GLUTENFRI BLÅBÄRSPAJ

Hej vänner!
Igår väntandes besök av mami och Bosse så jag snickrade ihop en gluten och sockerfri blåbärspaj. Jag älskar att hålla på i köket! Och jag älskar att göra det simpelt . 
Här kommer recept :)

Du behöver :
Blåbär i valfri mängd 
1 dl mandelmjöl
2 dl havregryn (glutenfri)
2 msk fibersirap från nutrinick 
1 msk Sukrin 
50 gram smör

Gör såhär:
Smält smöret.
Smörj en form med kokosolja och häv blåbär i formen.
När smöret är smält blandar du i övriga ingridernser , sirap, sukrin, havregryn och mandelmjöl . Blanda!
fördela smeten över alla blåbär och in i ugnen på 175 grader tills den fått en fin färg.
Ät och njut! Servera med vaniljkesella eller vaniljvisp 😘




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback