Härlig dag

Härliga lediga dag! Tog en sovmorgon, en låååångpromenad med podcast i lurarna och så har jag städat hela huset . Det tar sin tid må jag säga. I lägenheten städade man lätt undan på en halvtimme, idag känns det som att jag hållt på i flera timmar haha. Men det är ju så många mer rum och mycket mer speglar, luckor osv. Det är ändå sjukt roligt. Älskar att städa, det blir så fint :) 
Väntar bara på att en kökslucka ska bli klar. vi tappade den i golvet när vi rustade köket ..
Vi är ganska duktiga på att hålla det "fint" hemma. Limpan är ganska pedantisk och jag hatar att ha det stökigt jag med så vi är en bra kombo där ;)


På eftermiddagen tog jag en mini pw, 3 km. Är fortfarande helt död i benen så jag kan knappt gå, höll på att dra en snygg vurpa och skrek typ fittsmör över halva bomhus. Insida lår dog typ. Sen kom Linus hem med blommor och mat, han är för fin den där killen. Så glad att jag har han.
Vi tog en vilodag idag och brummade ut till köpis vid halv 7. Jag Köpte nya jeans och lite ramar till sovrummet och limpan ngn tröja, skrivbord, adapter och lite grejer.. Mysig kväll ❤️
Nu har jag tryckt i mig alldeles för många riskakor och ska lägga mig på spikmattan i hopp om att somna snart ❤️
Förhoppningsvis kommer Linus in innan jag somnar så jag får somna i hans famn, saknar det!❤️


Favvis torsdag

Men mums så härligt det är att vara ledig nu. Jag behöver det verkligen! :)
Hmm dagen började med overtime på workie sen sluta jag tidigare och tog en promenad till Josephine och gosade lite. Kommer knappt ihåg sist när det var jag var där då jag jobbat över en hel del på senaste❤️
Åkte till lindholms möbler och kikade lite sen till korpen. Alltså jag var såååå trött. Totalt osugen även fast jag va taggad som ett as när jag gick från jobbet och sådär, när jag satt mig i bilen droppa allt.
Jag ba hmm ska jag boka av?
Eller ska jag åka dit och blippa in mig sen åka hem?? 
Haha ursäkter och ursäkter. Jag körde det fullbokade zumba passet iaf och både Carro och lina var där, skitkul. Wallace är grym som vanligt!😃
Jättekul var det och efteråt svepte jag i mig en shake. Det är mycket protein nu.



Hämtade smilla efter jobbet hos Bosse. Så snällt av han att hämta henne fast han va helt invalido , stackarn.❤️
Hem och laga i ordning massa mat, kyckling och potatisklyftor. Kika ninja warrior och nu äter jag riskakor som kvällis..
Blir en promenad som avslut på den här härliga torsdagen! Vet dock inte hur jag ska lyckas gå då det är svinhalt ute och jag knappt kan gå pga träningsvärk. Brutalt.




Mål

Jag har typ ett enda mål / morot med min träning just nu, och de är att ha denna bikini i sommar:


Förra året var jag way to fat men i år då jäklar. Jag är så spänd på att se resultat på vågen i helgen. Jag tror de hänt massa faktiskt. Dock är de den veckan då man samlar på sig som mest vätska. :( de diffar lätt 2-3 kg. Men de ska va ett bra resultat!!

Strong

Efter jobbet idag så blev det träning ändå. Ja jag kände för det så jävla hårt bara. Grym motivation just nu och har ett härligt flow. Drog i mig riskakor och en tyngre shake innan och ladda på med bra energi. 
Vi körde ben iallafall. Alltså. Vänner. Jag dör. Jag har aldrig kört ett sånt tungt pass. Eller jo det har jag haha men det kändes sjukt bara. Jag klämde in ett pb och körde en sexa på 60 kg i benböj. Riktigt riktigt härligt faktiskt , och de kändes sjukt lätt. Nästa gång klämmer jag minst en etta på 70. Målet är 100 innan sommaren. Jag ska ta det! Jag vet att jag kan :)
Visst att benen alltid skakar efter ett benpass, men att de fortsätter 6 timmar efter har jag aldrig varit med om hahaha, de bara skakar och skakar!

Råglad tjej efter ett benpass !

Vi handlade efter och båda vi var sötsugna. De är så farligt!! Vi ba hmmm ååh gott med chips haha. Linus ba: ska vi köpa en tacopaj? Så jag kunde inte hålla emot så jag ba ja absolut , najs med galnzzz. Men direkt när jag sa ja så ångrade vi oss och la tillbaka den och lagade våran bönpasta med nötfärs hemma istället . Jag vill verkligen klara att bara hålla mig till lördagar och det är nog bara svårt de första veckorna tror jag. Sjukt stolt iallafall, är så jäkla brais :)
Nu är det bara två dagar kvar sen så ;)
Tänker skriva och "ventilera" mig när jag vill eller ska belöna mig med något Gottis! Tror det är bra.


Middagen ❤️

Nu ska jag ta lite kvällis , riskakor och kvarg för att sen ladda batterierna för imorgon. De vankas fredag för mig eftersom jag är ledig på fredag hihi! Så slutar vid 15-16 Sen zumba med Wallace efter jobbet och en promenad på kvällskvisten! Tänkte försöka springa lite på bandet innan Zumban, vi får se om jag hinner helt enkelt men antar de :) 




Träningsvärk!

Alltså kroppen, what are you doing to me?
Varför har du sån träningsvärk överallt och är så sötsugen konstant denna vecka?
Idag är kroppen riktigt , riktigt mör. Tror nästan att jag ska ta mig i kragen och vila. Nu har jag kört en vecka and im proud ! Men inser att 5-6 ggr räcker för mig då träningen inte är mitt liv och vill ej att de ska kännas som ett måste! :) 

Ibland blir jag galen att de är sån jävla hets. Är ju med i några träningsgrupper på fejjan och läser folk överallt som vill gå ned i vikt men får panik över att de inte tränar, typ åh fan nu har jag ätit de här idag men ej tränat vad kommer hända osv.. 
Alltså sluta! Kosten är A och O, sköt den till 80% och träna när du vill och kan tycker jag. Det är bäst så! 
spelar ingen roll om de är en gång i veckan eller fem, så länge du tycker att det är roligt. Vem har sagt att du måste åka en lördag förmiddag / kväll till gymmet? 
Så fort det blir måsten blir det tråkigt och då slutar man efter ett tag. Ge det en månad Max.Har jag sagt att jag ska träna imorgon men inte känner för det då, då struntar jag i det. Varför ska jag göra saker jag inte känner för? Makes NO SENSE. 
Det är såå himla viktigt att hitta en balans, annars bryts det. Jag har varit trogen gymmare nu i 2 år och jag har tagit mig dit flera ggr i veckan men endast för att det är så roligt , inte för att "åh lär åka till gymmet idag dååååå" . Klart man hamnar i svackor och äter och skiter i träning. Man är ju mänsklig !❤️ 

Gällande sötsuget kan jag dock inte ge några tips på haha. det är liksom "den veckan" och jag var såhäääär nära på att köpa en kebabsallad igår. 
Men jag tog färs och bönpasta och kvarg på kvällen och de räckte , de kändes bra idag iaf. Men är lika sugen idag 😂 lördag känns sååå långt bort..

Idag blir det jobb och ett möte jag inte alls ser fram emot. Jag känner mig misslyckad alltså! Men det är bara att bita ihop.
Sen behöver jag en välbehövlig kram av limpan 




WOOP

Tisdag och hur härligt är det inte?
Det är strålande sol, noll gradigt och jag fick precis veta att jag är ledig på fredag. :)
Jag längtar så mycket till lunch idag,
I matlådan finns:
85 gram fläskfile , 140 gram klyftpotatis samt 100 gram tsatsiki gjord på turk Youghurt och kvarg. Möms!

Idag börjar Biggest, de är de bästa programmet jag vet. Typ dör av tårar varje gång!😂
Får se om det blir en låååång pw eller om de blir ben idag. :D jag skulle ju  försöka att inte vila på en vecka men när jag tänker efter så har jag tränat varenda dag sen onsdags ändå.. Haha.. Meeeeen jag kämpar på!! Får se när kroppen börjar kännas tröttis, så länge man tycker de är kul så :D






Glöm det!

Glöm att jag var trött imorse haha,
Det rätta till sig efter flera koppar kaffe. Då var jag hiiiiigh!😂 
Ska inte blogga på morgonen tror Jag ! Låter alltid som att jag är fett depp. Har haft sån sjuk glädje och energi idag, galet . 
Det har varit en kalas bra dag iaf, jag jobbade över ca 2h. Skönt de.
Hem, slängde i mig kvarg och posta lite paket sen drog vi till gymmet. Körde överkropp. Fick till ett så jäkla bra pass och jag älskar att de inträffade på en måndag. Vi brukar alltid köra ben då och jag är skit otaggad jämt för de är så jobbigt haha. 
Meeeen, fick bra kontakt idag och körde bara roliga övningar :)
Imorgon kommer jag dock inte undan legday ;) 

Sen gjorde vi matlådor. 16 lådor köttfärs blev det. Jag gör inte sån avancerad färs alls. Typ passerade tomater och kryddor bara haha.  Men det är så jäkla najs att ha i frysen och bara blanda med sallad eller bönpasta. Pasta, what ever liksom. De är billigt och gott! Tröttnar aldrig :)

Skulle ta ett kvällsmål men vet inte vad jag ska äta och är sugen på allt men ingenting så låter de vara istället och lägger mig i tid. Jag ska dejta spikmattan som vanligt, det får mig att varva ner. 
Ska slänga iväg ett mail till korpen och ta mina kosttillskott sen är jag redo for le bed.

Puss på er ❤️




Måndag morgon

Huuuuua - så trött idag!
Även fast jag somnade 23 igår, två timmar tidigare än vanligt?! Hade 81% av sömnkvaliten , jorre har tipsat mig om en skitbra app som väcker en när man sover som lättast, som mäter sömnen osv. But still, jätte trött idag haha! Min träningsvärk är brutal :D speciellt i ryggen 😂 antar att jag sprang eller hoppa så mkt igår ryggfettet är ömt ;) hahaha. Något som däremot vägde upp lite var min nya nattkräm jag köpte igår. Hade på den igår och typ DOG för den va så härlig , imorse var jag helt mjuk i fejjan!

Jag känner mig alltid sjukt plufsig på veckodagarna , på morgonen. Sån stor skillnad mot för helgerna?
Började dagen med en iskall PW med tyngre podcast i lurarna. Blir alltid så glad av dem :) 
Det blir garanterat en nap i EM följt av ett träningspass eller en PW. :D
Vill typ köra mycket cardio denna vecka? Fått för mig ngt... Haha





Middag



Sååå god middag idag! Love söndag middag.
Nu har vi kikat klart på arrow och städat undan har hemma. Nu ska jag dejta spikmattan och somna in haha.
Imorgon börjar dagen med en Morgonpromme och sen övertid på jobbet ! :) 

Söndag

Dagen började med en häääärlig långprommis. Benen var trötta sen gårdagens benpass men det var så fantastiskt väder och lyckan inombords var total.
frukost när jag kom hem bestående av en smoothie gjord av spirulina, banan, apelsin och citron stevia droppar.
Till det kvarg och riskakor! :) 

Åkte sen och handlade lite till veckan.
Denna vecka blir det bönpasta + nötfärs till lunch och fläskfile och potatis till middag. Ska göra en utmaning med mig själv och försöka att utföra en träningsakticitet varje dag denna vecka. Som gym, pw eller zumba. Jag hade två vilodagar denna vecka så jag känner mig härlig i kroppen. Det kommer att bli bra. Jag har sån galen motivation just nu och glädjen är total. Jämt.

Jajaaaa! Efter handlingen så drog jag till gymmet. Jag sprang 4.5 km och sen körde jag rumpa. Jag är dålig på att fokusera på rumpan, jag vill ju ha ett riktigt ASS då min är så liten haha. Så väx !! 
Efter det så körde jag en timme zumba med Josephine. Riktigt riktigt kul!!! 
Jag kände dock att mina ben och min kropp var vääldigt trött efter och jag var nästan gråtfärdig haha. Men ett par riskakor och en shake senare så är jag på banan igen. :)

Nu : en dusch, ansiktsmask, Bingolotto och middag. Ni får se vad sen! 



Bild från dagens härliga pw. Det är så jävla fint här ❤️

Lördag

Hej gullisar!
Min morgon började med ett gympass 07.00
Vi körde bla mark och front. De är ett så himla roligt pass ! Gillar de bättre än de andra underkropps passet vi kör, men man lär kö de å ;)


Sen brumma vi till clarion och käka frukostbuffé. Har ni provat deras? Alltså den är to die for. De finns allt!
Man blir så ledsen när man inte kan äta allt haha ! 😂 de har såna där stora våfflor med och de är så jäkla Gottis!


vi åkte faktiskt hem och tog en nap efter. Riktigt skönt! Man somna i värsta mat koman .
vid 17 kom Josephine och vi drack kaffe och mös innan vi bestämde oss för att prova de där sea-weed snacksen. Alltså näe fyfan de va nog de vidrigaste jag ätit. Vi båda blev helt tysta innan vi spotta ut de på bordet och typ kräktes haha. Alla nyttiga saker kan ej va goda Hähä.
Sååå vi skulle på middag hos mamma och tog med oss de och lura alla att äta, alltså deras reaktioner 😂 de va precis som våran ;)

Vi käka iaf tacos och mös ordentligt med massa Gottis och spela spel. Kvällen har bjudit på sjukt mkt skratt och trevligheter ❤️ Vid halv 12 ringde sovklockan för mig och då brumma vi home. 
Nu: dejt med sängen!

Fredag

Åh äntligen fredag och äntligen helg!


Påminn mig att jag lär fixa ny lampa i walk-in .. Skitdåligt ljus!!
Men de är så himla skönt med helg just nu, efterlängtat. Min kropp skriker efter sömn och på söndag ska jag sova ut ordentligt!
Imorgon ställs kl på 06.30 då jag ska till gymmet och springa sen marka lite! Så kul ❤️ har sjuk träningsvärk i benen dock så blir bra med lite uppvärmning innan.

Jag har storhandlat massa idag, jätte mycket kul från Renée Voltaire ! Ska visa er någon dag!

Nu: sängen!
Denna dag har varit sååå lång haha. 



❤️



Torsdag

Började tidigare idag med! Morgonmys med Jennifer.
Dagen har rullat på bra och sen nu på kvällen var jag så trött. Sååååå trött! Men jag pallra mig iväg på zumba ändå.
Ni vet känslan när man typ tänker hela dagen ba jag borde träna men jag orkar inte. Så tar man sig iväg ändå! Den är ju för jävla skön den.


Det var sååå jävla roligt pass. Alltså Wallace är skit duktig och jag var typ överglad efter passet. 
Hem och käka middag efter (kan skriva här nedan vad jag ätit) och sen tog jag en promenad med tyngre podcast i lurarna. Micke Hollsten, vilken fantastisk kille!❤️
har ätit kvällis, tagit ett bad och nu ska jag lägga mig i sängen för lite tvmys!

Lunch - kyckling, avokado, körsbärstomater och tsatsiki. 
Mellanmål - riskakor , drick-kvarg
Middag - bönpasta och nötfärs
Kvällis - riskakor. Ja jag dör för de där chia+havssalt jag la upp för ngn dag sen. :D



Work IT

Jäklar sån lång dag. 
Efter jobben kände jag ba nej jag orkar inte träna! Orkade inte ta mig iväg någonstans.. Men..
Gick 2.5 km sen körde jag ett pass hemma;

5 burpees
10 benböj med hantel
10 armhävningar
Plankan 
10 Rygglyft
30 sen Jumping Jacks
Krabban 
Band axlar framlyft
Band rotator
Vila 30sek
X3

Kanske inte det effektivaste passet men jaja, jag fick det gjort iaf :) denna vecka har jag haft sååå ont i kroppen och känt mig helt down, känner mig fulast i världen och helt äcklig bara. Blä ! 
 

Nu ska jag ta en dusch , en drick-kvarg och sen chilla lite♥️ 
Ska fixa matlåda till imorgon och det blir samma som idag.
Kyckling, avokado och tsatsiki!

<3

Idag är en bättre idag.
Alltså ni skulle vart med igår det var sånt kaos i mig själv. Men ny dag nya tag!

Hoppade in tidigt på jobbet i vanlig ordning, längtar redan till lunch. Kyckling och avokado. Det är ju hur gott som helst ❤️
Igår böt jag ut kött/klyftpotatis till 120 gram köttfärssås och 50 gram bönpasta. Det var Gottis. Får nog hem en stoooor leverans med massa olika bönpastor i veckan. Lovar att visa då!

Nu ska jag jobba vidare, puss



Hoj!

Orkar inte ens gå in på denna dag. Förjävligt!
Något som dock inte är förjövligt är dessa:

Sjukt goda riskakor, speciellt med keso/skinka eller ost/skinka på 😍


Mitt favoritprotein ever. Kommer aldrig byta ut de här ❤️ kladdkaka ❤️
Kommer aldrig glömma grattis inspelningen de gjorde till Linus heller. Grymmisar!!

Måndag

Började dagen med en pw till jobbet.
Fyfan va halt det var och jag drog till en fin vurpa. Bra wickan. 
Hoppade in lite tidigare på jobbet och efter tusen koppar te var det dags för lunch.
Slutade 15 , var helt förstörd i huvudet så orkade ej jobba över. Hem och tog en nap och väntade på ett mail från gymnastiken, hade hoppats på att få prova idag men jaaa jag väntar lite till.
Så det blev en vilodag idag.
Hade aldrig en förra veckan så det var riktigt skönt idag. Men efter att ha handlat, tvättat, blekt tänderna, tagit en nap, gjort ansiktsmask, färgat bryna och stått på huvve kröp de bra mycket i kroppen haha. Tog en kvällspromenad nu med smilla! 

Linus sa en sak han hörde på en pod att De som vilar och har vilodagar är de som inte behöver de. De som aldrig vilar är de som behöver de. Kan inte riktigt släppa de där, funderar på det mycket. Men jag tror att det finns en hel del sanning i det. Faktiskt. 

Hmm.. Ja what else. Ligger på spikmattan och försöker somna till men är superduper pigg ! Nackdelen med naps men alltså jag kommer alltid vara en given napare ;) 
Ligger och planerar veckans träning och jag har bokat ett zumbaaaaaapass imorgon med bästa Carro, dock är det fullt så jag hoppas att jag kommer in på reserven!



Åh happy helg

Så himla skön helg det har varit. Verkligen!
När vi hade vaknat till tog vi en promenad, mötte Linus mamma och Tomas på vägen. Himla trevligt ! Käka frukost bestående av gröt sen drog vi och handlade litegrann, massa grönsaker och nödvändigheter för veckan. 
Denna vecka blir det rotfrukter/potatis & kyckling till lunch och klyftpotatis & fläskfilé till middag.

Jag slängde i mig lunch sen åkte jag till gymmet. sprang 5 km, körde lite mage och sen mötte jag upp Josephine och så var det dags för en timme zumba med Wallace. Skit roligt pass och svetten bara rann över hela mig, sjö - blöt!!! döööör för att det är så roligt !
Min kropp dör typ också för att den är så jävla slut, det känns att det är dags för vila. Träningsvärk i varenda del av kroppen haha.

Jag och Josephine åkte hem till mig sen och pratade en hel del ❤️ vi fixade även mat, klyftpotatis / rotfrukter med kött. 
Köpte grekiskt lantbröd och gjorde en tsatsiki , galet gott.
Det går att göra så himla kalori snåla såser, lite lätt turkisk Youghurt / kvarg, gurka och vitlök. Voilà!
När limpan och jimpa kom
Hem Kika vi på Wallander film
Och bara hade de allmänt mys. Älskar dessa söndagar . Spendera tid med mina älskade vänner och min boyfriend!

Nu är det dags för sängen, imorgon väntas jobb och sen vila. Wiiiie !


Så gott Snacks!
Har väääärlddns bästa recept på frökex. Det är sjukt gott. Alltså jävligt sjukt gott.
Samt sesamkex och hampa choklad. Dör.

-

Såå var denna härliga dag över.
Har haft en riktigt skön dag med inte allt för mycket måsten, plus att jag har spenderat tiden med mina bästa!
Efter gymmet så hämtade vi smilla (tack mamma för passen) och chillade bara. Vi gick ut på en PW , 4 km blev det. Gillar såna små rundor, tycker ibland att en mil är för långt!
Mötte upp Josephine på Ica sen och vi köpte lite mys till kvällen och sen en varsin kebabpizza. Jag är nog världens tråkigaste människa men jag tar alltid Hawaii. Jämt. Tror aldrig Linus sett mig ätit någon annan pizza under 6.5 år som vi känt varann haha.
Men idag trotsade jag oddsen och satana perkele va gott de va!

När vi smält maten och sett klart på nya BECK drog vi fram en madrass på golvet och nötte lite headstand. Riktgt kul. 
Jag är sugen på att börja på gymnastik ! I höstas var mitt liv kaos och det var den värsta perioden i mitt liv, men nu är det en helt annan Wiktoria . Jag är liksom.. Fri.

Vi får se hur det blir med det! Nu ska jag lägga mig på spikmattan och försöka somna in. Det är faktiskt ett jättebra tips, har ni svårt att sova - testa en spikmatta. Det sätter igång blodcirkulationen otroligt bra och man slappnar av och blir trött!




WOOP!

Somnade typ 3 inatt vilket resulterade i en låååång sovmorgon, 11 vaknade jag.
Käkade frukost bestående av kvarg och ett frökex med två koppar kaffe . Gjorde mig redo för gymmet och fick till ett sjukt härligt pass , fyfan va mina armar skakar nu haha. 

Jag körde:
Lutande bänkpress, uppvärmning 2 set, sen 5 set av max.
Cable cross , 3 x 12
Sittande rodd, 45 kg, 3x10
Latsdrag, 45 kg 3x8
21:an , 13/15 kg. 
En variant av pushdown , 3x12

Ett tufft pass. Det blev dock bara en basövning (brukar minst köra två!) men det var himla jobbigt, vidrig träningsvärk sen igår med!
Så kul!
Nu ska jag slänga mig i soffan och käka 40gram pasta och tonfisk, sen se gossip och sen en pw.
Jag har treat day idag så ikväll blir det köpemat, gotttt! Jag och Josephine ska mysa 😍!




Men jag DÖR

Haha alltså jag har haft det roligaste och jobbigaste passet ever idag. Fyfan vad det är roligt att leva just nu. jag är en ooootrolig känslomänniska . Antingen är jag glad, eller ledsen. Det finns inget mittemellan för mig. Men det gör mig ingenting , hallå - det är ju jag :) sån är jag! alla är vi olika . 
Träningen ger mig så oooootroligt mycket och just nu är jag inne i ett bra flow. Inte för mycket och inte för lite. Balans.
Då jag kört tre benpass på en vecka och det var dags för det idag igen sååå ändrade jag planerna lite.. Se nedan.

Mitt pass idag:

Jogg 30 min, 9.5 km/h !

Pass A, 10 min. Ena minuten gör du kettlebell sving med 16 kg, andra minuten gör du axelpress med 6kg. Fortsätt så i 10 min. Alltså totalt blir det 5 min kettlebell sving, 5 min axelpress. Burn baby burn! 

Pass B
30 boxjumps
30 situps 
30 burpees (jag spydde typ)
30 utfall (varannan sida) 
30 kettlebell sving 16 kg
30 boxjumps 

OH MY FUCKING GOD! 
Det var så jävla kul och jobbigt. Prova detta! 



Torsdag

PRE FRIDAY!
Wiho!
Jobb 7-16, handla en sväng sen iväg till gymmet. Sprang lite som uppvärmning innan zumba. Det var första gången jag gick på Wallace pass men det var riktigt, riktigt roligt.
Jag vet inte varför jag slutade med Zumban, ärligt. Det ger mig så mycket ! Började nästan grina under passet idag, haha jag är en sån fjant. Men det ger mig glädje och jag har varit så lycklig ett tag nu! Alltså ni vet när inget dåligt spelar roll för det är så bra ändå. 
Jag kommer definift att fortsätta på dessa pass med såsom carros på söndagar. Kungarna!



Jag har alltid varit en sån som planerar. Allt i minsta detalj. 
Vad gör vi då, vad gör vi sen osv, hur går vi tillväga då. Jag har det senaste halvåret försökt att släppa det. Eller ja. Sen semestern. Dels för att det är jobbigt för mig men även för andra, såklart. 
Så, jag gillar inte att ha planer nu. Det har blivit en helt annat tänk i det. Jag vill ta allt som det kommer!
Det värsta jag vet är att ställa klockan. Eller att ha ett måste. För då blir det tråkigt. Direkt! 
Jag vill vakna och ha en hel dag fri och ta det som det kommer, det för mig är en av de bästa sakerna som finns!



Jaja.. Efter Zumban iallafall så åkte Linus och köpte mat, rostbiff. Jag städade och fixade här hemma. Vi körde en liten mysdejt. Bort med tv, mobil och dator. Fram med ljus, kärlek och härliga diskussioner. vi tog ett bad ihop och bara va VI. Underbart härligt! 
Det är så lätt att man glömmer bort sig i vardagen. Man jobbar, tränar, tvättar, städar, sover, äter i soffanoch gör allt på rutin. På tis gör vi de, på torsdag de osv.. Liksom även om man är med varandra hela tiden så är det inte samma sak. Jag vill ha en dejtdag i veckan och stänga ute allt annat. Jag behöver det! Tror alla behöver det! Rå om varandra.
Tänk så mycket fint vi tänker om varandra som man aldrig säger, egentligen.. 
Jag är så tacksam att ha limpen i mitt liv, min solstråle !

Onsdag

Trodde garanterat att det var fredag när jag skrev rubriken. Fan, så jobbigt haha.
Jag jobbade över 2h idag med , kändes bra. Eftersom jag var hemma med tanden (lät som att jag va hemma med ett barn haha) förra veckan så förlorade jag lite timmar - ej bra. Såå, det blir kötta övertid så fort tillfälle ges. Hurra ! :D

Men det gick bra att jobba iaf, hade lunchdejt med grymmaste Jennifer som inspirerar mig till tusen! Ahh så pepp 😃

Hem och käka mellis, keso och hallon. Har mått sjukt illa i två dagar nu, alltså så fort jag äter blir jag kallsvettig och mår illa. för en som har fobi för att må illa är det ej så bra haha..
Tog en nap och försökte sova bort det, sov en halvtimme-40 min sen kom mamma förbi. :) myyyys!

Nu har vi tagit kvällspromenad, 3.5 km blev det. Skönt ute nu! Såhär får det gärna vara, massa snö och typ -3. Det skadar inte. Men -16 kan fan hålla sig borta, de blir kallt hemma haha.



-

Godmorgon!
Idag har jag sån träningsvärk i kroppen så det tammefan är olidligt haha. 
Aaaaallt gör ont!
Det ska bli skönt och välförtjänt med en vilodag idag..
Jag vill dricka te, ta en nap, se på Biggest och sen göra lite mat.
Jag kör bara två dagar framåt idag, kyckling och potatis blir det iaf.



Tisdag

Jisses, imorse var jag trött alltså!
Det tog bra lång tid innan jag vaknade till haha.
Till lunch smaskade jag i mig ris, färs, blomkål och bladspenat. Ja det var precis lika vidrigt som det låter haha. Men men, lär lägga i en bra växel nu.
Jobbade över 2h sen hämtade jag ut paket från svensk kosttillskott !


Allt är inte med på bilden men lite goodies blev de. Tackarrrrr.

Var fett osugen på gym men vill vila imorgon istället (lär foodpreppa då) så pallra mig dit idag .. Detta var det första passet jag inte kunde köra marklyft , like ever. Alltså det var skitmycket folk! Passet kändes inte komplett typ , hade tänkt att försöka maxa . Jag och Linus hade tänkt att köra efter ett visst styrkeprogram nu , så de var ju lite surt. Men fick till lite andra övningar ändå..
Men fan . Rygg/benpass utan marklyft känns ej bra haha!

Svepte i mig en shake och sen käk på det, nu har Jag försökt att lära mig stå på huvudet ett tag och ska lägga mig och se på biggest nu!:) vilken inspo! Tårar rinner!!

 ÄR SÅ PEPPAD 

Never skip legday

Jag och limpan körde ett skitkul benpass i lördags bestående av:

2 km löp uppvärmning på bandet
Backsquat
Sumoböj med kettlebell
Raka marklyft 
Ryck/stöt - så kul!!!! Älskar de övningar, de är så jävla brutalt jobbiga
Vader
Bulgarian squats 

Klämde även in två mage
Brunch x plankan, superset. 

Ding ding, så roligt pass :D 






Känns bra !

Alltså.
Vänner.
Det känns som att jag äntligen har landat nu. Det var mer eller mindre kaos för både mig och Linus att ej ha en bostad på 1 månad, att flytta runt som två galningar och att sen flytta in här och se hur jävla mycket som behövdes fixas var en jäkla stress det med. Vi sov inte i sovrummet på vääldigt länge och jag vågar ej räkna hur många kg spackel vi gjort av med .. Haha..
Nu har båda mina bröder bott här hos oss, Wille sen den 18e dec och Tobbe kom förra veckan. Jag har älskat att ha de här och jag har mått sjukt bra! Även om det har varit svårt med alla rutiner osv så har det känts otroligt tryggt och mysigt. Tack för de!
Nu är vi dock själva igen och hade första kvällen ensamma igår på ett bra tag. 

Idag vaknade jag upp med ett leende ! Kände mig pigg, glad och full med energi. Koka vatten och pressa i citron, ut i kylan och tog mig till jobbet. Jobbade över 2h! Slutade vid 16 och då käkade jag lite mellis :


Riskakor med keso/skinka, ägg.

Sen tog vi en 4.5 km promme. Vi skulle egentligen åka till gymmet men då limpan är skadad så höll vi oss till pw. Det var den jobbigaste promenaden någonsin haha. Ni vet de där feta madrasserna (maaadraaaaasssss hahaha) på gympan man hade förr? De var som att gå på en sån. En timme. Benen brände fint sen.
När man bor i hus lär man tydligen skotta haha, men de är så himla kul tycker jag! Så jag skottade utanför här ett bra tag , himla roligt - ärligt!
Körde sen några varv med 7 minute workout och gör man den korrekt och tar ut sig ordentligt så är de fan jobbigt efter något varv haha




Käkade middag, kyckling och klyftpotatis .. Och sen har jag yogat .
Jag glömmer ofta bort den när jag är stressad inombords, så att inte ha yogat på 1,5 månad känns weird. Körde ett överkroppspass och öppnade bröst, axlar och bröstrygg . Namaste!

Nu blir det spikmatta , det är väl för skönt!


Onsdag

Blev ingen promme hem då hjärtat slutade 15 han med, hur bra!
Har nött gossip hela kvällen med Tobbe, han bjöd oss på mat. Vi alla tre har suktat efter kebab hur länge som helst men jag tog en tonfisksallad istället idag. Ångra mig rejält när vi började äta hahaha men efter kändes det bra.
Efter maten pallra vi oss ut på en promme. Jag försöker alltid att gå minst 5 km varje dag. Det känns som ett bra mål!

Slängde iväg ett sms till största stjärnan Carro om zumba imorgon så är tandjäveln bättre så blire zumba-time då. Hoppas hoppas!! Hur pepp!

Nu blir det en kopp te och ett sista avsnitt gossip .





Onsdag



Godmorgon härliga!
Jag började dagen med en kopp hett citronvatten och en promenad från Linus jobb. Det blev ca 3 km då jag gick lite omvägar. Hade tänkt att gå hemifrån först men jag vägrade pulsa i snön så långt haha. Jag får gå hem istället, hoppas jag orkar då. Men tog rejäla skor och extra byxor 😃 ding ding!

Ikväll skulle Tobbe bjuda oss på mat så jag längtar very mucho. 

Föööörst Up: jobb! Får se om jag får sluta tidigare idag, hoppas nästan på det. Tanden is Killing me och jag vill ha mina värktabletter som jag glömde hemma! 


Ledig dag!

Idag sov jag till 10, tog en morgonpromenad dirr.. Trodde det var längre än vad det var för det var svinkallt alltså! Men 4 km blev de. 

Käkade äggröra när jag kom in sen direkt till gymmet.
Körde nedanstående pass:

Uppvärmning 2km löp
Bänkpress 
Stående rodd
Latsdrag 
Axelpress
21an 

Kommer dö imorgon! Får alltid brutal träningsvärk i överkroppspassen. Och underkropp. Alla pass. Haha.
Tog en nap (igen...) sen drog jag ett till träningspass, dock ett snabbt ett. Jag laddade hem 7minutes workout och körde några varv innan maten. :)
En pratstund med Ida och en middag senare tog vi en kvällspromenad, 2 km rundan , vi försöker hitta nya vägar då vi flyttat men känns som att alla blir för korta haha. Nu ska jag vänta på att Johanna ringer upp så ska jag se på gossip girl. Fastnat totalt, igen :) är sån serienörd !







Ding ding

Linus slutade 15 idag så han hämtade mig efter jobbet. Så snällt!
Vi åkte och "stor handlade" och fixade massa ärenden sen hem och käkade mellanmål. 2 ägg, sparris och  3 skivor skinka. Tobbe kom hem och vi alla däcka i någon timme, ville knappt gå upp när jag vaknade alltså - så trött 😃
Men vi laga lite kött och sallad sen tog vi en promenad till Ica och köpte pepsi Max. 


Fancy dinner va haha. ;)

Sen har jag sett på gossip girl hela kvällen.. Vill bara börja träna och ska nog ta ett pass imorgon.. Vet att det ej är bra med tanke på tanden.. men saknar gymmet för mycket , vill bänka , böja och marka typ Pronto.
Ska ta en kvällspromenad med smilla nu sen är det nog godnatt! Ledig dag imorgon. Wihoooo ❤️😃 



Måndag

Godmorgon babes!
Hur mår ni?
Jag började min dag med en promenad till jobbet, det tog ca en timme och blev 6 km. Faktiskt stolt att jag gick, var så jävla osugen imorse men hade bestämt mig igår kväll Så då var det bara att börja gå! . Tanden är värre idag och det är antagligen för att jag tränade igår, men det var så värt det för jag är fortfarande överlycklig för Zumban. 


Nu ska jag dricka massa te och ta en shake sen slutar jag 15 idag! Vi får se vad som händer senare, blir kanske en promenad hem med och så lär jag hämta ut piller .
Ska preppa lite mat och storhandla med. Det blir fisk, lövbiff och kyckling denna vecka!

