TILLS VECKANS SLUT - MSR

Kommer jag att prova på att blogga hos Myshowroom. 
Jag har fått en liten "test" period där så vi ses där den här veckan, så får vi se vad som händer ?? :) 
 
http://wickanahlin.myshowroom.se
 
 
 
 

Frukost

(Bloggar samma som på en annan blogg , blir nog byte på torsdag. Har skrivit lite inlägg där , länkar sen.)

Det här med frukost är ju ett vanligt problem. Det är många som inte vet vad de ska äta, går hungrig och klämmer i sig smörgåsar. Eller så tar de alldeles för lite frukost och så är man hungrig efter en halvtimme.

Något jag tycker mättar sjukt bra är kvarg med hallon. Tycker man inte om kvarg smaken så är det sjukt gott att blanda kvarg med lite funlight. Prova!

Frukost idag.
150 fram kvarg, 25 gram hallon. Knappt 120 kcal.

Tisdag

Godmorgon tisdag!
Himla pigg är jag idag, fick bra med sömn tror jag. Viktigt.
Nu ska jag få skjuts (!) till jobbet, efter att ha cyklar till och från sedan april är det dags att kasta in handduken. Det är för kallt och jag får alltid ont i halsen. Vill inte bli sjuk!

Pw

Min Gud, vad slut jag är.
Egentligen hade jag ingen lust alls att gå på promenad idag, ville bara sova. Dock hade jag lovat Johanna och den enda det drabbar om inte jag går är mig själv. Vill jag gå ner i vikt så är det bara att röra på arslet!
Vi mötte upp Sara efter halva vägen och allt som allt gick jag 1.2 mil. Är så slut!

Tog lite fruktsallad och ägg när jag kom hem men nu måste jag sova. Är verkligen helt slut.

Hungrig !

Hann inte ens ta kort på lunchen.. Blev 130 gram kokt potatis med en laxröra gjord på lax(nähe?), milda 4%, dill och citron. Himla gott.

Hahahaa

Men jag dör. Ofta jag åt hallon till frukost då. Alltså jag är så virrig och trött så jag avlider !

Måndag

Jag är inte redo för måndag på långa vägar, jäklar vad trött jag är. Har haft måndsgsångest sen i fredags tror jag .. Ändå brukar jag älska måndagar?! Förstår inte..
Käkar frukost nu innan jobbet, kvarg med hallon. Jobbar till 17 sen får vi se vad det blir för träning. Har tränat en vecka konstant och kroppen är trött, men blir nog milen.

TURKIET 2012

På tal om turkiet så var jag tvungen att kika på bilder därifrån.
Ärligt talat blev jag ledsen . Här var vi som störst och äckligast typ. 
Men å andra sidan så är det skönt att veta hur långt vi har kommit, vi har tagit tummen ur röven och kämpat så bra tillsammans. Dream team!
 
 
 
Himla duktiga vi har varit babe! 
 

SUNDAY FUNDAY

Blev en 5 km pw imorse som jag skrev.
Sen åkte jag till korpen och körde 1 timme zumba och 45 minuter core. Läskigt slut var jag, men sjukt glad - som alltid när det gått bra.
Nu dricker jag en proteinshake och ska göra middag till mig och L, det blir kycklingsallad. Sen ska vi kika thailand resor igen, fina söndag. 
 
Såhär blev lunchen idag, äggröra med en avokado och lite salladskrydda på. Möms. 
 
Right now, lycklig som bara den. 
 
 

INSPIRING SUNDAY ♥

Medan min pojkvän är och gör sitt tredje pass för dagen så tänkte jag hylla han lite ♥
 
Vi pratade idag om att det var precis ett år sen vi kom hem från Turkiet och det var då han började sin viktresa. (Jag började i december, på riktigt.) 
Han har kämpat så himla bra, jag är så sjukt stolt över världens bästa människa.
Han har läst,läst och läst hur man på bästa sätt gör. Träningsforum och nu även böcker, han har fått ett nytt intresse och det är underbart att se. Funderar jag över något så är han alltid där och säger hur jag ska göra, äta eller vad som helst.
Han har gått ner över 20 kg och samtidigt byggt muskler. På ren jävla vilja. Alltså ser ni skillnaden?? Jag dör!
 
Kommentera det här inlägget om ni vill att han ska börja blogga! Jag vill haha! Jag ska tjata, han måste måste måste!!! 
 
Min största inspiration, mitt allt. 
 
 
 
 

Sunday funday

Vid 10 blev det en pw på 5 km, gick förbi Ica och köpte hem lite mysfrukost.
Har börjat med alla matlådor och det blir bl.a. Laxsås med potatis, kyckling sallad och torskgratäng!

Nu ska jag vila ett litet tag.. Det är så skönt med såna här dagar.. Sen blir det träning, wihoiiii :D

Dinner at mamas place

Efter världens bästa gympass hade jag energi till 1000. Åkte hem till mamma och lagade en supergod tacopaj till familjen. Jag och louise gosade med hennes söta marsvin, aah jag är kär!
Sen har vi kollat på Thailand resor hela kvällen. Vi trodde vi hade hittat rätt hotell tills vi började kolla på en annan sida.. Svårt. Mycket som ska passa in. Men det blir bra, vi fortsätter kolla imorgon.

På tal om imorgon blir det en stress söndag, lite segt. Morgon pw, laga matlådor för veckan, dubbelpass med Johanna (inkl Carros zumba!!!!!!!! Bäst!) och kika resor. Men det blir bra!! :)

Haha

Jag då, virrigast... Men msk är det ;)

Gym

Vad gör ni?
Jag har precis kört det BÄSTA passet någonsin. Herremingud.
Testat massa nya övningar och vilken kontakt jag fick med triceps. Jag är så sjukt glad att jag drog hit ändå!!!!
389 kcal brända, mycket svett!

PROTEINPANCAKES BY FITNESSGURU

Såå skönt med sovmorgon. Tog mig ut på en PW på ca 6 km, gick i linne (!). Troligtvis sista gången i år.. Nu kommer hösten, på med halsdukar och mössor. :) 
Gjorde världens godaste pannkakor när vi kom hem, recept från fitnessguru. Men alltså det var sjukt gott, skriver receptet nedanför.
Nu ska jag ta mig till gymmet för ett axlar/triceps/bröst pass. Får se om jag slänger in lite rygg också . Grabbarna kör ben så det tar väl lite tid ;) 
Egentligen är jag sjukt otagg, ont i huvudet, seg MEN man mår så mycket bättre efter.
 
 
Recept;
 
4 äggvitor
3/4 stevia
1 skopa one whey (jag hade choklad/hasselnöt)
70 gram blåbär
- ev lite bakpulver för att få de mer fluffiga. 
 
Att ha till;
100 gram lättkvarg
Hallon/blåbär/äpplen, your choice. 
 
Gör såhär:
Vispa ägg och stevia till ett fluffigt skum.
Tillsätt proteinpulver och bakpulver och fortsätt vispa.
Ha ner blåbär. 
Stek på medelstark värme i någon minut och vänd sedan och stek på andra sidan.
 
 
Underbart gott!
 
 

Känslor !

Alltså nu kommer djupa Wiktoria fram här, Linus har somnat så jag har inte någon att prata med haha..
Iallafall.
Tänker lite på det här med självkänsla och självförtroende.. Vad är det som gör att jag inte tror på mig själv? Vad är det som gör att jag känner att jag inte duger?

Det är så jävla konstigt. Egentligen. Men så länge jag kan minnas har jag varit sån. Har alltid tryckt ner mig själv istället för att pusha på och berömma för de saker jag gör bra. Jag är så himla peppande till andra och tror på alla människor, alla kan. Men jag, nä jag är dålig för jag gick ju bara ner ett kg denna vecka. Eller jag är dålig för jag har varit sjuk två veckor. Varför kan jag inte tänka, fan va bra! 1 kg är grymt! Eller, jämför de där två veckorna med förra året - det var din vardag!
Det är ju så jag gör med andra, varför förtjänar inte jag att höra det då?

Tänk.. Vad mycket tid av mitt liv som gått bort åt att hela tiden trycka ner mig själv. Att inte kunna njuta av mat. Att inte kunna tycka jag är en grym tjej. Tänk vad mycket tid jag skulle sparat om jag gjorde det till något positivt?

Jag vill inte vara den som ser mig själv i spegeln efter jag ätit något jag inte "får" (vem fan ska bestämma det, egentligen?!) och hata mig själv, att grina och se alla dåliga saker med mig.. Jag vill se mig själv i spegeln och säga, de här är du värd! Du tränar bra, du äter bra och du FÅR. Det är okej!

Jag kan bli ledsen av att tänka på sånt här. Speciellt när jag tänker på vad jag utsatt mamma, pappa, ja, familj och Linus för. Vad de får stå ut med. Nu kommer tårarna..

Från och med imorgon ska jag fan lära mig att behandla MIG som jag behandlar ANDRA. Det är så jävla onödigt att inte göra det.

/ orkar inte läsa igenom.

Trevligt!

Himla trevlig kväll.
Tog en pw som träning idag. Tror det var bra.
Jag har sjuk träningsvärk i benen så det gick lite trögt.. Åkte till Linus pappa sen och så blev det mohito och lite ost&kex, sen middag och lite spel.
Klockan är strax halv 3 och det ska bli så skönt att sova ut imorgon, läääänge ska jag sova.

Lär beställa nå schampo och balsam imorgon också. Mitt hår är så slitet sen jag tog ut löshåret så jag lär klippa till det sen reparera. Tycker det är skitjobbigt att ha kort igen..

Tankar.

Jag.
Jag är inte alltid glad. Jag är inte alltid motiverad. Jag har ofta svackor. Jag är ofta arg på mig själv. Jag har väldigt höga krav på mig. Jag blir sjukt besviken när jag inte klarar dem.
Jag är väldigt velig. Har svårt att bestämma mig. Jag förlåter alltid folk. Jag är aldrig långsur. Jag är väldigt kärleksfull. Jag visar tydligt om jag tycker om någon eller inte. Jag säger alltid som jag tycker.

Jag kan komma på fler dåliga saker om mig själv än bra.

Men jag försöker att hitta vem JAG är. Jag försöker komma till insikt vad jag gör bra. Och vad jag gör dåligt.

Jag har varit sjukt glad den här veckan när jag varit "frisk" och börjat träna. Och det har fått mig att inse att jag kanske är lite bra ändå, för förstå var jag var för ett år sen. Jag har kommit en bra bit på väg. För jag försöker lära känna mig. Jag vill inte vara instängd i den jag är. Jag är bara jag. Och idag, så duger faktiskt det.

Vin

Det blev vin. Såhär glad är jag för det!

Freitag

Slutade 14, cyklade hem med vääääärldens motvind och träningsvärk i benen. Tur jag hade fredagspodden, himla bra uppfinning det där. Tröttnar
Så lätt på musiken så det är så mysigt med podd. (Autocorrect blev piss, hade vart kul haha)

Har duschat, städar och hämtat smilla. Nu blir det en nap innan träning
, överkropp idag tror jag.

Godmorgon

Tgif!!!!
Fan så skönt. Veckan har gått sjukt segt. Idag blir det jobb till 14, städa, gym med Johanna och middag hos Björn. Fullt upp, som vanligt.

Det ska bli skönt med en helg där vi inte har något alls planerat, förutom att kanske boka Thailand. Men det dör man ju inte av ;)

Squaaats

Åh , va gott det var att grilla idag. Var så mycket gott! Halloumi , fläskfile, råstekt potatis, bea.. Dog lite. Hade bara ätit för 600 kcal innan så hoppas jag inte åt för mycket, finns en tendens att göra de om man heter W. Ahlin ;)

Mötte upp Johanna på gymmet och vi körde ben. Riktigt lagomt slut i benen nu.
Körde bl.a. Benböj, utfall, ben&vad press, skulle kö raka Marklyft men jag sträckte baksidan såklart, körde en annan övning ist. Slängde in lite mage också.
Värsta med benpassen är trappan ner haha, fyfan!

Köpte lite frukt på vägen hem så har druckit te och ätit apelsin, kika på world war Z. Mycket bra film!:)

Hoppsan!

Klockan gick fort idag, herre jösses! Nu chillar jag lite i soffan innan dinner.

Godmorgon!

Jobb till 14, möte om kanske en ny framtid, middag hos camilla och sen gym. Jag och Johanna ska döda ben och mage idag, så jävla kul :D

Kan lägga upp vad vi körde om ni vill :)!

Daaaaannnceee!

Är så himla glad. Vad kul passet var! Riktigt jobbigt, riktigt kul, grym koreografi, en riktig jävla glädje .. Carro är så grym, sån inspiration!

Köpte en sport bh i helgen som satt som ett smäck, perfa. Första gången jag testade den idag. Den var Inte sådär "hård" eller gav massa märken. Den var bara bäst. :)

Nu har jag ätit youghurt med hallon och äggröra, perfekt kvällsmål. Jag tror jag är beroende av kvällsmål , planerar typ dagen innan vad jag ska äta..
Vill ni ha tips så hojta till, det behöver inte vara mackor och godis!:)

Camp

Dags för DANS! As taggad men sjukt trött, de blir bättre efter!

Vikt(igt)

Godmorgon kompisar! Min sista 8-17 dag denna vecka. Sen blir de kort pass..
Tror ni inte jag kände av lite i halsen när jag vaknade då? Är nog för jag sovit med munnen öppen. Fågelholken ;)

Tänkte också säga att jag inte tänker svara på typ "vad vägde du innan?" Eller "hur mkt ska du gå ner till?". Det är tre personer som jag berättat min vikt för och de är Linus, Lisa och Johanna.. Det är inte hälsosamt att vara så fixerad vid vågen som jag är, men jag vill inte bara fläka ut mig en siffra inför er. Jag kommer säga när jag nått mitt mål. Då kommer alla siffror fram :-)!

Måste också säga, fan va jag är kär. Jag går med fjärilar i magen, varenda dag!

Thailand

Vi håller på att kika resor till Thailand. Planen var att åka över julen och hyra villa. Men det är dubbelt så dyrt att åka över julen så vi spar nog kanske till februari/mars.
Tänk att på nyår vill jag kunna känna mig fin och tänk va mkt jag kommer gå ner innan feb! Minst 20 ska bort. :)

Imorgon tänkte jag köra igång igen med träningen.
Onsdag - danscamp
Torsdag - muskelpass
Fredag - helkroppspass gym
Lördag - step/styrka
Söndag - Zumba
Utöver detta 1.2 mil cykel varje dag plus promenad. :) kanske inte milen men ;P

Wiiiie

Himla bra dag. Rulla på bra. Dock vart skit hungrig hela dagen men så får det vara.
För någon vecka sen när vi storhandla så köpte jag fel kyckling, skulle ha filé men köpte nå spett. Blev så less när jag kom hem och kom på det men smakade dom idag, MY LORD! Kan varit bästa fel köpningen ever. Sjukt goda!

Nu ska jag klä på ma sen ge mig ut på en pw. Blir låång stretch efter känner jag. Förresten , så himla kul att va frisk. Ska skriva mitt träningsschema för resten av veckan i nästa inlägg. Skolle hänger på!

Tisdag

Så lycklig jag är att telefonen är lagad!:D
Idag mår jag BRA! Snorig imorse men är bra nog att träna imorgon, då blir det Carros nya pass. Sjukt taggad.

Idag håller jag mig till promenad och cykel. Blir 7 km pw ikväll tror jag. Det får räcka :-)

Jobbar till 17 så cyklar bara hem och sen ska jag äta en supergod middag :)


Lagning

Lämnade (äntligen!) in min iphone på lagning idag. Knappen var trasig och både fram/baksida , den är också jätte kantstött och sändningen fungerar lite som den vill..
Jag fixade framsida/baksida och knappen iaf - så jävla skönt. Fick med ett as coolt skal men då täcker det typ sändningen eller något, såklart ;)

Nu ska jag sova. Är alldeles slut i kroppen, får se om jag är pigg nog för pafro imorgon eller om det blir milen. :)

Milen x 2

Över en mil cykel. En mil pw och lite yoga, så skönt.
Jag kom på en ny härlig runda, gick ut till t-udden och mös lite. Bjuder på lite bilder.

Nu är jag hungrig, ska äta lite grönsaker och dipp, och ett ägg! Ta en låååångdusch och mysa lite. Linus är på gymmet så jag har lite Alone time.
Längtar verkligen till gymmet. Imorgon kanske?

Måndag

Kan vara en sjukt bra dag, tycker jag. Everything starts with a monday ;p

Kommer ni ihåg förr att jag sa att jag skulle börja med nya kosten och det den 2:a september och innan det köra lite lugnt. Jag visste att jag inte skulle kunna va nyttig denna helg och jag ville ta det som en sista helg. Nu är det typ officiellt höst och jag är så taggad på att komma i form. 10 kg är mitt första delmål och det ska jag ha nått snart :-)

Till frukost blev det kvarg med blåbär och jag var tvungen att tejpa på medicinen annars glömmer jag det. Nu käkar jag lunch, potatis och torsk. Pratar med Johanna om gamla minnen och att hon kanske köper kort på korpen. SJUKT kul jö!!!

Slutar 17... Himla segt. Men då ska jag cykla hem sen så blir det milen med mitt hjärta, sen en halvtimmes yoga. Mjuk start!

B-DAY GIRLZ

Idag fyller jag 22 år och min morbrors barn 1, min lilla kusin Lyra =) 
Så jävla söt så jag smäller av, barn ♥ ♥ ♥
 
 

WOOP WOOP

Dagen börjades med en 4 km promenad med hjärtat. Sen åkte vi ner på stan och böt lite presenter och shoppa lite, köpte bland annat en ny sport BH. Gud va skönt!! 
Sen på kalas hos min kusin och efter det kom Linus mamma och Tomas och firade mig, tack snälla ni ♥ 
Men det känns lite som min födelsedag var igår, fick typ påminna mamma och bosse att jag fyllde år, ba: HALLÅ jag fyller faktiskt år idag!!!!! bitch please haha. 
Jag älskar att fylla år för det är så jävla mysigt, det är seriöst bästa dagen på året ♥ 
 
Nu kom jag precis in från en 6 km pw, behövde ut och röra mig kände jag. Jag mår mycket bättre nu även fast jag är sjukt glömsk med penicillinet, men denna vecka ska jag försöka komma iväg till gymmet. Är inte helt 100, hostar och snorar och sådär, men börjar veckan med lååånga promenader sen på onsdag ska jag nog på ett nytt pass på Korpen. Hoppas jag är frisk då ! :) 
 
 
 
Mindre charmiga bilder kanske!
 
 

Lördag

I lördags vaknade jag med panik typ, ville ha ut löshåret till varje pris . Stog i en timme tror jag med hjälp av Linus och fick ur det. Mitt hår är efter snart 6 månader med löshår väldigt slitet och skört. Det sitter lite vaxpluppar kvar i håret men det får jag ta av senare, just nu vill jag bara vårda om det. Vill köpa nå bra schampoo och balsam och bara få det att växa. =) Men känner mig så SJUKT ful alltså haha. 
Hade också kalas för släkten på dagen, linus farmor och farfar kika förbi och jag blev så himla glad! Saknat dem så mycket!!!! 
På kvällen åkte vi till Josephine och fira henne sen hem och bara mös lite. 
 
 
 
 

En underbar helg. <3

I fredags så hade jag lite kompismys här hemma. Det var helt sjukt kul och vilka fina presenter jag fick, tack underbaringar. ♥ Drack lite vin här hemma, åkte ner på stan och sådär. 
 
 

Hipp hipp huraaaaa!

22 år idag!