Story of My snap



Hahaha alltså BÄSTA bilden!
 Ida är bland de roligaste jag vet. Hon är så himla omtänksam och bryr sig så mycket!
I fredags börja jag grina för att hon börja grina för att vi ska flytta och fick de finaste smset ever, alltså de är sån jävla friend <3 längtar till alla myskvällar i huset!❤️

Nu är jag på workie Efter en iskall promme hit. Jobb till 16!

Promme



Alltså vi va så lyriska igår efter kontraktet så vi åkte och köpte pizza! Asså jävlar va gott de va!? Men kompisar, jag kan inte fatta att vi köpt hus.. Helt jävla otroligt kul! Förhoppningsvis flyttar vi in innan jul :) Heeeelt bääst alla igår, fått så jävla mkt grattis så är så himla tacksam. Min och linus värsta mardröm är att bo i en lgh och äntligen slipper vi vantrivas . Fatta på sommaren efter jobbet?? Sitta ute på altanen , grilla , sola.. Åh dör! 

försökte ta en nap igår men kunde inte och sen kom Johanna förbi. De blev en mysig promenad på 6km. Så mkt glädje. Vi har även gjort en utmaning i oktober- spännande!! Tror ärligt Johanna är lika glad över flytten som vi HAHAHAHA, så kul!

Äntligen



Okej! Nu kan jag säga en sak, vi har blivit med hus.
Kontrakt och allt är fixat, lägenheten uppsagd, ja - det känns underbart ! Inflyttning är osäkert men förhoppningsvis innan jul. :-) 

Längtar ihjäl oss. Ett stort beslut som jag gjorde med den bästa jag vet. Är så tacksam!

söndag



Hej godingar!
Idag hade jag tänkt att inte gö ett smack - vilket alltid ändras.. Har haft så fullt upp och tårarna har runnit tusentals ggr.. Men leendena överväger! Jag är sån känslomänniska och ibland måste jag få ha en gråtdag för att byta ut det mot skratt och glädje ! ❤️ 
Drog till gymmet imorse iaf och fick ur mig en del agg. Det blev en hel del nötning på bröst, en massa bänk! :D  
Sen har vi haft fullt upp, spacklat, lagat mat, gått härliga promenader,  haft besök av papi och nina, hängt hos mamma på kaffe, vart på ett ärende och sen på middag. Himla fullt upp, men glad. Snart kommer det släppa en hel del oro men de är några månader kvar.

Nu - försöka sova. Jobb 8-16 imorgon!

❤️



Älskar, alltså verkligen älskar, helgfrukostar. 
Jag äter oftast ingen frukost på vardagarna så jag är så lyrisk när jag vet att jag har gofrulle hemma.
Sojayoughurt med pumpakärnor, linfrön och valnötter och två st äggmackor. Avlider så gott! 

Efter frullen mötte vi upp Camilla för en promme, blev 8.2 km! Himla skönt i solen ju!! 
Spacklade lite väggar när vi kom hem och städade lite innan vi brummade ner på stan. 
Har käkat middag hos Camilla och nu ska vi se på film, myslördaaaag :) 

-



Var såååå pigg imorse så tänkte åka till gymmet, kommer dit och ser att omklädningsrummet för damer är stängt denna häääärliga fredag. Åh fan. Drog till jorre istället och käkade mysfrukost innan jobbet.
Slutade 13, käka lunch sen en nap innan jag drog till gymmet än en gång. Sjuuukt opepp var jag men det var ett bra pass. PB i frontböj och marklyft. 

Levererar fan bra pass hela tiden nu och det känns bra! Åker liksom dit och känner mig så jävla stark bara.. 

❤️



Asså fan, jag är sååå glad at the moment. Det är så mycket kul som händer så jag vet inte var jag ska ta vägen, bla har ett kosttillskottsföretag hört av sig om sponsring, herregud .. Proud !

Fullspäckad dag, morgonpw, jobb, hämta smilla, storhandla , laga mat, fixa massa ärenden, 6 km pw, 30 min yoga och en telenkpnferens med Ida ! Lyckligast är jag just nu. 

Imorgon blir det gym innan jobbet, löpning och cirkelträning. Wooooop

Så kul



Om ca två veckor kan jag berätta va som gjort mig så glad idag, sjukt härlig känsla!!!!!!!! Har suttit i telefonen halva kvällen haha, älskar att alla bara ringer och vill kolla exakt allt va som hänt osv.. Blir underbart jävla glad så jag spricker !! Planerar allt redan nu!! Bästa va ju Johanna, alltså hon är ju så jävla borta ibland så de är gulligt, hahaha dör.. 😂

Dagen har gått grymt snabbt, skulle åka på visning på ett hus efter jobbet men det var sjukt mycket folk så vi palla inte. Istället bjöd mamma oss på Max och vi göttaaaa lite ;) taaaaack mami du är bäst ❤️

Nu - paradise. Så pepp. Skönt med torsdag imorgon, sista dagen till 16 denna vecka, 9-13 fredag och sen HELG med ett fucking stort H!!!!! 



Patetiska människa 



Träningsvärk



Sitter på mysstolen på jobbet, börjar om en halvtimme. Kommer alltid sjukt tidigt till jobbet när jag åker med Linus då han börjar sju. Så går jag från hans jobb och är här typ en halvtimme senare!
Blir nog cykeln nästa vecka , men skönt att variera lite.

Har sån SJUK träningsvärk i ryggen, alltså kompisar - det är galet, kan knappt röra mig!! Det står ben/mage på schemat idag men att ens ta upp en stång på ryggen känns overkligt haha. 
Men sånt här händer och man lär förstå att gymmet inte är allt. Så länge man rör på sig.
Jag går ca 6 km per dag, eller cyklar en mil, jag kör yoga merparten av dagarna och försöker hålla mig aktiv de dagarna jag ej åker till gymmet - så länge man rör sig känns de bra!


❤️




Iskall promme till jobbet, säljdag där och sen efter le work hade jag massage inbokat. Holymoooooses va skönt det var, alltså inte skönt-skönt utan bra-men-jävlar-vad-ont-det-gör-skönt haha. 
Hanna fick ut sjukt mycket knutar och jag fick lite rehab övningar jag ska göra då jag har en överörelig rygg men är väldigt stel i bröstryggen . Så pepp! 
Har sjuk träningsvärk redan nu i ryggen haha!

Tog en promme nu på kvällen, såå frisk luft ute nu.. 
ej varit på gymmet varken igår eller idag, har gått härliga promenader istället så tur att jag ändå rör mig - såklart.. men abstinensen gnager i mig. Längtar dit!!! 

Måndag



Härlig måndag, har gått ruggit snabbt vilket alltid är en fördel ;) 
Vädret imorse var ju kaos, alltså jag började på riktigt gråta när jag klev utanför dörren. Börja gråta ännu mer när jag såg brandbilar stå efter vägen och arbeta bort massa träd som fallit ner på vägen. Fick Flashback från branden och fick panik bara.

Väl på jobbet gick dagen fort,
Mått illa hela dagen så inte fått i mig så mycket mat men helt ok ändå, tvingat i mig. Höll på med en shake i 2 timmar, ärligt, galet ju. 

Tog en nap när jag kom hem, hallelujah vad skönt det var. Snoozade en del hel haha.. Har lagat matlådor för veckan, blir kyckling med sallad till lunch och köttfärssås med fullkorns bulgur denna vecka, ser fram emot båda då det är så himla gott :D 

Tog en pw och det började spöregna, men kriga oss igenom iaf. Körde yoga när jag kom hem  lika underbart som alltid!❤️ 
Min mami är i München på oktoberfest denna vecka, så avis!!! Skicka sms till henne va jag gillar på Victoria secret, Hähähäj!

Juste, jag har som ni vet haft en dålig vaaaaaaana. Har rökt på jobbet och när jag festar, när jag vart med kompisar osv. Sjukt dumt, aj knooow. Men! Nu har jag inte rört en cigg på tre veckor, so Proud though! Asså inte ett endaste bloss. Omgiiiii!



Tröttsamt



Kan bli så galet irriterad på folk som ständigt frågar hur mycket man väger, när man är i mål, varför jag tränar så mycket, varför jag gör si och så.
Okej, självklart kan man fråga men när man ställer frågan med en negativ ton och säger att det enda jag gör är att träna får jag ärligt talat damp.
Jag tränar på gymmet 4 gånger i veckan. En timme. Annars kan jag ta en promenad. En timme. Låt säga att jag lägger en timme av 24 på träning. Hela tiden???? Ne.. 

Alltså ärligt.
Låt mig göra min grej.
Jag tränar för att jag ÄLSKAR det, jag tränar för att må bra. 
Jag äter rätt för att jag gillar det, och jag äter även godis och chips för att det är gott. Jag lever inte strikt nu utan jag räknar mina kalorier, försöker hålla mig till det och gör jag inte det så nej fine, då är det väl så. No biggie. Jag vet var felet ligger och jag har dessutom en sjukdom som påverkar min sköldkörtel/ämnesomsättning, liksom det är okej! 

Jag har inte bråttom någonstans. Jag har ingen tidspress. Jag gör det för att jag älskar det och för att jag inte har några krav. 

Självklart är jag ledsen att det inte händer exakt så mycket som jag vill på vågen, men på insidan och hur kroppen formas händer det än mer - och det betyder mycket för mig. 

Seriöst. Så fort du sätter in krav blir det dåligt och stressigt, det framkallar ångest.. Låt träningen vara en rolig del och ha det så roligt du bara kan.










Sneakpeak


Min fina vän Sara fotograferade familjen i fredags och nu har vi fått se en liten sneakpeak! 
Så himla fina bilder - Sara är verkligen grym! Ska visa alla bilder när vi får dem :)

Magsjuk?

Igår hade jag planerat en sjukt bra dag, gym, pw och en löprunda. Alltså var så pepp på dagen.
Vaknade med sprängande huvudvärk och sprang till toan för att spy. dejta toan hela dagen, fick väl en släng av magsjuka/matförgiftning. 
Är så jävla tacksam endå för alla vänner som hör av sig, goshjärtan!! Ni är bäst! Jag va ett jävla slakt alltså , sov hela dagen och åt lite macka första gången kl 20.00 sen somnade jag vid 22.. 

Idag mår jag lite bättre, så ska försöka äta nu sen blir det en promenad i höstvädret, vi tänkte gå förbi ett hus vi är intresserade av! 

Kan fortfarande inte lägga in bilder via appen:/ 

Torsdag


Cyklade till och från jobbet idag, sluta 16 sen brumma vi ut till gårdskär. Käka middag med Papi, limpan och mina bröder. Gosigt! Vi tog även en promme och de spela FIFA, jag satt mest och klaga på att jag var så godissugen ! ;) Kom hem vid 10 och ringde Ida direkt för en liten konferens <3 nu väntar jag på att klockan ska bli 00.01 så jag kan beställa iPhone 6!!


Hur skönt med fre imorgon? Är dock stressad upp över öronen som vanligt, jag har tuuuusen saker att göra!!!!! :( 😳 men snart börjar de lugna sig..
 
Börjar dagen med gym iaf, hänger på låset där! (Kan ej lägga in bilder.)

Kaffe

Har precis käkat lunch, fläskfilé med rotfrukter och sallad med fetaost. Himla gott.
Jobbar två timmar till sen ska jag cykla hem, kolla om tvättstugan är ledig tidigare än det vi bokat och tvätta hela kvällen. Får se om det blir gym idag, annars en mil cykel, yoga och en promme.
Sen lär jag boka om massa saker, städa och ta en långdusch - jävlar va skönt!

Nu: kaffe i mängder!



Stressad

Mina dagar känns fullbokade nu. Gahhhhh! Alltså jag skriver anteckningar för att komma ihåg allt och jag hatar att jag sätter mig i den här Sitsen jämt - tur jag har yoga dessa gånger, så skönt.. Men nästa vecka är och ska förbli blank haha. Klarar inte av att ha saker planerade, trots att jag är ett planeringsfreak. Men på senaste har jag blivit så, och då är det bäst att lyssna på sig själv och ta en dag i taget. Det har varit så sjukt jävla mycket en period.. Jag vill komma hem efter jobbet och kunna andas, inga måsten liksom.. :)

Nästa vecka har jag bokat in en massage på gymmet, triggerpoint och massa härligt. Kommer dö av smärta, garanterat! Men så pepp på det, ska försöka ta mig iväg varannan månad tänkte jag sen :)

Nu kom jag nyss hem från gymmet , var sjukt sötsugen så drog dit istället. Har träningsvärk i hela kroppen efter en hel del träning så längtar till nästa vilodag faktiskt! 

Nu har jag en del att fixa så so loooong! 

Justja, min lillebror kom hem idag. ÄNTLIGEN! 




YOGA

Konstig måndag. Eller konstig är fel ord. Är lycklig trots allt som går emot mig haha!
Började dagen med att se att vi hade punka på bilen, kaos. Tomas hämtade oss så tog jag en pw sen från limpans jobb till mitt jobb. Slutade 16 och då blev det en tripp till gymmet. Vi körde mycket marklyft idag och det går framåt, körde några set sexor på 60 kg vilket känns jäääävligt najs. Annars blev det lite härliga frontböj, rumpa och mage.



Fick middag hos Linus mamma och sen tog jag en till promme till min mami, innan jag svängde förbi på turken och köpte lösgodis och dipp som jag kunde ha till grönsakerna.. var så sugen på lösgodis men fick i mig typ 5 st och sen va de klart liksom.. Är Annars världens godisråtta haha, vilket kanske syyyns ;)



Avslutade dagen med 30 min yoga. Faila lite dock... Skulle upp i en halasana meeeeen  yogamattan glider och jag slår ut en bit av framtanden. Hahaha orkar inte. Typiskt mig. Jaja. Jag älskar yoga i vilket fall!❤️

❤️

När man börjar gråta på jobbet... ❤️❤️ Så jävla tacksam för det här smset idag!❤️ 



-

Saker att va arg för
- jag tappa min tele i golvet igår. Totalt förstörd
- punka på bilen imorse, IGEN
- flug helvetena förstör min vardag haha!



Att va glad för 
- får ändå Iphone 6 om två veckor 
- Linus fälla till flugorna va bäst, flera hundra är döda typ.
- två julklappar klara redan
- William kommer hem imorgon!
- ska ha den bästa tränings veckan



Härliga söndag

Började dagen med 30 min yoga - underbart ! Det är precis vad jag behöver starta dagen med :)
Käka frulle (lika som igår..) innan vi tog en pw på 5 km. Skönt, men kallt. Gillar den friska luften ja, så härligt - men hatar att frysa!

gjorde sen vår plikt och åkte och röstade. Totalt förvirrad var jag och visste inte ens hur man gjorde, hahah hoppas det blev rätt. Tog en sväng till Valbo efter det, 2 par nya skor inhandlades och efter det blev det fika hos linoooos mami. 

Tog en löprunda när jag kom hem, SJUKT bra gick det. Alltså måste vara rekord. Självklart fucka runkeeper upp och de stod att ja sprungit 12 km, jo tjena.. Om något år kanske ;) 
Men härligt tempo, bra energi och den bästa rundan jag gjort utan tvekan. Stolt!!! Harmoni!!!! 

Nu har jag typ grinat och skrikit av panik, vi har sjukt mkt flugor hemma. Alltså typ banan flugor!! Även fast vi ej har sopor, frukt osv.. ?? Hörde av mamma att de va nå konstiga flugor som kommit nu för de är så fucking fuktig luft??? Har sprungit med dammsaguren och jagat alla flugor och gjort tusen fällor.. Fyfan..




Herreeee!

Jag är sååå trött i kroppen just nu!
Vi åkte ut till stugan igår kväll, vi hade lovat att rensa ur deras stooora lada som var full med massa skit haha. 
Vi hade en riktigt stor bil så vi packade in allting vi fick med, tog sån tid .. Upp och ner, benen fick jobba rejält. 
Imorse väckte jag limpan med frukost på sängen och vi drack kaffe i lugn och ro innan vi hängde på låset till återvinningen :D det tog ca en timme att lassa ut allting, sen åkte vi ut till gårdskär igen för att fylla bilen med ett till lass... Tillbaka till återvinningen och lassa ur de, Fyfan vilket teamwork vi hade. Stolt 😘

Vid tre var vi klara och då fixade vi massa ärenden innan vi Kom hem och tog en nap, som vi förtjänade den alltså. En promme och gym senare så är jag totalt död!!!! 
Herrejävlar vilken aktiv helg haha 😂 ska bli skönt att sova ut imorgon.



❤️

Hej guldklimpar!
Ny dag, nya tag. Jag började morgonen med yoga och sen tog jag cykeln till jobbet. Himla bra start :)
Jag jobbar till 16 sen ska jag cykla hem, ta en nap, en långpromme och sen lite dejt igen hoppas jag. Älskart!






Yoga

Orkar ärligt inte skriva om den där stenen som skulle släppa, det räcker så!❤️ Är så tacksam för alla som bryr sig!❤️
Efrer jobbet handlade vi, gjorde mat, chilla lite, jag bakade en supergod kladdiskaka som vi tänkte äta. Tog dock morötter ist, var så sugen på det, bra val ;) 

Gick sen på en 5 km promme och efter det en halvtimme yoga, yoga är verkligen heeeeelt underbart. Jag är frälst! Jag tror att man måste ge det några gånger innan man fastnar för det - men jävlar va skönt det är och det gör så jävla mycket för mitt inre.. ❤️ Älska!







Onsdag

Godmorgon!
Vet ni vad.. Igår va jag så jävla svag så jag knappt kom upp ur sängen, var hemma då med faktiskt. Hatar att sjukanmäla mig men ibland så lär man väl, jag var helt däckad . Sov till 16 typ sen käka jag mellis haha.
På kvällen var det budgivning på huset och vi vann tyvärr inte, så jävla sugit då vi verkligen verkligen hoppades på det här. Det var så perfekt. Det är ju såklart en del kvar och köparna har ej besiktat det sååå... Hoppet finns kanske.. Men vi får leta annat annars bara. Till nästa år så har vi ett hus iaf :)

Idag jobbar jag dock. Eftersom jag inte är redo att cykla 1 mil idag då jag fortfarande mår dåligt så fick jag ta en promme från Linus jobb. Aldrig trodde jag att 2.5 km skulle va så jobbigt hahahaha.
Jag längtar till den här dagen är över som fan - Förhoppningsvis släpper en sten som tyngt mig ett tag.
Sen ska jag och limpen ha dejt dag har jag bestämt! 



❤️



Dagens food blev det här. Dock ligger allt i toan då jag inte kan behålla något, känner mig så jävla svag?? 

Försökte mig ut på en promme idag, smilla lär ju ut i vilket fall som helst liksom :) Och Asså DAT dödhet efter de haha.
Har sovit mest hela dagen, somnat till alla filmer / serier jag sett.

Imorgon blir det dock jobb, kan ej vara hemma nå mer. Får sova när jag kommer hem! Är så jävla orolig för sjukhuset på onsdag så lära få tankarna på annat. Godnatt!

Update!

Nu var de ett tag sen jag uppdaterade.
Anledningen är för att jag har haft sjukt mycket, har varit (är) jävligt sjuk och har inte vetat vad jag ska skriva.
Men nu kanske jag är på banan igen, hoppas det :) 

Jag är hemma idag då jag är sjukt sjuk, haha. Jag har glömt bort hur det känns att vara såhär svag.
Det här var min vardag förr, kan inte förstå det.. Jag var sjuk varenda vecka! I år har jag "bara" varit sjuk två gånger, det är fan konstigt hur kroppen kan reagera positivt på att man lägger om sitt levande, kost och träning.
Min kropp är så svag just nu nu och efter 15h sömn så känns det som att jag har liggsår överallt haha. 
 
I helgen var jag i tuppis med limpans fina familly,vi solade, bastade, badade, läste och åt god mat. Det var nog det som gjorde att jag blev värre egentligen, men är så tacksam för denna helg ändå. Är superglad att vi åkte upp.
 
Nu håller jag på att göra lite foodprep för veckan, det blir myyyycket köttfärs. Jag ska be limpan skriva ett litet schema med så jag vet i vilka ramar jag kan hålla mig, är så glad att jag har han. Han har stenkoll och är så jävla grym. <3 Vi gjorde ett förra veckan och det gick jättebra!
 
Jag hoppas att jag blir bättre snart, så jag kan åka till gymmet och krossa nya mål. Lever fortfarande på mitt senaste benpass, så sjukt bra! 
Så länge blir det cardio och cleanfood, förhoppningsvis lite yoga också!
 
 

Moorrn

Godmorgon ! 
Natten till igår sov jag totalt noll timmar. Gissa vem som var zombie igår?
Jag var så sluuuuut men vi bestämde oss att dra till gymmet ändå, och bra va väl de. 
Ni vet ju hur jag har kämpat med benböj. Alltså såhär är de. Alla kan göra benböj. Men jag är så petnoga med tekniken då jag vägrar skada mig. Har haft så dryga pass under sommaren, typ grinat när ja gått därifrån. Ärligt.
Men igår jag ba till Linus : Asså Stången känns jävligt lätt, ska ja öka? 
Gissa vem som lassar på vikt och klarar 2 femmor på 50 kg? Jo JAG! Omg så stolt. De va bra teknik, de kändes bra och de kändes jävligt lätt!

Vid 8 slumra jag i soffan så Linus sa åt mig att gå oc sova , efter 6 koppar kaffe och 2 celsius var iiiiinte det de lättaste. Men vid halv elva somnade jag iaf, skönt!



❤️

Födelsedag!
Var ledig idag så jag sov ut, tog en långpromenad och körde en del yoga. Har gjort matlådor för några dagar och städat som fan, gjort en budget och haft Linus fina familj på besök. Så härlig födelsedag. Fick presentkort på stadium av de, SÅ snällt!
Jag skulle springa men ärligt fanns de ingen tid.. Så segt, men vi får ta rundan imorgon :)
Nu blir det jobb i 4 dagar , sen äntligen helg igen. Längtar typ redan haha.

Har börjar gjort massa härliga
Smoothies. Idag blev det en variant av dessa godbitar: