vill inte se ut som en flodhäst på stranden i Kroatien. Börjar även bootcamp på tisdag med PTjennie i hby, kommer bli en grym utmaning och jag kör det med min bästa svärmor. Wihoooo vad roligt! Det kör vi två ggr i veckan.
Kommer lägga in lite mer cardio men även hålla mig till styrkeschemat. Jag har börjat äta lite smått enligt ett visst schema men imorgon börjar den riktiga elimineringsfasen. Jag kommer att berätta mer om det sen och kanske skriva lite om vad jag äter och så?
 
Nu ska jag hoppa i säng, jag ska upp kvart i fem imorgon.
Varför?
Jag börjar nämligen på ett nytt jobb, hihi =) 
 
Från förra året, strax efter thailand! SOM jag saknar. Älskling, nu bokar vi en ny resa!