GLUTENFRI BLÅBÄRSPAJ
Hej vänner!

Igår väntandes besök av mami och Bosse så jag snickrade ihop en gluten och sockerfri blåbärspaj. Jag älskar att hålla på i köket! Och jag älskar att göra det simpelt .
Här kommer recept :)
Du behöver :
Blåbär i valfri mängd
1 dl mandelmjöl
2 dl havregryn (glutenfri)
2 msk fibersirap från nutrinick
1 msk Sukrin
50 gram smör
Gör såhär:
Smält smöret.
Smörj en form med kokosolja och häv blåbär i formen.
När smöret är smält blandar du i övriga ingridernser , sirap, sukrin, havregryn och mandelmjöl . Blanda!
fördela smeten över alla blåbär och in i ugnen på 175 grader tills den fått en fin färg.
Ät och njut! Servera med vaniljkesella eller vaniljvisp 😘


Kommentarer
Trackback