Zumba söndag

Idag började vi dagen med en promenad :




Vi bor väldigt nära en skog och det är sjukt mysigt ! 😃
Käkade frukost sen med Linus, Wille och Tobbe samtidigt som vi kollade på film. Alla var lite nere då Wille skulle åka hem.. Usch va jag grina på stationen och de blev inte bättre av att mamma börja grina med. Alltså.. Fan. . Det kommer aldrig bli lätt det där. Vet att de är skitjobbigt för William och att han inte vill vara så långt ifrån oss.. Saknar min lillebror redan och vill att han ska flytta hem.





Som tur är så är Tobias kvar denna vecka minst iaf. Så skönt när vi bor i hus då vi kan ha inneboende eller hur man ska säga :)! 

Jag och Josephine åkte och Zumbade vid 15. Jag vet att jag skulle vila angående tanden men jag kan inte. Det går inte, de är för kul! Alltså vi sa till varandra efter : varför slutade vi med detta? Jag var FULL med energi efteråt.Jag har Zumbat endast två ggr under hösten men nu ska vi hålla i detta varje söndag. Är så jävla peppad så jag dör. Det är sjukt roligt och Carro är så jävla grym. ❤️❤️ kommer älska våra söndags - traddisar ❤️ 

Lagade mat åt killarna när jag kom hem och nu har vi tagit kvällsrundan, 2.5 blev de idag, jag gillar att gå på kvällarna men de behöver inte va värsting långt!




Lördag

Ooooj så länge jag sov idag. Vaknade vid 11 typ? Tog en morgonpromenad, stannade vid Ica och köpte keso och grönkål.
Körde ihop en frukost/lunch som jag njöt av de bitarna jag kunde, himla tråk med tandjäveln alltså men det är som det är. Kikade på 1177 och kollade med några duktiga tjejer i teamet och svaret är vila vila vila då det är en infektion. Himla tråkigt men alltså det är bara att acceptera läget , ingen idé att gräva ner mig i det! Jag kommer hinna massa träningspass ändå :)
Jag försöker skratta så gott jag kan och se på massa filmer och tigga åt mig lite extra kärlek ;)


Linus farmor och farfar kom förbi sen på lite fika och husvisning. Kul!
Åkte till mami sen för middag. Sista familjemiddagen där idag, for a while. Hemlagad pizza bjöds det på och det var så jäääääkla gott. Jag skar små, små bitar och tuggade på ena sidan. Nu har jag , Malin, Linus, Wille och Tobbe haft tv-spel mys hos oss och tog en kvällspromenad med, blev bara 2 km men skönt ändå :)




Fredag

Fick sluta tidigare idag, vilket var bra då det hänt lite saker som behövde fixas. Det var väldigt lugnt på jobbet iallafall vilket var skönt, så slutade vid 13.
Jag tog en promenad hem sen, 6 km blev det. Var riktigt hungrig då jag bara druckit en shake innan.. Jag har nämligen fått problem med en jävla visdomstand. Alltså fan jag har gått i alla år och ba nääää men de kommer typ aldrig växa på mig hahah. Så jävla fail. :D
Det började igår men idag är det tusen gånger värre , kan inte äta på den sidan då det för så ont , kan typ ej prata och kinden är helt svullen. Fin tjej!

Pappa och Nina kom hit och lagade mat , lövbiff ! Riktigt , riktigt gott var det. Vi styrde en "sista" familjemiddag då min älskade William åker till Norge igen på söndag. Är så tacksam för att han bott här hela tiden och vi har spenderat så jäkla mycket tid ihop. Usch blir så ledsen när jag tänker på att han ska iväg igen. Fan , det suger!  Jag får dock behålla Tobbe här tills på fredag så syskon-hjärtat känns komplett ett litet tag till ❤️❤️

Nu har jag gått på en kvälls pw med limpan och ska ta massa alvedon. Hoppas på att somna fort!



2015

Gott nytt år mina fina. Hoppas ni hade ett bra nyår!
Jag hade nog den roligaste kvällen ever, vi var sååå himla många roliga!
Vi började kvällen med middag - massa plock ! Hur gott som helst och med världens godaste riesling till.
Efter ett tag droppa massa människor in och det var både gamla och nya vänner. Blev så glad när Stina droppa in, så svårt att ses när hon bor överallt i Sverige typ haha ;) 

Vi var ca 30 pers och efter vi tömt bål-skålen, haft bubbel mys på altanen med massa skålande och sen en hel del shots så gick vi till björsjö för att smälla lite fyrverkerier och skåla in tolv slaget.
Tack mina bästa för den roligaste kvällen och för att ni deltog på vår inflyttningsfest! :D


Gårdagen var dock inte lika rolig. Vaknade och ba "ångest!!!" Och fick ännu mer ångest när jag såg hur mycket det var att städa. Det tog två timmar!!
Sen tog vi en härlig promenad för att piggna på oss lite. Köpte sallad sen och nötte blacklist hela dagen tills vi hämtade hem Tobbe på tågis vid 22.
Han fick komma hem "akut" stackarn. Men vi hade bäddat i ordning hemma, hade filmmys och sådär. Riktigt gos!

Idag sätter jag igång med mitt nya kost och träningsschema. Mer om det sen!