AJ !

Såååå jävla träningsvärk. Hela kroppen dör ! 
tog en pw till jobbet igår från Linus jobb, jobbade till 15.15 sen telemöte och en pw till Linus jobb tillbaka.
Åkte till fyshuset och tränade lite, bla
- bänk!( övar mycket på stopp nu!)
- chins med hjälp 
- sittande rodd
- bicepscurls
- sidlyft 

Vi körde lite fjant övningar eftersom vi dunka av ett helkroppspass dagen innan. (Skoja ej om att de känns i benen idag😂)
Sen gjorde vi matlådor och mös bara.

Idag kör jag en timme övertid på jobbet och slutar sen 15.15. Då tar jag en pw hem! :) ska ta en nap direkt , är SÅ trött.
Sen kanske gym ikväll. Man vill ju bara dit😍



WOOP!

Så skönt på jobbet idag, härlig stämning, lugnt och fick reda på att jag är ledig på fredag. Hallelujah va jag längtar. Skönt ska det bli :) 
Brummade till zoo på vägen hem och köpte lite saker till smilla, kasta i mig kvarg när jag kom hem och slängde iväg ett samtal till Bergström, Sveriges starkaste olympier ! 😚 
Jag har varit sugen att börja träna på hans gym, fyshuset , ett bra tag. Den känslan stärktes efter i söndags när vi var på tävling. Helt coolt häftigt gym😃Såååå. Jag tog tag i saken och besökte gymmet idag !.
Fy farao vilken härlig atmosfär, myyyyycket stänger, böjrack, crossfit hörna, sjukt mycket chins stänger, bänkar, stort golv där man kan lattja med stå på huvudet och händer, mark, ryck, stöt... jag vill ju lära mig stöt och ryck så ja, ett bra ställe! Näe asså de va fantastiskt. Riktigt nöjd. Ett gym i min smak! :)
Jag och limpan skulle bara köra ben idag men sen blev det även bänk, militär press, mage osv haha. Vi ville inte åka därifrån! Fan så kul det känns 😃😃 blir kvar på korpen ett tag men får se hur länge. Behöver utvecklas och jag är redo.

Nu blev det en mini pw på 3 km. Stannade förbi min älskade mami på vägen. Lyckan i det då ❤️ du är bäst.. , avslutar kvällen med Biggest och kvarg :)




Gårdagen

Hej mina fina!
Hoppas allt är bra?
Igår var det måndag och jag var Så trött! Har sovit sjukt dåligt på senaste ..
Jobbade till 14 sen tog jag en pw hem, hade vilodag. Tog en nap sen åkte vi och handlade, käka middag och såg på serier typ.

Två timmar sömn blev det inatt. Inte okej. Tog en pw från Linus jobb, ska jobba till 15 sen får vi se om det blir träning eller mys. Jag gillar mys!

Gårdagens mat:
Lunch: Bönpasta med nötfärs
Middag: pasta med nötfärs
Kvällis: kvarg med mango, jordgubbar, hallon och granatäpple. Ägg.




Håll i hatten

Vet inte riktigt var jag ska börja. Är för taggad alltså.
Det har varit en grym helg.
Lördagen började med en pw, go frulle, ett gympass. Överkroppspass . Alltså jag kommer ingen vart i bänken. Eller jo, det gör jag väl men det tar sån jävla tid. Faila på 50 kg, flera ggr. Men det är bara att komma tillbaka ännu starkare.
Brumma ut till gårdskär och käka lunch, tog en sväng ner till hamnen och kika.

Jonas och Sebbe kom på kvällen. Köpte lite mat och sådär tills damp wickan får för sig att hon minsann skulle ut och springa. 5 svettiga km blev det. Spyan i munnen .. Kom in och åt lätt popcorn och naturgodis. Treat day ❤️ 
Jag somnade inte förrän fem inatt och vaknade 9. Inte kul alls!

Idag började dagen med en pw i vanlig ordning. Käka frukost, ett suuuupergott bröd som jag kommer visa er.
Sen brumma vi till fyshuset där det vankades tävling. Fan så jävla roligt det var. Blev så jävla inspirerad och motiverad och leendet på läpparna var brutalt. Det finns FÖR coola människor alltså. Älskar att tyngre var där med, mina idoler helt klart. 
Anders Bergström med för den delen.

Kasta i mig sallad till lunch sen iväg på zumba, efter några nocco var huvudet med i matchen igen men efter halva passet kände jag att jag helt tappa fokus. Mitt huvve och mina tankar var någon annanstans, för mycket tankar i huvudet Atm. Jag är sugen på att plugga och har hittat ngt som passar mig. Är sugen på att tävla med..Men vi får se. 

Snabbt in i duschen och käka middag sen drog vi på kalas i Sandviken. Kom hem nu och nu vankas sängen.

Grymma berg!


Starka killar!👍

Nocco! 

Träffa denna goding ❤️

Dinner

Kvällens goda och nyttiga middag.
Bönpasta med kyckling i vitlökssås. Nyttigt, gott och riktigt härlig fredagsmat. 






Tjohoooo

Jag kände imorse att det var en bra dag.
När jag kom till gymmet blev den bättre.
Först bra siffra på vågen. Sen ett jävla pb. Alltså hur jävla bra?
Jag skrev ju för någon vecka sen att innan sommaren så blir det 100 kg i mark. Jag klarade det idag. Blev så jävla glad, alltså jag blev nästan så glad att jag börja grina, gick med ett stort leende hela passet.
Som jag längtat att komma förbi 100 kg. Nästa mål är 120. 

Jag har inte hållt på med styrka så jävla länge, jag började liksom på 30 kg och körde där hur länge som helst. Det är kul när man krossar mål 😃
Ibland kanske man behöver en dålig vecka ? För att komma tillbaka ännu starkare !



Fredag

Det är fredag och jag är lycklig som tusan . Som alltid på fredagar. Är alltid så glad för helg ❤️
Jag skrev igår på instagram att jag har haft det svårt en vecka att ta mig till gymmet. Det har liksom varit "åh orkar jag verkligen" eller "jag tar det imorgon." 
Jag har ändå klämt av 5 pass och det är endast på ren jävla vilja. För jag vet att jag vill dit egentligen. Jag hade inte varit besviken på mig själv dock om jag tagit en vilovecka . Jag får sällan ångest för utebliven träning, som limpan säger: träningen ska man längta till och det ska vara kul att träna!
Så är det ❤️
Men, stolt och nöjd att jag tagit mig dit men ibland lär jag kanske tänka att jag hållt på med detta i två år nu. Detta var första gången det kändes tråkigt. Jag är bara mänsklig jag med. Även om jag gärna tror att jag klarar allt. Envisa jävel haha.

Igår efter en nap vaknade jag upp med ett helt nytt tankesätt. Jag längtade verkligen till gymmet!  Jag var aspeppad hela vägen dit och peppade med limpan. Det levererades ett jättebra överkroppspass. Gick därifrån med ett leende och längtar till nästa pass.

Imorse vägde jag mig.
Jag har inte gjort det på väldigt länge då jag dels gick upp ganska mycket under flytten och julen. Det blev lite kaos där med kosten. Och dels för att jag känner att jag blir stressad av vågen.
Imorse var jag ganska nervös då jag känner att jag inte tappat någonting . Men, jag är faktiskt 0.3 kg från min lägsta vikt någonsin. Det känns fantastiskt kul! Nu vill jag bara kriga på. Förhoppningsvis går jag inte upp den kommande veckan då det är "den" veckan. Vi får se helt enkelt. 

Nu ska jag hoppa in på jobbet. Börjar en timme tidigare idag, lite övertid.



Jahaoooopp

Vet inte vad jag ska skriva längre. Känner att jag säger samma varenda dag. Jobbar tränar äter dör typ haha.

Jag behöver motivation till att skriva !
Idag blev det en pw hem från jobbet, stannade även och hämtade upp Louise och gick från hennes skola. 8 härliga km. Dock sjuk träningsvärk i benen och jag blev nersplashad av en bil, blev så arg haha. 

Sen kom Malin och vi åkte och handlade lite för veckan. Lagade muffins och kladdkaka när vi kom hem. Mina matmuffins var ingen höjdare så de slängde jag och kladdkakan smakade jag inte ens.

Nu ska jag göra fotmask och äta kvällis :)



Träningsvärk !

Haha .. mina baksida lår efter löpbandet lutning 10 igår är inte att leka med. Galet.
Måndag idag, snoozade allt för mycket, åkte bil enda fram till jobbet så det var för kallt just nu att gå långt. 1h övertid blir det på morgonen och sen får vi se på EM. Jag vaknade med jätte jobbig huvudvärk och snorig näsa, så de blir boosta med c-vitamin idag på dagen. Vägrar bli sjuk! Sist jag var dålig var i september, alltså förkyld.. Var hemma i januari med en dum visdomstand, men vägrar bli förkyld alltså.. Vill INTE. Men har ju inte fina odds 😂
Idag känner jag för en hemma fixar dag.  Ni vet.. Ta en promenad med familjen , tvätta, börja spackla i "gula rummet" och fortsätta måla foder. Jättekul är det, fått en heeelt ny motivation att fixa om hemma nu. 
Har även börjat kolla på utemöbler till i sommar. Jag vill ha en lounge del och en del där man kan äta. Kul!!


Helgen

Åh vet typ inte var jag ska börja. Så himla mycket vi gjort denna helg!
Fredag, pw, Jobb och träningspass på korpen, middag hos Linus mami (kött) och besök av annelen till 23. Helt död på kvällen men underbar kväll.
Lördag, pw, storhandling , dejt på cheers, jacuzzi och filmmys . Ätardag! Hur skönt! Massa energi.

Idag, pw, göra matlådor (ca 30 st blev de.) sitta ute i solen, bränna ihjäl mig, grilla korv, tvätta, sprungit på löpbandet, zumba, målat trappen, målat foder på dörren, fixat lamporna här hemma med hjälp av Bosse. Nu är jag död!



skön torsdag

Hallådär favoriter!
Min dag började med en PW, det var så kallt men så uppfriskande. Övertid på jobbet ca 2h sen åkte vi och hämtade smilla. De bjöd på middag, eller limpan åt. Jag gillar inte vanliga pannkakor alls faktiskt så jag tog en knäckemacka bara sen käkade jag kyckling och ris när jag kom hem. Tog sen en nap i någon timme. Sjukt trött blev jag!
Har varit ute och gått en pw nu, blev ca 5 km. :) Det fick bli veckans vilodag idag och det kändes jätteskönt , verkligen. Är egentligen inte så sliten i kroppen dock men längtar verkligen till gymmet imorgon. De kommer bli kul!!

Nu har vi kikat klart veckans arrow ( se den serien - sjukt bra ) och jag ska fixa lite mail innan det är dags att sova. ❤️
Fredag imorgon och jag hoppas verkligen jag får min efterlängtade leverans från bästa företaget!❤️



Marklyft

Maaaaahhhh haha, såååå tröttis nu! :D idag har jag stått massa på jobbet igen. 5 timmar!
Jag slutade 15.15, Linus hämtade mig, skjutsa han tbx till jobbet,hämtade smilla, lämna henne hemma, böt om och va på limpans jobb igen kl 16.00 . Grymt 😂
Drog till gymmet direkt. Körde marklyft och frontböjspasset idag. Det är fan galet jobbigt. Orkar inte, blir helt diZZY 😃
Gick bra med marken idag. Fick bra feedback av limpen som jag ska tänka på till nästa gång. Ryggen är bra. Har aldrig varit några problem där. Jag har nog massa kilo till att plocka så länge jag tänker på hur jag ska stå med fötterna osv. SÅ KUL! 100 innan sommaren känns ej så långt borta. Jag kan säkert dra en etta på 90 med bra energi i kroppen. Tror jag .. 
Uppvärmning 2 set 20 kg, vidare till uppvärmning några set på 50 och sen 5x5 på 70! BRA 😃😃

Hem och lagade mat, kyckling och ris . Jag gjorde jämt för hela veckan förr men kycklingen blir så torr om jag fryser den och den kan inte va i kylen sön-fre så jag gör söndagar och onsdagar .
Idag gjorde jag matlåda till fre så det är skönt att ha det klart!

Har inte gjort så mycket mer, fixat massa ärenden på min to-do-list och tagit en lång skön dusch, följt av Biggest. Skön onsdag.

Jag är inne i ett så jävla bra flow tycker jag.. Jag kommer knappt ihåg sist jag hade en "ren" vilodag.... Hade aktiv vilodag i lördAgs dock! :) . Vilan kommer nog inte bli denna vecka iaf - kanske inorgon torsdag.., det är för roligt just nu!!! Alltså ni vet när man bara längtar till gymmet eller till passet eller till promenaden 😍 så kul! Har haft ett jäkla bra flow några veckor nu, de känns bajs bra.Även fast jag känner mig smällfet och dålig och dallrig ibland. Men jag vaknar gärna med ett leende och ser fram emot dagen. Allrahelst efter en kopp te!❤️ Hahah så fult att ALLTID när jag är överlycklig så jinxar jag det.. Hoppas inte jag gör de nu 😂Imorgon ska jag och limpan förhoppningsvis krossa av ett överkroppspass ihop (Om det ej blir vila.), jag gillar dem. Det är mindre jobbigt än underkropps passen då man typ spyr av utmattning varenda gång haha. Varför jag delar upp mina pass på två är för att jag inte vill ha ett måste med att hinna mer än 4 styrkepass i veckan. tränar jag 2 ggr i veckan har jag gått igenom hela kroppen vilket är optimalt. Tränar jag 4 är det bra. Och blir det 6 - då är de grymt 😃 detta passar utmärkt för mig! Har gått på detta schema ett tag nu och det är verkligen sjukt kul. Ser fram emot passen mkt mer även om de är tusen gånger jobbigare än tre spliten jag hade .
Näe.. Nu svamlar jag förbi allttttt för mycket. Dags att sova! PUSS





Hellre en röv än att va döv

Alltså.
Så länge jag kan minnas så har jag haft en mini röv. Alltså helt platt , hängig. Ful. Platt. Sa jag platt också? 
Kolla tex nedan 


Jag har försökt att lägga in mycket rump träning de senaste månaderna. Försökt få kontakt i de ben övningar jag gör och avslutar gärna eller supersetar gärna någon rump övning. 
Det ger resultat:

Jag börjar äntligen få eN RÖÖÖÖV. Så jävla glad haha. Hard work pays off. Mer ska det bli! 

Nåja. Nog om min röv.
Jobbade över på EM idag med. Bra med övertids timmar. Tog även hem en app som hjälper en att räkna ut hur många km man går om man står upp på jobbet.
Jag har ju ett stilla sittande jobb, visst att man går lite eller rör sig men mestadels sitter jag. De kan lätt va att jag sitter ca 6h om dagen. De är farligt för hälsan och absolut inte optimalt för mig som vill ner i vikt.. och jag måste bli bättre på att stå på jobbet.. Så idag stod jag 5 timmar . Ska alltid försöka stå på förmiddagen iaf! Blev några "km" och några extra kalorier enligt appen. Himla motiverande faktiskt . Att så lite kan göra så mycket. Dock var jag ganska trött i benen efter 5h ståendes på samma ställe haha. 

Brummade iaf till korpen efter jobbet, körde cross i 30 min ca och sen körde jag och mamma ett core pass. Jag vill stärka upp min bål och det passade perfekt med det idag. Jag vill hänga med på så mycket pass i början när mamma köpt kort så hon får testa va som är kul osv! Tror de är lättare att ha ngn med sig :) Får se om det är något jag kommer fortsätta gå på, Core:n alltså. 
Hem och käka, kyckling och ris. Blev en promenad med. :) 
Har slängt in en "äpplepaj" i ugnen nu.. en form smord med lite kokosolja, sen äpplen, stevia, lite havregryn och vaniljkesella. Skitgott och jätte simpelt. 

Bloggeliblogg

Missade att uppdatera igår, var så himla mycket!
Jobbade till kvart över fyra sen brumma jag hem, slängde i mig kvarg och riskaka innan jag drog till gymmet. Körde ett skitroligt pass och endorfiner var way to high. När jag Kom hem hade limpan fixat kyckling och ris. Himla gulligt:) 
Tog en pw på kvällen som inte sluta så bra och sen vare bara godnatt då..

Nu är jag påväg till jobbet, tog en pw idag. De är svin halt på backen. Kommer ramla garanterat 😂
Ska jobba över på morgonen sen får vi se om det blir i EM med. Längtar till lunch, torsk och potatis 😍😍 Ska träna ikväll och sen en pw. Längtar till det med! Härliga tisdag 


Mina quads växer minst sagt!! Lyckan! 

Sms

När man får detta sms av baby ❤️ bästa killen!  



Söndag

Ååh jag vaknade upp Sjuuuukt utvilad idag. Somnade på limpans bröst och det är det bästa ❤️
Käkade kvarg och riskakor till frukost sen åkte jag på muskelpass på korpen. Riktigt skönt!! Rumpan och benen dog dock 😂 
Handlade lite för veckan sen innan jag käka lunch, tonfisk och ägg.
Rörde mig till korpen igen för zumba med mitt hjärta Josephine, de va sååååå jävla roligt alltså ❤️ Carro är grym och levererar alltid bra pass!!

Invigde mina brallor, gillar de skarpt! Tack lina för tipset. ❤️

vi brumma hem, varva ner lite ..  Ja .. har nämligen känt att det är något här hemma. Spöken. Ja jag tror på det. Sjukt mycket också.  Nu har jag fått svar på vad det är.. På onsdag är de förhoppningsvis borta även om de känns bättre nu ❤️ sen gjorde vi massa plock , räkor, chili cheese, baugette osv. Sjukt god mat. Älskar plock och jag äter mycket hellre det än en och samma sak haha. 😂
Jag gjorde en supergod äppelpaj till efterrätt. 
En nyttigare variant bestående av äpple, kanel, havregryn, stevia, kokosolja och lite honung över. Till det vanilj kesella!
MUMS.
Vi spelade bingo med men jorre var den enda som fan, grattis till henne <3 en ny lott.. Haha sötan. Garvade ihjäl mig åt henne och limpan. Sjuka hets ❤️

Lördag

Vaknade upp och typ skrek av smärta. Sjukaste träningsvärken. Kände bara vilodag. Så fick det bli. Med massa promenader. 1.4 mil blev det totalt. Sjukt bra!
Åkte ner på stan med mamma och Bosse. Vi kika på Intersports sjuka rea och på stadium, sen åt vi brunch på fantastiska clarion. Tack för allt - ni är bäst och ni gjorde min lördag ❤️


Kom hem och tog en powernap sen en powerwalk i kylan. Fan va de börja blåsa på EM.
Tog ett varmt bad för att värma mig. Vi hade ej badkar i lägenheten och de har man ju tagit ikapp nu haha, så jävla skönt att kasta sig ner i ett bad 😚 



Åkte till mamma och kikade på mello sen hem och sova.
riktigt härlig lördag med min familj. Det betyder så mycket för mig och gör mig till en bättre människa ❤️


Pw

Godmorgon!
Började min dag med en smoothie :



Gjord på banan, Hallon, blåbär, Sharon, spenat och kvarg. Gott! 
Nu blir det en pw med tyngre radio. Anki Sundin är så jävla cool och kan fan allt. Är ni sugen på att veta om aspartam är farligt och vad det gör med kroppen eller vad som händer när ni äter soyabönor - ladda hem tyngre radio! Grabbarna är ju toppen de med ❤️

Sen - Stan!

Fredag

Godmorgon!
Idag är det fredag och det är så jäkla skönt, Gud va härligt ska va bli med helg.
Jag startar helgen med övertid på jobbet, en timme på morgonen och sen blir de nog på EM med. muskelpass 16.45 med mamma och Bosse, middag hos Camilla sen en promenad ikväll. Need to buuuuurn! Limpan ska ha lan med några idag så jag tänkte typ gosa med serier eller en tänd brasa å läsa en bok. Dricka te med Ida om hon är bättre, stackarn. 

Helgen lämnar jag oplanerad, det är då jag mår bäst !❤️ ta dagen som den kommer. Är dock sugen på brunch , joina!





Onsdag

Satan i gatan vad jag fryser!
Kände av halsen i måndags, vilade då. Tränade igår och idag och nu är jag snorig, boostar kroppen nu med vitaminer så jag inte åker på ngt skit!

Jobb idag, fick sjukt tråkiga nyheter nu på EM vilket suger. gav mig en klump i magen som heter duga alltså.. :( är riktigt oroliiiig. 
Drog och tränade efter jobbet, det var överkropp idag. Hade inte så mycket energi men körde på bra ändå faktiskt.  Riktigt stolt!
Jag klarade en sexa rodd på 5kg mer än va jag brukar tack vare limpen som lurade mig haha. ;)
Vi åkte och köpte semlor till Linus mormor och morfar efter som ett litet tack för hjälpen och för att fira att de ska få sitt nya hus snart :)))) eller ja, i sommar haha. 

Jag och L köpte även en varsin godispåse vilket var så jävla dumt haha. Jag tog en godis sen ba nej det här va inge gott alls... Tugga i mig riskakor nu till Biggest istället. Kändes mycket bättre :) 
Alltså varför får jag för mig att köpa det bara för att? Fattar liksom inte. 
Nu har jag kvar godis till helgen iaf - alltid ngt.

Tänkte tipsa er om dessa:

Var tvungen att prova de då jag såg dem på Ica idag. Riskakor med mörkchoklad, glutenfritt och eko. Riktigt riktigt goda. Ny favvis att lyxa till de med på helgerna 😃 




Tisdag

Åh var sjukt nära att skriva onsdag i rubriken. Fan då ! Haha. Det hade inte varit heeeelt fel. 
Pw från Linus jobb imorse. Jobbade till 15.15 idag, så jobbade bara över imorse.. Men Hade väldans ont i magen så jag åkte hem och böt om och tog en tablett sen till gymmet. Körde mark och frontböj bla. Det är kul att jag börjar köra på hyfsat bra vikter men känner mig ändå så svag på något sätt?? Sjukt jobbigt pass och träningsvärken kommer smygande nu haha.. 
Nåja.. Efter passet så bokade Jag in ett muskelpass på fredag. Inte så konstigt med det kanske ... meeeen jag har äntligen fått med mig mamma och Bosse till den ljusa sidan ;) Wohooooo! De ska börja träna på korpen och vi ska mjukstarta med ett muskelpass på fredag. Det kommer bli superkul och jag längtar verkligen. Älskar hur hela min omgivning börjar tänka på den viktiga balansen och deras hälsa. Tom min mormor håller på och kämpar. Jag är så stolt och alla motiverar mig till tusen, helt fAntsTiskt ❤️

Mamma, mormor, Bosse , Malin och Louise kom förbi och hälsade på medan jag kastade i mig middag, vi kika på tv och gosade lite och prata lite allmänt. 

Nu ska jag äta sista målet, se Biggest och så blir det en promenad för kvällen. Skönt!



Walk



Drömmer mig tillbaka till frukosten i helgen. Så gott 😍
Kom precis in från en pw , himla skönt att röra på sig lite men fy vad kallt det är ute nu. 
Skönt att ha en vilodag på måndagar , min kropp är verkligen trött. Jag är alltid trött efter jobbet haha..  Jag har haft så satans ont i magen idag, slarvat med tabletterna de senaste .. På tal om tabletter så har jag beställt lite saker som är bra för magen. Bla enzymer som bryter ned maten och ett par som sätter igång den.det ska bli spännande att se vilken skillnad det gör :) 
Borde få hem det imorgon så! :)

Nu ska jag äta min kvarg och riskakor sen lägga mig, det blir en stressig dag på jobbet imorgon. Men en dag närmare helg 😃 Nu - spikmattan! Är sjukt frusen och nyser galet, vad häääänder? vill ej bli sjuk men har väl ej höga odds ..

Tjaaaa



Måndagen levererar snö!
Jag tog en pw till jobbet imorse och bjöd på en fin vurpa. Fyfan va alla lär skratta åt mig när jag går..
Jobbar över 2h idag sen hem och ... VILA! Min kropp skriker efter vilodagar nu, jag får se hur länge de blir men någon dag iallafall. 
Ska ta en pw ikväll bara sen blir det inte så mycket mer än så :) 
Limpan köpte ben&jerrys igår så hoppas de finns kvar lite , lite ;) jag ville hellre ha riskakor igår haha så lite borde de finnas kvar till mig ;)
Dör av hunger just nu så allt är ju lockande tyvärr 😂 men ger väl med sig så fort man fått ngt i sig.. 
Åt världens godaste lunch iaf , torsk med avokado och romsås. Vill äta det till middag med 😍



Helgen

Såå .. Har inte skrivit något i helgen. Anledningen är för att jag har varit rätt nere. Eller.. Ja.. Jag vet inte riktigt vad jag har varit. Tom kanske?
Men så blir det ibland. Jag hatar alkhol. De är något som är säkert iaf. 

Igår hade jag och limpan en helt gosig dag.
vi tog en pw, var på stan, shoppade lite och tog en gosig fika. Jag tog en sallad och den var bäst som vanligt, älskar Waynes .


Sen hade vi bara det superkul hela kvällen. Alltså den där killen gör mig fortfarande knäsvag. 
Vi köpte en fotoram på stan så vi satt och klistra in bilder och skrev i fotoalbumet igår. Har fortfarande sjukt mycket kvar men det är sååå mys. Sen köpte vi kebabpizza och vi såg på serier . 

Idag började vi dagen med en promme. Haha alltså vi gick armkrok heeeela vägen för det var så jävla snorhalt. Helg galet. Pappa kom förbi och vi pratade lite. 
Käkade lunch och drog på zumba. Jag skippade att springa innan idag då jag har lite ont i benhinnorna. slarvat med att använda kompressions strumporna , inte bra ! 


Nu har jag färgat min sjuka utväxt , noppat brynen , gjort ansiktsmask och tagit en långdusch. Limpan kom hem med kebabsallad , han vet hur han ska muntra upp mig han.
Imorgon har jag ett svårt beslut att fatta efter att ha fått massa råd från en "släkting" men jag är glad att jag har limpan ,mina fina bröder, vänner och mami❤️❤️

Godnatt söndag ❤️